Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze- cz. XII - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-14, 14:16   #1321
wiefiulecka
Zadomowienie

Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy- nasze łowy i zdobycze- cz. XII

AneciaG bardzo ładne ciuszki, ale beżowej(?) sukienki zazdroszczę na maksa

www.KarmimyPsiaki.pl

www.pustamiska.pl

www.pajacyk.pl
wiefiulecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 14:17   #1322
vodka paprotka
Raczkowanie

coś koło 20 złotych
vodka paprotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 15:57   #1323
pluskotka
Zakorzenienie

AneciaG rzeczywiście udane łowy, ale również sukienki najbardziej zazdroszczę
A ja zainspirowana Wami, brakiem w miarę fajnych ciuchów i dzięki wolnemu dniu wybrałam się dzisiaj na łowy, które okazały się fiaskiem Byłam w 3 lumpach i nic na siebie nie znalazłam. Szukałam głównie sweterków. U mnie jak sweterki nawet przyzwoite to średnio od 28 zł na wycenie. Gdyby mi się trafił taki, który od razu wpadłby mi w oko to zakupiłabym. Ale granda...A na wagę to beznadzieja- porozciągane, za duże rozmiary (ciucholandy to jednak raj dla grubszych babek...). Przymierzałam ciekawy beżowy sweterek z Next na wagę, ale okazało się, że jednak rękawy ma za krótkie ponad 2 h wyciągnięte z życiorysu

Nie poddaję się- w pt jak mi się uda to wybiorę się do innego miasta na łowy!

A zapomniałam dodać- mamie w zeszłym tygodniu udało się dla mnie wyszperać bluzkę z Jane Norman za 7 zł. Może wstawię później jak mi się wreszcie uda porządniej obłowić.
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
pluskotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 16:28   #1324
mosia07
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AneciaG Pokaż wiadomość
cd. zakupów.
1. Rdzawy sweterek Wallis za 10 zł. Obcisły od góry i na biuście i poniżej lejący. 10 zł.
2. Bluzeczka z rękawkiem 3/4, ONLY, 10 zł. Idealnie przylega do ciała.
3. Nowy stanik za 15 zł z metkami. Nie pamiętam firmy a nie chce mi się wstać od laptopa i sprawdzić bo chora jestem i trochę osłabiona.

Ogólnie mam bardzo dużo ciuchów z lumpków i przeważnie się tam ubieram. Cyknę więcej fotek jak będzie lepsza pogoda i wrzucę na forum bo dzisiaj zdjęcia nieładnie wychodzą. Mam sporo butów z lumpków, torebek, kurtek itd. Wychodzę z założenia, że lepiej za 50 zł kupić kilka fajnych, niepowtarzalnych i super gatunkowo rzeczy, niż wejść do "normalnego" sklepu i wydać 80 zł na byle jaką bluzkę. Zresztą jaka to frajda i odstresowanie szukanie w lumpkach.

Pozdrawiam wszystkie lumpkomaniaczki. Widząc Wasze zakupy stwierdzam, że zdecydowanie częściej muszę odwiedzać wizaż, a szczególnie ten wątek.

mosia07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 16:35   #1325
ankham
Zadomowienie

Cytat:
Witam!
Strasznie daaawno tu nie zaglądałam. Mam na myśli w ogóle forum. Niestety dużo pracy.
Zgadzam się z Wami co do maszynki do golenia. Moja znajoma użyła kiedyś takiej zwykłej do golenia ciała i załatwiła na cacy piękny sweterek.
Widzę że szał lumpkowych zakupów nie mija. Ja mam teraz o tyle super, że ciuszki kupuje mi na lumpkach również mama mojego mężczyzny, a i on chodzi ze mną po lumpkach jak mamy trochę czasu.
Wrzucam kilka naszych ostatnich zakupów. Większość jeszcze przed praniem jest bo w weekend nie mieliśmy już czasu.
1. Kurtka dla mojego mężczyzny na wiosnę Lonsdale, 31 zł ale warto było bo nowiuteńka. Kupiona wczoraj (w niedzielę) bo okazało się, że nawet w niedzielę u nas są dostawy w niektórych lumpkach.
2. Spodnie w kancik Vero Moda. Kupiła mi je przyszła teściowa z metkami i ceną 39 funtów za całe 12 zł.
3. Sukienka na lato z super plecami. Bezfirmowa, tylko informacja o składzie materiału. Od teściowej przyszłej dostałam (ma znajoma w lumpku) i nie wiem ile kosztowała. Jak szyta na mnie.
4. Szara narzutka cieplutka. Bezfirmowa. Za całe 12 zł, a zawsze taką chciałam. Wczoraj zakupiona.

5. Koszulka mk z bufkami. Wczoraj upolowana. Trochę drogo bo 10 zł, ale warto było bo super leży.
6. Z piątku czarna koszulka z bufkami NEXT za 3 zł. Jak patrzę na zdjęcie to jakieś białe plamki na nim widać ale koszulka nie jest sprana, cała czarna jak noc.
7. Kurtko-płaszczyk rozszerzany ze sztruksu z ZARY. Chyba 30 zł.
Cytat:
cd. zakupów.
1. Rdzawy sweterek Wallis za 10 zł. Obcisły od góry i na biuście i poniżej lejący. 10 zł.
2. Bluzeczka z rękawkiem 3/4, ONLY, 10 zł. Idealnie przylega do ciała.
3. Nowy stanik za 15 zł z metkami. Nie pamiętam firmy a nie chce mi się wstać od laptopa i sprawdzić bo chora jestem i trochę osłabiona.

.
fajne rzeczy i dobrze mieć znajomości w lumpkach

Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
AneciaG rzeczywiście udane łowy, ale również sukienki najbardziej zazdroszczę
A ja zainspirowana Wami, brakiem w miarę fajnych ciuchów i dzięki wolnemu dniu wybrałam się dzisiaj na łowy, które okazały się fiaskiem Byłam w 3 lumpach i nic na siebie nie znalazłam. Szukałam głównie sweterków. U mnie jak sweterki nawet przyzwoite to średnio od 28 zł na wycenie. Gdyby mi się trafił taki, który od razu wpadłby mi w oko to zakupiłabym. Ale granda...A na wagę to beznadzieja- porozciągane, za duże rozmiary (ciucholandy to jednak raj dla grubszych babek...). Przymierzałam ciekawy beżowy sweterek z Next na wagę, ale okazało się, że jednak rękawy ma za krótkie ponad 2 h wyciągnięte z życiorysu

Nie poddaję się- w pt jak mi się uda to wybiorę się do innego miasta na łowy!

A zapomniałam dodać- mamie w zeszłym tygodniu udało się dla mnie wyszperać bluzkę z Jane Norman za 7 zł. Może wstawię później jak mi się wreszcie uda porządniej obłowić.
no niestety, większość rzeczy w lumpkach jest duża, mi ciężko coś znaleźć na siebie, ale udaje się, czasami jedna rzecz, czasami dwie, a czasami nic. Ostatnio widziałam super płaszczyk, nowiutki, nie zniszczony Marksa&spensera, czekolada z mlekiem - kolor, super gatunek.... niestety za duży;( później mąż powiedział, że mogłam wziąć i opylić i jeszcze bym zarobiła żałuję, że to nie był mój rozmiar... ale za którymś razem się trafi coś dobrego
ankham jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 17:03   #1326
asullka00
Zakorzenienie

Hej dziewczyny... często przeglądam wasz wątek i praktycznie od zawsze męczy mnie jedno pytanie. Skąd sie biorą u nas ubrania w szmatakesach z Anglii... chodzę na łowy już od dziecka , byłam w Anglii na tych wakacjach i nie mam pojęcia skąd jest tyle tego towaru. Słyszałam, że towar najczęście plynie do nas statkami ale nie wiem gdzie tam są jakieś zbiórki...
Anglicy mają swoje szmateksy typu British Heart i inne, mieszkańcy przynosza ubrania za darmo a pieniądze ze sprzedaż idą na biednych.
Natomiast u nas jest tego tyle i często nawet nowe z metkami... i skąd to jest ?
asullka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 17:27   #1327
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankham Pokaż wiadomość
fajne rzeczy i dobrze mieć znajomości w lumpkach

no niestety, większość rzeczy w lumpkach jest duża, mi ciężko coś znaleźć na siebie, ale udaje się, czasami jedna rzecz, czasami dwie, a czasami nic. Ostatnio widziałam super płaszczyk, nowiutki, nie zniszczony Marksa&spensera, czekolada z mlekiem - kolor, super gatunek.... niestety za duży;( później mąż powiedział, że mogłam wziąć i opylić i jeszcze bym zarobiła żałuję, że to nie był mój rozmiar... ale za którymś razem się trafi coś dobrego
Otóż to Sama dzisiaj widziałam wiele ładnych kurtek i płaszczyków, zwłaszcza jeden wpadł mi w oko, przepiękny delikatny kolor- bardzo blady fiolet, delikatnie pikowany, jednak od razu widziałam na wieszaku, że będzie za duży. Ale nie żałuję, bo nie mam na razie w planach kupna kurtki/płaszczyka. Płaszczyk był za 55 zł bodajże.
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
pluskotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 19:05   #1328
Juś
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mustangica Pokaż wiadomość
pewne jest, ze trzeba uwazac przy goleniu szczegolnie cienszych rzeczy, najlepiej robic to na plaskiej dosc twardej powierzchni. tak samo jak na nogi trzeba uwazac zeby sie nie zaciac, ja mam ogromny dar wycinania sobie kawałka "mięska" na prawej kostce mam juz tam tyle blizn, ze wyglada to jak jedna wielka :P
ta ktora ja widzialam to ze sklepu wszystko po 6zl :P uwazam, ze lidl, biedrona i sklepy wszystko po.... to praktycznie jedno i to samo made in china :P wiec jesli juz w cos inwestowac to albo naprawde solidnego albo mega taniego zeby nie bylo szkoda jesli padnie po kilku goleniach.
O przepraszam sprawdziłam moją z lidla i wcale nie jest made in china Jest napisane vyrobca: UK, dovozce Ceska republika Zresztą tę maszynkę z lidla poleciła mi znajoma, wcześniej miałam taką z kiosku za 5 zł i od razu wylądowała w koszu

A z tym "mięskiem" to
Stary 2011-11-14, 19:41   #1329
Becia012
Raczkowanie

W końcu znalazłam lumpka iii: deklaruję, że od dziś nie ubieram się nigdzie indziej! Znalazłam mnusstwo świetnych ciuchów ale nie chciałam w paść w wir i kupować wszystkiego bo w połowie pewnie bym nie chodziła, poza tym gotówki zbyt mało.

Przepraszam za jakość zdjęć, robione przed chwilą, komórką.

1. Pasiasty top
2. Kremowy sweterek-H&M
3.-//-
4.Nietoperz(?) z wilkiem-H&M Jest trochę za duży, ale podoba mi się. Do
leginsów idealny.
5.Zwykła, fioletowa bokserka-H&M
6.Kardigan za tyłek, ciemno niebieski, z kieszonkami. -H&M

Nie mogę doczekać się następnego razu, to chyba jakiś nałóg.
Następny napad za tydzień w poniedziałek.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P141111_17.46.jpg (92,0 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P141111_17.50_[01].jpg (79,0 KB, 97 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P141111_17.50_[02].jpg (93,4 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P141111_17.47_[01].jpg (129,5 KB, 199 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P141111_17.49_[01].jpg (141,2 KB, 66 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P141111_17.48_[01].jpg (120,0 KB, 95 załadowań)

Edytowane przez Becia012
Czas edycji: 2011-11-14 o 20:11
Becia012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 20:01   #1330
wiefiulecka
Zadomowienie

Naprawdę fajne łowy, zwłaszcza sweter z wilkiem, bardzo mi się podoba no i słodki króliczek.

www.KarmimyPsiaki.pl

www.pustamiska.pl

www.pajacyk.pl
wiefiulecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 20:06   #1331
Fufka
Zakorzenienie

CO do golenia ubrań, zawsze używam zwykłych maszynek z tą różnicą, że wybieram te już nieco stępione, żeby ubrań nie poniszczyć i jak do tej pory nie miałam żadnych niemiłych przygód. Kiedyś miałam specjalną "golarkę o ubrań", nawet nie byle jakiej firmy i niestety była beznadziejna...

Super łowy. Ja mimo, że poszłam z 12 wieszakami, to niczego nie kupiłam, ostatnio żal mi nawet 5zł, szafa pęka w szwach
Fufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 20:12   #1332
golabek89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Becia012 Pokaż wiadomość
W końcu znalazłam lumpka iii: deklaruję, że od dziś nie ubieram się nigdzie indziej!
A można wiedzieć gdzie taki lumpek fajny? Jeśli to nie tajemnica oczywiście Może gdzieś blisko mnie
golabek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 20:17   #1333
Becia012
Raczkowanie

W Rybniku, na przeciw pkp. ; ))
Stary 2011-11-14, 20:23   #1334
t_89
Zakorzenienie

Bluzka z wilkiem jest przecudna ukradne ci xD
t_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 20:46   #1335
trupiegi
Zadomowienie

W ostatnim miesiącu znacząco ograniczyłam wizyty i wydatki w lumpach. Oto moje zakupy z ostatnich dwóch miesięcy:

1-2. nowe buty George - 4,30 zł
3. koszula z bufkami (a la koszula Sochy z kolekcji The Blues H&M) - Armani Exchange (jakiś taki tani Armani ) - 9, 20 zł
4. prezentowana już niedawno bokserka Denim&Co (ubrania w lumpeksach lubią się powtarzać) - ok. 7 zł
5. sukienka z różanym dołem - ok. 8 zł
6. torebka z nitami - 12,20 zł
7. spodenki Atmo - 7,40 zł

Bez zdjęcia - matowe legginsy H&M i fioletowa oversize'owa bluza New Yorker. Mamie kupiłam srebrną narzutkę, ale kiedyś ją podkradnę.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0147.jpg (109,6 KB, 152 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0148.jpg (84,6 KB, 184 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0149.jpg (60,7 KB, 241 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0150.jpg (74,7 KB, 240 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0153.jpg (99,2 KB, 291 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0155.jpg (80,5 KB, 198 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0156.jpg (60,4 KB, 112 załadowań)
Śmieciowata telewizja, śmieciowate reklamy, śmieciowate sklepy, śmieciowate sławy, śmieciowate jedzenie, śmieciowata cywilizacja, śmieciowate umowy, śmieciowata sytuacja w kraju, śmieciowate umysły. A ja tak lubię porządek.
trupiegi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 21:55   #1336
Rukmini
Raczkowanie

Jak Wy takie fajne buty znajdujecie i jeszcze nowe, i za grosze?!

Ja się zakochałam w jednym z ostrołęckich lumpeksów, ale mogę tam bywać tylko 1-2 razy w miesiącu (jak teściową odwiedzamy).
W W-wie póki co znalazłam 2 fajne lumpki niedaleko mnie i powoli zapuszcam się w poszukiwaniu kolejnych miejsc (ale w niektórych jest strasznie drogo! 50-70zł/kg).

P.S.
Bluza z wilkiem śliczna!
Rukmini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 22:11   #1337
nattka
Raczkowanie

GG do nattka

Cytat:
Napisane przez trupiegi Pokaż wiadomość
W ostatnim miesiącu znacząco ograniczyłam wizyty i wydatki w lumpach. Oto moje zakupy z ostatnich dwóch miesięcy:

3. koszula z bufkami (a la koszula Sochy z kolekcji The Blues H&M) - Armani Exchange (jakiś taki tani Armani ) - 9, 20 zł
4. prezentowana już niedawno bokserka Denim&Co (ubrania w lumpeksach lubią się powtarzać) - ok. 7 zł

Bez zdjęcia - matowe legginsy H&M i fioletowa oversize'owa bluza New Yorker. Mamie kupiłam srebrną narzutkę, ale kiedyś ją podkradnę.
Te buty poprostu boskie kocham takie i cena ....
nattka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 22:23   #1338
trupiegi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rukmini Pokaż wiadomość

Ja się zakochałam w jednym z ostrołęckich lumpeksów, ale mogę tam bywać tylko 1-2 razy w miesiącu (jak teściową odwiedzamy).
W W-wie póki co znalazłam 2 fajne lumpki niedaleko mnie i powoli zapuszcam się w poszukiwaniu kolejnych miejsc (ale w niektórych jest strasznie drogo! 50-70zł/kg).

P.S.
Bluza z wilkiem śliczna!
Nigdy nie patrzyłam na buty (myślałam, że są tam tylko stare smrody), dopiero odkąd obserwuję ten watek, zaczęłam czaić się na obuwie. Nie zawsze się trafia coś fajnego, ale warto poszperać.

Cytat:
Napisane przez nattka Pokaż wiadomość
Te buty poprostu boskie kocham takie i cena ....
Dzięki, miło mi. Cena sobotnia, dorwałam je ostatniego dnia na minutę przed zamknięciem w moim rodzinnym mieście. Byłam zdziwiona, że się uchowały. Były nieużywane, jednak ze względów bezpieczeństwa zostały wyczyszczone Domestosem, przeżyły kąpiel pod prysznicem i suszyły się caaały dzień na piecyku. ;P
Śmieciowata telewizja, śmieciowate reklamy, śmieciowate sklepy, śmieciowate sławy, śmieciowate jedzenie, śmieciowata cywilizacja, śmieciowate umowy, śmieciowata sytuacja w kraju, śmieciowate umysły. A ja tak lubię porządek.

Edytowane przez trupiegi
Czas edycji: 2011-11-14 o 22:24 Powód: błędne użycie przyimka :P
Stary 2011-11-14, 22:42   #1339
moni94
Raczkowanie

GG do moni94

Cytat:
Napisane przez Rukmini Pokaż wiadomość

P.S.
Bluza z wilkiem śliczna!
a moge wiedzieć co to za lumpek w Ostrołęce ?
moni94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 23:32   #1340
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:

Wszystko mi się podoba

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 00:08   #1341
tikutik
Zadomowienie

Witam, od jakiegoś czasu podglądam Wasze zdobycze i jestem zachwycona! Przede wszystkim tym, że znajdujecie tak fantastyczne rzeczy, w tak dobrym stanie a co najważniejsze często za naprawdę przysłowiowe 'grosze' Te sukienki, spodnie, bluzki, buty, no co ja będę wymieniać!
Jak znajdę trochę więcej czasu porobię fotki i powrzucam co nieco
Swoją drogą często zastanawiam się jakie wymiary ma wasza szafa??? W mojej jest już naprawdę ciasno ale to dlatego też, że bardzo ciężko mi jest rozstać się z wieloma rzeczami a ciągle dochodzą następne... czas to zmienić!
tikutik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 08:50   #1342
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Becia012 Pokaż wiadomość
W końcu znalazłam lumpka iii: deklaruję, że od dziś nie ubieram się nigdzie indziej! Znalazłam mnusstwo świetnych ciuchów ale nie chciałam w paść w wir i kupować wszystkiego bo w połowie pewnie bym nie chodziła, poza tym gotówki zbyt mało.

Przepraszam za jakość zdjęć, robione przed chwilą, komórką.

1. Pasiasty top
2. Kremowy sweterek-H&M
3.-//-
4.Nietoperz(?) z wilkiem-H&M Jest trochę za duży, ale podoba mi się. Do
leginsów idealny.
5.Zwykła, fioletowa bokserka-H&M
6.Kardigan za tyłek, ciemno niebieski, z kieszonkami. -H&M

Nie mogę doczekać się następnego razu, to chyba jakiś nałóg.
Następny napad za tydzień w poniedziałek.

Świetny ten nietoperz z wilkiem
Ale najbardziej podoba mi się króliczek

Cytat:

Super łowy
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 09:14   #1343
PannaX
Rozeznanie

GG do PannaX

Cytat:
Napisane przez poziomkaa_ Pokaż wiadomość
jak widać w jej poście 1,5 godz
Cytat:
Napisane przez mustangica Pokaż wiadomość
jak to sie stalo, ze przeczytalas wszystko procz tego ile czasu zajelo mi golenie?
O kurcze chyba się starzeję faktycznie, stoi jak byk wybacz w takim razie głupie pytanie...
PannaX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 09:24   #1344
trupiegi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tikutik Pokaż wiadomość
Witam, od jakiegoś czasu podglądam Wasze zdobycze i jestem zachwycona! Przede wszystkim tym, że znajdujecie tak fantastyczne rzeczy, w tak dobrym stanie a co najważniejsze często za naprawdę przysłowiowe 'grosze' Te sukienki, spodnie, bluzki, buty, no co ja będę wymieniać!
Jak znajdę trochę więcej czasu porobię fotki i powrzucam co nieco
Swoją drogą często zastanawiam się jakie wymiary ma wasza szafa??? W mojej jest już naprawdę ciasno ale to dlatego też, że bardzo ciężko mi jest rozstać się z wieloma rzeczami a ciągle dochodzą następne... czas to zmienić!
W wynajętym pokoju mam szafę Komandor. W normalnej bym tego nie zmieściła. :P Swoje "trofea" przechowuję tak: http://ostatnijekmody.blogspot.com/2...cjonistka.html
Strach pomyśleć, co zrobię, gdy będę musiała się przeprowadzić!

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Wszystko mi się podoba
Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Świetny ten nietoperz z wilkiem
Ale najbardziej podoba mi się króliczek

Super łowy
Dzięki, dziewczyny.
Stary 2011-11-15, 09:28   #1345
ankham
Zadomowienie

Cytat:

super!!!
Stary 2011-11-15, 10:12   #1346
tikutik
Zadomowienie

Cytat:
W wynajętym pokoju mam szafę Komandor. W normalnej bym tego nie zmieściła. :P Swoje "trofea" przechowuję tak: http://ostatnijekmody.blogspot.com/2...cjonistka.html
Jaki porządek ! U mnie niestety wszystko jest bardziej pościskane a mam ogromną szafę tylko dla siebie to wszystko przez te rzeczy do których jestem za bardzo przywiązana. Zainspirowałaś mnie, czas z tym coś zrobić!
tikutik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 11:00   #1347
sylwiakoszykowa
Rozeznanie

kupiłam w SH materiałowe rurki za 23 zł są naprawdę super bym wam podała markę ale za bardzo nie chce mi się ich ściągać z tyłka
Stary 2011-11-15, 11:21   #1348
ankham
Zadomowienie

Cytat:

Dzięki, dziewczyny.
no niezły porządek, też mam szafy komandora, "niestety" muszę się nimi dzielić z mężem pomału w jednej szafie i w szafce w łazience robię dodatkowe miejsce dla malucha;P no i musiałam udostępnić mu komodę, więc część rzeczy wyrzuciłam a część powiesiłam w szafie, kupując wieszaki na spodnie czy spódnice, więc teraz to już trochę ciasno się zrobiło w moim Komandorze
Stary 2011-11-15, 11:24   #1349
agravvka
Zadomowienie

Cytat:

O rany wszystko cudne i te ceny !!!

Moje z ost. wypadów, szału ostatnio nie ma. Albo mam pecha albo dostawy są coraz gorsze :
1. Koszula Denim Co 12 zł
2. Koszula H&M 14 zł
3. Spodnie rurki Denim Co ( uwielbiam spodnie tej firmy, bardzo wygodne, jak legginsy)
4. Sweter gina tricot 11 zł
5. Tunika dorothy perkins 10 zł
6. Skarpetki 1, 50 zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg b.jpg (96,2 KB, 218 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg c.jpg (101,7 KB, 183 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg d.jpg (74,9 KB, 197 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg f.jpg (83,4 KB, 100 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg g.jpg (105,9 KB, 94 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg h.jpg (66,9 KB, 177 załadowań)

" Lubię, gdy na mnie patrzysz i udajesz, że tego nie robisz."

Edytowane przez agravvka
Czas edycji: 2011-11-15 o 11:31
agravvka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 12:02   #1350
LadyAna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agravvka Pokaż wiadomość
O rany wszystko cudne i te ceny !!!

Moje z ost. wypadów, szału ostatnio nie ma. Albo mam pecha albo dostawy są coraz gorsze :
1. Koszula Denim Co 12 zł
2. Koszula H&M 14 zł
3. Spodnie rurki Denim Co ( uwielbiam spodnie tej firmy, bardzo wygodne, jak legginsy)
4. Sweter gina tricot 11 zł
5. Tunika dorothy perkins 10 zł
6. Skarpetki 1, 50 zł
kocham ta koszule

"Well you only need the light when it's burning low
Only miss the sun when it starts to snow
Only know you love her when you let her go
Only know you've been high when you're feeling low
Only hate the road when you're missing home... "

fitness, running, cycling

LadyAna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości