|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XI
Kupiłam dzisiaj rajstopy i kapciochowate skarpetasy
Boskie są ![]() Poza tym dokupiłam migdały w czekoladzie i dżemik jeżynowy
|
#1892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze, zapomniałam o tej kafeterii... moze jutro będzie jeszcze a jak nie to trudno.... moja jest ok tyle że mała.....
|
|
#1894 |
|
Raczkowanie
|
oby te rajtki jutro jeszcze były, bo dzisiaj niestety nie było mi po drodze do Biedry. najbardziej napaliłam sie na granacik
![]() a jak z ich jakością? dziewczyny wspominały, że czasami w bodajże 40 den trafiały się dziury...
|
#1895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mniej wody ucieka na boki, ciesnienie jest wieksze= kawa jest smaczniejsza. zanim odkrylam ten sposob, chcialam kupowac droga wloska kawiarkę, teraz nie mam takiej potrzebykafetiera niby jest na 6 filizanek czyli 50mlx6=300ml gotowego napoju, ale w praktyce jezeli chcemy smaczna, aromatyczna, gesta kawe, naparu powinno byc mniej. jak dla mnie, nalezy zdąc z gazu zanim zacznie leciec jasniejsza kawa, trzeba miec juz wyczucie. roznica w smaku moim zdaniem jest kolosalna, wiekszosc osob przeparza kawe i w porowaniu do syzbciej zdjetej z gazu ta inna to zwykla lura z niefajnym posmakiem. moj wspolokator czeka az zabulgocze i wtedy zdejmuje z gazu, ja wole 200ml pysznej, gestej kawy, niz wieksza ilosc, ale zkwasniala i z gorzkawym posmakiem, sprobujcie same a ja dzis zaopatrzylam sie w zaparzacz z podstawką, fajny gadzet tylko jak dla mnie zbyt plytki, trzeba nalac spora ilosc wody, zeby liscie byly cale zanurzone, myslalam tez o tym dlugim zaparzaczu, ale zaczelam obawiac sie o te dosc sporych rozmiarow otworki, drobniejsza herbata i zacznie przechodzic pył=> herbata bedzie miala gorzki posmak kupilam tez pierniczki norymberskie, smacznie, chociaz dla mnie troche zbyt slodkie oczywiscie wzielam tez rozowe cappucino, pyszne jest, mimo, ze jestem przeciwnikiem gotowych napojow kawowych
Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2011-11-14 o 18:59 |
|
|
|
|
#1896 | |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że mi tez zasmakuje
![]() Nie ukrywam, że kupiłam go pod Waszych opinii ![]() Cytat:
![]() Co do jakości, to ja jestem z nich bardzo zadowolona!!! I jak najbardziej je polecam
|
|
#1897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1898 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a gdzie leżą polecane migdały w czekoladzie z cynamonem? na słodyczach? ostatnio ich nie widziałam, ale to były szybkie zakupy, więc nie rozglądałam się za bardzo
|
|
#1899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, one są w tych koszach na środku U mnie leżą vis a vis kosmetyków
|
|
#1900 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
|
#1901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1902 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
? Chyba muszę zerknąć raz jeszcze na moje srebrne maleństwo co ono tam ma "dla mnie"w zanadrzu... Mi ogólnie chodzi o to co gumowe, jak jest tego więcej to tym bardziej. Po prostu - z czasem się to i owo wysłuży, nie ma ze boli.. coś trza będzie kombinować. Dzięki za patent na przyszłość Odnośne pierniczków jadłam kiedyś i ja łasuch - uwielbiam. Tylko ceny już nie uwielbiam, bo u mnie krucho z pieniążkami. Natomiast one cup - lubię wszystkie. Jedne mniej inne bardziej, ale ogólnie nie narzekam. Za tę cenę jaką mamy w biedronie? W wakacje kupowałam w osiedlowym eko po 0,99zł, więc zawsze to mały upust Kupiłam ostatnio 4 szt. i jedna jeszcze czeka w szafce na swój koniec
Edytowane przez partytura Czas edycji: 2011-11-14 o 19:16 |
|
|
|
|
#1903 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie nie było rajstop
byłam po 18![]() ale kupiłam na pocieszenie ![]() i dwa capuccina jagodowe i guarana (dobre?) i moje ulubione serki Tutti
|
|
|
|
#1904 |
|
Wtajemniczenie
|
Piłam cappuccino z guaraną - całkiem przyjemne wrażenia, zapach nieco chemiczny, ale skojarzył mi się z cukierkami z dzieciństwa
![]() A gorąca czekolada jakoś nie przypadła mi do gustu - wciąż szukam taaaakiej gęstej. Pamiętam, że też była z torebek, ale firmy za żadne skarby nie mogę sobie przypomnieć:/
|
#1905 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zastanawiam się nad tymi patelniami za 49,99 zł...myślicie, że warto któraś kupiła? Edytowane przez akna1102 Czas edycji: 2011-11-14 o 20:22 |
|
|
|
|
#1906 |
|
Raczkowanie
|
zaglądam tu prawie codziennie i teraz nie wolno mnie puścić samej do sklepu bo co jestem to przypominam sobie o jakis fajnych rzeczach które i ja musze spróbowac
i dlatego dzisiaj wyszlam z : -swieczka jablko-cynamon..zapach obledny..jesienno-zimowo-swiateczny ![]() -migdaly w cynamonie..grzech w torebce zabojstwo dietowe ale pycha...(tym bardziej jesli ktos jest maniaczka cynamonu)-zaparzaczka w ksztalcie dzbaneczka..taki maly do kubka...ale zgadzam sie z tym co wczesniej ktos napisal..jest dziwnie plytki..trzeb alac wode po sam brzeg kubka zeby fusy sie moczyly...wzielam ze wzgledu na fajny ksztal
|
|
|
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jak podejrzewałam poszłam po 18 po skarpetko-kapcie i były pełne dwa pudełka
wybrałam sobie z reniferem Kupiłam również świeczkę jabłko-cynamon, ale po zapaleniu jej zrobiło mi się niedobrze i rozbolała mnie głowa ;x :/ Strasznie mdły według mnie zapach Ale cudowne są zabawki
|
#1908 |
|
Konto usunięte
|
kupiłam dzisiaj skarpeciory.
![]() no i na nowo odkrywam świecę jabłko&cynamon. |
|
|
|
#1909 |
|
Lucid dream
|
nie działa mi przeszukiwanie wątku
więc nie sprawdzę, która z Was pytała kiedyś o lampki nocne dotykowe. nie wiem, z jakiego miasta jesteś, ale dzisiaj widziałam je w W-wie na ul. Związku Walki Młodych na Ursynowie.tak poza tym to jakiś czas temu pojawiła się tu informacja, że ta Biedronka na ul. Związku Walki Młodych jest wyprzedażowa. dzisiaj tam byłam i potwierdzam ![]() a czy wiecie może, gdzie w W-wie dostanę te herbatkę ze śliwką i wanilią? nigdzie jej nie widziałam a byłam już w kilku biedrach |
|
|
|
#1910 |
|
Zadomowienie
|
kupilam dzis rajstopy...czarne 3..rozpakowuje w domu a tam z 5 w miare rownych dziur w kroku jakby maszyna nie zlapala w czasie szycia, cos takiego raz dziurka, raz zaszyte, dziury o srednicy jakies 1,5 -2 cm... widac ze nie zrobione sa przy zakladaniu zbyt mocnym tylko ze firmowo cos nie tak, myslicie ze jest szansa na wymiane, isc z tym w ogole czy mnie odprawia z kwitkiem?
|
|
|
|
#1911 |
|
Zakorzenienie
|
Ja skoczylam dopiero popoludniu do biedrony zeby kupic kafetiere dla mezusia bo on pije kawke ja nie lubie
no i oczywiscie nie bylo, chcialam tez dokupic migdaly ale tez pusty karton zostal dobrze, ze mam kilka innych w miare blisko no i sie udalo w jednej byla kafetiera a w drugiej migdaly kupilam 4 opakowania Ktoras z was pisala o tych roznych slodyczach na swieta no i w jednej z tych biedron u mnie tez byly Byly tez takie duze ritter sport, takie zlote miski z Lindt no i jeszcze inne rozne rzeczy
|
#1912 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1913 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moze ktoras miala podobna syt. i czy oplaca sie isc wymienic czy raczej uznaja ze dziwny jestem czlowiek, ze przychodze z reklamacja rajstop za 5zl? hehe niby 5zl ale no chcialabym jednak te rajstopy z tym ze w stanie bez wad
|
|
|
|
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
Czy u was sa jeszcze te jogurty Bon Creme wisniowy albo pomaranczowy? bo u mnie nie bylo mam nadzieje, ze to tylko chwilowy brak towaru bo ja je tak lubie
|
#1915 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
licho wie jak oni na to patrzą.. Ja bynajmniej Cię rozumiem, też bym chciała otrzymać takie, które nie są felerne. Może któraś z Nas, tak jak sugerujesz, sprawdziła podobną sytuację na sobie A jak nie to ryzyk fizyk co szkodzi zapytać przy okazji A gdyby wtedy kombinowali, że ok, ale dużo czasu minęło i dlatego nie, bo Twoja wina, to powiesz, że siostrze sprezentowałaś i dlatego dopiero wyszło, że coś z nimi nie tak
|
|
|
|
|
#1916 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1917 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że nie będzie problemu z wymianą lub zwrotem.
|
|
#1919 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja gdzies 2 tyg temu jeszcze je kupowalam no a dzis nie bylo wiec nie wiem a nie bylo kogo zapytac wiec sobie odpuscilam. Zobacze w srode w innej biedronie
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:03.

Boskie są 

Też zastanawiam się nad czasem gotowania i ilością kawy.. chyba po całości spróbuję przy pierwszym podejściu.. W ogóle to w szoku jestem, że to ma być 6 sztuk...
chyba mini filizaneczek

Odnośne pierniczków jadłam kiedyś i ja łasuch - uwielbiam. Tylko ceny już nie uwielbiam, bo u mnie krucho z pieniążkami. Natomiast one cup - lubię wszystkie. Jedne mniej inne bardziej, ale ogólnie nie narzekam. Za tę cenę jaką mamy w biedronie? W wakacje kupowałam w osiedlowym eko po 0,99zł, więc zawsze to mały upust
byłam po 18
a tak je uwielbiałam...
dobrze, ze mam kilka innych w miare blisko no i sie udalo w jednej byla kafetiera a w drugiej migdaly kupilam 4 opakowania