|
|
#3451 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XX
Cytat:
Ale kurczę, już tyle czasu minęło. Trzeba się bardziej ogarnąć. Cytat:
Nawet gdyby miał mi postawić ten bilet Przez rok jakoś się przyzwyczaiłam, że go nie ma i nie będzie. Teraz to albo będzie nowy albo wcale. Czas pokaże. Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-11-14 o 15:44 |
||
|
|
|
#3452 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, lecę na randkę z tym z Sympatii! o tak nagle wyszło, że aż się zaczęłam stresować, co z tego wyjdzie
Trzymajcie kciuki! Opowiem jak wrócę |
|
|
|
#3453 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo Ja tam polecam Sympatie, wbrew temu co wszyscy mówią, tam naprawdę logują się normalni faceci, poznałam tam naprawdę wielu fajnych facetów. Właśnie exa poznałam na tego typu portalu.Tak w ogóle to dawniej się tu bardziej udzielałam, może ktoś mnie pamięta. Radzę sobie bez byłego, chociaż jakieś ponad 2 tygodnie temu się z nim umówiłam, nie wiem po co,tęskniłam, a taka byłam silna, doszło do wielu rzeczy do których nie powinno.. a on mnie po tym znowu olał. Taki z tego morał żeby nie spotykać z byłym z nadzieją że mu uczucia odżyją bo nie odżyją, a dla nas to będzie gwoźdź do trumny bo dramat się zacznie od początku.
|
|
#3455 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja dopiero wróciłam z pracy, straszny sajgon dziś był i zamiast o 17 wyszłam o 19... Mój sympatiowy kolega chyba mnie olał, dostał co chciał i tyle... No cóż, trochę szkoda, bo myślałam, że jakiś kontakt będziemy mieć, chociaż koleżeński... |
||
|
|
|
#3456 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3457 |
|
Raczkowanie
|
Umierramy z ciekawości
|
|
|
|
#3458 |
|
Rozeznanie
|
Byłam na otwarciu centrum handlowego i MARZENIE - za zakupy za 150zł dostawało się bon na 100zł. Kupiłam ciuchy i prezenty na Gwiazdkę, a i tak myślałam o nim. Mogłoby się to już skończyć. Ciągle sobie wyobrażam jak go ranię i odrzucam, albo on błaga na kolanach, to takie żałosne.
Założyłam sobie tajne konto na sympatii, żeby tylko obejrzeć kto tam jest, ale opisy mnie skutecznie zniechęciły
|
|
|
|
#3459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najśmieszniejsze było to że spotkaliśmy się,było pięknie, potem cały czas do mnie pisał dzwonił jakbyśmy do siebie wrócili , ja nic nie robiłam w końcu po tygodniu zapytałam co jest to mi wyskoczył że on nie chce żadnych związków teraz i się pokłóciliśmy i ze sobą nie rozmawiamy.W sumie nie mam się czemu dziwić, zawsze był takim dużym dzieckiem, a najśmieszniejsze jest to że wszyscy i on sam siebie uważa "że co on nie jest" bo się dorobił wielu rzeczy, a w głębi duszy to dzieciak. No jest błędem, ale jak tak nie mieliśmy kontaktu długo i nagle złapaliśmy,spotkaliśmy się, byłam cała happy a potem od nowa to samo przechodziłam. Jakbyśmy się rozstali drugi raz. Dlatego stanowczo odradzam chociaż czasem jest to silniejsze od nas.. No tak jest na sympatii sporo zboczeńców, nieudaczników ale są też fajni faceci. Tak jak normalnie w życiu. "Na żywo "też można znaleźć zboczeńca.Nie ten to inny.
Roguc mym Bogiem, Coma nałogiem, muzyka postawą, koncerty zabawą narCOMAnka http://www.youtube.com/watch?v=mf97F-SpBQU Życie motocyklisty nie liczy się w latach tylko w kilometrach Edytowane przez _Desolation Czas edycji: 2011-11-14 o 20:24 |
|
|
|
|
#3460 |
|
Zakorzenienie
|
Tak bardzo za nim tęsknię
|
#3461 |
|
Raczkowanie
|
Hej moje drogie. Dowiedziałam sie wszystkiego co chciałam i wiecie co jak narazie nie przeszkadza za bardzo mi to. No więc moj były Tż nie chce budować związku ze mną nie teraz, hehe. Czyli nie bedziemy ze sobą ale bedziemy kontaktować sie, spatykać sie być może(wiecie jak mały bedzie)ale tylko jako przyjaciele. Mam nadzieje ze nie pęknie we mnie żaden mur i nie załamie sie.
nie jestem jeszcze pewna czy dobrze robieMoze jeszcze tu napisze prosząc o wasza pomoc i rade
Edytowane przez justn2122 Czas edycji: 2011-11-14 o 20:39 |
|
|
|
#3462 |
|
Raczkowanie
|
Dokładnie ... brak kontaktu jest najlepszym wyjściem . Wiadomo ,że to boli bo kiedyś z tym człowiekiem spędzało się całe dnie , ale po rozstaniu gdy jedna strona ma jeszcze nadzieje a druga jest "odkochana" to brak kontaktu jest najlepszym wyjsciem . Ja się tylko modlę ,żeby go nie spotkać jasne że czasem jest mi przykro że on sie nie interesuje co u mnie i ze tak o mnie zapomniał a ja staram się zapomniec o nim , ale wiem tez ze jakbysmy sie spotkali to u mnie znowu by sie wszytsko odbudowało i wróciło .
|
|
|
|
#3463 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no ja wiem, że nie ten to inny, ale polubiłam mimo wszystko tego kolegę ![]() słońce, zobaczysz, minie trochę czasu i ta tęsknota będzie mniejsza. zdecydowanie jednak nie kontaktuj się z nim. zobacz co się z Tobą dzieje jak macie kontakt... |
|
|
|
|
#3464 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny mija drugi dzień i nie jest ani trochę lepiej, wiem że to bardzo krótko, ale myślałam że chociaż minimalnie będzie mi lepiej po 2 dniach płaczu. a jest gorzej, jakakolwiek myśl o nim sprawia mi tak okropny ból, że nie mogę się pozbierać. nie wyobrażam sobie wyjścia jutro z domu do ludzi, przecież nie będę siedzieć i płakać w pracy...
|
|
|
|
#3465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z miesiąc się do siebie nie odzywaliśmy w ogóle, a od tej pory co się pokłóciliśmy to już ponad tydzień,myślę że to już serio koniec naszych jakich kol-wiek kontaktów bo powiedziałam mu dużo bardziej przykre rzeczy niż przy rozstaniu. Za to dla niego plus bo "on do mnie nic nie ma" I on mnie olał ale ja wyszłam na tą złą. Ale już nie wytrzymałam, najpierw się chce spotkać, na siłe utrzymuje kontakt a jak przyjdzie co do czego to się wycofuje, to mu powiedziałam kilka nie miłych rzeczy, już taka jestem.Lepiej że zmył się szybciej, a nie zdążył Cię rozkochać w sobie.
|
|
#3466 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3467 |
|
Raczkowanie
|
wiem, ale mam wrażenie że ten stan mi nigdy nie minie, że z nikim nie będę umiała być szczęśliwa.
|
|
|
|
#3468 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3469 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3470 |
|
Raczkowanie
|
ja jak ostatnia głupia czekam żeby się odezwał;/
|
|
|
|
#3471 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie dziś mi napisał, że mnie kocha mimo wszystko ( ), tylko że mu nie ufam (bo pozmieniał hasła, które sam mi podawał i nie miałam już dostępu do jego telefonu, chociaż wiedział ,że mam poważne wątpliwości, że mnie zdradza, i miałam powody by tak myśleć). Także znowu nie wiem, na czym stoję i nie umiem z tym człowiekiem rozmawiać
|
|
#3473 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale i tak będziemy musieli się spotkać nie raz... macie rację poczytam sobie wątek... nie wiem czym się zająć, może zapiszę na siłownię... |
|
|
|
|
#3474 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiesz na czym stoisz tylko on zaburza cały czas Twój świat. ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
siłownia jak najbardziej, wysiłek fizyczny bardzo pomaga. |
||
|
|
|
#3475 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny ja spędzę z NIM Sylwestra, wyjazd całą paczką od dawna zaklepany;]
|
|
|
|
#3476 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie mam żadnych planów na sylwestra , ale musze cos wymyslic bo w domu oszaleje
|
|
|
|
#3477 |
|
Rozeznanie
|
ja też nie mam i tez coś muszę wymyślić.
|
|
|
|
#3478 |
|
Raczkowanie
|
na pewno coś wymyślicie, jeszcze dużo czasu, ja zaczynam żałować, że w tym roku tak się pospieszyliśmy.
|
|
|
|
#3479 |
|
Zakorzenienie
|
A ja spędzę sylwestra z rodzicami, nie mam ochoty na imprezy.
Z resztą dla mnie dzień jak każdy inny
Roguc mym Bogiem, Coma nałogiem, muzyka postawą, koncerty zabawą narCOMAnka http://www.youtube.com/watch?v=mf97F-SpBQU Życie motocyklisty nie liczy się w latach tylko w kilometrach Edytowane przez _Desolation Czas edycji: 2011-11-14 o 21:54 |
|
|
|
#3480 |
|
Rozeznanie
|
ech dziewczyny pomóżcie
rok temu kiedy zaczynałam być z exem, miałam praktykantow na zajeciach i jeden z nich bardzo sie mna zauroczyl i byl moim idealem (fizycznie). ze wtedy nie bylam idealem wiernosci a bardzo chcialam sie zmienic splawialam go, chociaz spotkalismy sie 2 razy - ideal. mnostwo wspolnych pasji i zainteresowan, on odzywal sie jeszcze przez kilka miesiecy. tak naprawde to caly zwiazek z exem o nim myslalam i wyobrazalam sobie CO BY BYLO GDYBY. poprosilam o spotkanie, ale nie byl chetny (wiadomo, zraniona meska duma), ale moze powinnam opisac swoje uczucia i wytlumaczyc moje postepowanie? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:13.

ale na pewno nie ma czego. małymi kroczkami.. i będzie ok! 
, najlepsze w tym wszystkim jest to, ze w tym CH sa targi slubne
Nawet gdyby miał mi postawić ten bilet

Trzymajcie kciuki! Opowiem jak wrócę

i się pokłóciliśmy i ze sobą nie rozmawiamy.

), tylko że mu nie ufam (bo pozmieniał hasła, które sam mi podawał i nie miałam już dostępu do jego telefonu, chociaż wiedział ,że mam poważne wątpliwości, że mnie zdradza, i miałam powody by tak myśleć). Także znowu nie wiem, na czym stoję i nie umiem z tym człowiekiem rozmawiać