|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. II
na blogach zauwaylam, ze teraz dziewcyzny biora sie nawet za testowanie kropli do oczu
lubicie grzane wino? )
|
|
|
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2343 |
|
Konto usunięte
|
też bym się bała, przecież to oczy....
|
|
|
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam problemy z oczami więc nie chciałabym nic testować, mam sprawdzone krople które mi pomagają i tyle..
ja w ogóle nie lubię wina
|
|
|
|
#2345 | |
|
Moderator
|
Cytat:
uwielbiam!z kawałeczkami pomarańczy, goździkami, cynamonem i miodkiem |
|
|
|
|
#2346 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Myślałam nad nimi albo nad złotymi ale najpier rozglądam się za nudziakami na Sylwestra do kiecki.---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- [1=9b13fa772a089c950fe6533 92ec6a155eb1c8e79_6035971 53b11b;30507222]też bym się bała, przecież to oczy....[/QUOTE] Z oczami nie ma żartów... Takie testy to już przegięcie i zero pomyślunku jak dla mnie. Niedługo zaczna na sobie testować leki. |
|
|
|
|
#2347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja teraz nie wiem co z tymi butami, tak sie napalilam, ale na deezee nie ma mojego rozm, na stylowe butki jest, ale widze ze one troche sie roznia i boje sie, ze beda brzydsze. |
|
|
|
|
#2348 |
|
Konto usunięte
|
No, niby wszystkie te krople przebadane i bezpieczne, ale nigdy nic nie wiadomo
|
|
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
Nie lubię wina
![]() Na testy kropli się nie zgodziłam - nie czuje potrzeby stosowania, nie używałam żadnych kropli, więc nawet nie wiedziałabym, czy działają czy nie
|
#2350 |
|
Rozeznanie
|
Ja bym się chciała na szybko odnieść do dyskusji o rozdaniach, bo to ja przegapiłam post o wynikach konkursu u Agabil
![]() Po pierwsze, absolutnie nie biorę udziału tylko w rozdaniach, ale staram się czytać wiele blogów i w miarę możliwości komentować na bieżąco. No i swój też piszę raczej na bieżąco Po drugie, to właściwie byl konkurs i konkursy wolę, bo lubię dać coś od siebie żeby poczuć, że na nagrodę zasłużyłam. Po trzecie byłam cały weekend sama z niespełna dwuletnim dzieckiem i do teraz chodzę zakręcona straszliwie, więc dużo rzeczy mi umykało. I po czwarte, mimo, że blogroll aktualizuje się ostatnio bardzo szybciutko, to zauważyłam coś dziwnego, a mianowicie jaki zaglądam w blogrolla np 2 razy w ciągu godziny, to po tej godzinie bywa i tak, że kilka pozycji "wstecz" pojawia mi się aktualizacja jakiegoś bloga, której tam wcześniej nie było. W końcu, po piąte, jest mi głupio, że sprawiłam Agabil kłopot, ale tak jak dziewczyny mówią, czasem nie ma się szansy wszystkiego na bieżąco ogarnąć, nawet przy najlepszych chęciach, więc tym bardziej jest mi bardzo miło, że Aga dała mi znać, co przegapiam ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- a co do kropli to ja bym się na testy zgodziła, bo pracuję przy komputerze, mam dosyc suche oczy, a jak mam wydac 40 zł na visine i wylac po 2 tygodniach to mi jednak żal. A co najgłupsze, ostatnio w aptece nie chcieli mi sprzedac kropli ze świetlika, a ja nie chciałam się wykłócać więc tym bardziej czekam na recenzje kropli na blogach bo moze dzięki temu trafię na slad jakichs tanich a dobrych
|
|
|
|
#2351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na w/w oplacilam rok z gory i mam problem z glowy Nie sa to jakies wielie kwoty bo ok.20$Masc nagietkowa ma szerokie spektrum dzialania ale tak w skrocie: oparzenia, wszelkie trudno gojace sie rany, wzmacnia naczynia krwionosne, regeneruje i przyspiesza proces gojenia. Osobiscie bardzo lubie, swietnie radzi sobie w przypadku spierzchnietej skory ust
|
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
ja moglabym testowac grzane wina
|
|
|
|
#2353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdecydowalam sie bo uzywam kropli do oczu i akurat mialam Strazolin w wersji podstawowej, poza tym dobor kropli do oczu dawno temu konsultowalam ze swoim okulista i nie mam przeciwskazan. Dla mnie to dodatkowy wspomagacz, szczegolnie kiedy dlugo siedze przy komputerze badz mam za soba zarwane noce...
|
|
#2354 |
|
po prostu Em :)
|
Ale jak byś się z nią skontaktowała, jeśli przy zgłoszeniu nie podała maila?
|
|
#2355 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2356 |
|
po prostu Em :)
|
U mnie mniej więcej połowa osób zgłaszających się do konkursu nie ma bloga, więc jednak wolę zbierać adresy mailowe.
|
|
#2357 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bardzo. Doskonałe na wieczorne plotki w pubie albo spokojny wieczór w domubez midoku, ale z migdałami jeszcze i kardamonem Cytat:
![]() ja też Chociaż w tym tygodniu mam wielki test innych alkoholi (ale grzaniec też był )
|
|||
|
|
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
A jaaa... hmmm... najlepiej to jakieś słodycze
|
#2359 |
|
Zadomowienie
|
Nawet nie wiesz jak bardzo.
![]() Ostatnio ją nagrywałam, jakie akrobacje robi, może coś skleję z tego i wam wrzucę jak będe miała troche czasu, ale chyba będe musiała wyciąć co ja tam gadam, bo debila z siebie robię. |
|
|
|
#2360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gosia prawde Ci powie ehhe ![]() jaaa osobiscie nie widze przeciwskazando testowania kremow pod warunkiem ze sa to kremy dobrane dowieku i cery , kolorowki ![]() ale ja tam problemunie mam bo nie mam zadnych wspolpracujacych firm oprocz koreancow i ich rzes heheh..a nie..wyslali mi teraz cienie jakies;P
|
|
#2361 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
ja wczoraj zrobiłam właśnie po szklance grzanego piwka sobie i małżowi i powiem Wam, że rozgrzewa mega, M. zakatarzony i katar mu przeszedł ) działa jak aspiryna normalnie! Cytat:
wrzuc koniecznie... ja mam dużo filmików z kocich harców a najbardziej lubię jak moje koty aportują piłki rzucam, pobiegnie po nią i przynosi w pyszczku ) komedia
|
||
|
|
|
#2362 |
|
Konto usunięte
|
Moje oba zwierzaki albo same sobie piłkę rzucają albo kulają po podłodze, albo gonią się nawzajem - tzn. zawsze to pies goni kota.
Kot mnie zawsze rozbraja, jak leży na krześle, udaje, że śpi, a jak pies przechodzi obok to uchyla lekko oczy, wysuwa łapkę, wbija pazury w psi zad, cofa łapkę błyskawicznie i "śpi" dalej Geniusz!
|
|
|
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
koty sa rewelacyjne :P
http://img.photobucket.com/albums/v7...DSC_8105mn.jpg ulubione miejsce ? wszelkiego rodzaju kartony heheh ![]() http://img.photobucket.com/albums/v7...i/DSC_3755.jpg albo kolana mamusi :P brzuchem i lapami do gory ![]() ewentualnie mozna tez sie znalezc na scianie :P http://img.photobucket.com/albums/v7...i/DSC_3913.jpg
Edytowane przez Candy Killer Czas edycji: 2011-11-14 o 23:24 |
|
|
|
#2364 |
|
Moderator
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30509294]Moje oba zwierzaki albo same sobie piłkę rzucają albo kulają po podłodze, albo gonią się nawzajem - tzn. zawsze to pies goni kota.
Kot mnie zawsze rozbraja, jak leży na krześle, udaje, że śpi, a jak pies przechodzi obok to uchyla lekko oczy, wysuwa łapkę, wbija pazury w psi zad, cofa łapkę błyskawicznie i "śpi" dalej Geniusz! [/QUOTE] no to mi sie marzy zainstalowanie maleńkiej kamery na ktorymś moim kocie i zobaczenie świata z kociej perspektywy, no i podejrzenie co robia jak nas nie ma chociaż mógłby to byc monotonny obraz kołdry Moje się gonią wzajemnie. Siedzę sobie.... fruuuuuuuu leci Mimik za Brygidą do pokoju obok.... Siedzę dalej a za chwilę fruuuuuuuuuuuuuuu leci Brygid za Mimikiem, nie bacząc na przeszkody czyli np. mój obiad w ręku czy mnie jako ogólnie "kleksa" na drodze... i jak tu nie kochać.. a podchody są genialne
|
|
|
|
#2365 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2366 | |
|
Moderator
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2367 |
|
Konto usunięte
|
Parę zdjęć mojego kocurka
![]() Na mnie nie patrzcie, to było baaardzo dawno i wcale się nie wydarzyło
|
|
|
|
#2368 |
|
Moderator
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30509441]Parę zdjęć mojego kocurka
![]() Na mnie nie patrzcie, to było baaardzo dawno i wcale się nie wydarzyło [/QUOTE]drugie i trzecie to ten sam kot? aż się wierzyć nie chce
|
|
|
|
#2369 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
kojarze Maru hehehehh ten to ma faze
![]() ![]() a Twoj pikny pikny duuuze kocisko
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:52.

)

A moja Rita jest taka, ze jak ja zostawiam gdzies przywiązaną do płotu to o mamo, rozpacz.
Lush & China Glaze lover!