![]() |
#1891 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Tak mówisz?
![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1892 | |
Zakorzenienie
|
Była umnie Kamena- widziała obraz, powiedziała, że w zasadzie nie wiadomo, o co w nim chodzi- że czegoś brakuje i nie wiadomo, skąd pada światło.
No i patrząc na zdjęcia przekłamane, bo z fleszem, wykrzyknęła "To jest TO!"- w związku z czym nie ma już połowy nieba i chmur ![]() i już jest duuużo lepiej ![]() Kameno- ucałowania uściski i w ogóle ![]() A ja ze zmączenia nie widzę ostro ---------- Dopisano o 01:33 ---------- Poprzedni post napisano o 01:29 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1893 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() a to tylko tą z włosów, co mi zakładałaś, jak się na latarni uwiesiłam ![]() ![]()
![]() |
#1894 |
Zakorzenienie
|
![]() Mój małż oszalał ![]() ![]() ![]() Ja bym chyba po kilku godzinach myślenia wykitowała, a co dopiero po tylu ![]() Piszę do niego, ale nie odpowiada, mam nadzieję, że nie śpi w pracy przy biurku... ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#1895 | |
Nindżopesz
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1896 |
Zakorzenienie
|
Cześć...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1897 |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() pracuję od rana ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1898 |
Zakorzenienie
|
A ja szukam od rana, normalnie szukacz roku
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#1899 | ||
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1900 | ||
Zakorzenienie
|
Ziuty!
![]() Macham znad 3 kawy i kawałka jakiegoś gniota co go nazwali "babka drożdżowa". ![]() Cytat:
![]() ![]() Już mam dwie. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1901 |
perfumowy zawrót głowy
|
![]() rany jakie pustki to ostatnio... wszyscy w narzekalni?
![]() |
#1902 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wstałem dopiero ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1903 |
Zakorzenienie
|
Dziś próba generalna bankietu i przemówienia mojego
![]() O 19 stej w Quality...
#1904 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
wykład kadzidlany czyjego autorstwa? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oblukałam właśnie foty nowej kolekcji Versace dla H&M i stwierdzam, że nawet mnie się 2 kiecunie podobają. Tylko pewnikiem cza by schuść i zmaleć coby móc je nosić. ![]() Chociaż, z drugiej strony, Lagerfeldowe portki były długaśne i nawet musiałam je podłożyć a obecnie z siedzenia lekko spadają, to może nie będzie tak źle? Cza by pomyśleć i oblukać organoleptycznie. ![]() Za to torebki... ło matkoicórko. Łurocze. ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1906 |
grozi wypollizowaniem
|
cie co...miałam jazdy w tej nowej szkole...instruktor-właściciel fajny-oaza spokoju i nie ma słowotoku-mówi same istotne rzeczy....no i tak gadka szmatka....a on mi oznajmia ze na wiosne......
likwiduje szkołe ![]() ![]() ![]()
#1907 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() mogę nawet zrobić zdjęcie ![]() coś.jpg Cytat:
![]() kciuki za próbę generalną ![]() ![]() ![]() a ja się jeszcze pochwalę że meblowanie mojego dużego pokoju wygląda w kolejności tak: wykładzina, krzesło komputerowe, sofa z pufą, stół z krzesłami, a teraz zamiast reszty mebli będzie - obraz ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() musisz się więc sprężyć do wiosny ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1908 | |||
Zakorzenienie
|
![]() fłaśnie, pomorek straszny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1909 |
Zakorzenienie
|
Nie, dziś nie muszę błyszczeć- to dopiero za tydzień
A o wykładzie nic nie wiem...? Dziękuję za kciukasy! Obraz nabiera już ostatecnych kształtów - likwiduję zbędne elementy (flaszek też mam już tylko 9 ![]()
![]() |
#1910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1911 | ||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Z czego się smiecha, to prawda
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój model nie sprawia tego typu problemów ![]() Hej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Klontfa co się zowie ![]() Kamena, z opisu jakby człon tasiemca?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2011-11-15 o 16:20 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1912 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Tró, zademonstrowałam okaz w gabinecie, wetce też się widzi tasiemiec, ja myślałam że tasiemiec to zawsze takie wychodzące tyłem ziarenka ryżu/sezamu, co kiedyś miałam przyjemność zaobserwować naocznie, ale zostałam uświadomiona że tasiemce bywają różne, tak więc do wszystkiego dochodzi jeszcze odrobaczonko
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#1913 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1914 |
Nindżopesz
|
Kameno, łomatko, współczuję Tobie i Kocie...
Polly, nie no, brak słów ![]() ![]() ![]() Ju, dasz radę, trzymam kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Biedna Ju ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1920 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() w spodniceu miał sieu did zmiescic za rok ![]() ![]() a perfuma cieszeu sieu ze sie podoba-mnie najierw zachwyciła a potem sie odwidziała ![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- o! mam jakies corne paski po bokach wizazu ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.