Biedronka - produkty godne polecenia cz. XI - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-14, 21:45   #1921
johambina
Zakorzenienie

GG do johambina
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XI

Cytat:
Napisane przez raz2trzy Pokaż wiadomość
z tym ze to nie jest towar nowy - tylko jakby juz uzywany bo otworzylam je i wyjelam z opakowania. Wiec nie wchodzi tu w gre zwykly zwrot tylko raczej np. wymiana w ramach reklamacji, tylko czy taka reklamacje ze jest kilka dziur mi uwzglednia czy powiedza mi ze sama je zrobilam moze ktoras miala podobna syt. i czy oplaca sie isc wymienic czy raczej uznaja ze dziwny jestem czlowiek, ze przychodze z reklamacja rajstop za 5zl? hehe niby 5zl ale no chcialabym jednak te rajstopy z tym ze w stanie bez wad
wg mnie nie powinno byc problemu z wymiana lub zwrotem...
ale co sklep to obyczaj.....
podejdź...może wymienią.... tylko od razu sprawdź czy wszystko jest ok....
ja myślę ze nie powinno być problemów.....

"kadłub przywiędły ale dusza młoda... "
johambina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 21:50   #1922
raz2trzy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez johambina Pokaż wiadomość
wg mnie nie powinno byc problemu z wymiana lub zwrotem...
ale co sklep to obyczaj.....
podejdź...może wymienią.... tylko od razu sprawdź czy wszystko jest ok....
ja myślę ze nie powinno być problemów.....
nom dzieki, jesli wymienia to od razu sprawdze czy z drugimi wszystko ok - bo tak czy owak chce je miec, ale drugie dziurawe znow niepotrzebne mi;p tym bardziej mysle ze wymienia, bo dziury wygladaja jak zrobione jakby niedociagniecie fabryczne ze co kilka dosc regularnych odstepow nie lapala nitka, no nic zobacze, ale zzawsze takie sytuacje sa dla mnie dosc stresujace, wiem moze przesadzam, dlatego nie zasmiecam juz watku
raz2trzy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 21:51   #1923
Synthesthesia
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°

Cytat:
Napisane przez IngridR Pokaż wiadomość
Ostatnio oglądałam program o miodzie...
Jeśli miód się skrystalizuje to jest to miód, który wcześniej był nie podgrzewany i jest wysokiej jakości (wyjątek to miód lipowy o ile dobrze zapamiętałam ).
Jeśli na naklejce jest podana informacja, że miód pochodzi spoza krajów unii europejskiej to lepiej sobie podarować kupno takiego miodu - na bank pochodzi z Chin. Taki miód jest pozbawiony jakichkolwiek wartości odżywczych, możę zawierać pyłki kwiatów, które mogą nas uczulić oraz możę zawierać antybiotyki, bo Chinczycy podają je pszczółkom.... i miód z Biedronki do nich należy.... :-(
ale o którym miodzie mowa? O tym dużym, 1l? U mnie jest jeszcze mały, 2 rodzaje...450 ml chyba, ok 8.50 zł...i na pewno jest z Nowego Sącza

Synthesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 21:59   #1924
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

Cytat:
Napisane przez Ketamina Pokaż wiadomość
Cappuccino z gazetki herbacianej - tam gdzie reszta rzeczy z niej stoi
widać że nie jestem na bierząco, na razie żyje prerzentami na święta

a jutro chyba jeszcze raz się przejde po te capucino specjalnie
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 22:02   #1925
agravvka
Zadomowienie

Cytat:
kupilam dzis rajstopy...czarne 3..rozpakowuje w domu a tam z 5 w miare rownych dziur w kroku jakby maszyna nie zlapala w czasie szycia, cos takiego raz dziurka, raz zaszyte, dziury o srednicy jakies 1,5 -2 cm... widac ze nie zrobione sa przy zakladaniu zbyt mocnym tylko ze firmowo cos nie tak, myslicie ze jest szansa na wymiane, isc z tym w ogole czy mnie odprawia z kwitkiem?
A zamierzałam je kupić ! Odpuszczę sobie bo również miałam podobną sytuację ale z rajstopami, które były wcześniej 40den, miałam jedną dziurkę,zaciągnęłam oczko na stopie i nie widać. Pomimo tego,że nie poszłam ich wymienić uważam,że powinnaś iść. Sama napisałaś,że widać,że to błąd maszyny. Powinni Ci wymienić na nowe.

" Lubię, gdy na mnie patrzysz i udajesz, że tego nie robisz."

agravvka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 22:03   #1926
riliana
Zadomowienie

niestety te rajty trzeba obejrzeć przed zakupem, też raz trafiłam z dziurką, a dzisiaj na parę ze skazą
Stary 2011-11-14, 22:03   #1927
raz2trzy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agravvka Pokaż wiadomość
A zamierzałam je kupić ! Odpuszczę sobie bo również miałam podobną sytuację ale z rajstopami, które były wcześniej 40den, miałam jedną dziurkę,zaciągnęłam oczko na stopie i nie widać. Pomimo tego,że nie poszłam ich wymienić uważam,że powinnaś iść. Sama napisałaś,że widać,że to błąd maszyny. Powinni Ci wymienić na nowe.
no wygladaja naprawdę ladne, takie lekko sliskie, przyjemne, wszystko mi pasuje, i cena nawet, gdyby nie te dziury:P no zobaczymy;p
mam nadzieje ze to incydentalny wypadek i inne sztuki sa ok bo chcialabym dokupic inny kolor ale tylko wtedy gdy bede mogla sprawdzic na miejscu
raz2trzy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 22:07   #1928
mironka86
Przyczajenie

Hejka, czytam Was od dosyć dawna, ale dopiero teraz odważyłam się odezwać .
Cytat:
ja mam pytanie: czy ktoraś z was kupiła te buty co od dzisiaj są za 65zł?
Cytat:
bo nie wiem czy ja cos pokiełbasiłam czy jak... w opisie na stronce jest ze są zapinane na zamek... co prawda nie patrzałam na inne bo chciałam brązowe ale one tylko wiązane... i nie wiem czy te inne kolory maja zamek czy nie.....
Ja dziś kupiłam takie brązowo-kremowe jakby, i faktycznie są wiązane,ale to dobrze,bo inne mi się na girę nie mieszczą . Kupiłam też migdały w cynamonie (mniam ) , te kawy w małych saszetkach. Jeśli chodzi o rajstopy- 5 to największy rozmiar?to jak XL czy jak? nie znam się a chciałam kupić ...
Czy ktoś jadł tę nową rybę z lodówki?

Edit: ta ryba to BARRAMUNDI! Boże, ile ja siedziałam usiłując sobie przypomnieć nazwę ...

Edytowane przez mironka86
Czas edycji: 2011-11-14 o 22:10
mironka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 22:09   #1929
partytura
Zadomowienie

Cytat:
w zasadzie to je kupilam dzis miedzy 20 a 21 i planuje rano pojsc tak czy owak, co mi szkodzi, tylko pytam moze czy ktoras miala podobnie bo nie wiem czego oczekiwac..
Na Twoim miejscu też bym zapytała na forum, więc nie dziwię Ci się, ze pytasz
partytura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 22:11   #1930
MalaMalaMi
Zadomowienie

Ja kupiłam dzisiaj 3 pary tych rajstop (czarne śliwkowe i czekoladowe), nie otwierałam w sklepie. Ale wzięłam paragon z myślą, że jak będzie coś nie tak to je wymienię. W domu wszystkie trzy pary po kolei nawinęłam na rękę i sprawdziła. Wszystkie były bez zarzutów, ale jakby jakieś miały oczko, dziurę lub jakąś skazę, to bym na pewno wymieniła. Nie przejmujcie się, że otworzyłyście w domu, żeby sprawdzic i nie przyjmą, bo w pewnym sensie "używane", po prostu otwarte, inaczej nie da się ich sprawdzic. Poza tym jeszcze się nie spotkałam w biedronce ze złą reakcją na wymianę czy reklamację towaru.

Kupiłam również jeden duży zaparzacz do herbaty. Jak dla mnie te małe, były zbyt małe do herbaty liściastej, natomiast ten duży był w sam raz. Fajnie się otwiera i jest bardzo poręczny. Za taką cenę warto
MalaMalaMi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 23:03   #1931
Emocja20
Zadomowienie

Tak czytam o tej czekoladzie do picia, któraś z was napisała, że w ogóle nie jest słodka. Ja ją zawsze piję tylko z mlekiem - podgrzewam mleko i zalewam nim czekoladę. Wtedy jest bardzo słodka, mniam Jak zaleje się samą wodą, to faktycznie smak jest nieciekawy.
Emocja20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-14, 23:06   #1932
aleksandra112233
Zadomowienie

dziewczyny czy ktoras mogłaby cos powiedziec na temat aparatu fotograficznego który jest w gazetce świątecznej więcej pomysłów na ostatniej stronie ???? potrzebuje zakupić aparat i nie wiem czy ten jest godny uwagi czy szukac gdzies innego. Dodam ze jest mi potrzebny do codziennego użytku wiec nie mam bardzo wygórowanych wymagań co do funkcji itd. Pozatym kompletnie sie na tym nie znam i nie wiem nawet na co zwrócic uwagę przy zakupie takiego cuda proszę o rady
aleksandra112233 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 08:04   #1933
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladylukier Pokaż wiadomość
Piłam cappuccino z guaraną - całkiem przyjemne wrażenia, zapach nieco chemiczny, ale skojarzył mi się z cukierkami z dzieciństwa
A gorąca czekolada jakoś nie przypadła mi do gustu - wciąż szukam taaaakiej gęstej. Pamiętam, że też była z torebek, ale firmy za żadne skarby nie mogę sobie przypomnieć:/

może o czekoladę Lindt chodzi??

http://www.spolem.bielsko.pl/16620,l...na-goraco.html

Edytowane przez patusia22
Czas edycji: 2011-11-15 o 08:06
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 08:20   #1934
katrina1606
Rozeznanie

Ja wczoraj kupiłam 3 x rajstopy - grafitowe, śliwkowe i szare. U mnie bez zarzutów. Żadnych dziurek, skaz itp. Za taką cenę to na prawdę warto.

katrina1606 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 08:31   #1935
Gacuchna
Raczkowanie

GG do Gacuchna

Cytat:
Napisane przez ladylukier Pokaż wiadomość
Piłam cappuccino z guaraną - całkiem przyjemne wrażenia, zapach nieco chemiczny, ale skojarzył mi się z cukierkami z dzieciństwa
A gorąca czekolada jakoś nie przypadła mi do gustu - wciąż szukam taaaakiej gęstej. Pamiętam, że też była z torebek, ale firmy za żadne skarby nie mogę sobie przypomnieć:/
kiedyś w Biedronce była Czekollada firmy Gellwe, jak się ją robiło wg przepisu na opakowaniu (czyli mało wody/mleka), to była gęsta faktycznie tylko teraz nigdzie jej nie ma ;/
Gacuchna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 08:35   #1936
22nika27
Rozeznanie

Ja wczoraj kupiłam w dużej B trzy pary rajstop 5 (bo w małej po pracy było już wszystko przebrane i same 2 i 3 zostały), ale ich nie sprawdzałam bo nigdy nie miałam dziurawych, itp. ale po pracy zobaczę. Kupiłam też te skarpety i troszkę ciężko mi je było wciągnąć... mam nadzieję, że się rozciągną i będą mnie grzały w zimowe wieczory. Z świątecznych słodkości widziałam sopelki, długie czekolady, kalendarze adwentowe z mikołajem albo postaciami z kreskówek (smerfy, auta, dzwoneczek, toy story).
22nika27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 08:46   #1937
L I L Y
Zakorzenienie

Jeśli komuś zależy na gęstej czekoladzie do picia to polecam Dr Oetkera Niestety w Biedronce nie ma, trzeba szukać w innych sklepach.

* Ćwiczę!
* Zapuszczam włosy!
* Aparatka (góra + dół) 22.03.2013r. - 21.05.2014r.

L I L Y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 09:05   #1938
kamilsia123
Raczkowanie

jaki kolor ma świeczka jabłko& cynamon ? i w jakim szkle jest : matowym czy przezroczystym ?
kamilsia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 09:07   #1939
polny mak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jofka Pokaż wiadomość
Nie, nie to ni była ironia! Hihi
Chodziło mi o to,że ogólnie noga wygląda w nich super, ale jak się przypatrzeć detalom właśnie na stopie to może to dość śmiesznie wyglądać, taki rozklapciały kwadraciak

E tam co ja w ogóle piszę, bardzo mi się podobają.

ten "rozklapciały kwadracik" mnie urzekł

tak teraz patrzę i mi się kojarzy ( stopa ) z dziobem dziobaka

zdrowo się odżywiam

dbam o siebie i swoich bliskich

ZJEDZ TĘ ŻABĘ !
polny mak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 09:44   #1940
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilsia123 Pokaż wiadomość
jaki kolor ma świeczka jabłko& cynamon ? i w jakim szkle jest : matowym czy przezroczystym ?
Dzisiaj kupiłam. Świeczka jest w szkle matowym, w kolorze czekolady (brąz).
Znalazłam obok worków na śmieci.

Edytowane przez maruda80
Czas edycji: 2011-11-15 o 09:48
maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 09:45   #1941
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilsia123 Pokaż wiadomość
laRissy sa w przezroczystych ale jaki kolor ma to nie wiem bo nie widzialam jej
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 10:07   #1942
Anetuniaa
Wtajemniczenie

Ja dzisiaj macałam tą świeczkę i u mnie była w przezroczystym szkle
Stary 2011-11-15, 10:07   #1943
olaaaa199111
Zakorzenienie

u mnie są w matowym i w przezroczystym szkle
Stary 2011-11-15, 10:28   #1944
monyczkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Synthesthesia Pokaż wiadomość
ale o którym miodzie mowa? O tym dużym, 1l? U mnie jest jeszcze mały, 2 rodzaje...450 ml chyba, ok 8.50 zł...i na pewno jest z Nowego Sącza
może i jest z Nowego Sącza ale jest na nim informacja, że mieszanka miodu pochodzi spoza krajów UE. Wiem, bo sprawdzałam.
Stary 2011-11-15, 10:53   #1945
kasia77177
Wtajemniczenie

no nareszcie pojawiły się moje ulubione musli w nowych opakowaniach, trzy rodzaje, kupiłam dwa-tropikalne i bakaliowe-cena 2,99
kasia77177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 11:00   #1946
karookarolina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nyaa Pokaż wiadomość
a ile czasu gotowałaś?
Jutro zrobię drugie podejście i mam nadzieję, że wypłynie więcej
Nie wiem aż wypłynęło zalałam prawie do końca.

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
sprobuj patentu z recepturką, w tych chinskich tanich kafetierach zdarza sie to dosc czesto
Mam gumkę założyc pod siteczkiem? czy tam, gdzie się zakręca?

Cytat:
Napisane przez 4Cats Pokaż wiadomość
tak poza tym to jakiś czas temu pojawiła się tu informacja, że ta Biedronka na ul. Związku Walki Młodych jest wyprzedażowa. dzisiaj tam byłam i potwierdzam
Niestety ta biedronka nie jest wyprzedażowa Jest tam dużo rzeczy z poprzednich gazetek, bo biedronka jest duża i się zostają, ale ciekawych promocji nigdy tam nie było, tak jak u dziewczyn. Jesli chodzi o wyprzedaże garażowe to na ursynowie i mokotowie nie ma takich biedronek. Jak dobrze pamietam są na woli, na bemowie, w wesołej i na Bielanach lub Białołęce, nie pamiętam
karookarolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 12:25   #1947
kasiq3
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aleksandra112233 Pokaż wiadomość
dziewczyny czy ktoras mogłaby cos powiedziec na temat aparatu fotograficznego który jest w gazetce świątecznej więcej pomysłów na ostatniej stronie ???? potrzebuje zakupić aparat i nie wiem czy ten jest godny uwagi czy szukac gdzies innego. Dodam ze jest mi potrzebny do codziennego użytku wiec nie mam bardzo wygórowanych wymagań co do funkcji itd. Pozatym kompletnie sie na tym nie znam i nie wiem nawet na co zwrócic uwagę przy zakupie takiego cuda proszę o rady
hm hm hmmm...w sieci można go dostać od 225 zł najtaniej chyba ale do tego koszt przesyłki więc na bank wychodzi więc wychodzi podobnie albo i drożej.

Aparacik wydaje się prosty w obsłudze.ma fajne programy tematyczne do robienia zdjęć np fajerwerek jak na własne potrzeby,bez większych wymagań odnośnie jakości zdjęć może dobrze służyć
tutaj masz dokładniejsze specyfikacje http://www.zadowolenie.pl/kodak-c1530-czarny,37537

mnie osobiście nie podchodzą jakoś te aparaty ;] ale to moje jakieś dziwne animozje jakiś dystans do firmy.

nie znam się zbytnio na aparatach niestety mi kiedyś doradzał kolega fotograf. jeśli masz możliwość rozejrzyj się w sklepach RTV & AGD bo w tej cenie pewnie można kupić aparaty innych firm. może trafisz na ten sam model a wtedy wypytaj pracownika o szczegóły lub porównajcie go z innym modelem

ale z drugiej strony plusem jest futerał i zestaw akumulatorków z ładowarką załączone do aparatu. w ten sposób masz zaoszczędzonych kilkadziesiąt złotych. w Biedro jakiś czas temu były chyba same akumulatorki 2 sztuki za 20 zł.. a ładowarka i akumulatorki to wydatek średnio nawet i 50zł
Stary 2011-11-15, 13:00   #1948
bemolka
Zakorzenienie

ja bym tego aparatu nie kupiła, dla mnie za słaby zoom optyczny, makro od 10cm :/
też jestem totalny amator i zdjęcia robię zawsze na auto no ale jakieś wymagania mam
plusem są zdjęcia panoramiczne, moj obecny soniak nie ma nad czym strasznie ubolewam
bemolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 13:00   #1949
whenee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karookarolina Pokaż wiadomość
Niestety ta biedronka nie jest wyprzedażowa Jest tam dużo rzeczy z poprzednich gazetek, bo biedronka jest duża i się zostają, ale ciekawych promocji nigdy tam nie było, tak jak u dziewczyn. Jesli chodzi o wyprzedaże garażowe to na ursynowie i mokotowie nie ma takich biedronek. Jak dobrze pamietam są na woli, na bemowie, w wesołej i na Bielanach lub Białołęce, nie pamiętam
Ale mnie sie wydaje że nie ma cały czas wyprzedaży. OD czasu do czasu rzucą coś co było z miesiąc wczesniej. U mnie teraz gowniaki:P za 40zł, doniczki te wiklinowe za 10zł, buty dzieciece, stroje sportowe. Tych rzeczy po przecenie nie przybywa codziennie, tylko jak się wyprzedadzą. Te artykuły leżą już kilka tygodni, a jak trzeba miejsca to z powrotem na magazyn. A raz na jakiś czas robi się wyprzedaż pod wielkim namiotem.

No ale może któraś z pracownic się wypowie
Stary 2011-11-15, 13:03   #1950
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia77177 Pokaż wiadomość
no nareszcie pojawiły się moje ulubione musli w nowych opakowaniach, trzy rodzaje, kupiłam dwa-tropikalne i bakaliowe-cena 2,99
Chodzi Ci o te musli w kartonowych opakowaniach?

Książki potrzebują nowego domu

Ervisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości