|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#15121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Katalogi Avonu
Dzień dobry Avonomianiczki!
Wpisuję sie pierwszy raz, ale śledzę topik od dłuższego czasu Mam pytanie: co to jest produkt alternatywny?
|
|
|
|
#15122 |
|
Raczkowanie
|
produkt alternatywny niewiele różni się od tego z katalogu. Najczęściej taki kosmetyk ma opis na opakowaniu w innym języku (miał zostać sprzedany na zagranicznym rynku) lub jest w innej szacie graficznej
|
|
|
|
#15123 |
|
Raczkowanie
|
witam serdecznie, dziś z Wrocławia
![]() właśnie siedzę sobie w kafejce na Rynku, musiałam sprawdzić czy mam już podgląd fakturki I MAM z zamówienia na 800zł przyjdzie WSZYSTKO, po raz kolejny mam niesamowite szczęście. * przyjdą wszystkie 4 kuracje parafinowe W CAŁOŚCI ![]() * przyjdą dwa misie * nie dostałam żadnych gratisowych katalogów ![]() * nie dostałam mleczka do kąpieli Sake, tylko jakąś chłodzącą maseczkę, chyba na przeprosiny * nie dołączyli mi zaległego żelu z peelingiem Sake ![]() zdziwiłam się, bo przyszła srebrna kosmetyczka, ta z oferty łączonej za 4,90zł. w braku mam tylko odżywkę w sprayu z oferty netto WIĘC MEGA ZDZIWIENIE paczkę odbiorę z COKu we wtorek 14.11, mogę wrzucić dokładne zdjęcia misia. pozdrawiam ciepło Edytowane przez jagoda48 Czas edycji: 2006-11-11 o 11:51 |
|
|
|
#15124 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ja też dostałam maseczkę zamiast mleczka sake ale żel zalgły mi przyszedł
|
||
|
|
|
#15125 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#15126 |
|
Raczkowanie
|
mam już podgląd FA którą dostanę we wtorek no i zaczyna sie zbrakami oczywiscie zamówiłam na nowo 2 atomizery i co widzę sa w brakach, mam jeszcze w brakach ten zestaw mus słońca za 54,90 już widze co sie bedzie działo, na 2 kampanie mam zamówić 2 zestawy wiec nie wiem co to bedzie a jestem dzień wysyłkowy "A"
|
#15127 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
O nie... ja też zamawiałam ten zestaw "muśnięcie słońca", dostawę mam w środę. |
|
|
|
|
#15128 |
|
Zakorzenienie
|
Zastanawiam się... czy coś się stanie, jeśli datę płatności miałam do 9, a pieniądze zostały przez Avon zaksięgowaneo 10? (na stronie, w płatnościach mam data zapłaty- 10.11.2006). Jakieś odsetki będę miała?
|
#15129 |
|
Zadomowienie
|
WITAM WSZYSTKICH!!!
Widze, ze duzo sie tu dzieje a ja juz od wiekow nie pisze na forum... podziwiam, ze tak na bierzaco tu piszecie, bo ja ledwo nadazam z czytaniem, a obecnie to juz glownie sledze tylko 2 watki katalogowe: Avonu i Oriflame'u Zreszta u mnie ciezko dostac sie do komputera, jako ze moj wlasny jeszcze nie jest uruchomiony Poza tym problemy osobiste do tego dochodza... no ale nie o tym mialo byc. Ja tez naleze w pewnym stopniu do maniaczek wspomnianych firm i nie ma to jak nowy katalog i zamowienie na poprawe humorku Gdyby nie ograniczenia finansowe to duuuzo by sie tego zamawialo Ja z K13 wezme pewnie Zestaw Foot Works Exclusive (bo scrub diamentowy jest super!), tusz SuperFull Mascara, z netto jak sie uda to ze 2 sztuki serum na zniszczone koncowki, a co jeszcze to nie wiem, bo pewnie jeszcze z 500 razy sie bede zastanawiac , a z K01 to zapewne skorzystam z ofert: Mix Naturals, Planet Spa i 60% taniej no i pewnie cos tam jeszcze - postaram sie za jakis czas wpasc aktywnie na forum i skrobnac Acha i jeszcze mam pytanko: czy do COK moga przychodzic takze klientki Avonu, zeby sobie poogladac i pomacac kosmetyki??? Czy tylko konsultantki? Milego dnia Wam zycze i pozdrawiam cieplo |
|
|
|
#15130 | |
|
Zadomowienie
|
WItam
Cytat:
![]() [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3050214]dziewczyny zabrakło mi 45 zł do kolejnego etapu Sake [/quote]Ale przecież możesz zamłówic cos jeszcze w 2 terminie i na sake się załapiesz
|
|
#15131 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no to byc moze nie dostaniesz, ja mam dostawe we wtorek
|
|
#15132 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie cieszę, ze póki co są zestawy Piaski Arizony z rękawiczkami bo mam na razie 2 zamówienia na nie
|
#15133 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoras z Was zamawiala te karteczki swiąteczne z ornamentem? jesli tak to rozumiem, ze nie macie ich w brakach?
|
|
|
|
#15134 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
śmierdzi Cytat:
ja ostatnio płaciłam 6 dni po upływie terminu i nic sie nie stało ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#15135 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was serdecznie, może któraś z was mogłaby zamieścić zdjęcia szminek Ultra Colour Rich z netto. Zastanawiam sie nad zakupem, ale tam są takie niewyraźne kolory i nie wiem czy oddają rzeczywistą barwę pomadki.
Słowem mam kłopot, a kosmetyków z netto nie można zwracać, więc proszę jeśli któraś z was dysponuje zdjeciami odcieni: instant mocha party pink pink fantasie albo dreamy o zamieszczenie ich tutaj. Szperałam w wyszukiwarce wątku, ale nie było ich nigdzie. |
|
|
|
#15136 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#15137 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam próbki PINK FANTASIE i DREAMY. pierwsze zdjęcie jest troche niewyraźne, ale na tym drugim widać lepiej
ten jasniejszy kolorek to PINk FantaSie i ciemniejszy to DREAMY
|
#15138 |
|
Zadomowienie
|
Hej mam tylko dreamy i instant mocha gdzies jeszcze mam party pink
chyba u mamy w torebce mam nadzieje ze skan troszke Ci pomoże bo aparau nie mam
|
#15139 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#15140 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pink fantasie jest jaśniejszy niż się spodziewałam, za to przy dreamy rozwiałaś moje kolorystyczne wątpliwości już wiem, że ją napewno zamówię. Cytat:
Skan bardzo mi się przydał, przede wszystkim wyprowadził mnie z błędu że dreamy jest bardziej różowa i ciemniejsza od instant mocha. Scarlet mam do Ciebie pytanie, skoro widziałaś kolor party pink na żywo to czy moglabyś mi powiedzieć czy jest on ciemniejszy od pink fantasie. Wogóle teraz moje podejrzenia zmieniły się w popartą dowodami (w postaci waszych zdjęć) teorię, że zdjęcia do katalogów avonu robi jakiś facet. Wiadomo ci rozróżnia paletę nastu kolorów i tak podpisuje te zdjecia bez sensu. Jakby zamieszczali takie wyraźne fotki jak te które mogę obejrzeć dzięki wam byłoby idealnie.
Edytowane przez amber2046 Czas edycji: 2006-11-10 o 13:51 Powód: literówki |
||
|
|
|
#15141 |
|
Zadomowienie
|
Dzień Doberek
Też mam dobry humorek, bo brakuów z 1 też nie mam tylko alternetywny Avon Care Intensywnie nawilżający krem do twarzy. Pozatym wszystko jest No i weekend
|
#15142 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja niby z brakó mam tylko tarki ale nadal nie dostanę pensety i wody indywidual blue dla niego jeszcze z katalogu 12 tego .
|
|
#15143 |
|
Raczkowanie
|
Widzę, że zaczynają się braki i wcale mi się to nie podoba
![]() Chciałam zamówić dla ciebie zestaw „Muśnięcie Słońca”, ale jak jest w brakach to może zamówię jego w 2 terminie, albo w 1 katalogu. Mam też jedno zamówienie na paletkę cieni. I teraz nie wiem, czy namówić koleżankę na inny zestaw, czy po prostu uprzedzić, że musi trochę na nich poczekać. Tylko ciekawa jestem, jak długo będą w brakach.
|
|
|
|
#15144 |
|
Zakorzenienie
|
mi sie wydaje że PARTY PINK jest mniej intensywny od PINK FANTASIE, co nie zmienia faktu, że i tak dość widoczny
a DREAMY to taki dziwny kolor, tytaj na zdjęciu wyszedł bardziej brązowy, a ma taki dość fajny odcień różu
|
#15145 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie może z jakiego materiału jest zrobiona ta szkatułka różowa na biżuterię?
Parę osób się nią interesuje,a ja pojęcia nie mam z czego ona jest |
|
|
|
#15146 |
|
Raczkowanie
|
kurcze przypadkowo odsubskrybowalam watek
|
|
|
|
#15147 |
|
Przyczajenie
|
jest juz moze katalog 01?? jak ta to byłabym wdzieczna jak by ktos mi go przesłała na poczte angelsweet@buziaczek.pl
pozdro thx..
|
|
#15148 |
|
Raczkowanie
|
asiuchna a zamawiałaś paczkę niespodziankę?
|
#15149 |
|
Zakorzenienie
|
Ufff....ale żeście napisały postów
Ja właśnie wróciłam z pracy(dziś mój 1. dzień był) i ledwo żyję
|
#15150 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ella1980 - szkatułke bede miała w poniedziałek to napisze z czego jest zrbiona
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:32.

Mam pytanie: co to jest produkt alternatywny?

I MAM 

ale żel zalgły mi przyszedł

[/quote]