Katalogi Avonu - Strona 505 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie?
Tak 1 100,00%
Nie 0 0%
Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-11-10, 10:00   #15121
aniamik
Raczkowanie

Dot.: Katalogi Avonu

Dzień dobry Avonomianiczki!
Wpisuję sie pierwszy raz, ale śledzę topik od dłuższego czasu Mam pytanie: co to jest produkt alternatywny?
aniamik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-10, 10:24   #15122
varda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aniamik Pokaż wiadomość
Wpisuję sie pierwszy raz, ale śledzę topik od dłuższego czasu Mam pytanie: co to jest produkt alternatywny?
produkt alternatywny niewiele różni się od tego z katalogu. Najczęściej taki kosmetyk ma opis na opakowaniu w innym języku (miał zostać sprzedany na zagranicznym rynku) lub jest w innej szacie graficznej

Ludziom przytrafia się to, co się przytrafia, a nie to, na co zasługują
varda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-10, 10:29   #15123
jagoda48
Raczkowanie

Arrow Dot.: Katalogi Avonu

witam serdecznie, dziś z Wrocławia

właśnie siedzę sobie w kafejce na Rynku, musiałam sprawdzić czy mam już podgląd fakturki I MAM

z zamówienia na 800zł przyjdzie WSZYSTKO, po raz kolejny mam niesamowite szczęście.
* przyjdą wszystkie 4 kuracje parafinowe W CAŁOŚCI
* przyjdą dwa misie
* nie dostałam żadnych gratisowych katalogów
* nie dostałam mleczka do kąpieli Sake, tylko jakąś chłodzącą maseczkę, chyba na przeprosiny
* nie dołączyli mi zaległego żelu z peelingiem Sake

zdziwiłam się, bo przyszła srebrna kosmetyczka, ta z oferty łączonej za 4,90zł.

w braku mam tylko odżywkę w sprayu z oferty netto

WIĘC MEGA ZDZIWIENIE

paczkę odbiorę z COKu we wtorek 14.11, mogę wrzucić dokładne zdjęcia misia.

pozdrawiam ciepło

Edytowane przez jagoda48
Czas edycji: 2006-11-11 o 11:51
jagoda48 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-10, 10:46   #15124
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Cytat:
Napisane przez aniamik Pokaż wiadomość
witamy na avonowym wątku
Cytat:
Napisane przez jagoda48 Pokaż wiadomość
witam serdecznie, dziś z Wrocawia

właśnie siedzę sobie w kafejce na Rynku, musiałam sprawdzić czy mam już podgląd fakturki I MAM

z zamówienia na 800zł przyjdzie WSZYSTKO, po raz kolejny mam niesamowite szczęście.
* przyjdą dwa misie
* nie dostałam mleczka do kąpieli Sake, tylko jakąś chłodzącą maseczkę, chyba na przeprosiny

WIĘC MEGA ZDZIWIENIE

pozdrawiam ciepło
Witam we Wrocławiuja też dostałam maseczkę zamiast mleczka sakeale żel zalgły mi przyszedł
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-10, 10:55   #15125
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
Napisane przez jagoda48 Pokaż wiadomość
witam serdecznie, dziś z Wrocawia

* przyjdą dwa misie

WIĘC MEGA ZDZIWIENIE

pozdrawiam ciepło
W takim razie z niecierpliwością będe czekala na zdjęcia misiaczka i relacje z paczuszki. Pozdrawiam cieplutko

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-10, 10:57   #15126
monaliza666
Raczkowanie

mam już podgląd FA którą dostanę we wtorek no i zaczyna sie zbrakami oczywiscie zamówiłam na nowo 2 atomizery i co widzę sa w brakach, mam jeszcze w brakach ten zestaw mus słońca za 54,90 już widze co sie bedzie działo, na 2 kampanie mam zamówić 2 zestawy wiec nie wiem co to bedzie a jestem dzień wysyłkowy "A"
Stary 2006-11-10, 11:27   #15127
Aga21Aga
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monaliza666 Pokaż wiadomość
mam już podgląd FA którą dostanę we wtorek no i zaczyna sie zbrakami oczywiscie zamówiłam na nowo 2 atomizery i co widzę sa w brakach, mam jeszcze w brakach ten zestaw mus słońca za 54,90 już widze co sie bedzie działo, na 2 kampanie mam zamówić 2 zestawy wiec nie wiem co to bedzie a jestem dzień wysyłkowy "A"

O nie... ja też zamawiałam ten zestaw "muśnięcie słońca", dostawę mam w środę.
Aga21Aga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-10, 11:30   #15128
Limonatka
Zakorzenienie

Zastanawiam się... czy coś się stanie, jeśli datę płatności miałam do 9, a pieniądze zostały przez Avon zaksięgowaneo 10? (na stronie, w płatnościach mam data zapłaty- 10.11.2006). Jakieś odsetki będę miała?

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-10, 12:19   #15129
justysiek
Zadomowienie

WITAM WSZYSTKICH!!!
Widze, ze duzo sie tu dzieje a ja juz od wiekow nie pisze na forum... podziwiam, ze tak na bierzaco tu piszecie, bo ja ledwo nadazam z czytaniem, a obecnie to juz glownie sledze tylko 2 watki katalogowe: Avonu i Oriflame'u Zreszta u mnie ciezko dostac sie do komputera, jako ze moj wlasny jeszcze nie jest uruchomiony Poza tym problemy osobiste do tego dochodza... no ale nie o tym mialo byc. Ja tez naleze w pewnym stopniu do maniaczek wspomnianych firm i nie ma to jak nowy katalog i zamowienie na poprawe humorku Gdyby nie ograniczenia finansowe to duuuzo by sie tego zamawialo Ja z K13 wezme pewnie Zestaw Foot Works Exclusive (bo scrub diamentowy jest super!), tusz SuperFull Mascara, z netto jak sie uda to ze 2 sztuki serum na zniszczone koncowki, a co jeszcze to nie wiem, bo pewnie jeszcze z 500 razy sie bede zastanawiac , a z K01 to zapewne skorzystam z ofert: Mix Naturals, Planet Spa i 60% taniej no i pewnie cos tam jeszcze - postaram sie za jakis czas wpasc aktywnie na forum i skrobnac Acha i jeszcze mam pytanko: czy do COK moga przychodzic takze klientki Avonu, zeby sobie poogladac i pomacac kosmetyki??? Czy tylko konsultantki? Milego dnia Wam zycze i pozdrawiam cieplo
justysiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-10, 12:29   #15130
Scarlet23
Zadomowienie

WItam
Cytat:
Napisane przez Aga21Aga Pokaż wiadomość
Ja zamówiłam ten zestaw i mam na podglądzie że jest

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3050214]dziewczyny zabrakło mi 45 zł do kolejnego etapu Sake [/quote]
Ale przecież możesz zamłówic cos jeszcze w 2 terminie i na sake się załapiesz
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-10, 12:46   #15131
monaliza666
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aga21Aga Pokaż wiadomość

no to byc moze nie dostaniesz, ja mam dostawe we wtorek
Stary 2006-11-10, 12:48   #15132
asia_z
Zakorzenienie

a ja sie cieszę, ze póki co są zestawy Piaski Arizony z rękawiczkami bo mam na razie 2 zamówienia na nie mam tylko nadzieje, że do 17.11 (bo wtedy składam zamówienie) jeszcze będą dostępne
Stary 2006-11-10, 12:49   #15133
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Czy ktoras z Was zamawiala te karteczki swiąteczne z ornamentem? jesli tak to rozumiem, ze nie macie ich w brakach?
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-10, 12:58   #15134
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez gosus Pokaż wiadomość
Ale nie zauważyłaś lub źle policzyłaś czy poprostu już nie miałaś zamówienia na ta kwotę ?
Nie martw się, choć rozumiem że możesz być rozczarowana
nie zwróciłam wcześniej na to uwagi, bo wcale mi nie zależało na Sake śmierdzi

Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość
Zastanawiam się... czy coś się stanie, jeśli datę płatności miałam do 9, a pieniądze zostały przez Avon zaksięgowaneo 10? (na stronie, w płatnościach mam data zapłaty- 10.11.2006). Jakieś odsetki będę miała?
nie ja ostatnio płaciłam 6 dni po upływie terminu i nic sie nie stało

Cytat:
Napisane przez Scarlet23 Pokaż wiadomość
WItam

Ja zamówiłam ten zestaw i mam na podglądzie że jest

Ale przecież możesz zamłówic cos jeszcze w 2 terminie i na sake się załapiesz
ale nie chce jakby mi zależało to może i nawet dla siebie bym coś zamówiła
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-10, 13:07   #15135
amber2046
Zakorzenienie

Witam Was serdecznie, może któraś z was mogłaby zamieścić zdjęcia szminek Ultra Colour Rich z netto. Zastanawiam sie nad zakupem, ale tam są takie niewyraźne kolory i nie wiem czy oddają rzeczywistą barwę pomadki.
Słowem mam kłopot, a kosmetyków z netto nie można zwracać, więc proszę jeśli któraś z was dysponuje zdjeciami odcieni:
instant mocha
party pink
pink fantasie
albo dreamy
o zamieszczenie ich tutaj. Szperałam w wyszukiwarce wątku, ale nie było ich nigdzie.

Crucify Your Mind
amber2046 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-10, 13:23   #15136
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość
nic się nie stanie-nie ma odsetek
Cytat:
Napisane przez justysiek Pokaż wiadomość
WITAM WSZYSTKICH!!!
Widze, ze duzo sie tu dzieje a ja juz od wiekow nie pisze na forum... podziwiam, ze tak na bierzaco tu piszecie, bo ja ledwo nadazam z czytaniem, a obecnie to juz glownie sledze tylko 2 watki katalogowe: Avonu i Oriflame'u Zreszta u mnie ciezko dostac sie do komputera, jako ze moj wlasny jeszcze nie jest uruchomiony Poza tym problemy osobiste do tego dochodza... no ale nie o tym mialo byc. Ja tez naleze w pewnym stopniu do maniaczek wspomnianych firm i nie ma to jak nowy katalog i zamowienie na poprawe humorku Gdyby nie ograniczenia finansowe to duuuzo by sie tego zamawialo Ja z K13 wezme pewnie Zestaw Foot Works Exclusive (bo scrub diamentowy jest super!), tusz SuperFull Mascara, z netto jak sie uda to ze 2 sztuki serum na zniszczone koncowki, a co jeszcze to nie wiem, bo pewnie jeszcze z 500 razy sie bede zastanawiac , a z K01 to zapewne skorzystam z ofert: Mix Naturals, Planet Spa i 60% taniej no i pewnie cos tam jeszcze - postaram sie za jakis czas wpasc aktywnie na forum i skrobnac Acha i jeszcze mam pytanko: czy do COK moga przychodzic takze klientki Avonu, zeby sobie poogladac i pomacac kosmetyki??? Czy tylko konsultantki? Milego dnia Wam zycze i pozdrawiam cieplo
myślę, że każdy może pomacać kosmetyki ale zakupy mogą robić tylko konsultantki
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-10, 13:25   #15137
asia_z
Zakorzenienie

ja mam próbki PINK FANTASIE i DREAMY. pierwsze zdjęcie jest troche niewyraźne, ale na tym drugim widać lepiej ten jasniejszy kolorek to PINk FantaSie i ciemniejszy to DREAMY
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00035.JPG (7,3 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00036.JPG (9,2 KB, 17 załadowań)
Stary 2006-11-10, 13:26   #15138
Scarlet23
Zadomowienie

Hej mam tylko dreamy i instant mocha gdzies jeszcze mam party pink chyba u mamy w torebcemam nadzieje ze skan troszke Ci pomoże bo aparau nie mam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg szminki.jpg (15,5 KB, 15 załadowań)
Stary 2006-11-10, 13:35   #15139
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

Cytat:
Napisane przez marta_md Pokaż wiadomość
najlepiej wejść na stronę www.yvesrocher.com.pl (po lewej stronie zobaczysz "Co nowego?" i Sprzedaż wysyłkowa)
http://www.yvesrocher.com.pl/index.php?p=52
tam znajdziesz formularz zgłoszeniowy - wydrukuj, wypełnij i wyślij na podany tam adres, a Yves Rocher już sam będzie Ci przysyłał ofertę kosmetyków
ja własnie tak zrobiłam i dostaję ich oferty co około 2 miesiące

przepraszam, że pisze to na stronie o avonie, ale czasmai tzreba coś innego wypróbować
dziekuje ślicznie
Stary 2006-11-10, 13:48   #15140
amber2046
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
ja mam próbki PINK FANTASIE i DREAMY. pierwsze zdjęcie jest troche niewyraźne, ale na tym drugim widać lepiej ten jasniejszy kolorek to PINk FantaSie i ciemniejszy to DREAMY
Dziękuję
Pink fantasie jest jaśniejszy niż się spodziewałam, za to przy dreamy rozwiałaś moje kolorystyczne wątpliwości już wiem, że ją napewno zamówię.

Cytat:
Napisane przez Scarlet23 Pokaż wiadomość
Hej mam tylko dreamy i instant mocha gdzies jeszcze mam party pink chyba u mamy w torebcemam nadzieje ze skan troszke Ci pomoże bo aparau nie mam
Dziękuję
Skan bardzo mi się przydał, przede wszystkim wyprowadził mnie z błędu że dreamy jest bardziej różowa i ciemniejsza od instant mocha.
Scarlet mam do Ciebie pytanie, skoro widziałaś kolor party pink na żywo to czy moglabyś mi powiedzieć czy jest on ciemniejszy od pink fantasie.

Wogóle teraz moje podejrzenia zmieniły się w popartą dowodami (w postaci waszych zdjęć) teorię, że zdjęcia do katalogów avonu robi jakiś facet. Wiadomo ci rozróżnia paletę nastu kolorów i tak podpisuje te zdjecia bez sensu. Jakby zamieszczali takie wyraźne fotki jak te które mogę obejrzeć dzięki wam byłoby idealnie.

Crucify Your Mind

Edytowane przez amber2046
Czas edycji: 2006-11-10 o 13:51 Powód: literówki
amber2046 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-10, 13:48   #15141
asiuchna
Zadomowienie

Dzień Doberek
Też mam dobry humorek, bo brakuów z 1 też nie mam tylko alternetywny Avon Care Intensywnie nawilżający krem do twarzy. Pozatym wszystko jest No i weekend
Stary 2006-11-10, 13:58   #15142
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez amber2046 Pokaż wiadomość
Dziękuję
Pink fantasie jest jaśniejszy niż się spodziewałam, za to przy dreamy rozwiałaś moje kolorystyczne wątpliwości już wiem, że ją napewno zamówię.

Dziękuję
Skan bardzo mi się przydał, przede wszystkim wyprowadził mnie z błędu że dreamy jest bardziej różowa i ciemniejsza od instant mocha.
Scarlet mam do Ciebie pytanie, skoro widziałaś kolor party pink na żywo to czy moglabyś mi powiedzieć czy jest on ciemniejszy od pink fantasie.

.
Hej nie pamietam dokłądnie tego kolorku wydaje mi się ze był ciemniejszy od tego pink i bardziej w czerwony wpadał niż w róz ale jak mama z pracy wróci to poprosze ja o tą szminke i zeskanuje

Cytat:
Napisane przez asiuchna Pokaż wiadomość
Dzień Doberek
Też mam dobry humorek, bo brakuów z 1 też nie mam tylko alternetywny Avon Care Intensywnie nawilżający krem do twarzy. Pozatym wszystko jest No i weekend
Ja niby z brakó mam tylko tarki ale nadal nie dostanę pensety i wody indywidual blue dla niego jeszcze z katalogu 12 tego .
Stary 2006-11-10, 13:58   #15143
Konfietka
Raczkowanie

Widzę, że zaczynają się braki i wcale mi się to nie podoba
Chciałam zamówić dla ciebie zestaw „Muśnięcie Słońca”, ale jak jest w brakach to może zamówię jego w 2 terminie, albo w 1 katalogu.
Mam też jedno zamówienie na paletkę cieni. I teraz nie wiem, czy namówić koleżankę na inny zestaw, czy po prostu uprzedzić, że musi trochę na nich poczekać. Tylko ciekawa jestem, jak długo będą w brakach.
Konfietka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-10, 14:03   #15144
asia_z
Zakorzenienie

mi sie wydaje że PARTY PINK jest mniej intensywny od PINK FANTASIE, co nie zmienia faktu, że i tak dość widoczny a DREAMY to taki dziwny kolor, tytaj na zdjęciu wyszedł bardziej brązowy, a ma taki dość fajny odcień różu
Stary 2006-11-10, 15:09   #15145
ella1980
Raczkowanie

GG do ella1980

Wiecie może z jakiego materiału jest zrobiona ta szkatułka różowa na biżuterię?
Parę osób się nią interesuje,a ja pojęcia nie mam z czego ona jest
ella1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-10, 16:01   #15146
varda
Raczkowanie

kurcze przypadkowo odsubskrybowalam watek

Ludziom przytrafia się to, co się przytrafia, a nie to, na co zasługują
varda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-10, 16:59   #15147
angeliczka_k
Przyczajenie

GG do angeliczka_k Send a message via Skype™ to angeliczka_k
Smile Dot.: Katalogi Avonu

jest juz moze katalog 01?? jak ta to byłabym wdzieczna jak by ktos mi go przesłała na poczte angelsweet@buziaczek.pl
pozdro thx..
Stary 2006-11-10, 17:04   #15148
basiuniaaa1990
Raczkowanie

GG do basiuniaaa1990

asiuchna a zamawiałaś paczkę niespodziankę?
Stary 2006-11-10, 17:10   #15149
isa666
Zakorzenienie

Ufff....ale żeście napisały postów
Ja właśnie wróciłam z pracy(dziś mój 1. dzień był) i ledwo żyję
Stary 2006-11-10, 17:28   #15150
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez angeliczka_k Pokaż wiadomość
jest juz moze katalog 01?? jak ta to byłabym wdzieczna jak by ktos mi go przesłała na poczte angelsweet@buziaczek.pl
pozdro thx..
Katalog 01 juz jest dawno dziewczyny w podpisach mają link i wystarczy go sciągnąc popatrz kilka pastów.
ella1980 - szkatułke bede miała w poniedziałek to napisze z czego jest zrbiona
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości