|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - część XI
Cytat:
|
|
|
#3302 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fajne zdjęcia ma
|
|
|
#3304 |
|
Rozeznanie
|
W moim Rossie są kalendarze ale takie podłużne, raczej kwadratowe...pieski, kotki, aniołki itd.
były w poprzedniej promocji po 9,99 a teraz chyba po 12,99 albo 13,99
|
|
#3305 |
|
Wtajemniczenie
|
Prosze o polecenie farby do wlosow -jaka firma ? jak z utrzymaniem ? z niszczeniem wlosow?- tylko chodzi mi o jakie zmywalne (moze nie takie szamponetki tylko takie do np 24 myc lub troche mniej ). Czy takie farby tak samo niszcza wlosy? czy zmywaja sie doszczetnie?
|
#3306 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3307 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale nawet szamponetki Mariona nie zmywają się całkowicie..Jeszcze są takie z henną, Venita henna color. To jest ziołowy balsam koloryzujący z ekstraktem z henny. Krócej się trzyma niż Casting, ale nie niszczy włosów. Jest też szampon tej samej firmy z henną, nadaje lekki odcień (mi brązowy przyciemniał włosy). Dostępne w Naturze. W rossie ich chyba nie widziałam, ale mogę się mylić
|
|
|
#3308 |
|
Zadomowienie
|
Orientujecie się czy są jeszcze kremy matujące SIARKOWA MOC i po ile teraa? na str nie moge znaleźć
|
|
|
|
#3309 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3310 |
|
Wtajemniczenie
|
1. Ktora farbe zmywalana bardziej polecacie ? Loreal Casting Creme Gloss czy garnier? ktora bardziej rownomiernie sie zmywa by nie byly widoczne odrostu ? i ktora sprawia ze wlosy wygladaja zdrowiej / blyszcza sie ?
2. Jaki szampon przeciwł. polecacie? 3. jakie "perfumy" meskie polecacie do 20 zl ? chodzi mi bardziej o jakies tanie odpowiedniki , typu jakis dezedorant w atomizerze ? np STR 8- co o nim sadzicie? 4. Prosze jeszcze o polecenie kremu do twarzy dla faceta? nawilzajacy . Co sadzicie o tej serii z Ziai?
|
#3311 |
|
Raczkowanie
|
Widziałam dziś w Rossmannie w Galerii Bałtyckiej w Gdańsku pokrowce na laptopa w jednym rozmiarze. Wie któraś z was może jakiej średnicy laptop tam się zmieści?
Edytowane przez rudzia015 Czas edycji: 2011-11-14 o 15:46 |
|
|
|
#3312 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3313 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Garnier dość mocno mi wysuszył włosy (odc. Złoty Brąz) także nie kupiłabym ponownie. Obecnie używam Joanna Multi Effect (tą trwałą, nie szamponetkę) i po farbowaniu w ogóle nie czuję po włosach, żeby coś z nimi było nie tak Kiedyś kilka razy użyłam Joanna Naturia i byłam bardzo zadowolona. Ciężko mi ocenić trwałość, bo włosy są już tak bardzo "po przejściach", że słabo przyjmują kolor i prędko go oddają - tylko jakieś 8-9 cm od czubka głowy naprawdę ładnie chwyta kolor ![]() Nie polecam szamponu przeciwłupieżowego do włosów farbowanych - wypłukuje kolor, powoduje że płowieje. ale jeśli już musisz, to niestety ja nie umiem niczego polecić - nigdy nie miałam łupieżu, więc do czynienia z szamponami przeciwłupieżowymi też nie ![]() Mój to ma największą radochę jak sobie smaruje buzię jakimiś dziecięcymi typu babydream, bambino itd to chyba po moim ględzeniu o używaniu kosmetyków naturalnych albo chociaż nie aż tak nafaszerowanych chemią ale nie wiem, czy to u Ciebie przejdzie
|
|
|
|
|
#3314 |
|
Raczkowanie
|
Hej, czy któraś z Ws widziała u siebie nowy fluid do końcówek Isana?
Link do KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,47491,hair-harspitzenfluid.html&next =1 Strasznie mnie zaintrygował, a nigdzie u siebie go nie widziałam, ciekawa jestem składu
|
|
|
|
#3315 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem wściekła! Kupiłam ten olejek z pachącej szafy, otwieram w domu a tu odkręcone i ani kropelki w środku;/ Da się to jakoś zwrócić albo wymienić?
|
|
|
|
#3316 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3317 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() szmyglo - na pewno nie bedzie mozliwosci wymiany albo oddania, jak by nie patrzec jest to produkt pelnowartosciowy. |
|
|
|
|
#3318 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3319 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak trafi na życzliwą osobę to wymienią, natomiast nie mają obowiązku wymieniać otwartego towaru gdyż nie maja pewności czy np. nie przelałaś sobie towaru i teraz idziesz z reklamacja specjalnie, aczkolwiek życzę powodzenia, gdyż sama nie lubię takich "zakupów"
|
|
|
|
|
#3320 |
|
Wtajemniczenie
|
uuu faktalnie z tym olejkiem, ja jeszcze się nie spotkałam by tak było ...
a chciałabym się podzielić moimi przemyśleniami co do Rossa w Łodzi ... czemu on jest taki piękny i nigdzie indziej takiego nie ma ? wszystko perfektywne poustawiane, olbrzymia powierzchnia, dużo nowych rzeczy: w sensie dział z winami, jakieś łóżko i pani z pielęgnacji do testowania kosmetyków ? ogólnie mogłabym tam mieszkać
|
#3321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierwszy raz jak tam byłam to nie mogłam obrać trasy żeby nie chodzić non stop w kółko po sklepie
|
|
#3322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chce do Łodzi chyba pojadę specjalnie i zamieszkam tam razem z Tobą
|
|
|
#3323 |
|
Wtajemniczenie
|
ha to nie tylko ja tak zareagowałam ?
myślałam, że oszaleję, chodziłam w kółko i nie mogłam przestać (tak 30sekund później i bym nie zdążyła na pociąg - wszytko przez Rossa ! )szafy fajnie poustawiane, wszystkiego dużo, samych półek z perfumami pół sklepu ogólnie polecam wizytę w tamtejszym rossie (albo i nie bo to za duże kosmetyczne przeżycie a wiecie co ta Pani przy łóżku mogła robić? nakładać makijaże czy co ? asqua92 polecam, jak tylko będziesz w Łodzi, niech to będzie jedna z atrakcji
|
#3324 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
skusiłam się dziś na matowy lakier Wibo nr 04 (zielony/oliwkowy) i Lovely Color Mania nr 387, oznaczony etykietką ''new'', taki brudny róż jakby z domieszką brązu.
|
|
|
|
|
#3325 |
|
Raczkowanie
|
a wiecie co ta Pani przy łóżku mogła robić? nakładać makijaże czy co ?
Ta pani przy łóżku robi takie różne fajne rzeczy : http://www.rossnet.pl/Artykul/Strefa...faktura,195868
|
|
|
|
#3326 |
|
Wtajemniczenie
|
o raju, tak nie można
ps. i po co ja tam wchodziłam ?
|
#3327 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3328 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
2. Właściwie nie miałam nigdy łupieżu, ale wiem, że dobre są ziołowe szampony, polecam ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,34394,szampon-do-wlosow-normalnych-i-ze-sklonnoscia-do-przetluszczania-sie-oraz-lupiezu-czarna-rzepa.html&next=1 tani, dostępny w Rossmannie. Myślę, że może pomóc, bo zawiera sporo wyciągu z rzepy. Posiada smrodek rzepy, ale mi np on nie przeszkadza szczególnie. Można przywyknąć i w ogóle nie czuć go po myciu. Szampon nie wysusza włosów tak jak wiele innych ziołowych. |
|
|
|
|
#3329 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Fakt faktem wszystko jest pięknie poukładane, wyeksponowane, ale moim zdaniem ten sklep bardziej zaczyna przypominać supermarket niż drogerię.
|
|
#3330 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, możecie polecić jakiś dobry i w miarę tani podkład kryjący? Najlepiej dostępny w R. i mający jasne odcienie...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:29.

ale fajne zdjęcia ma

były w poprzedniej promocji po 9,99 a teraz chyba po 12,99 albo 13,99

ale nie wiem, czy to u Ciebie przejdzie