Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-15, 13:50   #2281
Palulitka
Raczkowanie

Dot.: Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
więc nie martw się. Naprawdę masz dobrze z tą drugą miarą - wg mnie powinna być lepiej dopasowana do Ciebie!
no mam nadzieję, zwłaszcza że mam zamiar jeszcze schudnąć

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Dzisiaj mikrodermabrazja. Najpierw korund, potem diament i na koniec wodno-tlenowa. Do tego jakieś ampułki z lekarstwami. Fakt drogo jak na nasz region, ale czego sie nie robi dla urody.

Zmykam!!
u mnie w pracy to są dopiero kosmiczne ceny na niektóre zabiegi :P

a ja też będę mogła mieć dostęp ? ile to jest 3 miesiące ? muszę zerknąć kiedy tu się pojawiłam, ale chyba jakoś we wrześniu
Palulitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 13:51   #2282
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Wracam do tematów ślubnych. Rezygnuję całkowicie z welonu - od początku nei chciałam mieć welonu i teraz widzę dokładnie, że do sukni on nie pasuje.
Teraz mam do Was pytanie. Jak myślicie, czy do tej sukni pasuje lekki szal z tiulu? Szukałam inspiracji w necie i spodobało mi się jedno fajne wiązanie szalu, które chyba (nie jestem pewna) powinno zagwarantować usztywnienie go na tyle by nie wędrował po moich ramionach...
podaję link do postu z załączonymi zdjęciami:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2055
jakoś nie umiem sobie tego wyobrazić
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 13:54   #2283
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość

mi też się jakoś to nie widzi
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 13:55   #2284
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Zgadzam się z dziewczynami...

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 14:04   #2285
nusiekowa
Wtajemniczenie

może zamiast tiulu zastosować szal z materiału podobnego do sukni(takiego grubszego)?
nusiekowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 14:05   #2286
Talaaa87
Zadomowienie

jagata jakoś nie wyobrażam sobie tego szalu do Twojej sukienki...

Pani Mgr
Talaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 14:08   #2287
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Nie mam czasu Was nadrobić, może wieczorem się uda

a tymczasem przyszłam pomachać

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 14:15   #2288
Talaaa87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Nie mam czasu Was nadrobić, może wieczorem się uda

a tymczasem przyszłam pomachać
A to ja tez Ci pomacham

Pani Mgr
Stary 2011-11-15, 14:15   #2289
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Zgadzam się z dziewczynami...
No właśnie bo tiulowy szal widziałam na innym modelu sukni i też się zastawiałam czy to do tafty będzie pasować...
dobra zmykam, bo trzeba na konferencję iść...
Stary 2011-11-15, 14:17   #2290
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez Palulitka Pokaż wiadomość

MagdziaS z tego co pamiętam Ty zajmujesz się dodawaniem sukni ? Jak mam podesłać zdjęcia ?
Wsytarczy, że wyślesz do mnie na PW linki d zdjęć sukni na sobie, które zamieszczałaś tutaj na wątku, lub link do sukni ze zdjęcia katalogowego z netu

Cytat:
ale widzisz u Paulinki poszlo o to ze powiedziała w nerwach coś czego nie powinna. U nas zaczeło się od głupoty a potem na prawdę przeszlo do słow i z jego strony i z mojej strony których nie powinnismy sobie mówić

ale każdy jest inny mi cisza nie pomaga tylko wręcz mnie nakręca siedzenie w jednym miejscu... ja musze cos zrobić zeby się uspokoić pójść gdzieś załatwić coś przenieść myśli gdzieś indziej

ja nie uciekam przy każdej klutni tylko gdy widze że i tak oboje sie nie uspokoimy w tym momencie
Ja jestem zwolenniczką wykrzyczenia wszystkiego co leży mi na sercu, nawet jeśli są to słowa, których nie powinnam wypowiadać. Może to nie najzdrowsze podejście, ale mój TŻ jest niesamowicie cierpliwym i wyrozumiałym człowiekiem, wie, że muszę wypuścić emocje, on podchodzi do wszystkiego na chłodno. Ja sie wykrzyczę, chwilę się pokłócimy i wszystko wraca do normy. Nie zniosłabym faktu, że ktoś wychodzi w trakcie kłótni, to jest poniżej pasa, zupełnie jakby olewał temat, nie podoba mi się to. Wolę usłyszeć co TŻ ma mi do powiedzenia niż wychodzić.

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
ja nigdy w trakcie kłótni nie uciekam... raz tylko miałam ochotę wyjśc jak tż wolał wozic swoich kolegów po sklepach monopolowych niż przyjechac do domu gdzie ja na niego juz od 2 godzin czekałam.... wtedy to poprostu wpadłam w szał... MagdziS kiedyś o tym opowiadałam.. miałam wtedy straszny okres z tżtem.. non stop kłótnie i mój płacz z bezsilności... jak sobie przypomnę te wszystkie sytuacje to mi się słabo robi..
Dobrze, że ten okres macie już za sobą

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
a mnie czeka wyjście na ten ziąb bo na wykłady jechac muszę :/ dzisiaj mi sie wyjątkowo nie chce dobrze chociaz że z powrotem mnie instruktor podwozi do domu
A co mam powiedzieć kiedy od godz. 11.30 byłam w terenie i dopiero wróciłam. ? Zmarzłam jak cholera, mimo, że ubrałam się cieplutko. Za to zaraz idziemy z kolegą na chińczyka to sobie odsapnę

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 14:17   #2291
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
może zamiast tiulu zastosować szal z materiału podobnego do sukni(takiego grubszego)?
Nie wiem czy tafta sprawdzi się w roli szalu. Boję się, ze wtedy będzie za dużo tafty w tafcie...
Stary 2011-11-15, 14:25   #2292
Talaaa87
Zadomowienie

dobra ja tez uciakam dziewczynki będę później a tymczasem życzę Wam miłego popołudnia

Pani Mgr
Stary 2011-11-15, 14:26   #2293
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem czy tafta sprawdzi się w roli szalu. Boję się, ze wtedy będzie za dużo tafty w tafcie...
Jak dla mnie to ani koronka ani tiul nie będzie pasować, może postaw na takie rozwiązanie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg b_7_4979.jpg (35,8 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg b_5_4979.jpg (27,1 KB, 24 załadowań)

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 14:27   #2294
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Wracam do tematów ślubnych. Rezygnuję całkowicie z welonu - od początku nei chciałam mieć welonu i teraz widzę dokładnie, że do sukni on nie pasuje.
Teraz mam do Was pytanie. Jak myślicie, czy do tej sukni pasuje lekki szal z tiulu? Szukałam inspiracji w necie i spodobało mi się jedno fajne wiązanie szalu, które chyba (nie jestem pewna) powinno zagwarantować usztywnienie go na tyle by nie wędrował po moich ramionach...
podaję link do postu z załączonymi zdjęciami:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2055
Mysle podobnie jak dziewczyny że tiul tu nie będzie pasowała bo nie masz nawet w sukni jakiejś wstawki z tiulu co by pasowała do szala.

Co do opisywanych reakcji podczas kłotni z Tż to przypomniało mi się jak byliśmy z Tż załatwiać Dj na poprawiny i tak siedzimy u niego w mieszkaniu i toche gadamy bo nie da sie od razu przejśc do konkretów a Dj nagle do nas mówi "Obserwuje was już tak pare minut i musze wam powiedziec że wy sie nawzajem świetnie uzupełniacie, mój Tż to taka oaza spokoju a ja to już Dj nie musiał dokończac bo sama to zrobiłam i powiedziałam wiem wiem gadam jak najęta" Podobnie jest jak sie kłócimy, ja dużo mówie, najchętniej to bym mówiła wszystko co mi slina na jezyk przyniesie a Tz milczy i ta cisza z jego strony mnie jeszcze bardziej denerwuje. A jak mi nerwy już puszczają to oczywiście w ryk.
Stary 2011-11-15, 14:31   #2295
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Świetna wiadomość A znalazłaś może w necie zdjęcie tych Waszych obrączek. Chętnie obejrzę sobie No i cena powala. Mam nadzieję, że nam się też się uda znaleźć takie klasyczne i niedrogie.
Hm, no jest to coś między takimi http://sklep.zareczyny.pl/foto.php?i...u=144&nr=2&w=0 a takimi http://sklep.zareczyny.pl/foto.php?i...u=142&nr=2&w=0 Dokładnie nie pokażę, bo kurcze nie zrobiłam fotki, a to taki mały jubiler, nie ma swojej strony. I to było naprawdę dziwne, bo jak do tej pory takie zakładaliśmy, to szału nie było, a jak te konkretne to dziwni jesteśmy

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Od dziś równe 10 miesięcy

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
no wlasnie, mi sie tez wydawalo ze znajdziemy, w Aparcie i Yes nic nie bylo ;/ same z wzorkami jakies, my chcemy czyste, bez wzorkow, diamencikow itp takie:

Załącznik 4339296
To może idźcie do mniejszego jubilera i niech Wam zrobi ze zdjęcia Na pewno będzie taka możliwość, bo w sieciówkach to raczej nie wchodzi w grę.

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Witajcie

Ale mam do bani dzień od rana. Dzisiaj miałam na 9.00 i od progu już afera za aferą i tysiąc spraw do załatwienia. Jakiś chłop przyszedł się awanturować, koleżanka się na mnie wydarła bez powodu, normalnie w✂✂✂✂iła mnie jak nie wiem. Na dodatek na prawdę co chwilę coś i kierowniczka lata jak poparzona do mnie co chwile z innym pismem i nie mam czasu sobie odsapnąć. Chociaż lubię wtorki bo czas szybko leci. Po 12stej idziemy z kolegą z pracy na lunch do chińczyka, żeby sie odstresować
Przepraszam, że tak marudzę, ale musiałam się wyżalić

Cytat:
Napisane przez magdawe02 Pokaż wiadomość
no dokładnie! moja mama bierze tydzień urlopu w pracy na porządki i od rana do nocy szoruje, układa, trzepie dywany. Mój ojciec nigdy niczego się nie złapał jeśli chodzi o sprzątanie i przygotowywanie świąt, ale fakt ciężko pracuje fizycznie i późno wraca do w domu. Jego jedyny obowiązek to choinka i zawieszenie lampek w ogrodzie. Mam nadzieję, że z moim A. będzie inaczej. Nie mam zamiaru się zaharowywać przez miesiąc, żeby w same święta "odpoczywać". Tylko że to "odpoczywać" w mojej rodzinie należy się tylko mężczyźnie. Świąteczny odpoczynek dla kobiety to gotowanie, podawanie do stołu, zmywanie po tłumie gości itp. Ah i jeszcze powinna być uśmiechnięta, miła i zabawiać gości rozmową
Na Twoim miejscu nie zadowalałabym się nadzieję, że będzie inaczej, tylko pogadałabym o tym z TŻtem już teraz, przy okazji rozmów świątecznych. Jak On to widzi i jak Ty to widzisz. Żeby potem nie było niespodzianki, że Jemu najbardziej pasuje model rodziny Twoich Rodziców.
Dla mnie to też chore zaharowywać się po to, żeby przez 2 dni teoretycznie odpoczywać i jeść. Dlatego u nas przed świętami sprzątanie jest jak każde inne i nie robimy z tego wielkiej afery.

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
czesc Dziewczyny!
dziekuje za opinie zwiazane z wyswietlaniem tych zdjec, wczoraj zastanawialismy sie z tz gdzie byloby dobrze to umiesscic i chyba zrezygnujemy z tego....
ogolnie to mam humor do kitu poklocilam sie z tz... w sumie nie wiem co dalej...
moze cos ze mna jest nie tak?
on wyjezdza na delegacje co tydzien i teraz nie bedziemy siew widziec przez 3 tygodnie bo szkole mamy jeszcze w weekend a jemu widze ze najbardziej zalezy na spotkaniach z kolegami ze szkoly niz ze mna bo stwierdzil ze jeszcze cale zycie sie nawidzimy, to jest milosc? ja nie mam z kim sie spotykac w weekend to stwierdzil ze mam sobie cos wymyslec do roboty i to nie jest jego wina ze nie mam z kim bo on ma i chce sie spotykac.... zabolalo mnie to bo ja nie pracuje, ciagle szukam pracy i on wie ze to dla mnie drazliwy temat, ale skoro on juz zaczyna mi to wypominac najblizsza mi osoba... ogolnie to bylam teroche glupia kiedy zaczelam z nim sie spotykac to odsunelam sie od moich przyjacoolek a one mnie ostrzegaly, ze nie powinnam tak robic, ale ja chcialam jak najwiecej czasu spedzac z Nim i teraz mam za swoje, ciekawe co bedzie za 5 lat kiedy pojawi sie dziecko i stwierdzi, ze on teraz jedzie sobie na spotkanie z kumplami a ja jak chce to tez mam sie z kims spotkac, adziecko? zawiodlam sie na nim, mamy wspolnych znajomych ale to mu nie wystarcza, caly tydzien na delgacji jest ze swoimi kumplami a mi weekendu nie moze poswiecic a ja caly tyudzien czekam jak taka idiotka a weekend i kiedy sie spotkamy.... widac, ze chyba czasem nie mozna myslec o innych tylko o sobie. jedzi na delegacje po calej polsce, zwiedza sobie rozne miejsca a ja siedze w domu bo nigdzie nie pracuje i cholernie mu teog zazdoszcze to moglby wole chwile spedzic ze mna... mysle o rozstaniu, sam powiedzial ze jak mi sie to nie podoba to dlaczego jestem z im? heh
Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
no on sie spotyka caly tydzien z kumplami wiec nie wiem czemu jest mu malo, ciekawe dlaczego tak nie zachowuje sie zeby ze mna sie spotkac...
a wy dziewczyny gdzie pracujecie?
Kochana, tutaj poważna rozmowa jest absolutnie konieczna! Jeśli teraz się tak zachowuje, to po ślubie będzie tylko gorzej, bo będzie, że musi się wyrwać z małżeńskiego kieratu. Nie wyobrażam sobie, żeby mój przyszły mąż mnie tak traktował. I powiem Ci szczerze, że planowanie dziecka dopóki nie poukładacie Waszego związku to moim zdaniem błąd. Bo jednak najpierw musicie naprawić relacje między sobą, by potem dziecko na tym nie cierpiało.

Przypnij Go do muru i powiedz, że nie chcesz już tak być traktowana i niech sobie ustali priorytety. 3mam kciuki, żeby poszło po Twojej myśli

jagatko, nie wiem czemu, ale ja w tym linku widzę tylko Twoje zdjęcia z suknią, a żadnego szala tam nie widzę... ślepam

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 14:31   #2296
E87
Wtajemniczenie

Malwus to my mamy podobnie
Jagata do mnie tez tiul nie przemawia
Milego popoludnia, mykam wkrotce w otchlan porzadkow... do jutra
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 14:47   #2297
Madziuniusia
Zakorzenienie

jak się zdenerwuję to założę takie bolerko http://moda.allegro.pl/bolerko-etola...915731731.html
Stary 2011-11-15, 14:53   #2298
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Mysle podobnie jak dziewczyny że tiul tu nie będzie pasowała bo nie masz nawet w sukni jakiejś wstawki z tiulu co by pasowała do szala.

Co do opisywanych reakcji podczas kłotni z Tż to przypomniało mi się jak byliśmy z Tż załatwiać Dj na poprawiny i tak siedzimy u niego w mieszkaniu i toche gadamy bo nie da sie od razu przejśc do konkretów a Dj nagle do nas mówi "Obserwuje was już tak pare minut i musze wam powiedziec że wy sie nawzajem świetnie uzupełniacie, mój Tż to taka oaza spokoju a ja to już Dj nie musiał dokończac bo sama to zrobiłam i powiedziałam wiem wiem gadam jak najęta" Podobnie jest jak sie kłócimy, ja dużo mówie, najchętniej to bym mówiła wszystko co mi slina na jezyk przyniesie a Tz milczy i ta cisza z jego strony mnie jeszcze bardziej denerwuje. A jak mi nerwy już puszczają to oczywiście w ryk.

u nas tak jest ale np w torarzystwie jak coś opowiadamy to ja gadam i gadam TŻ tylko przytakuje a jak sie kłócimy to najcześciej jedno przez drugie

a teraz lece na dalszy ciąg maratonu filmowego do TŻ
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 14:55   #2299
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
jak się zdenerwuję to założę takie bolerko http://moda.allegro.pl/bolerko-etola...915731731.html
koniecznie czarne
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 14:57   #2300
Madziuniusia
Zakorzenienie

pewnie, tylko i wyłącznie czarne nie no a tak serio to co myślicie?
Stary 2011-11-15, 14:59   #2301
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
nie bałdzo
Stary 2011-11-15, 15:03   #2302
Madziuniusia
Zakorzenienie

to co ja zrobie jak mi sie trafi chłodny wietrzysty wrzesień?:/
Stary 2011-11-15, 15:07   #2303
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja dla mnie to takie coś wogóle nie pasuje do sukni ślubnej....
Stary 2011-11-15, 15:07   #2304
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
sama się zastanawiam nad swoim okryciem
co byście widziały do mojej sukienki?
mam sobie uszyć taki mały, cieniutki żakiecik?
Stary 2011-11-15, 15:07   #2305
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:

Cytat:
To samo moge powiedziec o kwietniu ale przecież nie bedziesz na dworze całe wesele wiec spokojnie znajdziesz coś
Stary 2011-11-15, 15:08   #2306
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Emocje będą grzały
Stary 2011-11-15, 15:10   #2307
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Wrzesień jest na pewno mniej ryzykowny pod względem pogody niż kwiecień-ja to się modle coby śniegu z deszczem nie było! bo mi się te wszystkie bolerka wogóle nie podobają.Na alllegro znalazłam jedynie etole którą ewentualnie mogłabym założyc i by pasowała do sukni.....ale bronie sie przed wszelkimi narzutami rękami i nogami
Stary 2011-11-15, 15:11   #2308
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Emocje będą grzały
a po poprawinach zapalenia oskrzeli

ja tak mam, ze jak mnie długotrwały stres "opuszcza" to bardzo łatwo łapie jakieś choróbska
Stary 2011-11-15, 15:15   #2309
Brydzia_
Zakorzenienie

nadrobiłam

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
jutro mamy przysiąść do tych zaproszeń z TŻ i zakończyć ten temat - powiem Wam że coraz bardziej tego wszystkiego mi odechciewa całej tej otoczki i całokształtu a miało to niby tyle radości dać człowiekowi

wiem jedno na pewno chce mieć rozkładane (takie jak Ty ) i w mam już te kolory przewodnie i zamówię zielone bo w końcu za mąż wychodzę w maju i to będzie mój ukłon w stronę wiosny

dobra jestem co zmieniam zdanie co tydzień
podpisuje się pod tym też mam w kolory przewodnie i już na to tak nie będę patrzeć bo prędzej zwariuje

Cytat:
Celinę w realu ma nasza MagdziaS i ufam jej na słowo że ładnie się prezentują zaraz wrzucę te zdjęcia i właśnie te zaproszenia teściówka skomentowała że się nie nadają
a co jej nie pasuje bardzo ładne zaproszenia

Cytat:
stwierdziła że takie zaproszenia to są jak karton który można rzucić na talerz i nie mają nic w sobie żeby mozna je było zapamiętać więc jej odpowiedziałam że zaproszeń to raczej się w ramkę nie chowa i nie zawiesza na ścianę to się oburzyła że jej tak odpowiedziałam
proszę Was ona się mnie czepia że nie w taką kostkę się kroi warzywa ( sama mnie poprosiła żebym jej pomogła w sałatce a wiedziałam czym to się s kończy) więc jej odpowiedziałam że tak mnie mama nauczyła a po drugie jestem leworęczna i w ten sposób będę kroić kostkę pod takim kątem jakim mi wygodnie ona psychiczna jest i tyle
co za baba nie przejmuj się, szkoda nerwów
Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Witajcie!

Jestem wyczerpana. Nie wiem czy z wrażenia, że odbieraliśmy dzisiaj obrączki nie mogłam w ogóle spać. Może 2h przez całą noc spałam.
Obrączki mamy. Jestem nawet zadowolona, ale chyba troszkę bardziej podobały mi się te piaskowane jak w oryginale, ale nasze też są śliczna no i poza tym zawsze mogę je jeszcze zmatowić jak będę chciała oczywiście w ramach gwarancji.
Specjalnie dla was fotki ale nie za dobrze widać...nie wiem co jest z moim aparatem.

Wrócę jeszcze i was poczytam jak Tż pójdzie do pracy.
ładne

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Dziękuję na początku po kilku dniach miałam chwile zwątpienia, ale im dłużej jestem właścicielką tej sukni, tym bardziej sie upewniam, że dobrze zrobiłam kupując ją

maruda ja juz podsunęłam pomysł mojemu TŻ co bym chciała na gwiazdkę. Biustonosz push up ten z intimissimi. Tzn kiedyś tak napomknęłam, a on zapamiętał
A na urodzinki poleciłam całej rodzince, żeby złożyła mi się na buty reeboka, bo marzę o nich od 2 lat, ale jakoś nie potrafię w ciągu miesiąca takiej kasy wydać na buty sportowe. A na aerobik chodzę to by były w sam raz takie butki

Mi się podobają te stare cadillaci, ale strasznie drogie, więc pewnie zostanie na tym, że z rodziny pożyczymy samochód. Też cadillac ale taki bardziej współczesny

melody fajne te kryształki, zapisałam sobie je. Ja jeszcze chciałam powiesić moje i TŻ zdjęcie co mamy wydrukowane na płótnie i wisi w mieszkaniu. Do tego te kryształki i gdzie nie gdzie buteleczki szklane z kwiatami. Takie buteleczki jak tutaj:
http://www.slubnezakupy.pl/sklep,131...zenia_duza.htm
Ale najgorsze, że nie pamiętam jak wyglądała dokładnie sala i zobaczę ja tak miesiąc przed weselem, żebym mogła sie upewnić jak mogę ją udekorować. Ustrojenie sali w sumie zapewnia właścicielka, ale jak widziałam zdjęcia, to nic rewelacyjnego z jej strony nie jest zaoferowane - byle by było. Dlatego wole sama po swojemu zrobić. Mam nadzieję, że nie będzie mi stawiać kłód pod nogi.

Mi suknię będą dopasowywać na miesiąc przed ślubem

Nika śliczne spinki, bardzo oryginalne

Zubi o boże, szczerze, to ten kolor fioletowy oszpeca tą suknię. Nie podoba mi się. Może jakiś delikatniejszy odcień, ale na pewno nie taki ciemny
gdzie macie wesele ?

Cytat:
Napisane przez Talaaa87 Pokaż wiadomość
Ja nigdzie nie pracuje... cały czas szukam pracy ale cięzko jest... tez czasami przez to mam spiecia z TŻtem, bo co chwile pyta " byłaś gdzieś w sprawie pracy?" a niby gdzie mam chodzic jak wiem że nie ma przyjęć... tam gdzie się dało to cv zostawiłam i tyle... i mówi mi że on zaraz po szkole poszedł do pracy, ale nie rozumie tego że facet szybcej znajdzie prace... co ja pójed jako spawacz, czy murarz, a moze kierowca ciężarówki albo koparki... czasami załuję że poszłam do liceum a później na studia trzeba było iść do zawodówki czy technikum i przynajmniej zawód bym jakiś konkretny miała....
ja też szukam pracy... byłam ostatnio na rozmowie czekam bo mają dzwonić i podać termin 2 etapu w grudniu... strasznie się nastawiłam żeby dostać tą robote i jak się nie uda to się załamie
też załuje że poszlam do LO i teraz studia i też

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-15, 15:23   #2310
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
a po poprawinach zapalenia oskrzeli

ja tak mam, ze jak mnie długotrwały stres "opuszcza" to bardzo łatwo łapie jakieś choróbska
Ja też tak mam, że najpierw mega wysokie obroty/stresik, a później antybiotyk
Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość

nadrobiłam

podpisuje się pod tym też mam w kolory przewodnie i już na to tak nie będę patrzeć bo prędzej zwariuje
Ja tam od początku nie miałam parcia na jakiś kolor przewodni. I mam to w nosie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości