![]() |
#1951 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXV
co to jest brązowa kapusta?
![]() ale czemu brązowa ![]() edit: znowu szczytuję i znowu durną treścią ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-11-15 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#1952 |
Panaroja
|
Etam , sama zobaczysz
![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1953 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
podobno mieli burzyc te knajpe w warszawie w ktorej byłysmy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1954 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1955 |
grozi wypollizowaniem
|
bo po 2 godzinach wysmazania jest brązowa ![]() ja zawsze myslałam ze taka jest zwyczajna, ale okazało sie ze jednak nie ![]()
#1956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() wiesz co w sumie to na Twoim miejscu wybrałabym się na wizytację do Sejmu a potem do jakiś hardkorowych gimnazjów, no nie wiem nie wiem dzie jeszcze ( do konkurencji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To może poczekaj na Gucia Justynowego ![]() ![]() ![]() ![]() Gdzie Flo, gdzie skrb ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1958 | ||
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1959 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#1960 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
oesu...nie robie az tak pollyatycznych gołompkuf zeby musiały byc prostopadłościenne ![]() zwykle wychodzom lekko obłe ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1962 |
Panaroja
|
Właśnie zmilczał , chyba go zatkało ze zdumienia , że trafili
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1963 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-11-15 o 20:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1964 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() fariatka ![]() Cytat:
![]() ![]() Ideu jeść jaja ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No więc wcale nie biedna! Wprost przeciwnie- bankiet i premiera zapachu jest 23go, czyli dzień przed oficjalnymi obchodami. będzie dobrze ![]() odpuściły mi nerwy- a pani M. obraz widziany w telefonie (dzisiejsza wersja) tak się spodobała, że mnie uściskała z buziakiem ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1967 | |
Zakorzenienie
|
Ale zara, zara jakaś tam prawdziwa miłość to tylko w bajkach istnieje
![]() ![]() ![]() Bawcie się dobrze ![]() ![]() Cytat:
![]() 1:1 ![]() edit: 2:1 ![]() ![]() w dobrej minucie się śmiałam ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-11-15 o 21:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() już po ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1969 | ||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
![]() Toffam Cieu i to nie jest NLP ![]() A ja?! ![]() Cytat:
![]() Oho, skąd ja to znam? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() O nie, nie, PeKiN jest najpiękniejszy w całej stolycy, Polly proszona o trzymanie się z daleka ![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1970 |
Zakorzenienie
|
Chyba naprawdę idzie, bo wyłączył kompa i się kąpie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1971 |
Zakorzenienie
|
![]() roca czy cersanit, oto jest pytanie ![]() ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- cersanit seria deco ![]() roca seria meridian ![]() ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- aaaa i niuchałam loewe 7, no pytka w pytkę zalewa do śliwek w occie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- na tvn7 teksańska masakra początek ![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-11-15 o 23:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#1972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() looknę - jak mi podrzucisz kuchnię ![]() ![]() rany julek ale ftóry Meridian - tyle ich tam dajom rzeczoną masakrę mam za pleckami - ale chyba nie mogiem tego oglądać - potem projektuję w postaci snów ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-15 o 23:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1973 |
Zakorzenienie
|
Kamena ja to znam to tasiemiec, ale Ty już wiesz, niestety lubi wracać
![]()
![]() |
#1974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde ludzkie robaki mogą powodować objawyw postaci dolegliwości dróg moczowych wszak pono ![]() o bosze pokrywa bidetu za 400 zł ![]() ![]() co to oszczędność z człowieka robi no normalnie mi sie od tych modeli mieniw oczach jeden z drugim taki sam - zatem pirwse wrażenie - cersanit deko na tak ufff jak dobrze że nie musze decydować ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-15 o 23:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1975 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() byłm dziś macać kuchnie w BRW ale nic mi się nie podobało ![]() meridian to tak: umywalka http://www.roca.pl/produkt-meridian-...-cm/1957/1/127 albo http://www.roca.pl/produkt-meridian-...nie/1958/1/127 wucet http://www.roca.pl/produkt-meridian-...ana/1980/1/127 bidyt http://www.roca.pl/produkt-meridian-...any/1987/1/127 i jest problem z wanną ![]() ale tanio nie ma ![]() ---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bidyt bez deski bierę ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wszystkie są pikne - acz cersanit zdobył moje serce w pierwszym wrażeniu ale przy porcelanie to przecie patrzysz głównie na to jak pasuje do ogółłu łazienki? mnie np waliłła umywalka z czego była i jaka bo skoro wpuszczana w blat to miała być niemała i stylem nie odbiegająca od reszty - do dziś dnia nie znam jej marki wanna ważniejsza - świetna ta ![]() z kuchniami nie kupujemy gotowej ![]() ![]() wiem ze Twa prowansalska ale zdaje sie że masz tez na takom warunki - widzę ją tam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1977 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1978 |
Zakorzenienie
|
powiem tak - mamy bidet bez deski i kurde czasem bym se siadła na czymś
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- też ![]() ![]() ![]() a kufnia taka ło - ino z uchwytami z XXI wieku ![]() tylko typ i kolor frontów - reszta wsio inne mam kilka miechów żeby przebić tę opcję is twierdzić czy aby na pewno więc loooz faaak - zła się zalinkowąła ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-15 o 23:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1979 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no i wuj muszo byc te ddziury po bokach ![]()
![]() |
#1980 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:27.