|
|
#1501 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: 30 seconds to mars xD
Cytat:
Ale nie, nie pomylił się.
Jeżeli twierdzisz, że natura zaprojektowała Cię abyś jadł mięso, to najpierw zabij własnoręcznie to co zamierzasz zjeść. Zrób to, uzbrojony jednak tylko w to, w co wyposażyła Cię natura, bez pomocy noża, tasaka czy topora. Kot przybity do drzwi urzędu. Poszukuję sprawcy ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#1502 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do filmiku to już wczoraj z tego nie mogłam... DE KIIIIIIL!
|
|
|
#1503 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i to nawet w takim ogroooooooomnym Paryżu, na dwa razy większym koncercie myśli o POLSCE!
|
|
|
#1504 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez Captain Cook Czas edycji: 2012-06-30 o 16:59 |
|
|
|
|
#1505 |
|
Rozeznanie
|
no przestańcie, on się nabija
Jeżeli twierdzisz, że natura zaprojektowała Cię abyś jadł mięso, to najpierw zabij własnoręcznie to co zamierzasz zjeść. Zrób to, uzbrojony jednak tylko w to, w co wyposażyła Cię natura, bez pomocy noża, tasaka czy topora. Kot przybity do drzwi urzędu. Poszukuję sprawcy ![]() ![]() |
|
|
|
|
#1506 | |
|
Wtajemniczenie
|
no jasne, nabija się ale pamięta, a chyba o to chodzi, nie?
![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
Wyglądamy na bandę napalonych na Jareda fanów ![]() Mogli dać jakiś fragment, chociażby z TIW, jak wszyscy razem pięknie śpiewamy
|
|
|
#1507 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez Captain Cook Czas edycji: 2012-06-30 o 16:58 |
|
|
|
|
#1508 |
|
Wtajemniczenie
|
noooooooo!
|
|
#1509 |
|
Rozeznanie
|
glowsticki były szczególnie piękne, gdy przyszłam do domu, położyłam głowę na oparciu fotela i coś mnie uwiera, patrzę a ja mam we włosy zaplątane 2 patyczki
![]() Ale rzeczywiście super to wyglądało
|
|
#1510 |
|
Raczkowanie
|
.
|
|
|
|
#1511 |
|
Wtajemniczenie
|
no chyba go pogrzało zupełnie?!
ps. jeśli nie nagrają nowej płyty, to ja życzę sobie nowej trasy koncertowej z 1. płytą!
I will never forget. I will never regret. Łódź, 8.11.2011 - 30 Seconds to Mars 23.11.2012 - MUSE ![]() Edytowane przez carmenkaa Czas edycji: 2011-11-20 o 16:57 |
|
|
|
|
#1512 | ||||
|
Ania
|
Cytat:
![]() Dziewczyny Wy naprawdę wierzycie, że nie będzie następnej trasy? Uwaga, będzie dużo czytania, to jest moje zdanie na ten temat, które już gdzieś zdarzyło mi się napisać, także napiszę i tu: Już tyle razy, naprawdę mnóstwo, w różnych wywiadach z nimi, można było usłyszeć albo wyczytać coś między wierszami odnośnie tego, że to nie jest koniec wszystkiego, że oni nie rzucą tego tak po prostu. Sami pomyślcie, oni żyją tym całym koncertowym światem (nie mam na myśli, że żyją dzięki temu- chociaż to pewnie też ), połowę swojego życia poświęcili muzyce, to nie jest tylko tak, że stworzyli zespół, który grał koncerty i oni mieli z tego fan. To jest potężniejsza sprawa. Wszystko co stworzyli wokół tego zespołu, poczynając od Echelonu, tego całego symbolicznego stuff'u, a kończąc na cudownych koncertach, w których interakcja między zespołem a fanami jest nieziemska, nie wyobrażam sobie że potrafiliby się od tego wszystkiego odciąć i chociażby nigdy już nie uczestniczyć w żadnym kolejnym koncercie. Nie wiem czy jest się czym chwalić ale ostatnio obejrzałam fragment Artifactu (tak, ten który wypłynął do sieci- swoją drogą cały czas zastanawiam się czy to nie był wyciek kontrolowany, jest pewna rzecz, która mogłaby na to wskazywać, no ale nieważne ). Obejrzałam ten fragment i jeszcze bardziej utwierdziło mnie to w przekonaniu, że oni nie potrafiliby rzucić tego wszystkiego. To co jest pokazane w Artifact'cie tak dobitnie uświadamia jak ważne dla nich jest to co stworzyli, to co wykreowali, ile temu poświęcili i ile dla nich to wszystko znaczy, że już chyba bardziej nie można. Wojna jaką stoczyli z Emi. Kosztowała ich ona na pewno kupę nerwów i poświęcenia. I co? najpierw walczyli tak mocno tyle czasu a teraz mieliby sobie wszystko odpuścić? Przypominają mi się też słowa Jareda, który mówił jakiś czas temu, że te kilka ostatnich lat było tak fenomenalnych, że aż trudno to sobie wyobrazić i jeszcze nigdy nie brali pod uwagę rezygnacji. Oni nie znikną ot tak ze swoją muzyką. Oni tyle poświecili, tyle przeszli, tyle ich to kosztowało ale wytrwali. Dlatego teraz nie mogą skończyć z zespołem, to się kupy by nie trzymało. Wiem, że wszystko co mówię może brzmieć w jakimś stopniu egoistycznie ale ja po prosu staram się postawić w ich miejscu. To zrozumiałe że oni są wykończeni, Jared ma zdarty głos, niech biorą przerwę i to bez gadania, należy im się to jak cholera. Ale w definitywny rozpad zespołu nie uwierzę To jest koniec trasy TIW, kiedyś musiała się ona skończyć. Trzeba teraz poczekać co przyniesie przyszłość Przypomniał mi się teraz Shannon mówiący, że będą musieli pomyśleć przy następnej płycie o tym, żeby może opakowania (czy coś tam) były bardziej eko Albo ten rzekomy wywiad dla radia BBC1, w którym chłopaki mówią, że definitywnie rozpoczynają pracę nad nowym albumem. Bardzo dużo było takich wzmianek, o których nie wiadomo oczywiście co tak naprawdę myśleć, ale będzie dobrze mówię Wam KONIEC ![]() Przepraszam, anka_bunio że dopiero teraz Ci odpisuję. Co do tego: Cytat:
Cytat:
Nie dziwie się, że Jared w wywiadzie powiedział, że Łódź wygląda jakby się tu od 50 lat nic nie zmieniło. Trochę w tym racji jest :p Ale oni w tym busie i tak nam tylko mignęli. Natomiast reakcja moja i koleżanki bezcenna. Spojrzałyśmy na siebie i nawet nie musiałyśmy nic mówić. To było coś w stylu wymiany myśli: tak, to oni. Heheh![]() Cytat:
Choć świadomość, że mój jest zrywany i swoje przeszedł też jest fajna Ale mam prośbę, jeśli byście się dowiedziały, że ktoś ma na zbyciu i nie wie co z tym zrobić to polecam się. Wiem, że są za 20zł na allegro ale nie uśmiecha mi się jednak tyle płacić =/ Może gdzieś ktoś będzie chciał się takiego pozbyć i byście się o tym dowiedziały to bardzo proszę o info. Zależy mi bo chciałabym sobie walnąć w antyramę![]() Ludzie we Francji to rzeczywiście angielskiego zupełnie nie ogarniają ale przynajmniej jest śmiesznie --> http://www.youtube.com/watch?feature...&v=e1Qgl8AWC-MA to jest słodkie, awwwww --> http://www.youtube.com/watch?v=7QXBx...ure=plpp_video Jared młodego uczy przeklinać hahahah --> http://www.youtube.com/watch?v=xH12Y...ure=plpp_video A co do tego filmiki z Francji, z Paryżu gdzie Jared rzekomo miał krzyknąć Polaaaand to ja tam słyszałam jednak Pariiii, z jakimś nieudanym akcentem. Ale tu to ja już słyszę Poland o.O --> http://www.youtube.com/watch?v=UWV1h...ure=plpp_video od 3:08. Albo w takim razie nie wiem zupełnie co on krzyczy Obejrzałam z innego nagrania i tam już nie jest to takie wyraźne ale w dalszym ciągu nie mam pojęcia co on gada. Może to jakieś francuskie słowo a my się nie znamy?![]() Chciałabym kiedyś usłyszeć właśnie takie wykonanie Alibi, z Jaredem na klawiszach, cudowne, aż mi się łezka w oku kręci jak to oglądam --> http://www.youtube.com/watch?v=UWV1h...ure=plpp_video Swoją drogą Jared tu zapomniał tekstu hahaha ![]() ![]() Dobra koniec spamu na dziś ![]() Albo nie, wiecie co Wam jeszcze powiem? Po zakończeniu obecnej trasy koncertowej Shannon i Becks będą dalej imprezować w klubach! To potwierdzone Myślałyście o tym, żeby się wybrać na takie sweat sweat sweat muddafuggin sweat party?
|
||||
|
|
|
|
#1513 |
|
Raczkowanie
|
.
|
|
|
|
#1514 |
|
Wtajemniczenie
|
ja nie, chociaż bardzo chciałam
![]() Jak się czujecie z myślą, że Marsi opuścili Europę i wrócą do nas dopiero, jeśli dobrze pójdzie, za 2 lata? ![]() "We will see very.. oh, I can't say it again.. we will meet again.." - Jared. i gdzie nasze "see very soon" ?
|
|
#1515 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1516 |
|
Rozeznanie
|
cały koncert MARS300 jest do obejrzenia naprawdę w znośnej kopii na youtubie, jakby ktoś nie wiedział, a chciał zobaczyć
jakieś 2,5 h
|
|
#1517 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() edit: muszę pomarudzić Jared spieprzył A beautiful lie, a to taka pięęęęęekna piosenkaedit2: ale za to Hurricane - perfekcyjnie ![]()
I will never forget. I will never regret. Łódź, 8.11.2011 - 30 Seconds to Mars 23.11.2012 - MUSE ![]() Edytowane przez carmenkaa Czas edycji: 2011-12-10 o 12:45 |
|
|
|
|
|
#1518 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ogólnie wszystko
|
|
|
#1520 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zapowiada się na koncert w Polsce w najbliższym czasie, więc nie ma o czym pisać..
|
|
|
|
|
#1521 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
a no właśnie, wiadomo już coś, kiedy się pojawi itd.?
|
|
|
|
|
#1523 |
|
Wtajemniczenie
|
Jedyne co wiem to to, że Jared zainspirował się Indiami i tam napisał większość uwtorów Mam nadzieje, że nie zrobią mi tego co Bellamy z Muse, którzy poszli w stronę dubstepu Jak Jared odwali jakieś indyjskie niewiadomoco to go znajdę i uduszę
|
|
#1524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może coś a la Bollywood? |
|
|
|
|
|
#1525 |
|
Wtajemniczenie
|
ja już nawet mam wizję!
|
|
#1526 |
|
Zakorzenienie
|
Jareda jeszcze widzę w takiej roli, poradziłby sobie z kręceniem tyłeczkiem i innymi takimi, ale Tomo?!
|
|
|
|
|
#1527 | ||
|
Ania
|
Której nie mogę się już doczekać!
Cytat:
![]() Cytat:
http://media.tumblr.com/tumblr_m287oqbTjH1qkjd1n.gif ![]()
|
||
|
|
|
|
#1528 |
|
Rozeznanie
|
Marsi w Polsce 5.06.2013 r.
http://www.impactfest.pl/ BILETY Bilety na pierwszy dzień imprezy już w sprzedaży! Bilety na drugi dzień i karnety na oba dni wejdą do sprzedaży 14 listopada o 9.00. ceny: bilet jednodniowy: 209 zł - płyta i osoby niepełnosprawne385 zł - trybuny 385 zł - płyta early entrance (ważne informacje poniżej**) 880 zł - VIP karnet: 330 zł - płyta i osoby niepełnosprawne583 zł - trybuny 583 zł - płyta early entrance (ważne informacje poniżej**) 1350 zł - VIP UWAGA!!! **Bilety / Karnety GAEE (płyta early entrance) – uprawniające do wcześniejszego wejścia na teren festiwalu oraz zawierające voucher upoważniający do odbioru w dniu imprezy i na terenie festiwalu pamiątkowego laminatu i koszulki Impact Festival 2013 – dostępne wyłącznie via LiveNation.P Ogólnie chwilowo rzygam tęczą
|
|
#1529 |
|
Wtajemniczenie
|
też rzygam tęczą i zaczynam zbierać kasę
|
|
#1530 |
|
Ania
|
Tak w ramach podtrzymania wątku zapytam czy miałyście okazję usłyszeć nowe Marsowe piosenki a jeśli tak, to jak Wam się podobają? Wszak są to zapewne wciąż 'demówki' ale zawsze coś ^^
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.

To jest koniec trasy TIW, kiedyś musiała się ona skończyć. Trzeba teraz poczekać co przyniesie przyszłość
Obejrzałam z innego nagrania i tam już nie jest to takie wyraźne ale w dalszym ciągu nie mam pojęcia co on gada. Może to jakieś francuskie słowo a my się nie znamy?