|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 24
Ja miałam ale zwróciłam więc nie wiem jak się utrzymują. Generalnie to odradzam bo trzeba się strasznie namachać pędzelkiem a na powiece i tak nic nie widać. miałam czarny
|
|
|
|
#3542 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3543 |
|
Zakorzenienie
|
A czy ktoś wie kiedy będzie spray signature?
|
|
|
|
#3544 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Ja własnie oczekuję na swoją paczuchę, sporo rzeczy miało żółte kropy a mimo wszystko i tak są na fakturze
|
#3545 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i oczywiście mam tez problem : rozlany płyn do kąpieli, świąteczny był krzywo zakręcony i wylało się, na szczęście nie za dużo, ale jednak. Nie mogę dac takiego klientce. I w związku z tym pytanie czy pisząc do Avonu mam od razu zaznaczyć, żeby mi dołączyli drugi, darmowy do kolejnego zamówienia czy tylko powiedzieć, że taka sytuacja miała miejsce i zapytac co zamierzają zrobić? Bo nie chcę być nie miła ale z drugiej strony to ich wina więc powinni sami mi przysłać kolejny a ten zostawić. Dodatkowo musiałam umyć te zapakowane myjki i woda mi się do środka wlała A i byłam dziś w COKu w Katowicach, żeby zakupić wodę Barbie, odliczyli mi ją od kolejnego zamówienia więc nie mam żadnych braków ale później dostałam kolejne zamówienie na nią mam nadzieję, że normalnie przyślą.I myślałam, że ten COK to takie wieeeeeelkie miejsce z wieloma kosmetykami gdzie sobie każda sama chodzi i ogląda a potem idzie do kasy xD a tu zonk, ale i tak mi się podobało
|
|
|
|
|
#3546 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam takie pytanie na szybko, bo właśnie składam zamówienie- mianowicie chodzi mi o podkład Idealnie trwały podkład Perfect Wear, czy on jest wycofany czy go po prostu nie ma w 16 katalogu? Czy może co gorsza zastąpił go ten Extra Lasting?
|
#3547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w Wawie byłam w dwóch na Słowiczej jest lada i Panie podają wszystko w Alejach jest sklep z koszyczkiem chodzisz (za tobą ochrona na ręce patrzy )i potem idziesz do kasy ale kosmetyki są tylko te co w katalogu, ewentualnie leżą jakieś nowości z następnych no i oferta netto |
|
|
|
|
#3548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3549 |
|
Zadomowienie
|
juz mi mila pani wyslala brakujace zele na paczkomat
![]() najpierw chciala dopisac bezplatnie ale powiedzialam ze nie bede juz robic zamowienia i czy moze mi tak wyslac nie chwalilam sie ze wyslali 3 truskawkowe ;p |
|
|
|
#3550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3551 |
|
Zakorzenienie
|
Eh chciałabym taki samoobsługowy COK
Tzn pewnie trzeba się naszukać trochę, ale u mnie czasem takie kolejki że szok... Za to wciąż jestem zachwycona moją wczorajszą fakturą bez żadnych braków A właśnie, mogę mieć zamówienie na regularną już w trakcie że przyjdzie w poniedziałek, i jednocześnie zrobić np dziś na odbiór w COKu?
|
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3553 |
|
Zakorzenienie
|
jak będzie któraś miała kolczyki albo naszyjnik charmaine na fakturze i pierścionek presley to niech da znać
|
|
|
|
#3554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Poznaniu ja ostatnio na szczęście nie trafiam na duże kolejki, fajnie jak jest więcej ludzi i pakują w koszyczki i tylko się podchodzi do kasy płacić. Gorzej jak jakaś podejdzie do kasy i zaczyna oglądać kolory lakierów, pyta o 50 różnych rzeczy i jeszcze zmienia co chwilę zdanie.
|
|
|
|
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
po to jest COK, żeby można było powybierać i czasami poradzić się w doborze koloru czy zapachu
|
|
|
|
#3556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja planuję po prostu przychodzić z czytelną listą jak będę kupować więcej rzeczy, tak jest szybciej i chyba wygodniej dla obu stron Aa i fajne są prezenty za wydane 150zł ale ostatnio nie dostałam kuponu na to, może przy następnej paczce sie uda
|
|
#3557 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie dostałam paczuchę
nie podobają mi się ![]() Złocisty olejek SSS zamarznięty na kość i zamiast olejku mam biały krem ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- A bransoletki Meissa są metalowe nawet dość ciężkie
|
#3558 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli każdy by tak wybierał to by się stało godzinami w kolejkach Cytat:
W COKu tylko dokupuję i kupuję to co koleżanki z uczelni chcą. Ja mam zawsze pozaznaczane w katalogu i szybko lecę po kolei to idzie sprawnie
Edytowane przez taka jedna Czas edycji: 2011-11-16 o 15:15 |
||
|
|
|
#3559 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3561 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Osobiście mi nie przeszkadza, jak ktoś stoi i wybiera np. kolory - sama tak robię przy zakupach dla siebie i uważam, że jest to normalne. Jak ktoś wyżej napisał - od tego są COKi.
|
|
#3562 |
|
Zakorzenienie
|
przewidywana data pojawienia się:
- pierścionek presley rozmiar 8 - 22.11. - naszyjnik charmaine - 21.11. - kolczyki charmaine -25.11. znowu zmiana daty - portfele believe - początek grudnia |
|
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
co myślicie o kolczykach Alice?? widziałam fotkę na katalogowym i takie średnie się wydają, chyba że to na zdjęciu tylko tak
|
|
|
|
#3565 |
|
Raczkowanie
|
Jest i moja paczucha
Na katalogowym obfociłam co się dało i czego jeszcze nie było
|
#3566 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zawsze dają prezent za zamówienie na 150 zł? Bo teraz akurat mam to może bym się znów wybrała zamiast czekać na paczkę... W Katowicach z tego co widziałam to stoi ... taki jakby stand ze szminkami, lakierami itd przed ladą, w drugiej części na wieszaku są torebki a perfumy za ladą xD na ladzie widziałam dziś Aromadisiac koło jednej kasjerki i nowe Incandessence koło drugiej ale nie wąchałam ;p asiuniaaaaa89 i dziewczyny, jak oceniacie kosmetyczkę Zebra z IOS? Warta swojej ceny? Edytowane przez ewula91 Czas edycji: 2011-11-16 o 16:17 |
|
|
|
|
#3567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest szybciej niż jak pani za kasą chodzi po te kosmetyki.A na prezent za zakupy w COKu trzeba mieć kupon, zwykle dają go przy odbiorze paczki ale nie zawsze. No i to jest zazwyczaj jakaś pierdółka - kredka do oczu, krem do rąk, dezodorant... chyba to co nie schodzi ale i tak miło coś dostać
|
|
#3568 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Cytat:
W Poznaniu można zapachami się psikać ![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
Tylko raz odbierałam małą paczuszkę, ale nic nie dostałam.
|
|||
|
|
|
#3569 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak dla mnie jest bardzo fajna i idealna do podróży, ponieważ ma taki fajny haczyk, że można sobie ją gdzieś w łazience powiesić i wszystko widzieć, bo wnętrze przeźroczyste, ja polecam jak za tą cene jak najbardziej ![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Dziewczyny a czy te produkty z oferty specjalnej też można zwracać? bo ten zegarek w stylu marynarskim jest beznadziejny, mam jeszcze ze 2 rzeczy i wysłałabym
|
|
#3570 |
|
Wtajemniczenie
|
Dostałam dzisiaj paczuchę
- Mus do ciała Różą % Brzoskwinia - zapach taki sobie, nie w moim guście, ale konsystencja super - Zegarek Believe - prześliczny - Czy żel pod prysznic Słodka Śliwka i Wanilia nie jest taki przezroczysty, tylko taki mętny jak balsam? Bo w katalogu jest przezroczysty, a ja dostałam taki, jak balsam ![]() - Seria Cynamon i Pomarańcza - cudo ![]() - Nowe notesy są słodkie ![]() - Portfel Believe całkiem fajny, ale w te kieszonki na kartę nie wchodzi żadna karta - Cienie Purple Haze i Sequins & Shine - baaardzo słabo napigmentowane, te S&S biją rekordy. - Cień do powiek na 0,50 gr to jakaś masakra, w ogóle go nie widać na powiece Sarunieczko, jakim cudem zrobiłaś nim taki piękny makijaż?- Chiński Smok - bardzo ładny komplet
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.

A tu jeszcze trzeba cały dzień w pracy wysiedzieć
)

Adam 18.11.2012