|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 24
Cytat:
Mam tez pytanie do osób które maja poczwórne cienie do powiem textured teal (dostępne w IOS). Czy kolor niebieski i szary jest taki jak w tej paletce 8 cieni do powiek zodiak(kiedyś tam była w jakimś programie motywacyjnym)? Bo też się na nie czaje, ale jeśli kolor będzie taki sam niemal to beż sensu ![]() Zamówiłam próbki nowego Incandessence i Secret fantasy star. te pierwsze bez szału, te drugie ładne, bardzo podobne do TTA romantic voyage tylko intensywniejsze (no i tańsze). Portfel believe mnie rozczarował trochę- łany, ale mało przegródek w środku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze co do COKu, w Poznaniu można pomacać ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i jak czegoś nie ma, to zawsze jak się poprosi którąś kobitkę, to ona poda Tobie to czego szukasz, zawsze są miłe.
![]() |
#3574 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jak dla mnie to szkoda kasy, jego "pasek" (o ile można go tak nazwać) to poprostu zwykły kawałek lipnego materiału, cienkiego, prawie przeźroczystego, sama tarcza zwykła żaden szał, w dodatku w środku w tej tarczy jest jakiś dziwny tak jakby kawałek foli który się brzydko marszczy i nie koniecznie to fajnie wygląda, jesli bardzo się na niego napaliłaś to sobie zamów, ja też byłam podjarana jak go w necie zobaczyłam, ale jak otworzyłam paczkę i wzięłam do ręki to starsznie się rozczarowałam ![]() ![]()
![]() |
#3575 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3576 |
Raczkowanie
|
Mam fakturę!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3577 |
Wtajemniczenie
|
Zakochałam się w serii cynamon i pomarańcza
![]() ![]() Czy intensywnie nawilżający krem do stóp (K17, s. 213) jest dobry? I czy ma parabeny?
#3578 |
Rozeznanie
|
hej dziweczyny poleciły byscie mi jakis krem do twarzy do skóry mieszanej z katalogi 1/2012?
![]()
#3579 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ja się zdziwiłam jak zobaczyłam czereśnię, myślałam już, że to balsam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3580 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki 100 lat mnie nie było. Na niwiele znajduje czas, ponieważ wdrożyli mi trzyzmianowy system pracy, ale za to przybyło mi klientek i pierwszy raz udało mi się osiągnąć magiczny próg 1000 zł. Mało tego to nawet 1300 zł
![]() ![]() ![]() ![]() K16 jest dla mnie katalogiem, w którym z wielu rzeczy musze rezygnować...ale póki co nie o tym. Chciałam wam napisaC, że w K15 kupiłam torebkę Hailee (jakos tak), do moich mukluków. Nie jest może warta, ale podoba mi się. Syrasznie malutka, ale do butów pasuje mi idealnie. Jesli ktoś chce zobaczyc to zdjęcia mogę wrzucić na katalogowy ( o ile już ktoś nie wstawiał). Moja lista z K16 to: Zegarek oczywiście (który ma żółtą kropę) Zestaw Ronda Anew Reversalist i Rejuvate Żel pod prysznic fiołek liczi Żel pod prysznic czereśnia Płyny do kąpieli świąteczne Kulki Perceive i Incadessense Woda Barbie (Żółta kropa) Lakier Romance Cień do powiek Khaki (ten za 50 gr) Tusz 24 K próbki Incadessnse Lumiere, 105, Secret Fantasy Star, Torba podróżna z netto Zestaw Mistique, myjka do ciała......chyba tyle..... Poza tym nie mam o niczym bladego pojęcia, więc dzisiejszy wieczór spędzę na nadrabianiu was ![]()
#3581 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny wiem, że to pytanie padało tutaj xxxxx razy i ja pewnie je xxxx razy czytałam, ale zakręcona jak zawsze jestem
![]()
#3582 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny czy Wam też odżywka do paznokci łamliwych i rozdwajających się schodzi z paznokcia całymi płatkami? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3583 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3584 | ||||
Zakorzenienie
|
Na pewno? Nie do jedynki?
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie wszędzie mogą np. w krakowskim COKU jest tak, że jedna osoba podaje kosmetyki, pokazuje a reszta jedna- czasem dwie wbijają w system. Produkty nie leżą od tak, że możesz sobie podejść, wziąć do łapki- tylko tez ktoś musi podejść i Ci podać i być przy Tobie, żebyś nie zwinęła. Więc z automatu albo nie podaje, albo nie fakturuje Cytat:
Chyba tylko w jednym warszawskim COKU tak jest w żadnym innym nie ma. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3585 | |
Zakorzenienie
|
Chyba przez 5 katalogów począwszy od 13tki więc do 17 włącznie.
---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3586 |
Zakorzenienie
|
I tu się z Tobą nie zgodzę, bo to co pisała Werness jest prawdą. Przy dużych kolejkach pakują do koszyczków, które poźniej lądują przy kasie.
I my tu nie pisałam o koszykach jak w tradycyjnym sklepie jeśli o tym myślałaś.
#3587 |
Raczkowanie
|
Mam już wystawioną fakturę i strasznie się wkurzyłam znowu nie mam suszarki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3588 | |
Raczkowanie
|
dziękuję
![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
ja wstawiałam dzisiaj fotkę tych cieni ![]() ![]()
![]() |
#3589 |
Raczkowanie
|
Faktura sprzed chwili: naszyjnik Love-produkcja opóźniona.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3590 |
BAN stały
|
hej dziewczyny właśnie przeglądam sobie tak literature dla lidera i zastanawiam czym sie różni konsultantka National od konsultantki Trendsetter nie wiem czy dobrze napisałam... powieci mi co to za różnica?????
|
![]() ![]() |
![]() |
#3591 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz co ja zawsze odbierałam paczkę (w COK) i nigdy nic nie dostałam, rzadko robię zakupy w COK, ale nigdy nie dostałam prezentu za zakupy małe (jako kolejne z katalogu) czy duże (zamiast paczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3592 |
Zakorzenienie
|
To i ja sie wypowiem odnośnie kolejek w COKu
Jako czekająca w kolejce zawsze się denerwuje czemu tak długo ktoś stoi i przegląda pierdoły zamaiast przyjść z celem kupna a nie lata po coku i wydziwia blokując kasę jak właśnie mi się spieszy ![]() Kiedyś obserwowałam akcję jak przyszła kk i dyktowała same numerki...noszzz szlag mnie trafił Dziś sama stałam przy kasie ponad godzinę...nie tak szybko zrealizować zamówienie za 2300zł ![]() Odnośnie tego dnia zapachu to jak u Was to wyglądało? Bo w bydgoszczy kompletnie nic zero jakiejś akcji. Dziewczyny z Coku mówiły ze miały promować zachach Perceive za 25zł ![]() Jeszcze mam pytanko Pamiętacie pierścionek-zegarek Rose? W jakiej on był cenie? Buniat to chyba zależy od dziewczyn w COku czy dadzą prezent czy nie. Mi zawsze coś dorzucą za zamówienie powyżej 300zł Dziś dostałam wodę IronMan, szampon Orzechy Makadami, 5 dodatkowych katalogów no i pierścionek-zegarek Rose. Kiedyś tam kurację parafinową z Oliwką, Balsam rozświetlający Sake ogólnie coś co było/jest w ofercie netto albo jakąś starą (lecz ładną) biżuterię za 0,50gr Na dzisiejszej fakturze mam LWD bo w coku nie mieli wiec posłałam internetem.
3.07.2017 Bydgoszcz A.Ś. Polytech replicon txt 110/57/69 330cc WYMIANA KOSMETYKÓW Edytowane przez zochawks Czas edycji: 2011-11-16 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#3593 |
Rozeznanie
|
Byłam dzisiaj na Kijowskiej na dniach zapachu. Zrobiłam zakupy na 500zł i dostałam katalog 1/2012 i torebkę Jenna (bardzo fajna!!!).
Portfel Believe - nie pakowny, cięzko się otwiera suwak jedną ręką bo jest miękka przegródka, brak ramki na zdjęcie ![]() Biżu Osana z netto fajna ale z bliska wygląda tak sobie - ale nie zwracam b mi się podoba. Mam cień Textural Teal i inne więc jutro postaram się zrobić zdjątka - piaskowy, jasnyniebieski, głęboki granatowy, grafitowy z granatowymi drobinkami |
![]() ![]() |
![]() |
#3594 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiecie co, a mi się ten eyeliner podoba. Ogólnie on z wierzchu był taki twardy, i ciężko się malowało, ale już po kilku uzyciach, to wystarczy teraz jak dwa razy każdą stroną pędzelka machne w słoiczku i tym maluje kreskę i jest ona widoczna. Nie jest to intensywna czerń jak w zwykłych eyelinerach, no ale w końcu to nawet nie jest taki odcień. On jest przecież nawet z nazwy jest metaliczny. Nie zauważyłam, żeby odciskał się na powiece, a jak rano pomalowałam to kreskę jeszcze mam ( może nie tak intensywną jak rano, ale jest) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3596 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3597 |
Rozeznanie
|
Ratujcie, czy promocja z ozdobami świątecznymi działa tylko w jednym zamówieniu ? Czy mogę zamówić 3 zestawy nie mając tyle zamówienia w tym jednym, ale w poprzednim mam ?
![]()
#3598 |
Zakorzenienie
|
Raczej w jednym. Chyba, że napiszesz do nich i poprosisz by Ci dopisali do konta, bo klientka np. zapomniała.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3599 |
Zakorzenienie
|
Kurde, nie wiem co mam zrobić z tym feralnym złocistym olejkiem, zamarzł i teraz nie chce powrócić do swojej formy
![]() ![]()
#3600 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.