Wszystko o Avonie - cz. 24 - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-16, 16:17   #3571
mardy bum
Rozeznanie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 24

Cytat:
Napisane przez asiuniaaaaa89 Pokaż wiadomość
[/COLOR]Dziewczyny a czy te produkty z oferty specjalnej też można zwracać? bo ten zegarek w stylu marynarskim jest beznadziejny, mam jeszcze ze 2 rzeczy i wysłałabym
A możesz napisać coś więcej, bo strasznie mi się podoba i miałam zamiar go zamówić, ale przeczytałam Twojego posta i nie wiem czy nie szkoda kasy. Ma jakiś lipny pasek czy coś...?

Mam tez pytanie do osób które maja poczwórne cienie do powiem textured teal (dostępne w IOS). Czy kolor niebieski i szary jest taki jak w tej paletce 8 cieni do powiek zodiak(kiedyś tam była w jakimś programie motywacyjnym)? Bo też się na nie czaje, ale jeśli kolor będzie taki sam niemal to beż sensu

Zamówiłam próbki nowego Incandessence i Secret fantasy star. te pierwsze bez szału, te drugie ładne, bardzo podobne do TTA romantic voyage tylko intensywniejsze (no i tańsze). Portfel believe mnie rozczarował trochę- łany, ale mało przegródek w środku.
mardy bum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-16, 16:29   #3572
Wenress
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Dostałam dzisiaj paczuchę I oto moje wrażenia:
- Mus do ciała Różą % Brzoskwinia - zapach taki sobie, nie w moim guście, ale konsystencja super Taka jak w TKL.
- Zegarek Believe - prześliczny Gdybym lubiła złoto i czerwień, to bym się nawet pokusiła. Napis Avon prawie niewidoczny.
- Czy żel pod prysznic Słodka Śliwka i Wanilia nie jest taki przezroczysty, tylko taki mętny jak balsam? Bo w katalogu jest przezroczysty, a ja dostałam taki, jak balsam
- Seria Cynamon i Pomarańcza - cudo Za chwilę będzie próba generalna
- Nowe notesy są słodkie
- Portfel Believe całkiem fajny, ale w te kieszonki na kartę nie wchodzi żadna karta
- Cienie Purple Haze i Sequins & Shine - baaardzo słabo napigmentowane, te S&S biją rekordy.
- Cień do powiek na 0,50 gr to jakaś masakra, w ogóle go nie widać na powiece Sarunieczko, jakim cudem zrobiłaś nim taki piękny makijaż?
- Chiński Smok - bardzo ładny komplet
Mój żel też jest taki, poza opakowaniem wygląda fajnie, taki.. perłowy

Jeszcze co do COKu, w Poznaniu można pomacać nowości z następnego katalogu, obejrzeć biżuterię, torebki, popsikać się perfumami i jest też takie..yy... coś z cieniami, szminkami i lakierami, wszystko można testować Jak idę płacić fakturę to zawsze te rzeczy oglądam

Ćwiczę!
Wenress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-16, 16:48   #3573
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wenress Pokaż wiadomość
Mój żel też jest taki, poza opakowaniem wygląda fajnie, taki.. perłowy

Jeszcze co do COKu, w Poznaniu można pomacać nowości z następnego katalogu, obejrzeć biżuterię, torebki, popsikać się perfumami i jest też takie..yy... coś z cieniami, szminkami i lakierami, wszystko można testować Jak idę płacić fakturę to zawsze te rzeczy oglądam
To jest stand
No i jak czegoś nie ma, to zawsze jak się poprosi którąś kobitkę, to ona poda Tobie to czego szukasz, zawsze są miłe.
Stary 2011-11-16, 16:55   #3574
asiuniaaaaa89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mardy bum Pokaż wiadomość
A możesz napisać coś więcej, bo strasznie mi się podoba i miałam zamiar go zamówić, ale przeczytałam Twojego posta i nie wiem czy nie szkoda kasy. Ma jakiś lipny pasek czy coś...?

Mam tez pytanie do osób które maja poczwórne cienie do powiem textured teal (dostępne w IOS). Czy kolor niebieski i szary jest taki jak w tej paletce 8 cieni do powiek zodiak(kiedyś tam była w jakimś programie motywacyjnym)? Bo też się na nie czaje, ale jeśli kolor będzie taki sam niemal to beż sensu

Zamówiłam próbki nowego Incandessence i Secret fantasy star. te pierwsze bez szału, te drugie ładne, bardzo podobne do TTA romantic voyage tylko intensywniejsze (no i tańsze). Portfel believe mnie rozczarował trochę- łany, ale mało przegródek w środku.

jak dla mnie to szkoda kasy, jego "pasek" (o ile można go tak nazwać) to poprostu zwykły kawałek lipnego materiału, cienkiego, prawie przeźroczystego, sama tarcza zwykła żaden szał, w dodatku w środku w tej tarczy jest jakiś dziwny tak jakby kawałek foli który się brzydko marszczy i nie koniecznie to fajnie wygląda, jesli bardzo się na niego napaliłaś to sobie zamów, ja też byłam podjarana jak go w necie zobaczyłam, ale jak otworzyłam paczkę i wzięłam do ręki to starsznie się rozczarowałam jak dla mnie lipa, ale wiadomo, że to tylko moja ocena
Stary 2011-11-16, 17:07   #3575
mardy bum
Rozeznanie

Cytat:
jak dla mnie to szkoda kasy, jego "pasek" (o ile można go tak nazwać) to poprostu zwykły kawałek lipnego materiału, cienkiego, prawie przeźroczystego, sama tarcza zwykła żaden szał, w dodatku w środku w tej tarczy jest jakiś dziwny tak jakby kawałek foli który się brzydko marszczy i nie koniecznie to fajnie wygląda, jesli bardzo się na niego napaliłaś to sobie zamów, ja też byłam podjarana jak go w necie zobaczyłam, ale jak otworzyłam paczkę i wzięłam do ręki to starsznie się rozczarowałam jak dla mnie lipa, ale wiadomo, że to tylko moja ocena
dzięki, skoro piszesz, że lipa to wierzę- szkoda w takim razie potem tracić 4 zł na zwrot. napalę się na coś innego
mardy bum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-16, 17:10   #3576
emsik123
Raczkowanie

Mam fakturę!!Jutro odbieram jeden karton a w piątek dwa pozostałe.W brakach woda Barbie.
emsik123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-16, 17:32   #3577
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Zakochałam się w serii cynamon i pomarańcza W K17 robię zapasy
Czy intensywnie nawilżający krem do stóp (K17, s. 213) jest dobry? I czy ma parabeny?

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-16, 17:33   #3578
anita9005
Rozeznanie

hej dziweczyny poleciły byscie mi jakis krem do twarzy do skóry mieszanej z katalogi 1/2012?

Na propozycje wymianek odpisuj w moim profilu - nie śledzę na bieżąco profili z wymiankami.
anita9005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-16, 17:34   #3579
ewula91
Rozeznanie

Cytat:
Jak dla mnie jest bardzo fajna i idealna do podróży, ponieważ ma taki fajny haczyk, że można sobie ją gdzieś w łazience powiesić i wszystko widzieć, bo wnętrze przeźroczyste, ja polecam jak za tą cene jak najbardziej mam tez torbę weekendową z tej serii już od dawna i też się fajnie sprawuje, nic się z nią nie dzieje, a ja lubię dużo ładować do toreb nawet na weekend

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Dziewczyny a czy te produkty z oferty specjalnej też można zwracać? bo ten zegarek w stylu marynarskim jest beznadziejny, mam jeszcze ze 2 rzeczy i wysłałabym
to chyba się skuszę chociaż czy ja to w ogóle potrzebuję... ;p ale... tak sobie myślę, że jeśli kiedyś gdzieś znów pojadę, na jakąś wycieczkę, to może..może tak
Cytat:
- Czy żel pod prysznic Słodka Śliwka i Wanilia nie jest taki przezroczysty, tylko taki mętny jak balsam? Bo w katalogu jest przezroczysty, a ja dostałam taki, jak balsam
ja się zdziwiłam jak zobaczyłam czereśnię, myślałam już, że to balsam
Stary 2011-11-16, 17:50   #3580
Sarasfati
Rozeznanie

Dziewczynki 100 lat mnie nie było. Na niwiele znajduje czas, ponieważ wdrożyli mi trzyzmianowy system pracy, ale za to przybyło mi klientek i pierwszy raz udało mi się osiągnąć magiczny próg 1000 zł. Mało tego to nawet 1300 zł

K16 jest dla mnie katalogiem, w którym z wielu rzeczy musze rezygnować...ale póki co nie o tym.

Chciałam wam napisaC, że w K15 kupiłam torebkę Hailee (jakos tak), do moich mukluków. Nie jest może warta, ale podoba mi się. Syrasznie malutka, ale do butów pasuje mi idealnie. Jesli ktoś chce zobaczyc to zdjęcia mogę wrzucić na katalogowy ( o ile już ktoś nie wstawiał).

Moja lista z K16 to:

Zegarek oczywiście (który ma żółtą kropę)
Zestaw Ronda
Anew Reversalist i Rejuvate
Żel pod prysznic fiołek liczi
Żel pod prysznic czereśnia
Płyny do kąpieli świąteczne
Kulki Perceive i Incadessense
Woda Barbie (Żółta kropa)
Lakier Romance
Cień do powiek Khaki (ten za 50 gr)
Tusz 24 K
próbki Incadessnse Lumiere, 105, Secret Fantasy Star, Torba podróżna z netto
Zestaw Mistique, myjka do ciała......chyba tyle.....

Poza tym nie mam o niczym bladego pojęcia, więc dzisiejszy wieczór spędzę na nadrabianiu was
Stary 2011-11-16, 17:59   #3581
asiuniaaaaa89
Raczkowanie

Dziewczyny wiem, że to pytanie padało tutaj xxxxx razy i ja pewnie je xxxx razy czytałam, ale zakręcona jak zawsze jestem mam zamiar robić zwrot list polecony priorytetowy będzie ok?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-16, 18:05   #3582
paciaz1993
Raczkowanie

Cytat:
- Mus do ciała Różą % Brzoskwinia - zapach taki sobie, nie w moim guście, ale konsystencja super Taka jak w TKL.
- Zegarek Believe - prześliczny Gdybym lubiła złoto i czerwień, to bym się nawet pokusiła. Napis Avon prawie niewidoczny.
- Seria Cynamon i Pomarańcza - cudo Za chwilę będzie próba generalna
- Nowe notesy są słodkie
- Portfel Believe całkiem fajny, ale w te kieszonki na kartę nie wchodzi żadna karta
- Cienie Purple Haze i Sequins & Shine - baaardzo słabo napigmentowane, te S&S biją rekordy.
- Cień do powiek na 0,50 gr to jakaś masakra, w ogóle go nie widać na powiece Sarunieczko, jakim cudem zrobiłaś nim taki piękny makijaż?
Ja nie chcę nic mówić, ale Sarunieczka nawet bez cienia zrobi sobie dobry makijaż

Dziewczyny czy Wam też odżywka do paznokci łamliwych i rozdwajających się schodzi z paznokcia całymi płatkami?
paciaz1993 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-16, 18:09   #3583
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny wiem, że to pytanie padało tutaj xxxxx razy i ja pewnie je xxxx razy czytałam, ale zakręcona jak zawsze jestem mam zamiar robić zwrot list polecony priorytetowy będzie ok?
Będzie ok
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-16, 18:12   #3584
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
tylko dla Avon Clubu -obecnie do kat.17 włącznie można je zamawiać
Na pewno? Nie do jedynki?

Cytat:
Napisane przez ewula91 Pokaż wiadomość
ja jak zwykle smsa nie dostałam ale pojechałam po drodze do domu i mam dwie paczuchy i jakie ciężkie...
i oczywiście mam tez problem : rozlany płyn do kąpieli, świąteczny
był krzywo zakręcony i wylało się, na szczęście nie za dużo, ale jednak. Nie mogę dac takiego klientce.
I w związku z tym pytanie czy pisząc do Avonu mam od razu zaznaczyć, żeby mi dołączyli drugi, darmowy do kolejnego zamówienia czy tylko powiedzieć, że taka sytuacja miała miejsce i zapytac co zamierzają zrobić?
Bo nie chcę być nie miła ale z drugiej strony to ich wina więc powinni sami mi przysłać kolejny a ten zostawić.
Dodatkowo musiałam umyć te zapakowane myjki i woda mi się do środka wlała myślicie, że nic się nie stanie jak dam na kaloryfer/w jego okolice?

A i byłam dziś w COKu w Katowicach, żeby zakupić wodę Barbie, odliczyli mi ją od kolejnego zamówienia więc nie mam żadnych braków ale później dostałam kolejne zamówienie na nią mam nadzieję, że normalnie przyślą.
I myślałam, że ten COK to takie wieeeeeelkie miejsce z wieloma kosmetykami gdzie sobie każda sama chodzi i ogląda a potem idzie do kasy xD a tu zonk, ale i tak mi się podobało
jeśli dokupiłaś brak i wykreślili Ci z zamówienia to już nie doślą musisz zamówić.

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Właśnie dostałam paczuchę Portfel believe jest genialny Cienie Sequins & Shine też są takie choinkowe jak lakier sequined terquoise nie podobają mi się zobaczymy jak będą wyglądać na oku
Złocisty olejek SSS zamarznięty na kość i zamiast olejku mam biały krem

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

A bransoletki Meissa są metalowe nawet nie wiedziałam nawet dość ciężkie
Poproszę fotkę tych cieni.

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Ale mogą to robić poza kasą. Bo czasami jest jedna czynna, a ona ją blokuje bo sobie wybiera kolory co mogła zrobić poza kolejką Jeśli każdy by tak wybierał to by się stało godzinami w kolejkach

Ja tyle nie wydaję w COKu, bo największe paczki zamawiam do domu W COKu tylko dokupuję i kupuję to co koleżanki z uczelni chcą. Ja mam zawsze pozaznaczane w katalogu i szybko lecę po kolei to idzie sprawnie

Nie wszędzie mogą np. w krakowskim COKU jest tak, że jedna osoba podaje kosmetyki, pokazuje a reszta jedna- czasem dwie wbijają w system. Produkty nie leżą od tak, że możesz sobie podejść, wziąć do łapki- tylko tez ktoś musi podejść i Ci podać i być przy Tobie, żebyś nie zwinęła. Więc z automatu albo nie podaje, albo nie fakturuje

Cytat:
Jak jest kolejka to wybiera sie kosmetyki jeszcze przed podejściem do kasy, ktoś pakuje to w koszyczek i potem podaje i pani kasuje Jest szybciej niż jak pani za kasą chodzi po te kosmetyki.
A na prezent za zakupy w COKu trzeba mieć kupon, zwykle dają go przy odbiorze paczki ale nie zawsze. No i to jest zazwyczaj jakaś pierdółka - kredka do oczu, krem do rąk, dezodorant... chyba to co nie schodzi ale i tak miło coś dostać

Chyba tylko w jednym warszawskim COKU tak jest w żadnym innym nie ma.
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-16, 18:16   #3585
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Chyba przez 5 katalogów począwszy od 13tki więc do 17 włącznie.

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Cytat:
Nie wszędzie mogą np. w krakowskim COKU jest tak, że jedna osoba podaje kosmetyki, pokazuje a reszta jedna- czasem dwie wbijają w system. Produkty nie leżą od tak, że możesz sobie podejść, wziąć do łapki- tylko tez ktoś musi podejść i Ci podać i być przy Tobie, żebyś nie zwinęła. Więc z automatu albo nie podaje, albo nie fakturuje
W Krakowie nie kupuję, ale mówię o tym jak można, a i tak osoby blokują kolejkę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-16, 18:44   #3586
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
I tu się z Tobą nie zgodzę, bo to co pisała Werness jest prawdą. Przy dużych kolejkach pakują do koszyczków, które poźniej lądują przy kasie.
I my tu nie pisałam o koszykach jak w tradycyjnym sklepie jeśli o tym myślałaś.
Stary 2011-11-16, 18:49   #3587
eleonorka
Raczkowanie

Mam już wystawioną fakturę i strasznie się wkurzyłam znowu nie mam suszarki Dali prezent przeprosinowy i teraz będę pewnie pół roku na nią czekać
eleonorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-16, 19:03   #3588
asiuniaaaaa89
Raczkowanie

Cytat:
Będzie ok
dziękuję

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:

jeśli dokupiłaś brak i wykreślili Ci z zamówienia to już nie doślą musisz zamówić.

Poproszę fotkę tych cieni.

ja wstawiałam dzisiaj fotkę tych cieni
Stary 2011-11-16, 19:31   #3589
bamboszko
Raczkowanie

Faktura sprzed chwili: naszyjnik Love-produkcja opóźniona.
bamboszko jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-16, 19:49   #3590
slodki_lizaczek
BAN stały

hej dziewczyny właśnie przeglądam sobie tak literature dla lidera i zastanawiam czym sie różni konsultantka National od konsultantki Trendsetter nie wiem czy dobrze napisałam... powieci mi co to za różnica?????
slodki_lizaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-16, 19:49   #3591
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
Jak jest kolejka to wybiera sie kosmetyki jeszcze przed podejściem do kasy, ktoś pakuje to w koszyczek i potem podaje i pani kasuje Jest szybciej niż jak pani za kasą chodzi po te kosmetyki.
A na prezent za zakupy w COKu trzeba mieć kupon, zwykle dają go przy odbiorze paczki ale nie zawsze. No i to jest zazwyczaj jakaś pierdółka - kredka do oczu, krem do rąk, dezodorant... chyba to co nie schodzi ale i tak miło coś dostać

wiesz co ja zawsze odbierałam paczkę (w COK) i nigdy nic nie dostałam, rzadko robię zakupy w COK, ale nigdy nie dostałam prezentu za zakupy małe (jako kolejne z katalogu) czy duże (zamiast paczki )
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-16, 20:05   #3592
zochawks
Zakorzenienie

To i ja sie wypowiem odnośnie kolejek w COKu
Jako czekająca w kolejce zawsze się denerwuje czemu tak długo ktoś stoi i przegląda pierdoły zamaiast przyjść z celem kupna a nie lata po coku i wydziwia blokując kasę jak właśnie mi się spieszy
Kiedyś obserwowałam akcję jak przyszła kk i dyktowała same numerki...noszzz szlag mnie trafił
Dziś sama stałam przy kasie ponad godzinę...nie tak szybko zrealizować zamówienie za 2300zł

Odnośnie tego dnia zapachu to jak u Was to wyglądało? Bo w bydgoszczy kompletnie nic zero jakiejś akcji. Dziewczyny z Coku mówiły ze miały promować zachach Perceive za 25zł

Jeszcze mam pytanko
Pamiętacie pierścionek-zegarek Rose? W jakiej on był cenie?

Buniat to chyba zależy od dziewczyn w COku czy dadzą prezent czy nie. Mi zawsze coś dorzucą za zamówienie powyżej 300zł
Dziś dostałam wodę IronMan, szampon Orzechy Makadami, 5 dodatkowych katalogów no i pierścionek-zegarek Rose.
Kiedyś tam kurację parafinową z Oliwką, Balsam rozświetlający Sake ogólnie coś co było/jest w ofercie netto albo jakąś starą (lecz ładną) biżuterię za 0,50gr

Na dzisiejszej fakturze mam LWD bo w coku nie mieli wiec posłałam internetem.

WYMIANA KOSMETYKÓW

Edytowane przez zochawks
Czas edycji: 2011-11-16 o 20:10
zochawks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-16, 20:07   #3593
meggykotka
Rozeznanie

Byłam dzisiaj na Kijowskiej na dniach zapachu. Zrobiłam zakupy na 500zł i dostałam katalog 1/2012 i torebkę Jenna (bardzo fajna!!!).

Portfel Believe - nie pakowny, cięzko się otwiera suwak jedną ręką bo jest miękka przegródka, brak ramki na zdjęcie

Biżu Osana z netto fajna ale z bliska wygląda tak sobie - ale nie zwracam b mi się podoba.

Mam cień Textural Teal i inne więc jutro postaram się zrobić zdjątka - piaskowy, jasnyniebieski, głęboki granatowy, grafitowy z granatowymi drobinkami
meggykotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-16, 20:18   #3594
magocha
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mazia84 Pokaż wiadomość
Ja miałam ale zwróciłam więc nie wiem jak się utrzymują. Generalnie to odradzam bo trzeba się strasznie namachać pędzelkiem a na powiece i tak nic nie widać. miałam czarny

Wiecie co, a mi się ten eyeliner podoba. Ogólnie on z wierzchu był taki twardy, i ciężko się malowało, ale już po kilku uzyciach, to wystarczy teraz jak dwa razy każdą stroną pędzelka machne w słoiczku i tym maluje kreskę i jest ona widoczna. Nie jest to intensywna czerń jak w zwykłych eyelinerach, no ale w końcu to nawet nie jest taki odcień. On jest przecież nawet z nazwy jest metaliczny.

Nie zauważyłam, żeby odciskał się na powiece, a jak rano pomalowałam to kreskę jeszcze mam ( może nie tak intensywną jak rano, ale jest)
magocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-16, 20:26   #3595
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zochawks Pokaż wiadomość
Buniat to chyba zależy od dziewczyn w COku czy dadzą prezent czy nie. Mi zawsze coś dorzucą za zamówienie powyżej 300zł
Dziś dostałam wodę IronMan, szampon Orzechy Makadami, 5 dodatkowych katalogów no i pierścionek-zegarek Rose.
Kiedyś tam kurację parafinową z Oliwką, Balsam rozświetlający Sake ogólnie coś co było/jest w ofercie netto albo jakąś starą (lecz ładną) biżuterię za 0,50gr
wiesz co, chyba faktycznie kiedyś kupowałam coś za 50 gr, jakiś żel pod prysznic czy balsam przy kasie w koszyczku był - na Słowiczej
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-16, 20:33   #3596
mooloko
Raczkowanie

Cytat:
Mogłabyś napisać coś więcej o tym zestawie. Warto zamawiać? nadaje się na prezent?
mooloko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-16, 20:48   #3597
Bunia_P
Rozeznanie

GG do Bunia_P

Ratujcie, czy promocja z ozdobami świątecznymi działa tylko w jednym zamówieniu ? Czy mogę zamówić 3 zestawy nie mając tyle zamówienia w tym jednym, ale w poprzednim mam ?

— Paulo Coelho

Bunia_P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-16, 20:52   #3598
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bunia_P Pokaż wiadomość
Ratujcie, czy promocja z ozdobami świątecznymi działa tylko w jednym zamówieniu ? Czy mogę zamówić 3 zestawy nie mając tyle zamówienia w tym jednym, ale w poprzednim mam ?
Raczej w jednym. Chyba, że napiszesz do nich i poprosisz by Ci dopisali do konta, bo klientka np. zapomniała.
Stary 2011-11-16, 21:00   #3599
smerfetka25
Zakorzenienie

Kurde, nie wiem co mam zrobić z tym feralnym złocistym olejkiem, zamarzł i teraz nie chce powrócić do swojej formy jutro koleżanka ma przyjść po kosmetyki
Stary 2011-11-16, 21:06   #3600
Bunia_P
Rozeznanie

GG do Bunia_P

Cytat:
Raczej w jednym. Chyba, że napiszesz do nich i poprosisz by Ci dopisali do konta, bo klientka np. zapomniała.
To raczej nie, bo chciałam teraz puścić jedną paczkę do domu drugą tu gdzie mieszkam. Ale dzięki.

— Paulo Coelho

Bunia_P jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości