![]() |
#2131 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2133 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;30541559] Przyłączam się do życzeń ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozamiatało mnie serio, śmiałam się 10 minut z tego ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlatego przestałam się z nimi widywać ![]() Co w praktyce oznacza, że nie mam już nikogo w promieniu jakiś 50km, żeby wyjśc na piwo, imprezę albo sobie pogadać, ale to już insza inszość ![]() chyba pójdę spać ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-11-16 o 19:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2135 | |
Nindżopesz
|
![]() Cytat:
2. polecam się ![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Nie no, proszę Cię, nawet mój did jeszcze nie śpi! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wierzę we wspólnotę zainteresowań, fascynacji, pasji, we wspólne wieczory, noce i ranki, w rozmowy, wymianę poglądów, wspólne wyjścia, wspólnych znajomych, w dzielenie się myślami, emocjami, ciałami zdarzeniami i czym tam jeszcze ale w pełną rozdzielność mieszkaniową, majątkową, kotową i dzieciową. I dobrze mi tak, jeszcze nigdy nie było tak dobrze.
![]() |
#2137 | ||
Zakorzenienie
|
ja też
![]() Cytat:
lokalnie nie - ale przeca lokalnie i tak przysżłości tam nie widzisz ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() i szalenie się cieszę że masz to juz tak "sprawdzone" że to wiesz, ze wiesz co się sprawdza dla Ciebie ale do wszystkiego dochodzimy empirycznie, tzn ja dochodzę - nie umiem wiedzieć zanim się nie sparzę lub nie posmakuję ![]() wyobraźnia mi nie wystarcza, a wobecnym stadium "dochodzenia" czuję niedosyt - choć przeczuwam ze dla mnie zawsze każda strona medalu będzie miała i plusy i minusy i nigdy nie wybiorę, więc niech zycie zweryfikuje mi to ![]() ![]() no i nigdy nie mówmy nigdy ![]() mawiają że przesyt gorszy niż niedosyt - ale cóż - ja wiecznie głodna ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-16 o 20:08 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2138 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#2139 |
Zakorzenienie
|
tylko dla kobiet
http://www.kwejk.pl/obrazek/9199 ![]() dobranoc ![]()
#2140 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
hmmm..mam stalową, nie zauwazyłam nadmiernego wychładzania-a zresztą co za problem jest sobie dolac ciepłej? Cytat:
![]()
![]() |
#2141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobranoc Majuta ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2142 |
grozi wypollizowaniem
|
ide konczyc gołembie
![]() ![]()
#2143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2144 | |||||
ʞɐɯǝuɐ
|
kota zjadła grzecznie z talerzyka pastę od robali
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() o kotach anorektyczkach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2145 |
Zakorzenienie
|
toć pisałam, że dla bab only
![]() to jeszcze prawda o facetach http://www.kwejk.pl/obrazek/8861 ![]() ![]()
#2146 |
Nindżopesz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2147 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2148 |
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#2149 | |||
Zakorzenienie
|
Ziuty!
![]() Ewuś, 100 lat! ![]() ![]() A mnie przysłali zaproszenie. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
I tam ustawiasz co ma robić Opera gdy dostanie informacje z serwera o aktualizacji.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2150 |
Zakorzenienie
|
Zaraz będę nadrabiać, tylko wkleję torebkę, co sobie kupiłam na przyjęcie:
http://moda.allegro.pl/torebka-z-aut...932521805.html
#2151 | ||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Ewusiu, wszystkiego najlepszego!
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do staropanieństwa to mój wujek ożenił się jako 42-latek, ze swoją rówieśniczka i dla obojga to było pierwsze małżeństwo, niedawno za mąż wyszła moja kuzynka 10 lat starsza ode mnie, sytuacja analogiczna ![]() ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;30539872]Zloty za daleko, u mnie na Kresach brak taki iwentów ![]() nie no, w Lbn bywały... ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedy to? Zdążę Salceson namalować? ![]() Ale miałam wczoraj w nocy/dziś nerwy przy malowaniu- blisko było klęski, tak poprawiałam, że warsrw farby narobiło się jak na płaskorzeźbie, ale pomógł zmywak i papier ścierny ![]() Ewuniu!!!!! Wszystkiego najlepszego, nieustającej urody i figury oraz obfitości wszystkiego oraz przygód różnych przyjemnych!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2153 | ||||
Panaroja
|
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;30542928]I jak Ty biedna będziesz chodzić??? Odrąb sobie coś co nie jest aż tak potrzebne do egzystencji, lewą rękę [/QUOTE] Za lekka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Chociaż jak użyć opóźniacza , to chyba da sie zrobić , żeby z wierzchu było wycieniowane i popękane a pod spodem inny kolor . Cytat:
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2154 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. niekonwencjonalne metody ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2155 |
Zakorzenienie
|
Tak se poczytałam i tyle Wam powiem:
![]() I jeszcze Wam powiem: ku*wa! ![]() Jak mogli mnie oszukać na targowisku, zabiję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2156 |
Zakorzenienie
|
To nie dam rady...
Chyba, że przerobię Łabędzie na Salceson ![]() Prosta robota
#2157 |
grozi wypollizowaniem
|
mondrala-gotowałam te kapuche 15 minut-mysle ze dodatkowe sparzenie wrzatkiem nic nie zmieni ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2158 |
Zakorzenienie
|
Podczas malowania psiknęłam na dłoń jeden raz Słonia, a W. z drugiego pokoju po chwili "Justysiu, co tak śmierdzi???" "Nie wiem"- nie wytrzymał i stanął w drzwiach do pracowni "To Ty! Jak się tak brzydko bawisz, zamykaj drzwi"
![]() I kawał: W wojsku, kapral mówi "Żołnierze, bedzie wykład. No więc- świat ma sześć stron" "Ale panie kapralu, swiat ma cztery strony" "Co??? A tak, wróć. Świat ma cztery strony, to gitara ma sześć stron"
#2159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.