![]() |
#1801 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymiankowy mineralny II
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny na wątku naturalnej pielęgnacji polecały mi do smarowania olej kokosowy (fajnie pachnie, delikatnie natłuszcza, ale nie ma dużych właściwości odżywczych) i olejek ze słodkich migdałów (trochę lepiej, ale jeszcze trochę za słabo działa). Zrobiłam więc mieszankę różnych olejków i powiem że jest duuużo lepiej. W dni kąpieli nacieram ją po kąpieli na wilgotną jeszcze skórę (co 2-3 dni) a tak to raz dziennie na suchą skórę. Zauważyłam też, że jej skóra najlepiej wygląda po mieszance oliwka z oliwek (zimnotłoczona, nierafinowana) i olejku arganowego (kilka kropel arganu na porcję oliwy mieszczącej się w zagłębieniu dłoni). Edytowane przez tova1 Czas edycji: 2011-11-16 o 14:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1803 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1804 |
Zakorzenienie
|
Ok, czyli przygotuję się na piątek.
Ty mi też swój na PW, to przesyłkę zaadresuję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1805 |
Zadomowienie
|
Pilnie poszukuje KWASU MIGDAŁOWEGO chociaż 10g
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1806 |
Zadomowienie
|
poszukuja na wymianke sampelkow podkladow Lauress zoltych ( uzywalam kiedys fawn i light goldenEDM o ile mnie pamiec nie myli...
![]() -serenity -back from the beach -glowing -peace -dewdrop -native bronze w zamian to co w watkach....a mam jeszcze sporo poza watkami ![]()
![]() |
#1807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1808 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1809 |
Zakorzenienie
|
Szukam:
Lumiere Cashmere, Fair Neutral, Fair Beige, Fair Golden Meow FF Siamese, Ocicat, Korat 1 Pixie, wszystkie formuły, odcienie Calista, Ayperi, Tinkerbell, Titania , poziom jasności 0 lub 1 Do wymiany to co w wątku+mogę szukać poza wątkiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1810 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1811 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Poszukuję LUMIERE Fair Beige w formule FF
![]() Na wymianę mam ciemniejsze niż on podkłady z Blusche, EDM i jasne Joppa ![]() Oraz dużo innych rzeczy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1812 |
Rozeznanie
|
Mam do wymianki próbeczki:
MEOW: (nieużywane, w woreczkach) Flawless Feline 0 Inquisitive Angora Flawless Feline 0 Inquisitive Manx Purrfect Puss 1 Sleek Angora Purrfect Puss 0 Inquisitive Korat Purrfect Puss 0 Inquisitive Angora Concealer 0 Inquisitive Angora oraz Cristaline Cat- Canary Diamond - zużycie ok 50% LaurEss (w słoiczkach) formuła Etherenal: Radiant Gold Radiant Yellow Subtle Yellow formuła Elemental: Soft Yellow Subtle Gold oraz Enhancer Organza Earthen Glow Minerals: (woreczki) tutaj nie mam pewności czy używałam i też nie pamiętam tego, a widzę różnice w objętości woreczków Sung YG/Y2, Mackenzie CM/WP1 i Callie YG/Y1 -tutaj próbki są spore, spokojnie wystarczą na kilku/nasto krotne użycie Joyce CM/Y03 i Christine YG/WP1 jest nieco mniej proszku niż w 3 poprzednich ale też na kilka razy wystarczy Mirabelle Foundation LN/Y01 oraz My Fair Lady (countour) Hi-Lt/Ctr.set- nie używane Blusche Store (woreczki) tutaj wszystkie nieużywane, oprócz - Brazilian- Full Coverage Foundation, jest go mniej więcej tyle co próbki Pixie Brazilian - Original Matte Foundation(2 sztuki) Buterscootch Toffee -formuły: Sheer Satin F. , Original Matte F., Full Coverage F. Bare Kiss Foundation Foundation Chardonna - 80 % pojemniczka Foundation Riviere - 40% pojemniczka Teakwondo - 10% pojemniczka KmS Mineral Essentials(woreczki) nieużywane: Fair oraz Ivory + ok 50% próbki Fair Lucy minerals (woreczek) Pale olive ok 1/4 początkowej ilości jeśli byłby ktoś zainteresowany mam jeszcze nowe i pełne próbeczki z Lucy kolorków najciemniejszych - Toffee i Caramel, mogę zrobić próbeczkę Beautiful Girl Minerals Transculent - nieużywany Diva Glow - ok 70% Lumiere (woreczki) Fairly Light Golden FF oraz Veena Foundation Fairly/Light Warm - nieużywane Fairly Light Gold VV Foundation - wystarczy spokojnie na 2-3 użycia Fairly Light Warm - wystarczy na kilka razy Joppa (słoiczki) Sheer - Finishing Silk - nowy Lightest #2 Soft Coverage - 1/2-3/4 słoiczka (trudno mi ocenić przez naklejke) Light #1 Full Cverage - ok 1/3 słoiczka Ginger Simple Radiance Foundation - ok 1/4 słoiczka EDM (słoiczki) Fair Medium orginal glo - ubytek niezauważalny Sunkissed Fair matte - ubytek minimalny Light almond intensive - ubytek ok 50 % Golden Fair intensive - j.w. Olive Fair intensive - ubytek ok 60-70% Fawn intensive - pozostało na spokojnie z 2-3 użycia Soft Bronzer - ubytek ok 50-60% Light Pink blush - ubytek minimalny Wet Sand blush - j.w. i mam jeszcze coś Beige - starta jest pierwsza część napisu, jest perłowe więc podejrzewam że to korektor Pearl Beige bo wiem że kiedyś zamawiałam, ubytek minimalny Pure Luxe korektor niebieski 1/3 słoiczka i mam jeszcze You Glow Girl też ok 1/3 pojemniczka, ale nie wiem jakiej firmy to jest ![]() Chętnie oddam te rzeczy, szukam przede wszystkim próbeczek korektorów zielonych. W następnej kolejności primerów mineralnych, próbek podkładu Lily Lolo w tonacji żółtej i śrendnim poziomie czyli Butterscotch i Popcorn, oraz próbki podkładów innych firm (też tych co wyżej tylko że żółtych i średnich a nie bladych np chętnie z Laur Ess, EGM i Lumiere, chęnie też Pixie ale w nowej formule CP. (oprócz Lucy , Buff'd i Joppa). Przyjmę też próbki cieni mineralnych które mnie zainteresują czy próbki perfum itp Postaram się tu zaglądać, jakbym nie odpisywała dłużej niż dzień to możecie dać znać na PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1813 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1814 |
Rozeznanie
|
nie, nie , wszystko to tylko próbki !!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1815 |
Zakorzenienie
|
przypominam się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1816 |
Zakorzenienie
|
![]() róż juicy peach [nowy] cień Witchypoo [zostało ok 90%] cień Gunmetal [zostało ok 99%] próbki podkładów w słoiczkach: in the buff, cookie, popcorn, popsicle, warm honey (były tylko testowane) [próbki wymienię tylko jako dodatek do większych wymian] w zamian poszukuję: Lily lolo róż cherry blossom Lily lolo star dust Lily lolo kredki do oczu [czarna i granatowa] piszcie proszę w moim wątku wymiankowym [link w podpisie] Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2011-11-19 o 10:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1817 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1818 |
Konto usunięte
|
nieaktualne
Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2013-10-06 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1819 |
Zadomowienie
|
propozycja nie mineralna, ale z minerałami związana - mam całe opakowanie dry - flo, którego chyba nie zdążę zużyć przed upływem terminu (7/2012), więc jakby ktoś potrzebował, to chętnie wymienię - do połowy opakowania - za jakieś próbki bronzerów/ róży/ cieni
![]()
![]() |
#1820 |
Raczkowanie
|
Mam na wymianę podkład Lily Lolo - Warm Peach
![]()
![]() |
#1821 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie wyszukasz ?
![]() |
#1822 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- [1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;30611710]Ma ktoś do oddania próbkę cienia do brwi Meow "Warm Grey"? ![]() ![]() Że niby ja?? Jestem niewinna! Nie namawiałam, bąknęłam tylko, że się zaopatrzyłam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Dokładka Sample Meow, raz testowane: BrowBeater w kolorze Medium Brown, sampel w woreczku, kremowy cień do brwi cień Kraken z serii X cień Sighting z serii Alien Abduction cień Astral Projection z serii Supernaturals cień Brains over beauty z serii Zombie Apocalypse cień Mothman z serii X róż z serii Taboo Blush, kolor Exhibitionist, zippy róż z serii Blush, kolor Cat Lover, zippy róż z serii Pandora's Box, kolor Misery, zippy (przez Meow sprzedawany jako rozświetlacz, ale oferuję jako róż, bo jest moim zdaniem za mocno jak na glow napigmentowany) Silk Naturals Mwahahaha cień jasny brąz opalizujący, niewielka odsypka w woreczku strunowym Słoiczkowe sample podkładów Everyday Minerals: Multi-tasking neutral, słoiczek samplowy na parę użyć Neutral semi matte, prawie pełen słoiczek samplowy Neutral original glo, pełen słoiczek samplowy ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 -------- Edytowane przez cynaamonka Czas edycji: 2011-11-20 o 13:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1823 |
Wtajemniczenie
|
dokładka:
--LUMIERE cień: RESTED - cały lub odsypka Bronzer: Nude - nowy sampel --MEOW rozświetlacz: Crystaline - Quartz - sampel Crystaline - Canary Diamond - sampel róż: LushBlush - Warm&Fuzzy - sampel Masterpiece - Starry Night - sampel Equilibrium Balancing Powder - mogę zrobić odsypkę
"mur nie przeszkadza, dopóki nie zaczniemy walić w niego głową" Edytowane przez fiolka85 Czas edycji: 2011-11-20 o 13:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1824 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2013-10-06 o 20:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1825 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1826 |
Raczkowanie
|
Z chęcią przygarnełabym Pixie Cover de Luxe Foundation,kolor Tinkerbell 3 - w zamian mogę oddać kolor Warm Peach z Lily Lolo
![]() ![]()
__________________ Wymiana : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1156001 Szukam : Balenciaga B edp, Sublime Balkiss The Different Company, BALENCIAGA PARIS EDP Edytowane przez Celine5 Czas edycji: 2011-11-21 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1827 |
Zakorzenienie
|
Wymienie podklad Lily Lolo China Doll, odrobina podkladu Popcorn, EDM Fairly Light Neutral formula semi matte ubytek nie wielki dla chetnych zdjecia. W zamian poszukuje podkladu Blondie i Warm Peach z Lily Lolo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1828 |
Wtajemniczenie
|
dokładam:
pędzel Duo Fibre Lancrone F158- używany MEOW róż Pinc Inc - Lemonade - 1/2sampla w strunie
![]() |
#1829 |
Zadomowienie
|
Wymienię SERUM SILK NATURALS GREEN TEA & ALOE 3/4 pełnego wymiaru ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1830 |
Zakorzenienie
|
Wymienię podkład Lucy Minerals w formule Original: Bisque i Snow white w proporcjach 50:50. Praktycznie nowy, tylko testowany. Przyleciał do mnie z wymianki i niestety nie trafiłam z kolorem
![]() W zamian przyjmę podkład Lumiere (coś z jasnych warm'ów), pędzle, może naturalną pielęgnację. Łatwo też mnie skusić korektorami pod oczy, bo wciąż szukam idealnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.