|
|
#361 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kupujemy BB Creamy III
Cytat:
|
|
#362 |
|
Wtajemniczenie
|
Chcialam przelac pieniadze za zamowienie 13 i 14, ale caly czas nie mam wpisanych wszystkich rzeczy
Edytowane przez rocki Czas edycji: 2012-04-06 o 14:06 |
|
|
|
#363 |
|
Rozeznanie
|
zygmuś, porzuć nadzieję - ja o tym wiem prawie wszystko, tylko nie wiem czy pisac Ci tutaj czy chcesz na PW. Jak nie jestes wielką firmą z rzeszą pracowników, laboratorium i kontaktami, to nie masz szans zrobic tego legalnie. Mój mąż ma działalnosc i chcielismy ją rozszerzyc o azjatyki, ale nie da rady
Edytowane przez bzeltynka Czas edycji: 2011-11-17 o 08:11 |
|
|
|
#364 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#365 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziekuje bardzo za informacje w takim razie czekam
|
|
|
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę jeszcze:
Hyundai Hmall MIZON Banana Milk Moisture Mask Pack Brightening Elastic - 15ml Hyundai Hmall MIZON Night Repair Metling Rich Cream Anti-aging - 15ml The Face Shop Lovely Meex Honey BB Cream - 5ml |
|
|
|
#367 |
|
Rozeznanie
|
Znajdą się chętne na rozbiórkę
- ETUDE HOUSE Precious Mineral BB Cream AllDay Strong #3 - LEGERE White Multi BB Cream Foundation ?? Zygmuś, odebrałam dopiero paczuszkę od mamy. Pięknie dziękuję. Wczoraj czyste szaleństwo - peeling, maseczka i Missha. |
|
|
|
#368 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Uwielbiam odpowiedzi sprzedawców w sprawie zaginionych przesyłek. Napisałam, że przesyłki nie ma, że trwa to już za długo, a dostałam odpowiedź, że mam sprawdzić na swojej poczcie...
Cytat:
Cytat:
Czyli nasze sklepy z kosmetykami azjatyckimi sprzedają je nielegalnie...
|
|
#369 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#370 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
A tak szczerze mowiac, to moze sie okazac ze taki nielegalny proceder sie oplaca. Trzeba by bylo sprawdzic co grozi za wprowadzenie do obrotu komsetykow nie przebadanych. Moze tak byc, jak w wielu przypadkach, ze na przyklad moga nalozyc mandat w wysokosci 500 zl. Jest wiele takich pol legalnych biznesow, ktorym oplaca sie placic takie kary i nadal funkcjonuja. Tylko z clem, vatem i podatkami bym nie ryzykowala, bo wtedy dowalaja spore grzywny. Mam znajomego radce prawnego, musze go spytac czy jest w stanie mi ustalic jak to wyglada ![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- I dla mnie 3ml BB z pszczółką
|
|
#371 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
KOTRA i osoba odpowiedzialna za rejestr kosmetyków w Polsce nie racza odpowiadac na maile ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- a co do cła i vatu - obowiązkowe - nawet jak urzad celny pusci paczkę bez oclenia to firma ma obowiązek sama się do nich zwrócic i tego oclenia domagac - tak przynajmniej mówiła mi kolezanka, która zajmuje się importem z chin |
|
|
|
|
#372 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym ja po prostu zorientowałam się za późno co chciałabym robić, czego nauczyć etc. Za granicą na razie nawet nie widzę sobie przyszłości. Znajomości to najważniejsze, chyba, ze Twoje umiejętności przebijają wszystko, ale to nie w każdym zawodzie da się tak zabłysnąć.
|
|
|
|
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
Tak sobie pomyślałam, że skoro mam w ostatnim czasie dużo wolnego i siedzę praktycznie ciągle na necie, to może i ja bym zdołała pomóc przy wpisywaniu ?
Oczywiście chodzi mi o listę rozbieranych rzeczy a nie o te w których są wpisywane już ceny, wysyłki itp ![]() Co Wy na to?
|
#375 |
|
Zakorzenienie
|
Żeby było Wam trochę łatwiej z wpisywaniem, to zbiorę teraz zamówienia zaczynające się od dnia 16.11 (0:00) do teraz
![]() Więc tak: Hyundai Hmall MIZON Banana Milk Moisture Mask Pack Brightening Elastic rocki - 10ml Germini - 10ml annje - 10ml DMkAnia - 10ml Aleksandrap - 10ml zygmuś - 10ml jalouse - 5ml justynalenka - 10ml Kayako - 3ml sesese - 10ml saming - 10ml duszkaaa - 20ml Chaigata - 5ml dentico - 12ml naila - 15ml Hyundai Hmall MIZON Rose Wine Peeling Mask Pack ilringjel Cooling Aroma Therapy bzeltynka - 10ml zygmuś - 10ml zai - 10ml aleksandrap - 10ml saming - 3ml duszkaaa - 20ml Chaigata - 5ml Hyundai Hmall MIZON Night Repair Metling Rich Cream Anti-aging SzatAnka71 - 10ml Vila1987 - 10ml rocki - 5ml DMkAnia - 2ml zai - 3ml zygmuś - 5ml saming - 3ml dentico - 12ml naila - 15ml Elaen - 5ml Hyundai Hmall MIZON Good Night White Sleeping Mask Night Care Masks Whitening SzatAnka71 - 10ml DMkAnia - 5ml zai - 3ml annje - 10ml efulla - 15ml zygmuś - 10ml sesese - 10ml duszkaaa - 20ml Chaigata - 5ml dentico - 13ml jalouse - 5ml Germini - 10ml Multi Capsule Changing B.B. Cream Lavender purple/Olive green Lavender purple: SzatAnka71 - 5ml annje - 3ml Olive green: SzatAnka71 - 5ml annje - 3ml zygmuś - ? sesese - 5ml Hwa Yuun Massage Peeling Cream xiah - 50ml lub reszta zygmuś - 50ml saming - 10ml duszkaaa - 50ml zai - 10ml Sulwhasoo Overnight Vitalizing Treatment duszkaaa - 5szt Sulwhasoo Skin Clarifying Mask duszkaaa - 2szt MIZON All In One Snail Healing Cream duszkaaa - 10ml Chaigata - 5ml annje - 5ml The Face Shop Lovely Meex Honey BB Cream SPF20/PA++ 35ml Kayako - 3ml zygmuś - 5ml justynalenka - 2ml migotka1010 - 5ml naila - 5ml evek - 3ml The Face Shop White Tree Snow Aqua Sleeping Pack Germini - 10ml SKINFOOD Avocado Rich Cream Germini - 10ml DHC Deep Cleansing Oil Aerith - 50ml Ufffff... przebrnęłam Mam nadzieję, że lista okaże się pomocna choć trochę ![]() Dziewczyny, które są na czerwono nie napisały dokładnie ile ml chcą, dlatego dałam "?"
Edytowane przez LeejdiNaati Czas edycji: 2011-11-17 o 14:38 |
|
|
|
#376 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
LeejdiNaati, to jest w więkoszości wpisane w arkuszach - Rozbierane kremy BB i Maski, kremy itp.
Edytowane przez zygmus Czas edycji: 2011-11-17 o 12:46 |
|
|
|
|
#377 |
|
Rozeznanie
|
Brawo leejdi
![]() |
|
|
|
#378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cieszę się, że mój wolny czas na coś się przydaje jednak
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
|
|
#379 |
|
Rozeznanie
|
LeejdiNaati dobra robota.
|
|
|
|
#380 |
|
Zakorzenienie
|
To ja poproszę:
The Face Shop Lovely Meex Honey BB Cream SPF20/PA++ 35ml 3 ml
|
#381 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja lubię czasem spojrzeć na taką właśnie czystą listę w poście. Nawet bardzo, bardzo lubię, ale wiem, ze Dziewczyny maja i tak full roboty z arkuszami. |
|
|
|
|
#382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mogę aż tyle zamawiać, więc przynajmniej popatrzę sobie na Wasze cudeńkaKLIK coś dla ślimaczkowych maniaczek
|
|
#383 |
|
BAN stały
|
Do azjatyckich cudow robiacych krzywde dolaczy kolejny - drugi obok Misshy - produkt. Ale o tym kiedy indziej, na razie wychodze z szoku.
|
|
|
|
#384 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() MASKI, KREMY podsumowania i Rozbierane BB kremy Z listami daję radę. Ale jak zacznę nawalać to dam znać na zmianę kadry pracowniczej ![]() Za to skoro evek ma tygodniowy urlop (pozazdrościć ) to jeśli zygmus chcesz to zajmę się też arkuszem. A przynajmniej spróbuję. Heh Chyba, że się palisz do tego by go sama ogarnąć buahahaha Bo jest tego od groma i wciąż przybywa ![]() Cytat:
Co do Bio-Essence znając życie to się rozbierze, ale w jakim czasie tego to już nie wiadomo. Jakieś linki? Cytat:
No pewnie, że dorwę Top'a, nawet nie bedzie wiedział skąd atak nadszedł Poza tym każdy z JYJ ma mi ładnie się podpisać i chłopaki z U-kiss'a najlepiej na koszulce. Ech nigdy nie wyrosnę z bycia fangirl. Cytat:
Dysonans jak nic. Najchętniej rzuciłabym to i zaczęła od nowa. ![]() :brzyda l: Ale to nie wątek na to. Choć trochę mi lepiej się zrobiło, mogąc to wyrzucić z siebie.
Edytowane przez xiah Czas edycji: 2011-11-17 o 14:36 |
||||
|
|
|
#385 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja może pozostanę przy staniu w kolejkach na poczcie i owijaniu słoiczków Raz na jakiś czas coś wpiszę w arkusz.Mam Twoje serum, muszę sprawdzić co jeszcze mogę wysłać. Mam próbkę Red Orange Jelly dla Ciebie, niestety odcień 1.
Edytowane przez zygmus Czas edycji: 2011-11-17 o 14:29 |
|
|
|
|
#386 |
|
Raczkowanie
|
Tego kremu do masażu Hwa Hyyun chętnie wezmę 50 ml.
|
|
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
zedytowane
ja tylko czekam na stypendium i chyba skuszę się na Zamian Cacao pełne opakowaniew ogóle to zauważyłam, że te wszystkie koreańskie maski się tak cudnie zmywają z twarzy
|
#388 |
|
BAN stały
|
Zygmus, wezmę
|
|
|
|
#389 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysyłaj co chcesz, ja chcę serum, a i Lioele Dollish Veil Vita fioletowe z opakowaniem, jest w ogóle? jak nie ma to - buuuuuuu (T ^ T). Reszta to tylko wisienka na torcie. Cytat:
P.S.> nie wynika to z mojej próby rządzenia czymkolwiek, bo zwyczajnie to nie leży w mojej naturze, a porządek i czytelne informacje i kropka.
Edytowane przez xiah Czas edycji: 2011-11-17 o 15:01 |
||
|
|
|
#390 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny która miala HERA Aquabolic Mineral Sleeping Mask?Chodzi mi o zapach, czy są takie perfumy bo mi się kojarzy że tak tylko nie znam nazwy.
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2011-11-17 o 16:36 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.

A handlu z azjatami nie lubie, mam znikoma przyjemnosc importowac od czasu do czasu z Chin na spore sumy i ogolnie to straszni kanciarze sa i nie zalezy im na dlugofalowej wspolpracy... Moze Koreanczycy lepsi 

w takim razie czekam
jestem również

Ludzie są jednak odważni.

Bo jest tego od groma i wciąż przybywa 
Bo widzę, że jesteś fanką Big Bang