Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-16, 23:09   #2731
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV

ale tu cicho dziś

lecę spać
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-16, 23:26   #2732
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Mam doła
Jutro i w piatek mialam miec wolne, ale 2 osoby poszły na chorobowe w pracy mojej szefowej i ona nie mogla juz brac wolnego
A jutro mam na 15:50 wizyte u ginekologa , mam 3 - juz ostatni ten zabieg wypalania kwasem nadzerki

strasznie sie tego boje boli cholernie. Ostatnio prawie zemdlałam i obżygałam ginekologa...

Moj tz specjalnie sobie zaklepał na jutro wolne zeby od rana byc ze mna i mnie wspierac, przytulac itp. A ja musze isc do pracy jeszcze ...buu..

Ma zwolnic mnie o 15 zebym zdazyla do lekarza.
Ale mam doła. Jak sobie pomysle o tym co mnie czeka to płakać mi sie chce
kochaniutka będzie dobrze!! Musi być! Trzymam mocno kciuki...!

Ewuuunia wszystkiego naj kochaniutka

A co do wybielania to mam zamiar użyć właśnie białej perły, zobaczymy, czy pomoże, bo ja niestety mam taką kość... Ale może zawsze coś
Stary 2011-11-16, 23:28   #2733
Palulitka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
widziałam na zdjęciach Pana Młodego w takiej koszuli i miał zwykł garnitur. Na pewno nie miał smokingu. Mogę stwierdzić, że dobrze wyglądał - nie gryzło się.
no mój TŻecik na pewno będzie ładnie wyglądał, jak dla mnie może nawet wystąpić w slipkach :P ale chyba jednak te same slipki zarezerwujemy na noc poślubną. Na ślubie będzie miał garnitur i muchę :P

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

Wklejam fotki moich kolczyków i bransoletki tak jak pisałam, zdjęcia nie oddają uroku, ale ja jestem naprawdę zachwycona tym jak wyglądają na żywo
Piękna biżu, taka delikatna, na pewno na żywo wygląda jeszcze piękniej.
Jeszcze nie składałam życzeń, więc najlepszego

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
W ogóle to byłam dziś na salonach Zupełnie spontanicznie spotkałam się z Kumpelą i poszłyśmy. Byłam w Madonnie i przymierzyłam tam piękną suknię, taką trochę podobną do tej falbankowej hjelma, co się nią tu kiedyś zachwycałyśmy, ale oczywiście nie można było robić fotek (pilnują bardziej, niż w więzieniu chyba, serio, nie dość, że 2 babki sterczą, to jeszcze kamery i trzecia siedzi przy monitorze), wyglądałam w niej super, ale to chyba jednak jeszcze nie to... Była jakby trochę za sztywna i za ciężka, chociaż wyglądała bardzo zwiewnie.
A w jednym salonie Kumpeli udało się zrobić po 2 zdjęcia każdej sukni, więc macie sobie pooglądajcie. W kiepskiej jakości oczywiście, bo z ukrycia, ale coś tam widać. Pierwsza była rozmiaru 46, więc w niej utonełam A druga... sam dół wzięłabym z miejsca, normalnie taaaaaaaka leciutka, zwiewniutka, taka wygodna! Z muślinu. Tylko góra była koszmarna, krzywa i brzydka, a że to suknia sprowadzana, to oczywiście nie da się jej przerobić na swoje. Także, jak zwykle, wróciłam z niczym.
Widać że to jeszcze nie to. Ze zdjęć poznaje ten salon, też tam przymierzałam suknie i tez nic dla siebie nie znalazłam.
Palulitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-16, 23:46   #2734
tenebrosa
Wtajemniczenie

Dobry wieczór!

Dziękuję za wszystkie miłe słowa odnośnie przeprowadzki. Póki co przygotowujemy domek na nasze przybycie, a w sobotę przewozimy rzeczy Jeszcze pozostało tylko się spakować, pudła już czekają. Aż mi samej trudno uwierzyć, że to już i naprawdę. Ciekawe, jak się będę czuła kilka dni przed ślubem :P

Gosza, Paulinka, Chatka
, co do breloczków to Chatka ma rację - nie będą z naszymi imionami ani żadnym innym motywem weselnym Chcemy dać gościom jakieś uniwersalne prezenty. Byłyby to breloczki hand-made, ale nie z modeliny i nie robione przeze mnie. Pewna osoba z mojej rodziny zaproponowała mi zrobienie takich breloczków wraz z pudełkami, pomoc w zmianie dekoracji na sali itd. Po prostu lubi robić takie artystyczne rzeczy. Same breloczki nie wiem jeszcze dokładnie jak miałyby wyglądać, bo na razie to tylko koncepcja tej osoby. Wiem, że byłyby do nich przyczepione różne koraliki i inne gadżety, taki misz-masz kolorów, faktur i kształtów... O ile dla babeczek to dość fajny pomysł, o tyle mam wątpliwości co do facetów (dla nich byłyby w jakieś innej tonacji kolorystycznej i z innymi ozdobami). I jeszcze nie wiem, co na to TŻ.

magdus
, gratuluję zdanego prawka! Sama zdałam niecały rok temu i wiem jaka to ulga

Ewusia
, najlepsze życzenia także ode mnie! Spełnienia marzeń, dużo uśmiechu na co dzień i wymarzonego ślubu!

Dobrej nocy wszystkim życzę!
Stary 2011-11-17, 00:53   #2735
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Hehe, technicznie rzecz biorąc, to ja nie jestem filologiem, tylko kulturoznawcą Ale miło mi, że uważasz moje rady za sensowne
A co do poczty, to myślę, że jesteś już na tyle długo i intensywnie z nami, że napisz do kici, powinna przyznać Ci już dostęp. A jeśli nie, to zawsze możesz o swoich problemach napisać mi na priv, może moja psychologiczna wiedza się na coś zda
O! Ja będę filologiem, a studia podobne - w końcu słoweński i chorwacki z jednej rodziny Swoje problemy opiszę na poczcie, jak uzyskam dostęp, albo wyślę priv, bo muszę się wygadać... Z sukni pierwsza mi się bardziej podoba, ale widać, że to nie to Ciekawa jestem, która z Nas się pierwsza na jakąś kieckę zdecyduje

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
a czym jezdzi?:P co do fajek masz racje, musisz Go od tego odciagnac bo to straszny i smierdzacy nalog! Na szczescie u mnie w rodzinie nikt nie pali a TZ to juz wogole wrog wszelkich uzywek
Zazdroszczę.... Mój TŻ jeździ autobusami, albo ja Go worzę, albo Jego siostra, albo tata... Niezły obciach- facet 30 lat, mający prawko, możliwość prowadzenia samochodu i samochód do dyspozycji, a jeździ jako pasażer Jestem na to okropnie wściekła, bo to facet powinien swoją babę wozić, a nie odwrotnie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Kochana napisz priv do Kici albo Niutka. One prześlą Ci hasło
Się robi

Gratuluję: prawka, przeprowadzki, zakupów, wyboru butów, biżuterii

Trzymam kciuki wizażowe za potrzebujące PMki i wspieram duchowo w sprawach ginekologicznych (mi też usuwali nadżerkę chemicznie, 3 zabiegi, ale całkowicie bezbolesne, jednak bardzo nieprzyjemne).

Sylwester: u TŻa, jak każdy Nasz Sylwester. Brak kasy robi swoje.. Ale za to jakie mamy oryginalne Andrzejki Uwaga: u Teścia

Sprawy ślubne: zapisałam się na makijaż i fryzurę na 31.12, aby przetestować "panie" a 21.11, czyli w przyszłą środę, idę mierzyć z mamusią suknie ślubne (na pewno nie kupię i nie zazaliczkuję żadnej, ale może się na jakąś zdecyduję i wtedy będę mieć pewność, że to ta i kupię ją w styczniu). Do tego pani od paznokci prawie załatwiona - jutro się będę z Nią kontaktować i zobaczymy

Dobranoc PMeczki - seksi du**czki
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 07:39   #2736
E87
Wtajemniczenie

Cytat:

W ogóle to byłam dziś na salonach Zupełnie spontanicznie spotkałam się z Kumpelą i poszłyśmy. Byłam w Madonnie i przymierzyłam tam piękną suknię, taką trochę podobną do tej falbankowej hjelma, co się nią tu kiedyś zachwycałyśmy, ale oczywiście nie można było robić fotek (pilnują bardziej, niż w więzieniu chyba, serio, nie dość, że 2 babki sterczą, to jeszcze kamery i trzecia siedzi przy monitorze), wyglądałam w niej super, ale to chyba jednak jeszcze nie to... Była jakby trochę za sztywna i za ciężka, chociaż wyglądała bardzo zwiewnie.
A w jednym salonie Kumpeli udało się zrobić po 2 zdjęcia każdej sukni, więc macie sobie pooglądajcie. W kiepskiej jakości oczywiście, bo z ukrycia, ale coś tam widać. Pierwsza była rozmiaru 46, więc w niej utonełam A druga... sam dół wzięłabym z miejsca, normalnie taaaaaaaka leciutka, zwiewniutka, taka wygodna! Z muślinu. Tylko góra była koszmarna, krzywa i brzydka, a że to suknia sprowadzana, to oczywiście nie da się jej przerobić na swoje. Także, jak zwykle, wróciłam z niczym.
Ja mam suknie z muslinu, jak ja ubralam to bylam zachwycona jej lekkoscia! Moze to wlasnie w innych salonach pomierz suknie z tego materialu i to bedzie strzal w 10
Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

Ze spraw ślubnych, to naciągnęłam wczoraj Tzta na komplet bielizny, którą założę na nasz ślub Wybrałam sobie komplecik z Intimissimi w kolorze Vaniglia (idealnie takim jak moja suknia, czyli nie czysta biel ani nie ecri). Bardotka z meeeeega pushupem - mam w niej prawie takie cycki jak Madzia w avatarku Ma też silikonowe podwójne paski wokół obwodu i nie ma szans żeby spadła, bądź się zsuneła. Były też duże rozmiary, więc nawet co bardziej obdarzonym przez naturę dziewczynom polecam. Do tego cała reszta. Wziełam pończochy samonośne. Bałam się trochę, że takie na pasie będą nieco niewygodne (nigdy w takich nie chodziłam, więc bałam się ryzykować) no i w kolorze vanilia - nie są białe, ale nie są tez cieliste. Są bardzo cieniutkie. Myślę jednak że cieliste (z cielistą koronką na górze) brzydko wyglądałyby razem z białą bielizną. Zatem ogłaszam wszem i wobec że ślubny image mam już gotowy Brakuje mi tylko jednego, jedynego elementu - torebeczki, która będzie zaplanowanym prezentem na gwiazdkę
Super Ja tez chce fotki I jak egzamin?
Magdus gratuluje prawka.
Wiktusiaczek czemu Twoj tż nie jezdzi za kolkiem? W lipcu masz slub a juz ruszylam z makijazem i fryzurka, kurde ja chyba jestem w lesie... na dodatek ostatnio mam koszmary slubne ze z niczym nie zdarze
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 07:52   #2737
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
kochaniutka będzie dobrze!! Musi być! Trzymam mocno kciuki...!

Hej

Dziekuje za slowa wsparcia ;*

Dzisiaj juz od rana z nerwów nie moge spać

Ale jakos to wytrzymam, najwyżej obrzygam gina

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 07:58   #2738
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość

Ewuuunia wszystkiego naj kochaniutka

Cytat:
Napisane przez Palulitka Pokaż wiadomość

Piękna biżu, taka delikatna, na pewno na żywo wygląda jeszcze piękniej.
Jeszcze nie składałam życzeń, więc najlepszego
dziękuję
Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość

Gosza, Paulinka, Chatka
, co do breloczków to Chatka ma rację - nie będą z naszymi imionami ani żadnym innym motywem weselnym Chcemy dać gościom jakieś uniwersalne prezenty. Byłyby to breloczki hand-made, ale nie z modeliny i nie robione przeze mnie. Pewna osoba z mojej rodziny zaproponowała mi zrobienie takich breloczków wraz z pudełkami, pomoc w zmianie dekoracji na sali itd. Po prostu lubi robić takie artystyczne rzeczy. Same breloczki nie wiem jeszcze dokładnie jak miałyby wyglądać, bo na razie to tylko koncepcja tej osoby. Wiem, że byłyby do nich przyczepione różne koraliki i inne gadżety, taki misz-masz kolorów, faktur i kształtów... O ile dla babeczek to dość fajny pomysł, o tyle mam wątpliwości co do facetów (dla nich byłyby w jakieś innej tonacji kolorystycznej i z innymi ozdobami). I jeszcze nie wiem, co na to TŻ.
ogólnie ciekawy pomysł
Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość

Ewusia
, najlepsze życzenia także ode mnie! Spełnienia marzeń, dużo uśmiechu na co dzień i wymarzonego ślubu!

Zmykam do pracy miłego dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 08:03   #2739
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Nena: Jak egzamin? ( Dziękuję za miłe słowo na poczcie
Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Super Ja tez chce fotki I jak egzamin?
ojej dzięki za pamięć egzamin poszedł bardzo dobrze. Znalazłam haczyk w aktach i poprawnie się z nim obeszłam. Zrobiłam jeden drobny błąd (ale to przez moj pogarszający się wzrok) bo nie doczytałam że miał być sierpień i zmieniłam na wrzesień albo odwrotnie. Także potwierdzam, wizażowe kciuki mają moc. Niestety muszę zostać do poniedziałku, bo mam egzamin poprawkowy, którego się strasznie boję, bo możemy mieć tylko jedną poprawkę. Ale o kciuki będę prosić we właściwym czasie

zdjęcia będą po powrocie
też nie jestem zadowolona z werdyktu top model

miłego dnia!

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 08:24   #2740
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej

Powodzenia 3mamy kciuki i bezbolesna wizyte!
Cytat:
ojej dzięki za pamięć egzamin poszedł bardzo dobrze. Znalazłam haczyk w aktach i poprawnie się z nim obeszłam. Zrobiłam jeden drobny błąd (ale to przez moj pogarszający się wzrok) bo nie doczytałam że miał być sierpień i zmieniłam na wrzesień albo odwrotnie. Także potwierdzam, wizażowe kciuki mają moc. Niestety muszę zostać do poniedziałku, bo mam egzamin poprawkowy, którego się strasznie boję, bo możemy mieć tylko jedną poprawkę. Ale o kciuki będę prosić we właściwym czasie

zdjęcia będą po powrocie
też nie jestem zadowolona z werdyktu top model

miłego dnia!
To grtaulacje i powodzenia na poprawce! Kurcze takie stresy Biedactwo ale za to pozniej beda awanse itd. itp.
Stary 2011-11-17, 08:33   #2741
madzia2306
Zakorzenienie

helooooł wiem tęskniłyście z moimi bimbałkami wczoraj cały dzień miałam zajęty najpierw wykłady u insruktorki w domu potem pojechałam do MagdziS a na koniec dnia tż przyjechał dzisiaj mam wolne od wykładów bo instruktorka stwierdziła że wszystko rozumiem i nie muszę iśc na wykłady grupą więc tylko jeszcze jutro do instruktorki pójdę na wykład i od poniedziałku jazdy bójta się ludzie jak wyjadę na ulicę

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 08:39   #2742
kindziulindzia
Zakorzenienie

Dzień dobry dziewczynki

koocur jak wyniki??

nena za egzamin oby tak dalej
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 09:26   #2743
evoonia86
Zakorzenienie

dzień dobry
Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Eh dziewczyny cały czas szukam butów fioletowych na dosyć niskim obcasie i zakrytych(nie mogą być nawet odkryte palce). Znalazłam dwie pary http://allegro.pl/czolenka-r39-26-0c...921475143.html
i te http://moda.allegro.pl/czolenka-fiol...919717470.html . Jak myślicie któreś się nadają??
mi też 1 bardziej się spodobaly. cieszę się, że ostatecznie je wybrałaś

Cytat:
aha i właśnie zamówiłam spinki dla Niusia takie mu się spodobały więc mu takie kupuję.... ciekawe jak będą wyglądać w realu.
spinki sa śliczne ten kamień bardzo ładnie się mieni. czekamy na relację, jak wyglądają na żywo

a propo spinek- muszę w końcu wieczorem wrzucić fotki spinek mojego TŻ-ta.

Czarnooka_Paula kochana jestem z Tobą

Cytat:
Ze spraw ślubnych, to naciągnęłam wczoraj Tzta na komplet bielizny, którą założę na nasz ślub Wybrałam sobie komplecik z Intimissimi w kolorze Vaniglia (idealnie takim jak moja suknia, czyli nie czysta biel ani nie ecri). Bardotka z meeeeega pushupem - mam w niej prawie takie cycki jak Madzia w avatarku Ma też silikonowe podwójne paski wokół obwodu i nie ma szans żeby spadła, bądź się zsuneła. Były też duże rozmiary, więc nawet co bardziej obdarzonym przez naturę dziewczynom polecam. Do tego cała reszta. Wziełam pończochy samonośne. Bałam się trochę, że takie na pasie będą nieco niewygodne (nigdy w takich nie chodziłam, więc bałam się ryzykować) no i w kolorze vanilia - nie są białe, ale nie są tez cieliste. Są bardzo cieniutkie. Myślę jednak że cieliste (z cielistą koronką na górze) brzydko wyglądałyby razem z białą bielizną. Zatem ogłaszam wszem i wobec że ślubny image mam już gotowy Brakuje mi tylko jednego, jedynego elementu - torebeczki, która będzie zaplanowanym prezentem na gwiazdkę
gratuluję pozytywnego wyniku z egzaminu a tą bielizną to mnie zaintrygowałaś sama sie rozglądam za ślubnym komplecikiem i może właśnie pobuszuję w Intimissimi mogłabyś napisać jaki to model?

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Wklejam fotki moich kolczyków i bransoletki tak jak pisałam, zdjęcia nie oddają uroku, ale ja jestem naprawdę zachwycona tym jak wyglądają na żywo
zakochałam sie w bransolecie

Chatko niestety żadna suknia nie zrobiła na mnie wrażenia
Stary 2011-11-17, 09:35   #2744
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cześć dziewczynki
u mni zimno, ale słońce tak świeci, że szukałam okularów p/słonecznych do auta

nena gratuluję rozpracowania podstępu
chatko widać, że nie trafiłaś jeszcze na swoją suknię
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 09:35   #2745
justyna_g4
Zakorzenienie

Witajcie czwartkowo.

Dzisiaj mam chwilę oddechu, ale wypadałoby się brać za pisanie pracy. :/

Chatka Zgadzam się z dziewczynami to jeszcze nie to zwłaszcza, że jak napisałaś nie było WOW

Wiktusiaczek Współczuję problemów. Jak masz ochotę i chcesz się wygadać to możesz napisać priv. Wiem jak to jest i ostatnio mi pomogło jak się wygadałam dziewczynom .

Cytat:
Hej

Też mam nadżerkę, ale moja pani ginekolog powiedziała, że będziemy ją obserwować bo wyniki badań były dobre.
Jak mogę wiedzieć czemu zdecydowałaś się na wypalanie, a nie na wymrażanie??
Ja muszę poszukać gabinetu, który zrobi mi wymrażanie na NFZ bo nie chce płacić 500zł ( chyba ze się nie uda znaleźć na NFZ ale podobno robią). Moja pani doktor powiedziała, że skoro nie rodziłam jeszcze to lepsze dla mnie będzie wymrażanie, a nie wypalanie bo po wypalaniu jest blizna i może pękać przy porodzie.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 09:41   #2746
Palulitka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
dzień dobry

gratuluję pozytywnego wyniku z egzaminu a tą bielizną to mnie zaintrygowałaś sama sie rozglądam za ślubnym komplecikiem i może właśnie pobuszuję w Intimissimi mogłabyś napisać jaki to model?
ja polecam wybrać się do salonu gdzie jest brafiterka która świetnie dobierze biustonosz, sama skusiłam się jakieś pół roku temu i juz nigdy nie kupie stanika w żadnym sklepie typu intimisiumi czy triumph. z 80C zrobiła mi 70 G a efekt powalający
Stary 2011-11-17, 09:43   #2747
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
ja polecam wybrać się do salonu gdzie jest brafiterka która świetnie dobierze biustonosz, sama skusiłam się jakieś pół roku temu i juz nigdy nie kupie stanika w żadnym sklepie typu intimisiumi czy triumph. z 80C zrobiła mi 70 G a efekt powalający
mam właśnie taki plan, ale trochę się stresuje
już i tak noszą 65C/60D zamiast starego 75A, ale taka wizyta mnie jakoś stresuje
Stary 2011-11-17, 09:49   #2748
magdawe02
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Też mam nadżerkę, ale moja pani ginekolog powiedziała, że będziemy ją obserwować bo wyniki badań były dobre.
Jak mogę wiedzieć czemu zdecydowałaś się na wypalanie, a nie na wymrażanie??
Ja muszę poszukać gabinetu, który zrobi mi wymrażanie na NFZ bo nie chce płacić 500zł ( chyba ze się nie uda znaleźć na NFZ ale podobno robią). Moja pani doktor powiedziała, że skoro nie rodziłam jeszcze to lepsze dla mnie będzie wymrażanie, a nie wypalanie bo po wypalaniu jest blizna i może pękać przy porodzie.
Jak się okazuje, jakąś formę nadżerki ma 9 na 10 kobiet. Moja jest ponoć bardzo duża ale też mam wyniki dobre, nie doskwiera mi z żadnej strony, więc sobie na razie z nią chodzę. Tylko koniecznie cytologia raz w roku...

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Cytat:
Hej

Bardzo mocno trzymam kciuki ja przezyłam wczoraj dentystę-sadystę to Ty na pewno też dasz radę
magdawe02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 09:52   #2749
Palulitka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
mam właśnie taki plan, ale trochę się stresuje
już i tak noszą 65C/60D zamiast starego 75A, ale taka wizyta mnie jakoś stresuje
nie ma czego, one dobiorą tak stanik żeby jak najładniej wyeksponować biust. W tym sklepie co ja byłam trafiłam na bardzo miła Panią która zakładała bardzo sprawnie stanik a później nauczyła mnie jak go zakładać. Podejrzewam że wszystkie Panie w każdym sklepie z profesjonalnym dobieraniem staników są tak miłe i pomocne, przynoszą tyle staników aż osiągnie się pożądany efekt.
Stary 2011-11-17, 09:56   #2750
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
nie ma czego, one dobiorą tak stanik żeby jak najładniej wyeksponować biust. W tym sklepie co ja byłam trafiłam na bardzo miła Panią która zakładała bardzo sprawnie stanik a później nauczyła mnie jak go zakładać. Podejrzewam że wszystkie Panie w każdym sklepie z profesjonalnym dobieraniem staników są tak miłe i pomocne, przynoszą tyle staników aż osiągnie się pożądany efekt.
A mozna wiedziec w jakim sklepie bylas?
Stary 2011-11-17, 09:57   #2751
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Eh dziewczyny cały czas szukam butów fioletowych na dosyć niskim obcasie i zakrytych(nie mogą być nawet odkryte palce). Znalazłam dwie pary http://allegro.pl/czolenka-r39-26-0c...921475143.html
i te http://moda.allegro.pl/czolenka-fiol...919717470.html . Jak myślicie któreś się nadają??
Śliczne te buty! Sama bym kupiła takie ale ja chcę obcas 5,5 i chyba będę musiała za nie dać dużo więcej niestety :/
Nie wiem jak ty je znalazłaś bo ja już kilka razy szukałam takich na alle i nigdy mi się nie udało.
Jak już je będziesz mieć do napisz czy są wygodne i nie spadają bo ja się obawiam, że będą mi skakać i zastanawiam się nad jakimiś z paskiem.

Cytat:
tak właśnie myślałam że któraś PM ma podobne ale ona chyba ma bardziej takie śliwkowe

dziękuję

chyba je zamówię....
Ja wklejałam te buty i na pewno je kupie albo n a pierwszy albo na drugi dzień.

A właśnie co do butów...zaczęłam się zastanawiać i nie wiem co robić. Chce na pierwszy dzień fioletowe bo mi się to bardzo podoba, ale z drugiej strony na drugi dzień będę mieć na pewno fioletową sukienkę i też by się przydały fioletowe buty. Trochę bez sensu, żeby kupować dwie pary fioletowych, a jak powiedziałam Tż, że na drugi dzień kupię czarne to mi kręcił nosem, że panna młoda w czarnych butach.

Wogóle ostatnio Tż mnie zaskakuje coraz bardziej. Właśnie jak rozmawialiśmy o butach zapytał mnie jak będę pomalowana. Nie sądziłabym, że wogóle o tym pomyśli,a on mnie pyta. Powiedziałam, że jeszcze nie wiem i zapytałam skąd to pytanie, a on mi mówi, że po prostu był ciekawy.

Laura

Stary 2011-11-17, 10:00   #2752
(kicia)
Zakorzenienie

ja też właśnie chciałam się wybrać kupić najlepiej dobrany stanik ale wiecznie mi nie po drodze

swoją drogą koleżanka nasza z watku która niestety się na razie nie udziela (fraise) ma u mnie w mieście własny sklep ale niestety no na razie nie na moją kieszeń bo 150 zł za stanik dla mnie to sporo

a w Lublinie nawet nei wiem gdzie szukać
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 10:02   #2753
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdawe02 Pokaż wiadomość
Jak się okazuje, jakąś formę nadżerki ma 9 na 10 kobiet. Moja jest ponoć bardzo duża ale też mam wyniki dobre, nie doskwiera mi z żadnej strony, więc sobie na razie z nią chodzę. Tylko koniecznie cytologia raz w roku...
No własnie ja zrobiłam wszystkie badania. Byłam nawet w szpitalu onkologii ginekologicznej na kolposkopii i powiedzieli mi, ze wszystko jest w porządku.
Pani ginekolog tłumaczyła mi, że jest taka nadżerka, która się nazywa rzekoma i ona nie ma żadnych patologicznych komórek tylko wygląda jak nadżerka. Ale z drugiej strony stwierdziła na ostatniej wizycie, że można by ją wymrozić. Ciekawa jestem co powie jak pójdę na kontrole w lutym i powiem, że chcemy się starać o dziecko od października.

Laura

Stary 2011-11-17, 10:03   #2754
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
pójdę i do takiego sklepu ale chciałabym też zobaczyć ten komplet Neny. najpewniej skończy się tak, że kupię sobie 2
Stary 2011-11-17, 10:05   #2755
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
też planuję skorzystać z tego typu usługi. Jestem pewna na 100%, że nie mam dobrze dobranego stanika. Sama to widzę, więc jak najszybciej muszę dowiedzieć się jaki powinna mieć rozmiar i kupić sobie porzadny stanik. Wypróbuję teraz i potem zainwestuję w stanik do ślubu by czuć się w nim najlepiej jak się tylko da
Muszę tylko znaleźć taki sklep w Krakowie... może któraś z Was się orientuje w tej kwestii??
Stary 2011-11-17, 10:07   #2756
Palulitka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
A mozna wiedziec w jakim sklepie bylas?
byłam sklepie w Warszawie, więc pewnie nie pomogę dużo nazwą, bo oni mają swoje 3 sklepy ale właśnie na terenie Warszawy. Ale dla mieszkających w stolicy to sklep Li Parie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
ja też właśnie chciałam się wybrać kupić najlepiej dobrany stanik ale wiecznie mi nie po drodze

swoją drogą koleżanka nasza z watku która niestety się na razie nie udziela (fraise) ma u mnie w mieście własny sklep ale niestety no na razie nie na moją kieszeń bo 150 zł za stanik dla mnie to sporo

a w Lublinie nawet nei wiem gdzie szukać
No niestety ceny dosyć wysokie, ale własnie w bardzo zbliżonych cenach kupuje się jakieś ciekawsze staniki właśnie w Triumphie czy Intimisimi, więc jeśli miała bym wybierać to wolała bym taki dopasowany przez brafiterkę.
Stary 2011-11-17, 10:08   #2757
Talaaa87
Zadomowienie

Hej Dziewczynki Nadrobiłam Was, ale nie mam weny odpisywać... Gratuluje coraz mniejszej liczby dni do ślubu załatwionych spraw kolejnych zakupów
Widze że rozmawiacie o biustonoszach... ja tez chcętnie wybrała bym sie do takiego poządnego salonu gdzie jest brafiterka, ale u mnie w mieście nie ma, a poza tym ciężko jest dostać biustonosz o miseczce wiekszej niż E a ja niestety potrzebuje duuuuużo większej

Pani Mgr
Talaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 10:11   #2758
E87
Wtajemniczenie

Cytat:

A właśnie co do butów...zaczęłam się zastanawiać i nie wiem co robić. Chce na pierwszy dzień fioletowe bo mi się to bardzo podoba, ale z drugiej strony na drugi dzień będę mieć na pewno fioletową sukienkę i też by się przydały fioletowe buty. Trochę bez sensu, żeby kupować dwie pary fioletowych, a jak powiedziałam Tż, że na drugi dzień kupię czarne to mi kręcił nosem, że panna młoda w czarnych butach.

Wogóle ostatnio Tż mnie zaskakuje coraz bardziej. Właśnie jak rozmawialiśmy o butach zapytał mnie jak będę pomalowana. Nie sądziłabym, że wogóle o tym pomyśli,a on mnie pyta. Powiedziałam, że jeszcze nie wiem i zapytałam skąd to pytanie, a on mi mówi, że po prostu był ciekawy.
To moze na drugi dzień buty w kolorze ecru, mysle ze byloby to fajne polaczenie - fioletowa cukienka i dodatki w kolorze ecru - buty, torebeczka, moze jakas przypinka (typu roza) w kolorze ecru na sukience, czy tez bolerko na wszedlki wypadek w takim odcieniu...?
Moze sie chce przygotowac na wypadek "fioletowego oka"

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Cytat:
byłam sklepie w Warszawie, więc pewnie nie pomogę dużo nazwą, bo oni mają swoje 3 sklepy ale właśnie na terenie Warszawy. Ale dla mieszkających w stolicy to sklep Li Parie

No niestety ceny dosyć wysokie, ale własnie w bardzo zbliżonych cenach kupuje się jakieś ciekawsze staniki właśnie w Triumphie czy Intimisimi, więc jeśli miała bym wybierać to wolała bym taki dopasowany przez brafiterkę.
Yhm... a skad moge wiedziec czy w danym sklepie jest taka Pani-Brafiterka? Musze sie po prostu pytac w danym sklepie?
Stary 2011-11-17, 10:13   #2759
magdawe02
Raczkowanie

Cytat:
No własnie ja zrobiłam wszystkie badania. Byłam nawet w szpitalu onkologii ginekologicznej na kolposkopii i powiedzieli mi, ze wszystko jest w porządku.
Pani ginekolog tłumaczyła mi, że jest taka nadżerka, która się nazywa rzekoma i ona nie ma żadnych patologicznych komórek tylko wygląda jak nadżerka. Ale z drugiej strony stwierdziła na ostatniej wizycie, że można by ją wymrozić. Ciekawa jestem co powie jak pójdę na kontrole w lutym i powiem, że chcemy się starać o dziecko od października.
Moja cytologia co prawda nie jest wzorowa (grupa I), bo odkąd miałam ją po raz pierwszy wykonywane (chyba 5 lat temu) to zawsze mam II grupę więc coś tam patologicznego jednak jest Też miałam kolposkopię i nie wspominam tego za mile, ale może dlatego że miałam 18 lat, lekarz był niedelikatny i koniecznie chciał mnie "zmusić"do tego wymrażania. Umówiłam się ale na zabieg nie poszłam. Zresztą w ogóle już nie poszłam do tego gina. Od tamtej pory byłam u dwóch innych lekarzy i oboje stwierdzili, że jeśli nie ma objawów (bólu, krwawień) to nie będziemy jej ruszać. Nawet ostatnio gin powiedziała mi, że nadżerka może być wrodzona i ja właśnie mogę być takim przypadkiem. Pytałam nawet jej czy może to być jakaś przeszkoda w zajściu w ciążę. Stwierdziła, że raczej nie, ale gdybym po kilkumiesięcznych staraniach jednak nie mogła zajść, to się zabierzemy za nadżerkę
magdawe02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 10:14   #2760
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:

no ja też wolałabym bo ostatnio kupiłam stanik w triumphie i jestem niezadowolona. Wcale taki fantastyczny nie jest a zapłaciłam za niego coś powyżej 100zł.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości