![]() |
#4651 |
KOTerator
|
Dot.: Koty część II
Chyba już nadrobiłam wszystkie zaległości
![]() Co tam u Waszych kociambrów słychać? Milka zostanie na ten weekend (i dwa następne) sama... tzn tylko z całą rodziną - mnie nie będzie... Nie będą jej wypuszczać ani jej sprzątać... Będzie biedna musiała wytrzymać beze mnie ![]() Sonia za to zostanie całkowicie sama u mnie, ale dwa dni to dla niej nie problem. Jaka u Was pogoda? U mnie od rana pada śnieg - Sonia jest zachwycona ![]() Edytowane przez monika_sonia Czas edycji: 2011-11-16 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4652 |
Wtajemniczenie
|
monika_sonia porównując pierwsze i ostatnie zdjęcie to kicia przeszła niezłą metamorfozę
a powiedz mi skąd masz taką klatkę?
![]() |
#4653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, mam pytanie jeśli chodzi o zbliżajacy się Sylwester. Nie wiem jak koty mogą reagować na huk. Mojej babci kotka zawsze się chowała gdzieś, a my nie wiem co robić z Mężem. Nie chcemy kotki samej w domu zostawić jak gdzieś pójdziemy, i chcemy ją do babci zawieźć i nie wiem czy lepoiej dla kota, żeby była w kątach które zna i sama, czy lepiej jednak z Kimś, żeby się bała. Dom babci zna troszkę, bo czasem tam bywa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4654 | |||
KOTerator
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() U weta możesz dostać tabletki na uspokojenie, stress out albo coś tego typu, kotek nie będzie się męczył. Ja bym ją zostawiła w domu - schowa się gdzieś i da radę ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4655 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4657 | |
KOTerator
|
Cytat:
![]() ale antybiotyków może z mlekiem nie mieszaj... chyba, że tak kazał wet? ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Właśnie się szarpnęłam na zamówienie dwóch budek pluszowych ![]() ![]() (jedna dla Sonii, jedna dla Milki - takie same, bo jak już Milka będzie z nami mieszkać, to budka będzie u nas - a nie lubię mieć dużo wzorów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4658 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#4659 | |
KOTerator
|
Cytat:
![]() ![]() Rybiorku, (tak się to odmienia?) Gdzie jesteś? ![]() Edytowane przez monika_sonia Czas edycji: 2011-11-16 o 14:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4660 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4661 | |
KOTerator
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bylam w Polnocnej Irlandii (w Newry) zalatwiac insurance number (odpowiednik polskiego nip), potrzebny zeby w ogole starac sie o prace tam, wrocilismy przed momentem bo po wizycie w urzedzie (2 godziny interview ![]() jestem padnieta, posty nadrobilam ale nie mam sily pisac, obejrzalam oczywiscie jeszcze raz fotki Milki i naprawde widac ze zajmujesz sie nia dobrze, wkladasz w to cale serce ![]() napisze tylko jedno, dzisiaj nie szlam do pracy no bo jechalismy zalatwiac sprawy i spalam do 8-mej, Cyc byl juz tak glodny ze z desperacji ciagnal mnie za wlosy, dosc mocno.... (pare mi wyrwal ![]()
![]() |
#4663 | |||
KOTerator
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Głaski dla Skuterka i Cycka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4664 |
Zakorzenienie
|
niedobrze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4665 |
Przyczajenie
|
Witajcie.
Moja Kicia rośnie mi w oczach ![]() ![]() Zrobiła się z niej też mała wariatka, terrorystka, jest grzeczna tylko gdy śpi ![]() Dodaję fotki z dzisiejszej zabawy ![]() ![]() ![]() i ostatnia fotka z 27.10, żeby porównać jak urosła i się zmieniła ![]() Głaski dla Waszych kociaków ![]() Edytowane przez Mihaella Czas edycji: 2011-11-16 o 22:43 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4666 | |||
KOTerator
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4667 |
KOTerator
|
Właśnie wróciłam od Milki. Na śniadanie zjadła Animonda Carny Kitten - bardzo dobre
![]() ![]() Sonia wczoraj trzęsła się z zimna (ale tak zimno nie było...), raz równocześnie ziewnęła i kichnęła ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4668 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
u nas wszystko w normie, po powrocie z Polnocnej Irlandii dalismy kotom jesc i zaczely szalec, tak sie gryza w czasie walk ze futro kepkami z nich spada, musze naladowac baterie do kamery i to nagrac, jak sie wala po glowach to az slychac dudnienie, jak juz sie totalnie zapomna w walce to warcza i jecza jednoczesnie dzisiaj rano nikt mnie nie budzil, wstalam pierwsza a koty za mna ![]()
![]() |
#4669 |
Wtajemniczenie
|
A ja zamówiłam dla Comy dwie nowe karmy na spróbowanie- Applaws. Co prawda chętnie je Orijena, ale jakaś odmiana by się przydała
No i jeszcze taki prezencik na mikołajki ![]() ![]() Tunel żółw, myślę, że jej podpasuje, lubi takie dziury i zakamarki. Mąż powiedział, że częściej kotu robię prezenty niż jemu ![]()
#4670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4671 |
Zadomowienie
|
mam pytanie jako niedoświadczona kociara czemu mojej Tidze śmierdzi z paszczy jak ziewa widzę że ma wszystkie ząbki wiec chyba nie wymienia ma ok 6 miesięcy wiec nie wiem robaki?
acha i jeszcze jedno nos powinna miec mokry czy suchy? bo nigdy nie pamiętam |
![]() ![]() |
![]() |
#4672 | |
KOTerator
|
Cytat:
![]() ![]() Ten żółw ładnie wygląda, myślałam o nim dla dwóch kotek, ale w końcu wzięłam dwie budki bo wyszło taniej. Daj znać jak przyjdzie czy się opłaca, może kiedyś zamówię ... ![]() Jak już kupuję prezenty bez okazji, to tylko dla kota ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4673 | ||
Zakorzenienie
|
Do kocich mam ktore mialy sikajacego kota, jak pierzecie takie rzeczy? Mam wersalke z gabki, bez sprezyn chyba, no i musze to cholerstwo uprac po tym jak TZ wczoraj nie dal psu lekow rano, wyszlismy na spacer ja zwialam na uczelnie, w ciagu moich zajec pies dostal zgagi i pil wode na potege przez co mi sie zlal na wyrko.
![]() |
#4674 | |
KOTerator
|
Jeszcze zaczyna się jej pojawiać wrzód na wardze
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4675 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Śnieg? OhO Ho Ho. Też bym już chciała śnieg... Ale tylko na chwilkę... ![]() ![]() Cytat:
Śliczna! Zresztą odkąd mam Kitty to każdy kotek jest dla mnie śliczny ![]() Cytat:
Kod:
raz równocześnie ziewnęła i kichnęła :brzydal: - dźwięk był taki dziwny i śmieszny, że aż się wystraszyłam :cool: PS: I dalej pod nosem się uśmiecham jak to sobie wyobrażę ![]() Kitty: Psikk! (w sensie kichnięcie) Ja: Na zdrowie! TŻ: Jej to mówisz "na zdrowie", a mi to już nie! Wczoraj usłyszałam takie... bum, bum o okno, a że mieszkam w bloku na 4 pietrze, więc moja pierwsza myśl- jakiś ptak się odbił o okno, mimo, że to się nigdy nie zdarzało. Patrzę na okno, a tam.... taka wielka, rzadka... kupa ![]() ![]()
![]() |
#4676 | ||
KOTerator
|
Cytat:
Sonii po rybce jeedzie ![]() Ząbki czyszczę jej sporadycznie raz na ruski rok petosanem... I czaję się na dental fresh do wody, ale to jak już Milka będzie po operacji i wolna od weta. ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4677 |
Rozeznanie
|
mam 5 kotów.
#4678 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oczywiście, że dam znać, o budce też myślałam, ale to może pod choinke dostanie ![]() Jeszcze trochę i całkiem już zagracę nasze malutkie mieszkanko, a jeszcze mi się marzy taki fajowy drapak jaki mają Skuterek i Cyc. Ale to już chyba jak się przeprowadzimy to małż się weźmie za to. No i chciałabym drugiego kota, ale będę musiała mocno się postarać, żeby przekonać tż, bo na razie nie chce nawet o tym słyszeć, a Comie przydałoby się towarzystwo. Uwielbia się z kotem mojej mamy ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- W domu?
![]() |
#4679 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak to maly/mlody kotek to powodem najczesciej jest wypadanie zabkow i rosniecie nowych, Cycek tak mial jak skonczyl 6 miesiecy i zajezdzalo przez miesiac, Skuterowi capi od 2 tygodni ale teraz juz wiem dlaczego, wczoraj zrobilismy inspekcje ozebienia (nie chcial wspolpracowac skubaniec) i ma polowe uzebienia, druga polowa zaczyna rosnac, widac czubeczki nowych zabkow na dziaslach (w Irlandii widac koty dojrzewaja pozno bo Skuter ma teraz 6 miesiecy) co do noska to nie wiem, nasze maja zimne i lekko wilgotne, oba sa zdrowe Cytat:
![]() i nowinka - Skuter zaczal nasladowac Cycka w drapaniu drapaka ![]()
![]() |
#4680 | |
KOTerator
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.