![]() |
#2221 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Cytat:
![]() Ad.2 ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() chociaż... kiedyś mi się przyśniło uprawianie w podziemiach mojego liceum... ![]() to może być do zrobienia... ![]() koniec myślenia o głupotach, dziecko ma ślubowanie dzisiaj... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2223 | |
Konto usunięte
|
PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
Cytat:
![]() 2. Nie 3. Nie dobrze, na kiepski rynek trafiliśmy ![]() 4. ![]() 5. Nie będzie żadnego masowania, nie stać mnie na usługi Teziaka ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Kokufa, sprzedałem koledze flaszkę i już żałuję ![]() Muszę ją odzyskać ![]() Jaki ja głupi byłem, w dodatku za bezcen ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2224 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Muszę spróbować, dzięki za radę. O, mnie też lewy. Cytat:
![]() O nie, są za ładne ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2225 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2226 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2227 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaż osobiście bym jej nie nabyła bo do niczego mi nie pasuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;30558189] Kokufa, sprzedałem koledze flaszkę i już żałuję ![]() Muszę ją odzyskać ![]() Jaki ja głupi byłem, w dodatku za bezcen ![]() ![]() zdarza się Cytat:
Bosz ile dziś w pracy byłam, normalnie zaszalałam ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2228 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
gorowałam i to ze 20 minut ![]() Cytat:
o ja nie moge...bosz...skad ty bierzesz te kolezanki??? w zyciu nie spotkałam takih lasek ![]() Cytat:
o rety a czemu? moj nowy instruktor mam jdnak jedną wade ![]() slucha w aucie koszmarnej muzy- ja nawet nie wiem co to za rodzaj jest ale cos takiego (tekst zmyslony ale w klimacie) -gosci melorecytuje-choc, choc do mnie kochanie usiądx mi na kolanie jjeeeeeee joooooooł itd -w refrenie spiewa laska cienkim głosikiem- juz pędze kochanie, czekam tylko az ci stanie lalalala masssakra ![]() a potem było radio i taki dosc znany kawałek po angielsku ,ale nigdy wczesniej nie zwróciłam uwagi ze w refrenie leci: -mama, mama, mama, ajm a szara mendaaaa ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- o galilu pisze ze bedzie rozwiazania konkursu ale mało fotek przyszło-jescze sie okaze ze tylko ja , skarb i teza wysłaliśmy ![]()
![]() |
#2229 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2231 |
Zakorzenienie
|
#2232 |
Zakorzenienie
|
#2233 | |
Nindżopesz
|
Koleżanki Mai wymiatają
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Bakterie mi padli więc może kiedyś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2234 |
grozi wypollizowaniem
|
ej spoko-okazuje sie ze nie tylko jak tak słysze ![]() -Zakwaaaasy! ![]()
#2235 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A bo takie są przepisy. "Przez granicę nie wolno przewozić okazów CITES czyli żywych zwierząt i roślin, wypreparowanych zwierząt i ich części oraz produktów wykonanych z chronionego gatunku. Przez granicę nie wolno przewozić bez pozwolenia m.in.: - małp, żółwi lądowych i morskich, papug, ptaków drapieżnych, węży i jaszczurek, - storczyków, kaktusów, roślin owadożernych, - skór z: kotów drapieżnych, wilków, niedźwiedzi, małp i zebr, - wyrobów z kości słoniowej lub ze skór węży, krokodyli i jaszczurek a także skorup żółwi, - produktów medycyny chińskiej zawierających piżmo, rogi nosorożców, kości tygrysów albo wyciągi z woreczków żółciowych niedźwiedzi, - kawioru ryb jesiotrowatych, - koralowców i muszli, - spreparowanych motyli." Na szczęście, jak do tej pory, nic nie podają o legalnym ganianiu ludzi po ulicach i sprawdzaniu czy gadzina prawdziwa czy tylko robiona na gadzinę. ![]() ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Cytat:
![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2236 |
grozi wypollizowaniem
|
zeby nie było ze zmyslam:
zakwasy 0:21 szara menda 1:14 http://www.youtube.com/watch?v=owldT-fyq90
#2237 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2238 |
grozi wypollizowaniem
|
![]() ciekawe co bedzie nagrodą ![]() ale jak bym wygrała to nagrodą na pewno byłaby jasminowa swieczka ![]()
#2239 |
BAN stały
|
![]() ![]() Wirus Flo mnie dosięgnął, przynajmniej uważałam na miskę, nauczona jej doświadczeniem. ![]() Co by tu zjeść, żeby nie......? |
![]() ![]() |
![]() |
#2240 | ||||||
Panaroja
|
Ziuty znad niczego
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2.no to Bar zgarnia wszystkie nagrody ![]() Czy u Was też tak pioruńsko zimno dziś ![]() kupiłam dwa pęczki koperku i zamroziłam posiekany . ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2241 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ładuj i obfocaj ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ta piosenka jest fogóle wybitna, rom po po pom też jest fajne ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2242 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2243 |
Konto usunięte
|
Już dobrze, a nawet lepiej.
Dzwonię do tego kolegi i mówię, że głupia sprawa, a on mi przerywa. I pyta czy mógłby zwrócić tę flaszkę, bo zapach jakiś taki strasznie gorzki cały czas i fogle. Mówię, że jasne, spoko. Wtedy się pyta co chciałem od niego, a ja, że chciałem odzyskać tę flachę. ![]() Ale uśmialiśmy się. Oddał mi tamto szkło, dopłacił i wziął inne, ale za tym już płakał nie będę ![]() Kokufa, ale mam szczęście ![]() Drogi Wizażu, dziękuję za uwagę ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2244 |
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;30561247]Już dobrze, a nawet lepiej.
Dzwonię do tego kolegi i mówię, że głupia sprawa, a on mi przerywa. I pyta czy mógłby zwrócić tę flaszkę, bo zapach jakiś taki strasznie gorzki cały czas i fogle. Mówię, że jasne, spoko. Wtedy się pyta co chciałem od niego, a ja, że chciałem odzyskać tę flachę. ![]() Ale uśmialiśmy się. Oddał mi tamto szkło, dopłacił i wziął inne, ale za tym już płakał nie będę ![]() Kokufa, ale mam szczęście ![]() Drogi Wizażu, dziękuję za uwagę ![]() A co to za flaszkę chciałeś odzyskać?I jaką sprzedałeś ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2245 |
Panaroja
|
To spokojnie możesz troszkę zjeść jakiejś bułki czy sucharków na początek albo ryżu .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2246 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2247 | |||
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;30558189]
Kokufa, sprzedałem koledze flaszkę i już żałuję ![]() Muszę ją odzyskać ![]() Jaki ja głupi byłem, w dodatku za bezcen ![]() Tak ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;30561247]Już dobrze, a nawet lepiej. Dzwonię do tego kolegi i mówię, że głupia sprawa, a on mi przerywa. I pyta czy mógłby zwrócić tę flaszkę, bo zapach jakiś taki strasznie gorzki cały czas i fogle. Mówię, że jasne, spoko. Wtedy się pyta co chciałem od niego, a ja, że chciałem odzyskać tę flachę. ![]() Ale uśmialiśmy się. Oddał mi tamto szkło, dopłacił i wziął inne, ale za tym już płakał nie będę ![]() Kokufa, ale mam szczęście ![]() Drogi Wizażu, dziękuję za uwagę ![]() .... głupi to jednak zawsze ma szczęście ![]() ![]() ![]() Cytat:
To może jednak coś się stało, na razie nie pisz w tym wątku czarnolistowym... Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2248 |
Zakorzenienie
|
Flo dziękuje za Markiza
![]() Lucho też bym za tym Hermesem płakał ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2249 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2250 |
Zakorzenienie
|
O bosh, przeglądam wąt biedronkowy i myślałam, że tam gryx się wypowiada, a do nas nie zajrzy
![]() https://wizaz.pl/forum/member.php?u=916745 ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.