Biedronka - produkty godne polecenia cz. XI - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-17, 15:04   #2131
DarkNoir
Zakorzenienie

GG do DarkNoir
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XI

Cytat:
Napisane przez verkaloo Pokaż wiadomość
KUpiłam wczoraj krewetki Black Tiger - są świetne !
Masz jakiś fajny przepis na te krewetki?

Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul

DarkNoir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 15:17   #2132
tikutik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patusianiunia91 Pokaż wiadomość
moim zdaniem zaniżona.
ja kupiłam 4. i są strasznie krótkie;/ a mam 165cm. oO
Cytat:
Napisane przez zabciajs Pokaż wiadomość
Zaniżona.
Normalnie noszę 2, a te w biedronce kupuję 3.
Wzrost 160
Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
To ja mam odmienne zdanie od większości, bo kupiła 2 i są bardzo luźne A nosze właśnie dwójki na co dzień.
Cytat:
Napisane przez jofka Pokaż wiadomość
? ja mam 164 i wzięłam rozm. 2. Moim zdaniem rozmiarówka się zgadza. Zawsze biorę 2 Tak samo było z 40 den.

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Czyli jednak stwierdzam, że to po prostu zależy od gabarytów, a nie od wzrostu. Liczy się także jaki ma się rozmiar S, M, czy L.
roz. 2 jest idealny dla 164 o rozm. xs/s
Cytat:
Napisane przez dysia77 Pokaż wiadomość
szczerze, to trochę dziwi mnie to, co piszesz, bo ja mam 170cm wzrostu, nie mam nóg co prawda do samej szyi ale normalnie noszę rozmiar rajstop- 3 a w biedronce kupiłam rozmiar 4 i wydają mi się w sam raz. Nie za długie i nie za szerokie w pasie, ale też nie ściągają mi się z kroku do kolan ze względu na to, ze są za krótkie I nie są jakoś na maksa naciągnięte przez co widać, ze mają te 60den jak podaje producent. Kurcze, jakbyśmy pisały o dwóch różnych rodzjach rajstop
Kupiłam 3 pary i jestem bardzo zadowolona
Co wypowiedź to inna Ja właściwie mam już w domu te rajstopy, nawet 4 różne kolorki, po prostu nie miałam okazji ich jeszcze założyć. Były w opakowaniu i chciałam wiedzieć ja z rozmiarówką, skoro o tych balerinach też piszecie, że coś nie pasuje. W końcu jak zaczęłyście odpisywać rozpakowałam jedne i przymierzyłam są idealne. Normalnie noszę 3 i te 3 też mi pasują, noszę rozm. M. Mimo wszytsko dziękuję za wszystkie odpowiedzi!

Kurcze tak mi narobiłyście smaka tymi migdałami cynamonowymi i tuńczykiem, że właśnie wybieram się do Biedronki na zakupy
tikutik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 15:26   #2133
hejYou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DarkNoir Pokaż wiadomość
Masz jakiś fajny przepis na te krewetki?
Co prawda pytanie nie do mnie , ale mi smakują z tego przepisu ;

Krewetki w cieście piwnym dla 4 osób:
150 - 200 ml jasnego schłodzonego piwa (lub wody gazowanej)

125 g mąki + 3 dodatkowe łyżki do obtoczenia krewetek

1/2 łyżeczki proszku do pieczenia
1/4 łyżeczki sproszkowanej chilli
sól
olej do głębokiego smażenia
300 g surowych krewetek, obranych, z ogonkiem
2 cytryny, pokrojone na kawałki
Wykonanie:
  • Stopniowo miksować piwo z mąką wymieszaną z proszkiem do pieczenia, solą i chili. Dodawać tyle piwa, aby uzyskać odpowiednią konsystencję dość gęstego, ale płynnego ciasta.
  • Dobrze rozgrzać olej na głębokość minimum 5 cm, obtoczyć krewetkę w mące i umoczyć w cieście, trzymając za ogonek. Strzepnąć nadmiar ciasta i zanurzyć w gorącym oleju. Jednocześnie smażyć 4 krewetki, aby temperatura oleju nie obniżyła się i ciasto nie nasączyło się zbytnio tłuszczem. Krewetki smażyć przez około 2 minuty na złoty kolor.
  • Odsączyć na papierowym ręczniku i ewentualnie posypać solą. Podawać z kawałkami cytryny i majonezem lub sosem tatarskim w oddzienej miseczce.
Przepis na sos tatarski:
300 ml majonezu
50 g liści bazylii (roszponki lub rukwii wodnej), posiekanych
1 łyżeczka drobno posiekanego estragonu
2 łyżki posiekanej natki pietruszki
1 łyżka pokrojonych kaparów
2 łyżki drobno pokrojonych korniszonów

Wszystkie składniki sosu wymieszać.

lub

Krewetki rozmrozić (najsmaczniejsze są duże, bez pancerzyków i obgotowane, lub małe – koktajlowe). Odlać wodę z krewetek, osuszyć na papierowym ręczniku. Utrzeć w misce masło, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, odrobinę soli i świeżo zmielonego czarnego pieprzu, dokładnie rozetrzeć. Na patelni lub w głębokim rondlu rozgrzać 3/4 porcji masła czosnkowego, włożyć krewetki i smażyć na dość dużym ogniu, często mieszając, aż się zrumienią. W czasie smażenia dodać pozostałą część masła. Przełożyć krewetki na ogrzane talerze, z wierzchu polać masłem (jeśli całe masło „zniknie” podczas smażenia, dodać 1-2 łyżki masła, rozgrzać i obracać patelnią na wszystkie strony, tak by masło nasiąkło smakiem czosnku i krewetek). Podawać z chrupiącą bagietką; osobno – sól i młynek z pieprzem.

Te dwa to moje faworyty przepraszam za offtop ;x

Edytowane przez hejYou
Czas edycji: 2011-11-17 o 15:28
hejYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 15:32   #2134
whenee
Zakorzenienie

Cytat:
To ja mam odmienne zdanie od większości, bo kupiła 2 i są bardzo luźne A nosze właśnie dwójki na co dzień.
też mam takie zdanie
Stary 2011-11-17, 15:34   #2135
karookarolina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
Myślicie, że świeczki jabłko+cynamon to jakaś świąteczna edycja limitowana? Chodzę obok nich przy każdej wizycie w B. i strasznie mnie kuszą (zwłaszcza, jak jest wersja w matowym szkle ), ale mam jeszcze całe dwie wanilia+pomarańcza, pełno zwykłych tealightów i to mnie powstrzymuje przed zakupem.
Limitowana, ja mam taką z zeszłego roku i też kupiona była przed świetami
karookarolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 15:40   #2136
hejYou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość
czy serek mascarpone z biedronki jest dobry? nadaje się do tiramisu? będę robić pierwszy raz na próbę i nie chcę za wiele wydawać
bardzo dobry polecam, tiramisu zawsze smaczne wychodziło
Stary 2011-11-17, 15:43   #2137
whenee
Zakorzenienie

Cytat:
.
Widziałam też nowe płatki just fit- przytargałam do domu. Jogurtowe są lepsze,bo dodali do nich truskawki i morele
ejj te morele i truskawki nie dobre... liofilizowane, rozpuszczają się w ustach jak zozole... w sensie ze nie musuja.... ale opakowanie bardzo ładne:P specjalnie popatrzyłam na skład gdzie te morele i truskawy. na samym koncu w dodatku kwaśne.

Co do kubków, pozwoliłam sobie sprawdzić jak są zbudowane. Wszystkie są typu klik-klik, co moim zdaniem, po uzytkowaniu termosów z tą technologią, nie będą zbytnio trzymać ciepło, co więcej będą chlapac, bo zamykając termokubek w tym mechanizmie zostaje kawa i albo trzeba ją wysiorbać albo wylac. Także zwróćcie uwagę na to.

ten cały czarny/zielony/czerwony najbardziej mi przypadły do gustu. Mają klika na środku czerwonego. I dzubek do picia.

Te z uchwytem kolorowym na reke są otwierane bokiem, tzn. musimy przesunąc górną część aby się napić. Nie podoba mi się to.

Trzeci ma własnie typowo termosowe otwieranie klikasz na górną część i ta część podchodzi do góry i można pić z każdej strony.

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Cytat:
A co do tych koni to ludzi rozpakowują je i....sprawdzają czy się bujają
u mnie nie ma, a bym se pobujała
Stary 2011-11-17, 16:17   #2138
wspaniala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tikutik Pokaż wiadomość
Witam
Mam pytanko czy rozmiarówka tych rajstop 60 den jest 'normalna' czy coś zawyżona/zaniżona?
Cytat:
Cytat:
Napisane przez tikutik Pokaż wiadomość
Co wypowiedź to inna Ja właściwie mam już w domu te rajstopy, nawet 4 różne kolorki, po prostu nie miałam okazji ich jeszcze założyć. Były w opakowaniu i chciałam wiedzieć ja z rozmiarówką, skoro o tych balerinach też piszecie, że coś nie pasuje. W końcu jak zaczęłyście odpisywać rozpakowałam jedne i przymierzyłam są idealne. Normalnie noszę 3 i te 3 też mi pasują, noszę rozm. M. Mimo wszytsko dziękuję za wszystkie odpowiedzi!
wg mnie rozmiarowka standard - mam 172cm wzrostu, kupuje zwykle 3 i te takze wzielam 3. tak z ciekawosci zmierzylam ile cm maja od wewnatrz bez rozciagania - 77cm. jak dla mnie idealne, akurat!

Cytat:
Napisane przez orangemisia Pokaż wiadomość
Ostatnio gdy tylko jestem w biedronce kupuję czekoladę mleczną z ryżem preparowanym(i kokosem). Polecam! Jest pyszna
uwielbiam z truskawka!
wspaniala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 16:31   #2139
kasia77177
Wtajemniczenie

pamiętacie może po ile są migdały w opakowaniu? widziałam je ostatnio, ale nie pamiętam...
kasia77177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 16:36   #2140
Semifredo
Raczkowanie

Obiecałam sobie, że więcej pasty jajecznej w Biedronce nie kupię ( bo ma w sobie wszytskie syfy typu guma ksantanowa, benzoesan sodu, sorbianian potasu ALE co najważniejsze, zrobienie takiej w domu zajmie mi max 10 min ) to i tak co jakiś czas się skuszę jak dzisiaj
Semifredo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 16:49   #2141
olaaaa199111
Zakorzenienie

A ja już kupiłam sobie balleriny- miałyście rację- za taką cenę naprawdę warto
Stary 2011-11-17, 16:56   #2142
Phynn
Zakorzenienie

Ja dzis skoczyłam po tego tuńczyka w sosie 1000 wysp, jutro wypróbuję na obiad z makaronem.
oprócz tego paluchy wieloziarniste , jogurty, soczek, morele suszone i zapas chusteczek.

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Semifredo Pokaż wiadomość
Obiecałam sobie, że więcej pasty jajecznej w Biedronce nie kupię ( bo ma w sobie wszytskie syfy typu guma ksantanowa, benzoesan sodu, sorbianian potasu ALE co najważniejsze, zrobienie takiej w domu zajmie mi max 10 min ) to i tak co jakiś czas się skuszę jak dzisiaj
troszkę syfiasta jeśli chodzi o skład, ale kurczę smaczna jest.

Rozsunąć suwak, by
Zdjąć skafander ciała
Zapomnieć
Wejść w nowe życie
W zwiewnej sukience

Phynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 17:00   #2143
szakal165
Zakorzenienie

gdzie leżą te a'la pralinki nadziewane 800g paczka?
szakal165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 17:02   #2144
Semifredo
Raczkowanie

jest ale mam taką maszynkę która sieka, wrzucam jajka, majonez, szalotkę, szczypiorek i jest dobra domowa
Semifredo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 17:05   #2145
arrinerek
Raczkowanie

Uwaga, uwaga, mój termokubek nie przecieka!

Kupiłem taki wzór (tylko inny kolor), jaki jest na największej fotce w gazetce (str.6):

http://gazetka.biedronka.pl/g12,harmonia_smakow.html

Od razu tłumaczę, że ta górna część jest nakręcana na gwint, natomiast jak chcemy pić bez odkręcania to przesuwamy o około pól centymetra część tej góry do przodu. Teraz mój kubek przechodzi próby szczelności i jak na razie wygląda wszysko ok, pomimo że Made in China
Może się zdarzyć, że wycieknie jedna-dwie kropelki które zabłądzą w mechanizmie przesuwającym, ale potem już mucha nie siada.
Były jeszcze inne rozwiązania: żeby pić trzeba nacisnąć od góry taki guzik lub inna wersja- naciskamy calą górną jakby pokrywkę. No i były różne kolory (niektóre są pokazane w gazetce). Ogólnie kubek mi się podoba

Przy okazji były dzisiaj też czekolady do picia (zakupione ), a tydzień temu nie było.
arrinerek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 17:22   #2146
joanna_adamska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez koszyk Pokaż wiadomość
Kupiłam kubek.
Ciepło przez dwie godziny trzyma na pewno, dłużej nie próbowałam.
Przecieka jak jest odwrócony o 180 stopni, pod koniec picia nawet mi przeciekał jak piłam - polałam sobie bluzkę!
Kurde, póki kubka całkiem przechylić musiała nie będę jest ok. W sumie mnie zadowala. Na zimne poranki jadąc na uczelnię będzie ok. I w pracy mi się taki kubek przyda, bo inaczej herbata wystyga mi w jakieś 10 minut i potem pije zimną Jestem zadowolona mimo tylu wad.
w pracy tak - fajna rzecz ale na uczelnię jakoś go nie widze za bardzo, trzeba by całą drogę z domu na zajęcia trzymać go w pionie żeby nie przeciekał? termos chyba lepiej kupić niż taki kubek

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Cytat:
Napisane przez olaaaa199111 Pokaż wiadomość
A ja już kupiłam sobie balleriny- miałyście rację- za taką cenę naprawdę warto
też muszę na nie zapolować
joanna_adamska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 17:23   #2147
atatoja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sweetish Pokaż wiadomość
Kupiłą któraś z was tego pendrive'a EMTEC za 27.99 (ten z załącznika)?
warto? cena zachęcająca.. no i jeszcze te 8GB
Podzielcie się proszę opiniami.

Dostępny jest z tego co widzę od 7. 11 - jest jeszcze w ofercie? Dawno nie bylam w Biedronce, wiec kompletnie nie wiem, co tam sie teraz dzieje..
ja kupiłam tego pendrive'a 7.11 jak tylko się pojawił mi bardzo odpowiada, na razie nic się z nim nie dzieje i służy mi bardzo dobrze kolega powiedział mi że to średnia firma ale ja naprawde nie wymagam cudów od pendrive'a i mysle ze mi posłuży długo a jak nie to trudno, za tą cene warto wyprobowac moja kumpela ostatnio za 30zł kupił 2gb a ja za niecałe 30zł 8gb
ale ja u siebie nie widziałam już ich około 10 bo wszystkie były wykupione.. no ale może dolozyli

Cytat:
Napisane przez scatty princess Pokaż wiadomość
Jak dla mnie to te kapcie balerinki mają super jakość za tę cenę. Gdyby nie to, że mam tyle innych kapciuszków to bym brała

a u mnie w Biedroneczce jakiś szał rajstopowy
Ludzie biorą po 5 par i więcej . Aż się głupio czułam tylko z jedną parą

+ znów przechodziłam obok balsamu tego regenerującego za 5zł i znów nie kupiłam. Naprawdę jest taki super, czy lepiej dodać 10zł i kupić garniera?
dla mnie ten balsam jest super, ale nie przekonasz sie jak nie sprobujesz wg mnie za 5zł warto sprobowac używałam garniera nie raz iuważam że ten be bauty jest znacznie lepszy. no ale wiadomo różna skóra= różne potrzeby

miałam być ddzisiaj w biedrze po świeczki larissa ale zle sie czułam i sobie odpuscilam :/ moze kupie w weekend jak bede u rodzicow, a jak nie to po weekendzie
Stary 2011-11-17, 17:24   #2148
Princesska22
Zadomowienie

Tez zakupilam baleriny...rożowe bo tylko takie były z moim rozmiarem
Princesska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 17:38   #2149
olaaaa199111
Zakorzenienie

U mnie był jeszcze praktycznie cały kosz tych balerin, ale różowe najbardziej mi się spodobały, bo są polarowe
Stary 2011-11-17, 17:38   #2150
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monyczkaaa Pokaż wiadomość
jest w fioletowej puszcze i leży na półce obok zwykłego tunczyka w oleju/sosie własnym. Ten drugi, słodko kwaśny w ogole mi nie smakuje , w dodatku zawiera śladowe ilości tuńczyka.

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

W mojej B od jakiegoś czasu są
Przez was kupilam tunczyka chociaz nie wiem do czego mi się on przyda ale napewno go jakos wykorzystam

brokuły mrożone również kupilam i zupkę krem ugotowałam
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 17:58   #2151
mroowa_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez paulina800 Pokaż wiadomość
a w której lubelskiej biedronce szukałaś tych maseł? ja kupuję na LSM, masła widziałam na pewno w biedronce za media markt, chyba na Jana Sawy i o ile się nie mylę na ul. morwowej, to niedaleko al. kraśnickich.
Ale te Afryka? No to by było super, jak tylko potwierdzisz to pędzę lecę
mroowa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 18:04   #2152
LostInTranslation
Rozeznanie

Wiem, że już były pytania o prostownicę jakiś czas temu, ale nie mogłam się dokopać. Z góry przepraszam za powtórkę Byłam dziś w Biedronce i zastanawiałam się właśnie nad kupnem tej prostownicy z Clarusa. W związku z tym mam pytanie: czy ona gładko sunie po włosach? Bo wyjęłam jedną z opakowania i widziałam, że trzeba było ją trochę ścisnąć, żeby płytki się zetknęły Mam nadzieję, że zrozumiecie o co mi chodzi I jak ją w ogóle oceniacie? Dobrze prostuje? Wiem, że nie ma co oczekiwać cudów za 30 zł, ale mieć 3 dychy, a nie mieć, to dla niektórych poważna różnica
Stary 2011-11-17, 18:14   #2153
koszyk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez joanna_adamska Pokaż wiadomość
w pracy tak - fajna rzecz ale na uczelnię jakoś go nie widze za bardzo, trzeba by całą drogę z domu na zajęcia trzymać go w pionie żeby nie przeciekał? termos chyba lepiej kupić niż taki kubek
Ja na uczelnie jezdze co weekend kolo 7 rano a idzie zima i jest zimno, jade samochodem herbatke wypije w korku stojąc, a tak to stać będzie w takim 'stojaku' na kubki :P a potem jeszcze na wykład mi zostanie :P
Stary 2011-11-17, 18:22   #2154
rejected_darling
Raczkowanie

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...la.html&next=1 to jest chyba ten sprzedawany jako BB Green Nature? Nie jestem pewna, nie ma na KWC składu do porównania. Moim zdaniem balsam bardzo fajny, ciut lżejszy od Garniera czerwonego, ale z tubki mi się wygodniej dozuje. A zimą i tak używam naprzemiennie z masłem, zależy ile mam czasu na wchłonięcie. No i 5 zł a 18 zł za małego Garniera u mnie to jednak różnica spora

Co do rozmiarówki rajstop - to zależy z jaką marką porównujecie. Biedra/Adrian ma raczej standardową rozmiarówkę, ale dla noszących na co dzień Gattę np. wydaje się ona zaniżona
rejected_darling jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 18:23   #2155
Inkarnatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Phynn Pokaż wiadomość
Pomyliło Ci się z Constarem
No tak Ufff... Juz się przestraszyłam, ze kupiłam te "odświeżane"

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Dzisiaj kupiłam. Świeczka jest w szkle matowym, w kolorze czekolady (brąz).
Znalazłam obok worków na śmieci.
Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
laRissy sa w przezroczystych ale jaki kolor ma to nie wiem bo nie widzialam jej
Cytat:
Napisane przez Anetuniaa Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj macałam tą świeczkę i u mnie była w przezroczystym szkle
Świeczki La Rissa są zarówno w szkle matowym jak i przezroczystym Są dwie wersje. U siebie, w najblizszej B widziałam tylko matowe, ale już w innej były oba rodzaje szkła (za to tylko 2 zapachy :/ )
Czy wersja "owoce leśne" to też limitka na zimę? I w jakim jest kolorze - czerwonym może?
Cytat:
Napisane przez humbak Pokaż wiadomość
Tuńczyk z sosem z tysiaca wysp - pyyyyycha, w zyciu bym go nie kupiła gdyby nie wasze posty. Jeszcze widziałam w sosie słodko kwaśnym. Kupie nastepnym razem .
Ja go kupiłam kiedyś przypadkiem, bo myślałam, że to taka sałatka rybna (wiecie, marchewka w kostce, groszek, kukurydza, fasolka itp.) i dodatkowo z sosem, nie wiem co mi się ubzdurało (choć przeczytałam pobieżnie skład i warzyw w nim nie było ), chyba autosugestia No i po otworzeniu byłam mocno zdziwiona, bo wyciekła z puszki różowawa breja (to był sos) a pod spodem był tuńczyk. Niebyt mi smakowało, ale zjadłam pół puszki bo byłam bardzo głodna I do tego warunki polowe Szczerze, to taki sobie ten tuńczyk, myślę, że do sałatki dobrze się nada, wystarczy dodać kukurydzy, groszku itp. itd. co kto lubi, dodatki wg uznania i sałatka będzie ok

Inkarnatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 18:26   #2156
pistaacjaa
Raczkowanie

przez Was kupiłam dziś migdały w cynamonie i zjadłam całą paczkę na raz! pycha

a naprawdę godne polecenia są ciapcie baleriny, są świetne, noszę zwykle 38, ale wzięłam 39 i są idealne, mięciutkie z meszkiem na wierzchu, fioletowe i do tego made in portugal a nie china, jutro polecę po jeszcze jedną parę

polecam też podgrzewacze ok 4 zł, pomarańczowe, pachną mocno..i ok. 4 godz. się palą, chwile z ukochanym są jeszcze milsze
pistaacjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 18:35   #2157
Ketamina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
A możesz powiedzieć gdzie ona leży??
Cebulka leżała obok zupek instant, sosów itp.

Cytat:
Napisane przez Inkarnatka Pokaż wiadomość
Świeczki La Rissa są zarówno w szkle matowym jak i przezroczystym Są dwie wersje. U siebie, w najblizszej B widziałam tylko matowe, ale już w innej były oba rodzaje szkła (za to tylko 2 zapachy :/ )
A ja widziałam z kolei tylko w przezroczystym Mam jabłko cynamon
Ketamina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 18:50   #2158
Forget_me
Zakorzenienie

Ja dziś standardowo skoczyłam tylko po chlebek do Biedrony, a wyszłam z dwoma pełnymi siatami
Przede wszystkim nakupowałam Desperadosów, bo się strasznie opłaca Poza tym proszek E, świeczki jabłkowo- cynamonowe, kuleczki marcepanowe, krówki, migdały w czekoladzie i kaki
Miałam przejść na dietę, a jak na razie ciągle kupuję słodycze
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 18:51   #2159
moja imaginacja
Zakorzenienie

jakie są smaki RitterSport w Biedronce? albo inaczej: jest może jogurtowo-truskawkowa?
moja imaginacja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 18:53   #2160
jessica855
Zakorzenienie

nowej gazetki jeszcze nikt nie wklejał?

czaję się na szufladki (te które były w sierpniu), wtedy nie kupiłam a teraz bym bardzo chciała, ale pewnie nie prędko je dadzą (?) jak myślicie?
a tak poza tym, jak Wam się one sprawują? mogą być? czy lepiej dopłacić te kilkanaście zł i kupić gdzie indziej (ps. w BricoMarche bym takie dostała?)
jessica855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości