Offtopowe zapuszczanie XXXVI - Liście we włosach potargał wiatr. - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-17, 20:12   #3811
otako
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XXXVI - Liście we włosach potargał wiatr.

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
chciałam śpeiwać oryginalna wersję, ale ken lee przemawia bardziej
Wiadomo!

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 20:13   #3812
Krasko1
Zakorzenienie

Piękne! A ile obcięłaś?

Cytat:
Napisane przez Czarna93 Pokaż wiadomość
I to jest odpowiedź !

Astra nie obcinaj spontanicznie !
Pamiętasz jak obcinałam z nudów ? Teraz się truję drożdżami żeby jak najszybciej odrosły
Ja nie pamiętam bo mnie nie byłoxD Jak to się skończyło?

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Jestem. Padnięta. Nienawidzę tej szkoły. Stwierdziłam , że jak pozaliczam to dobrze, a jak nie to tez dobrze i już nigdy więcej nie chcę mieć do czynienia z księgowością.
Nienawidzę ludzi, którzy tam chodzą (3/4 szkoły powinna zostać rozstrzelana dla przykładu, albo zamknięta w zoo), nienawidzę sposobu uczenia i nacisku nie na wiedzę a na poznawalność.
Postanowiłam, że może za rok lub 2 pójdę wreszcie nie do szkoły z rozsądku a dla siebie. Dla przyjemności, na coś co mnie interesuje.
I mam nadzieję, ze na takich kierunkach jak mnie interesują nie ma tumanów z przymusu i nauka nie polega na wkuwaniu schematów, a na wchłanianiu wiedzy.
To teraz tacy są u Ciebie? Nie wiem ale wydaje mi się, że niezależnie od tego na jaki kierunek pójdziesz zawsze trafisz na przynajmniej jednego takiego Wiadomo, że zależy od kierunku. U mnie na pedagogikę połowa osób poszła tylko dlatego, że nie miała pomysły na życie i już zarysował się podział na tych którzy chodzą bo chcą mieć wykształcenie i takich, którzy chodzą bo mamusia i tatuś płacą i mają wy**bane na wszystko i wszystkich
Ile ci zostało do końca tej szkoły? Nie ma faktycznie sensu się męczyć; skończ to i zrób coś dla siebie

Cytat:
Napisane przez Czarna93 Pokaż wiadomość
Ja też
Tylko specjalizację inną
A ja właściwie studiuję to co chciałam zawsze Ale gdybym była zdolniejsza to pomyślałabym nad psychologią

Cytat:
Ja na szczęście nie miałam jakichś tragicznie beznadziejnych nauczycieli. Wiadomo, tych bardziej wymagających wszyscy nie lubili, ale jednak nauczycielami byli dobrymi.
Tylko w 8 kl miałam durną babę od angielskiego. Nienawidziłam jej i ona mnie.
A ja miałam w każdej klasie po 2,3 nauczycielki. Prawie każda beznadziejna.
Krasko1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 20:15   #3813
19agusia91
Zakorzenienie

Dziękuje Na poprzednim zdjęciu widać ile było w sierpniu

Nie no, ken lee

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

ciekawe co na to Tz. Po highway to hell zaczął się zastanawaić nad małżeństwem ze mną
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 20:25   #3814
Krasko1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Dziękuje Na poprzednim zdjęciu widać ile było w sierpniu
fakt! Czasami jestem taka sprytna..
Trochę ścięłaś ale i tak masz bardzo ładne więc spokojnie, urosną jeszcze mocniejsze niż były

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Astra a jak tam przyzwyczajanie się do nowego koloru?
Stary 2011-11-17, 21:08   #3815
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Krasko1 Pokaż wiadomość
To teraz tacy są u Ciebie? Nie wiem ale wydaje mi się, że niezależnie od tego na jaki kierunek pójdziesz zawsze trafisz na przynajmniej jednego takiego Wiadomo, że zależy od kierunku. U mnie na pedagogikę połowa osób poszła tylko dlatego, że nie miała pomysły na życie i już zarysował się podział na tych którzy chodzą bo chcą mieć wykształcenie i takich, którzy chodzą bo mamusia i tatuś płacą i mają wy**bane na wszystko i wszystkich
Ile ci zostało do końca tej szkoły? Nie ma faktycznie sensu się męczyć; skończ to i zrób coś dla siebie
Nie no, w mojej grupie już taki strasznych tumanów nie ma, bo to wyższy poziom. Tumaństwo odpadło w zeszłym roku.

Ale jest taka jedna prawidłowość. Na kierunkach typu biznes, pedagogika, zarządzanie, socjologia, duża część ludzi to osoby które studiują bo mama kazała, bo coś trzeba robić, bo po tym może praca będzie, bo łatwo się dostać itd. W związku z tym na tych kierunkach ludzie nie są zainteresowani tym co robią, bywają niekumaci, występuje wyścig szczurów i ogólnie jest beznadziejnie. I ludzie tacy uprzykrzają studiowanie tym , którzy rzeczywiście to lubią.

Na studiach na które idą w większości ludzie z pasją i zainteresowaniami, takich jak historia, archeologia, antropologia, malarstwo.... zjawiska takie raczej nie występują. Po takich studiach jest mały wybór zatrudnienia, a ludzie na nie idą bo to kochają i się tym interesują...

Bo raczej nikt nie idzie na żaden z takich kierunków, bo nie ma pomysłu na życie, albo dlatego, że jest po nich szeroki wybór pracy.

Jak bardzo krótko w swoim życiu studiowałam biznes to 100% grupy było tam ze złych pobudek. Włącznie ze mną. Ale ja od razu zrezygnowałam, bo nie mogę katować się 3 lata czymś co mnie kompletnie nie interesuje, tylko dlatego, ze może dostanę po tym prace, która tez nie będzie mnie interesowała. I tak też właśnie katuję sie ksiegowościa, ale to przynajmniej przyda mi się w moim życiu jak wreszcie założę firmę.

Tak kochałam swoje studia w PL, że marze , żeby robić coś co lubię. nie ważne czy dostanę po tym pracę. Chce robić coś co lubię. W czwartki dopada mnie taka melancholia. Bo dniu katowania się księgowością.

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Ale dziś żarcie miałam.
Poszłyśmy z koleżanką do takiego burger baru, który otworzyli koło szkoły. Serwują tam coś na styl amerykański. Taniej niż w szkolnej kantynie. I smaczniej. Bo w szkole to jakieś odpady dają
I zamówiłyśmy coś co nas zaintrygowało. Frytki z dodatkami. Były różne opcje dodatków. My wybrałyśmy Veggie. Dostałyśmy pokaźną porcje frytek posypanych duuużą ilością sera i sałatką warzywna (sałata, cebula, marchewka, pomidory, papryka). Dosyc niezwykłe danie, ale smaczne. Nażarłyśmy się jak prosiaki. Za tydzień idziemy tam na Jacket Potato.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 21:14   #3816
Krasko1
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no, w mojej grupie już taki strasznych tumanów nie ma, bo to wyższy poziom. Tumaństwo odpadło w zeszłym roku.

Ale jest taka jedna prawidłowość. Na kierunkach typu biznes, pedagogika, zarządzanie, socjologia, duża część ludzi to osoby które studiują bo mama kazała, bo coś trzeba robić, bo po tym może praca będzie, bo łatwo się dostać itd. W związku z tym na tych kierunkach ludzie nie są zainteresowani tym co robią, bywają niekumaci, występuje wyścig szczurów i ogólnie jest beznadziejnie. I ludzie tacy uprzykrzają studiowanie tym , którzy rzeczywiście to lubią.

Na studiach na które idą w większości ludzie z pasją i zainteresowaniami, takich jak historia, archeologia, antropologia, malarstwo.... zjawiska takie raczej nie występują. Po takich studiach jest mały wybór zatrudnienia, a ludzie na nie idą bo to kochają i się tym interesują...

Bo raczej nikt nie idzie na żaden z takich kierunków, bo nie ma pomysłu na życie, albo dlatego, że jest po nich szeroki wybór pracy.

Jak bardzo krótko w swoim życiu studiowałam biznes to 100% grupy było tam ze złych pobudek. Włącznie ze mną. Ale ja od razu zrezygnowałam, bo nie mogę katować się 3 lata czymś co mnie kompletnie nie interesuje, tylko dlatego, ze może dostanę po tym prace, która tez nie będzie mnie interesowała. I tak też właśnie katuję sie ksiegowościa, ale to przynajmniej przyda mi się w moim życiu jak wreszcie założę firmę.

Tak kochałam swoje studia w PL, że marze , żeby robić coś co lubię. nie ważne czy dostanę po tym pracę. Chce robić coś co lubię. W czwartki dopada mnie taka melancholia. Bo dniu katowania się księgowością.
Tak, prawda Choć mój kolega jest na Filologiczno historycznych studiach Środkowoeuropejskich i wydawałoby się, że są tu ludzie jedynie z pasji. A z tego co on opowiada to jest kilka takich którzy mają wiedzę i wszystko gdzieś... Ale jednak to mniejszość
Ostatnio usłyszałam, że koleżanka miała pretensje do jakiejś dziewczyny, która ją uciszała... Tego to już w ogóle nie rozumiem Nie dość, że przeszkadza innym to jeszcze ma pretensje do tych którzy chcą się czegoś nauczyć. Żałosne. Za mną tez siedzą takie "z przypadku" i tylko mi przeszkadzają, jak zwolni się miejsce z przodu to się przesiądę. Ja rozumiem, że nie można non stop siedzieć i słuchać- sama rozmawiam, ale nie przeszkadzam innym. A poza tym mnie to wszystko interesuje...
Ale się rozpisałam:d
Mówisz o jakiś konkretnych różnicach między studiowaniem w PL a w Anglii (Nie pomieszałam państwa, prawda?)?
Stary 2011-11-17, 21:18   #3817
Celestyn3k
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Ale dziś żarcie miałam.
Poszłyśmy z koleżanką do takiego burger baru, który otworzyli koło szkoły. Serwują tam coś na styl amerykański. Taniej niż w szkolnej kantynie. I smaczniej. Bo w szkole to jakieś odpady dają
I zamówiłyśmy coś co nas zaintrygowało. Frytki z dodatkami. Były różne opcje dodatków. My wybrałyśmy Veggie. Dostałyśmy pokaźną porcje frytek posypanych duuużą ilością sera i sałatką warzywna (sałata, cebula, marchewka, pomidory, papryka). Dosyc niezwykłe danie, ale smaczne. Nażarłyśmy się jak prosiaki. Za tydzień idziemy tam na Jacket Potato.
Najważniejsze to robić to, co się kocha. Ja uwielbiam malarstwo, dlatego studiuję kierunek artystyczny. Polityką byłam zafascynowana, dlatego starałam się w klasie maturalnej, by dostać się na politologię. Myślałam, że będę dziennikarką, albo samorządowcem, ale moje pierwotne pobudki do sztuki dały się we znaki i... mam nadzieję, że będę grafikiem. A nawet jeśli nie - to mam teraz pewność, że teraz robię to, co mnie pochłania w stu procentach. A polityka to dodatek, żeby nie odlecieć w artyzmie a mieć podstawę w rzeczywistym świecie. Może w przyszłości też jakaś alternatywa.

"Dążcie więc do tego co w górze
- nie do tego co na ziemi."
[Kol 3,2]
zupa
Celestyn3k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 21:48   #3818
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, prawda Choć mój kolega jest na Filologiczno historycznych studiach Środkowoeuropejskich i wydawałoby się, że są tu ludzie jedynie z pasji. A z tego co on opowiada to jest kilka takich którzy mają wiedzę i wszystko gdzieś... Ale jednak to mniejszość
Ostatnio usłyszałam, że koleżanka miała pretensje do jakiejś dziewczyny, która ją uciszała... Tego to już w ogóle nie rozumiem Nie dość, że przeszkadza innym to jeszcze ma pretensje do tych którzy chcą się czegoś nauczyć. Żałosne. Za mną tez siedzą takie "z przypadku" i tylko mi przeszkadzają, jak zwolni się miejsce z przodu to się przesiądę. Ja rozumiem, że nie można non stop siedzieć i słuchać- sama rozmawiam, ale nie przeszkadzam innym. A poza tym mnie to wszystko interesuje...
Ale się rozpisałam:d
Mówisz o jakiś konkretnych różnicach między studiowaniem w PL a w Anglii (Nie pomieszałam państwa, prawda?)?
Ręce opadają.

Różnice miedzy kierunkami swoją drogą i różnice między krajami swoją drogą.

Tu jest tak, ze szkoła jest oceniana na podstawie zdawalności. W PL o wysokim poziomie świadczy to, ze jest trudno, dużo ludzi oblewa itd. A tu odwrotnie. Szkoły, zeby wyszły dobrze w rankingach muszą mieć dużą zdawalność. A jak to się osiąga? Nie przekazywaniem, a właśnie wkładaniem w łeb schematów, oszukiwaniem na egzaminach itd. I to nauczyciele mają za zadanie zrobić tak , żeby wszyscy zdali. A dyrektora nie obchodzi jak to zrobi. U mnie w zeszłym roku za jedną dziewczynę autentycznie napisał cały egzamin. Miała 2 przedmioty do poprawki. Przyszla na poprawkę i ona na jednym komputerze robiła jeden przedmiot, a on drugi na drugim.

Egzaminy sa tak zaprojektowane,ze żeby je zdać wystarczy wkuć schemat, bez posiadania wiedzy.
I takim sposobem, zdałam wszystkie zeszłoroczne egzaminy śpiewająco, a tak naprawdę, nie jestem w stanie powiedzieć o czym się uczyłam. Nic nie wiem, nic nie pamiętam, a egzamin mogłabym zdziwaczeć. A jakbym poszła do jakiegoś biura rachunkowego nie wiedziałabym co za czym związać.

A jak na jakimś kierunku jest duża niezdawalność, to go likwiduja. I tak jednego kursu nie skończyłam, bo skończyłam jeden poziom, a kolejnego juz nie zrobili. A to dlatego, ze mieliśmy wymagającego nauczyciela, który nie chciał poddać się systemowi i kazał się uczyć.
A tu masa ludzi chodzi do szkoły ze złych pobudek. Jedni do obywatelstwa, inni dostają dopłaty za chodzenie do szkoły, a tylko nieliczni dlatego, że chcą się uczyć.
Na tamtym kursie miałam 3 Kenijki, które miały całkowicie wy*e*ane, a do szkoły chodziły bo starały sie o status rezydenta.
Jeszcze 5 lat temu w tym koledżu , do którego chodzę, była masa świetnych kierunków i kursów. A teraz już 3/4 zlikwidowali. I szczycą sie bo są wysoko w rankingach, bo maja wysoką zdawalność. Szkoda, ze nie dzięki wiedzy, którą przekazują.
Cytat:
Napisane przez Celestyn3k Pokaż wiadomość
Najważniejsze to robić to, co się kocha. Ja uwielbiam malarstwo, dlatego studiuję kierunek artystyczny. Polityką byłam zafascynowana, dlatego starałam się w klasie maturalnej, by dostać się na politologię. Myślałam, że będę dziennikarką, albo samorządowcem, ale moje pierwotne pobudki do sztuki dały się we znaki i... mam nadzieję, że będę grafikiem. A nawet jeśli nie - to mam teraz pewność, że teraz robię to, co mnie pochłania w stu procentach. A polityka to dodatek, żeby nie odlecieć w artyzmie a mieć podstawę w rzeczywistym świecie. Może w przyszłości też jakaś alternatywa.
Jedno drugiego tak do końca nie wyklucza.
Zawsze w jakimś ministerstwie można pracować, i zajmować sie polityką, sztuką, kulturą...

Mój znajomy jest historykiem, a pracuje w policji. Zajmuje się skradzionymi dziełami sztuki, zabytkowymi przedmiotami itp.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2011-11-17, 22:37   #3819
Krasko1
Zakorzenienie

Cytat:
Ręce opadają.

Różnice miedzy kierunkami swoją drogą i różnice między krajami swoją drogą.

Tu jest tak, ze szkoła jest oceniana na podstawie zdawalności. W PL o wysokim poziomie świadczy to, ze jest trudno, dużo ludzi oblewa itd. A tu odwrotnie. Szkoły, zeby wyszły dobrze w rankingach muszą mieć dużą zdawalność. A jak to się osiąga? Nie przekazywaniem, a właśnie wkładaniem w łeb schematów, oszukiwaniem na egzaminach itd. I to nauczyciele mają za zadanie zrobić tak , żeby wszyscy zdali. A dyrektora nie obchodzi jak to zrobi. U mnie w zeszłym roku za jedną dziewczynę autentycznie napisał cały egzamin. Miała 2 przedmioty do poprawki. Przyszla na poprawkę i ona na jednym komputerze robiła jeden przedmiot, a on drugi na drugim.

Egzaminy sa tak zaprojektowane,ze żeby je zdać wystarczy wkuć schemat, bez posiadania wiedzy.
I takim sposobem, zdałam wszystkie zeszłoroczne egzaminy śpiewająco, a tak naprawdę, nie jestem w stanie powiedzieć o czym się uczyłam. Nic nie wiem, nic nie pamiętam, a egzamin mogłabym zdziwaczeć. A jakbym poszła do jakiegoś biura rachunkowego nie wiedziałabym co za czym związać.

A jak na jakimś kierunku jest duża niezdawalność, to go likwiduja. I tak jednego kursu nie skończyłam, bo skończyłam jeden poziom, a kolejnego juz nie zrobili. A to dlatego, ze mieliśmy wymagającego nauczyciela, który nie chciał poddać się systemowi i kazał się uczyć.
A tu masa ludzi chodzi do szkoły ze złych pobudek. Jedni do obywatelstwa, inni dostają dopłaty za chodzenie do szkoły, a tylko nieliczni dlatego, że chcą się uczyć.
Na tamtym kursie miałam 3 Kenijki, które miały całkowicie wy*e*ane, a do szkoły chodziły bo starały sie o status rezydenta.
Jeszcze 5 lat temu w tym koledżu , do którego chodzę, była masa świetnych kierunków i kursów. A teraz już 3/4 zlikwidowali. I szczycą sie bo są wysoko w rankingach, bo maja wysoką zdawalność. Szkoda, ze nie dzięki wiedzy, którą przekazują.

Jedno drugiego tak do końca nie wyklucza.
Zawsze w jakimś ministerstwie można pracować, i zajmować sie polityką, sztuką, kulturą...

Mój znajomy jest historykiem, a pracuje w policji. Zajmuje się skradzionymi dziełami sztuki, zabytkowymi przedmiotami itp.
No nieźle.
Właśnie czytam dokładnie, kogo wybrali do nowego rządu... Rozbawiło mnie stwierdzenie Tuska, że "Pani minister sportu Joanna Mucha ma doświadczenie bo ma czarny pas w karate" (bądź czymś podobnym, nie pamiętam).. A kobieta ma stopień doktora nauk ekonomicznych... Ale "doświadczenie" ma
Z resztą połowa nowego rządu ma tytuły nie związane ze swoimi resortami. No ale zobaczymy, może wyniknie z tego coś dobrego
Stary 2011-11-17, 22:40   #3820
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie czytam dokładnie, kogo wybrali do nowego rządu... Rozbawiło mnie stwierdzenie Tuska, że "Pani minister sportu Joanna Mucha ma doświadczenie bo ma czarny pas w karate" (bądź czymś podobnym, nie pamiętam).. A kobieta ma stopień doktora nauk ekonomicznych... Ale "doświadczenie" ma
Z resztą połowa nowego rządu ma tytuły nie związane ze swoimi resortami. No ale zobaczymy, może wyniknie z tego coś dobrego
Tłumaczył się jeszcze, że świetnie zna angielski, więc się dogada podczas Euro i Olimpiady w Londynie no i jakiś wygląd ma A, i jeszcze, że miała świetni wynik w ostatnich wyborach.

Ja się cieszę, że Zdrojewski nadal jest ministrem kultury Lubię gościa, odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu.

Stary 2011-11-17, 22:44   #3821
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Tż właśnie jedzie na Litwę po samochód. Oby szczęśliwie dojechali

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 22:47   #3822
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
O tak. Takie argumenty rozwalają. Dobrze, ze chociaż ma ten pas.

Nie pamietam kiedy dokładnie, ale już wiele lat temu wybrali jakiegoś ministra zdrowia i był doskonały bo miał doświadczenie w bankowości i zarządzaniu pieniędzmi
Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Tłumaczył się jeszcze, że świetnie zna angielski, więc się dogada podczas Euro i Olimpiady w Londynie no i jakiś wygląd ma A, i jeszcze, że miała świetni wynik w ostatnich wyborach.
Ooo to ja też znam angielski, umiem zrobić fikołka i parę innych rzeczy. Mogę być ministrem

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2011-11-17, 22:51   #3823
saming
Zakorzenienie

Nienawidzę czwartków.
Jutrzejszego piątku też nienawidzę. I soboty.
Może za tydzień polubię

saming jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 22:57   #3824
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez saming Pokaż wiadomość
Nienawidzę czwartków.
Jutrzejszego piątku też nienawidzę. I soboty.
Może za tydzień polubię
A ja nic nie lubię

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2011-11-17, 22:59   #3825
Krasko1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość

Ja się cieszę, że Zdrojewski nadal jest ministrem kultury Lubię gościa, odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu.
Słyszałam Żałosne. No ale skoro jego to przekonuje to proszę bardzo...
Nie wiem jak kultury ale cieszę się, że zmienił edukacji- no nie trawiłam kobiety Ale ta Krystyna Szumilas też ponoć nieciekawie się zapowiada.

Cytat:
O tak. Takie argumenty rozwalają. Dobrze, ze chociaż ma ten pas.

Nie pamietam kiedy dokładnie, ale już wiele lat temu wybrali jakiegoś ministra zdrowia i był doskonały bo miał doświadczenie w bankowości i zarządzaniu pieniędzmi

Ooo to ja też znam angielski, umiem zrobić fikołka i parę innych rzeczy. Mogę być ministrem
Kocurzyco wróć do Polski przecież tu posada ministra na Ciebie czeka!!

A jeszcze bardziej podoba mi się to, że Jarosław Gowin jest nowym ministrem sprawiedliwości a nie ma wykształcenia prawniczego. Chyba studiował coś filozoficznego o ile się nie mylę... Okej, okej nie żebym się czepiała, ale to nie ma ani rąk ani nóg
Stary 2011-11-17, 23:00   #3826
kocurzyca
Zakorzenienie

TŻ zatrzymała policja bo w okolicy był napad z bronią. Tak groźnie mój TŻ wygląda

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2011-11-17, 23:01   #3827
Krasko1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Tż właśnie jedzie na Litwę po samochód. Oby szczęśliwie dojechali
W sensie Tż i samochód?
Żartuję, też nie lubię jak ktoś bliski taki kawał drogi jeździ bo się martwię pół dnia

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Cytat:
TŻ zatrzymała policja bo w okolicy był napad z bronią. Tak groźnie mój TŻ wygląda
O masz Coś poważnego się stało?
Stary 2011-11-17, 23:11   #3828
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
W sensie Tż i samochód?
Żartuję, też nie lubię jak ktoś bliski taki kawał drogi jeździ bo się martwię pół dnia?
Nie, Tż i dwóch znajomych którzy z nim jadą. Też się martwię ale jak kupi to jutro wraca

Stary 2011-11-17, 23:11   #3829
Elewyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szotta Pokaż wiadomość

Ale usprawiedliwiam się, mam dzisiaj do 18
A tak siedzieć od 8 do 18... Nie cierpię czwartków
Pociesz się, mam w czwartki jeszcze dłużej bo do 18:50
Cytat:
Napisane przez Nerchie Pokaż wiadomość
To wybaczam i rozgrzeszam twoje lenistwo, ekonomię mogę sobie wyobrazić nudną. (Studiuje zaocznie i mam bardzo często 8-19.50)
Ekonomia wcale nie jest taka nudna! Pozdrawia Uniwersytet Ekonomiczny

Vatika się mi kończy, zostało mi może na pół użycia i nie ma perspektyw na zakup nowego z najbliższym czasie
Stary 2011-11-18, 01:14   #3830
Krasko1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elewyn Pokaż wiadomość
Pociesz się, mam w czwartki jeszcze dłużej bo do 18:50
A ja mam czasami od 8 do 20.30 Całe szczęście weekendowo bo bym nie przetrwała. A od przyszłego tygodnia mam zjazdy co tydzień

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Nie, Tż i dwóch znajomych którzy z nim jadą. Też się martwię ale jak kupi to jutro wraca

---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:29 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=_JQiE...layer_embedded
Kocham ten teledysk i ogólnie piosenkę

---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=UbaWIpzYv0o
Ambitne Hm hm hm hm
Stary 2011-11-18, 02:00   #3831
Nerchie
Zakorzenienie

Hej dziewuchy

Cytat:
A może pójdę na języki wschodnioeuropejskie i będę studiować polski, rosyjski, ukraiński i słowacki
Ooo mi się marzy rosyjski. Na razie kupiłam sobie kursy takie do uczenia się samemu, ale nie umiem sobie z płyty na mp3 zgrać... Trochę techniki i człowiek się gubi. Ja tam poszłam na studia dla siebie i jestem zadowolona. Może czasem mam tak, że czuję wstręt do swojej specjalizacji i praktyk, które będę mieć, ale same główne przedmioty mnie satysfakcjonują. Na historii na pierwszym semestrze jest jeden przedmiot, jeden jedyny, który odsiewa tumanów, a na drugim jest para ćwiczeniowców, która odsiewa leniów. Cała magia.
Ogólnie chciałabym/miałabym chęć jeszcze na język rosyjski, kulturoznawstwo, etnologię, filologię polską, archiwistykę...

Cytat:
Napisane przez Celestyn3k Pokaż wiadomość
Obojętne w zasadzie byle długą i wciągającą
Wciągająca to rzecz różna, teraz moga na Stiega Larssona jest :p ponoć wciąga, mnie jakos nie ruszył.

Cytat:

Słyszałyście o tej akcji w Wiedniu? Samolot z Indii miał międzylądowanie w Wiedniu, na tankowanie.
Pasażerom kazali dać 20.000 funtów na paliwo.
Pod eskortą policji zaprowadzili pasażerów do bankomatów, zeby pobrali pieniądze i zapłacili.
To nie jest za bardzo legalne chyba...

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 09:25   #3832
astra85
Zakorzenienie

hej

Cytat:

Astra a jak tam przyzwyczajanie się do nowego koloru?
ciezko
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 09:58   #3833
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
O masz Coś poważnego się stało?
Nie wiem. Tylko do rutynowej kontroli go zatrzymali. Wyrywkowo zatrzymywali w tamtej okolicy.

Cytat:
Ooo mi się marzy rosyjski. Na razie kupiłam sobie kursy takie do uczenia się samemu, ale nie umiem sobie z płyty na mp3 zgrać... Trochę techniki i człowiek się gubi. Ja tam poszłam na studia dla siebie i jestem zadowolona. Może czasem mam tak, że czuję wstręt do swojej specjalizacji i praktyk, które będę mieć, ale same główne przedmioty mnie satysfakcjonują. Na historii na pierwszym semestrze jest jeden przedmiot, jeden jedyny, który odsiewa tumanów, a na drugim jest para ćwiczeniowców, która odsiewa leniów. Cała magia.
Ogólnie chciałabym/miałabym chęć jeszcze na język rosyjski, kulturoznawstwo, etnologię, filologię polską, archiwistykę...
Wejdź sobie na Busuu.com. Fajne kursy językowe. Chyba 150 języków do wyboru.

A co do techniki, to ja próbuję ustalić jak zmienić mp3 na normalny , staroświecki format CD. Chcę sobie pozgrywać muzykę z kompa na płyty, a nie chce mp3.
A co do pogrubionych to
Ja mam tak szerokie i rozjechane zainteresowania, ze do końca zycia nie zdecyduję co w końcu skończyć.

Cytat:
Wciągająca to rzecz różna, teraz moga na Stiega Larssona jest :p ponoć wciąga, mnie jakos nie ruszył.
Mam jedną książkę, ale jeszcze nie zaczęłam czytać.

Ja ostatnio zaczęłam się przekonywać, ze większość bestsellerów zupełnie mi nie pasuje.

Cytat:
To nie jest za bardzo legalne chyba...
Nie bardzo ale co zrobić.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2011-11-18, 10:10   #3834
otako
Zakorzenienie

Cytat:
A co do techniki, to ja próbuję ustalić jak zmienić mp3 na normalny , staroświecki format CD. Chcę sobie pozgrywać muzykę z kompa na płyty, a nie chce mp3.
A co do pogrubionych to
Ja mam tak szerokie i rozjechane zainteresowania, ze do końca zycia nie zdecyduję co w końcu skończyć.
To da się zrobić w każdym jednym programie do nagrywania płyt
Np. w Nero po prostu wybierasz, że chcesz nagrać Audio CD, a nie Data CD i już.

Stary 2011-11-18, 11:10   #3835
Szotta
Zakorzenienie

No to macie to moje aktualne włosie.
https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=116875
https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=116874

Zwariowana, zabiegana, zakręcona
.
Szotta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 11:47   #3836
Krasko1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
hej
ciezko
Na pewno nie jest tak źle

Cytat:
O okropność! Uczyłam się 3 lata rosyjskiego i były to dla mnie o 3 lata za dużo Zdecydowanie kaleczyłam ten język, nie dla mnie.
Filologia myślę jest ciekawa,tu się zgodzę
Stary 2011-11-18, 11:51   #3837
astra85
Zakorzenienie

urosłypamietam jak obciełas troszke dłuzej niz do ucha
Cytat:
Na pewno nie jest tak źle
Zupełnie sie nie czuje w tym kolorze Własny ojciec mnie nie poznał jak mnie zobaczył pierwszy po przefarbowaniu
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 11:56   #3838
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Dzień dobry

Astra zrób jakieś zdjęcie

Codziennie przeglądam oferty pracy, nic kompletnie nic nie ma

Stary 2011-11-18, 11:56   #3839
19agusia91
Zakorzenienie

http://www.smog.pl/wideo/36502/ale_n...hit_internetu/
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 12:02   #3840
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Za każdym razem mnie to śmieszy

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości