Powiększanie piersi cz.7 - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-17, 12:03   #2101
grazia78
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez korinka Pokaż wiadomość
Precelka1 i Jooasi! powodzenie, będę trzymać kciuki! Bądźcie dzielne!
Grazia to, że masz twarde cycuchy po operacji to normalne jest. Z czasem będą mięknąć jakby Cię piekło i baaardzo bolało to wtedy może coś się dziać.

Dziewczyny, kiedyś jak jeszcze pomysł na operację piersi we mnie dopiero się rodził, to nie zdawałam sobie, że takich osób jak ja jest tak dużo Ale jak tylko trafiłam tutaj to od razu jakoś raźniej się zrobiło heheh...tak mnie naszło na refleksje ;P
Kochana już teraz mnie nie pieką ale oczywiście jestem jeszcze obolała. Czuję ból w cycuszkach ale wiem,że muszą dojść do siebie
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 12:24   #2102
krokus26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kajuja1 Pokaż wiadomość
widziałam!!! piekny biust. jestem pod wrazeniem. zero siniaków. pani dr sie spisała
Kajuja tak jak piszesz- ani jednego siniaczka. Nie robi też drenów, tylko przez dwie doby jesteś mocno ściśnięta /aż brak tchu/ bandażem.
Ty masz ładniejszą wyjściówkę, więc nie obawiaj się bo cycuszki będziesz miała super.
A ból już mi też ustąpił. Najgorzej jest rano wstać z łóżka, bo masz uczucie przygniatania, ale jest oki. Mam nadzieję, że tak jak mówiła dr uda się je wyrównać.
Stary 2011-11-17, 13:23   #2103
rodzynki
Raczkowanie

DZIEN DOBRY wszystkim dziewczynkom dawno mnie tutaj n ie było i mam duuuużżżooo zaległości do nadrobienia ,ale widze że dziś wielki dzień JOASI I KROKUSIKA bardzo się cieszę że dołąćzycie do cycolinek i trzymam kciuki aby wszystko poszło jak naj lepiej
Również bardzo gratuluje nowym dziewczynom nowych piersi i nowego patrzenia na świat -GRATULUJE -niech dojżewaja i maja się w was dobrze
całuje mocno i zastanawiam się kiedy ja to nadrobie to co napisałyscie
Stary 2011-11-17, 13:29   #2104
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

krokus26 to dobrze, że ból już Ci ustąpił. Teraz czekamy na relacje precelki i joasi.

W ogóle mam problem, bo idę na dużą przebieraną imprezę, bo koleżanka organizuje i nie mam pojęcia w co się przebrać. Macie jakieś pomysły? A i dużo czasu mi nie zostało na kombinowanie stroju bo impreza w sobotę wieczorem
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 13:35   #2105
rodzynki
Raczkowanie

Darlin za cygankę kochana ,kolorowo, świecącego cos wrzucisz i szeleszczacego nie trzeba duzo kąbinować (akurat to wpadło mi do głowy)
Stary 2011-11-17, 13:57   #2106
krokus26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rodzynki Pokaż wiadomość
DZIEN DOBRY wszystkim dziewczynkom dawno mnie tutaj n ie było i mam duuuużżżooo zaległości do nadrobienia ,ale widze że dziś wielki dzień JOASI I KROKUSIKA bardzo się cieszę że dołąćzycie do cycolinek i trzymam kciuki aby wszystko poszło jak naj lepiej
Również bardzo gratuluje nowym dziewczynom nowych piersi i nowego patrzenia na świat -GRATULUJE -niech dojżewaja i maja się w was dobrze
całuje mocno i zastanawiam się kiedy ja to nadrobie to co napisałyscie
Cześć cycolinko od dr Skwiercz Dziś op ma Joasia i Precelka. Ja kochana już jestem po.
Stary 2011-11-17, 14:05   #2107
kajuja1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez krokus26 Pokaż wiadomość
Kajuja tak jak piszesz- ani jednego siniaczka. Nie robi też drenów, tylko przez dwie doby jesteś mocno ściśnięta /aż brak tchu/ bandażem.
ale jaki już wychodzisz to jestes tylo w stym staniku gatta? mozna w nim chodzić długo? bo on bardzo milutki i wygodny

Ty masz ładniejszą wyjściówkę, więc nie obawiaj się bo cycuszki będziesz miała super.
mam inna, ja w ogole płaska jestem na maksa, wiec nie ma co porównywac, ty cyc miałaś, ja nie mam.
A ból już mi też ustąpił. Najgorzej jest rano wstać z łóżka, bo masz uczucie przygniatania, ale jest oki. Mam nadzieję, że tak jak mówiła dr uda się je wyrównać.

a powiedz mi czy jestes juz w miarę na chodzie? tak sie zastanawiam czy dam rade jeszcze przed swietami do pracy wrócic kiedy zaczyna sie normalnie funkcjonowac?

dziewczyny dzisiaj sie sniłam sobie z nowymi cyckami!!! boszeee jakze pieknie wygladłam. normalnie cud miód malina

Edytowane przez kajuja1
Czas edycji: 2011-11-17 o 14:07
kajuja1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-17, 14:19   #2108
kasia1988stce
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Darling15 Pokaż wiadomość
krokus26 to dobrze, że ból już Ci ustąpił. Teraz czekamy na relacje precelki i joasi.

W ogóle mam problem, bo idę na dużą przebieraną imprezę, bo koleżanka organizuje i nie mam pojęcia w co się przebrać. Macie jakieś pomysły? A i dużo czasu mi nie zostało na kombinowanie stroju bo impreza w sobotę wieczorem
A może za czarownicę lub wampirzycę ?
ciemne ciuchy, baaardzo mocny makijaż, natapirowane włosy
i już strój gotowy
kasia1988stce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 14:25   #2109
krokus26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kajuja1 Pokaż wiadomość
a powiedz mi czy jestes juz w miarę na chodzie? tak sie zastanawiam czy dam rade jeszcze przed swietami do pracy wrócic kiedy zaczyna sie normalnie funkcjonowac?

dziewczyny dzisiaj sie sniłam sobie z nowymi cyckami!!! boszeee jakze pieknie wygladłam. normalnie cud miód malina
Kajuja- tak jak najbardziej już śmigam wszędzie. Przy dwójce dzieci /6 i 8 lat jest co robić/. We wtorek wracam do pracy. Jestem dobrej myśli. Trzeba tylko uważać żeby delikatnie ruszać rękoma. A do góry nie można podnosić. Nasza pani dr- mówi że przez 2 tyg mamy być księżniczkami / ale u Mnie za bardzo się nie dało/. Najważniejsze jest pozytywne myślenie a i najgorszy jest pierwszy tydzień. Po ściągnięciu szwów jest zdecydowanie lepiej. Buziolki. Daj znać jak wyniki.

---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Darling15 Pokaż wiadomość

Myślę, że na szybko jeszcze możesz być śliczną-seksi piratką Biała koszula, szeroki pas, czarne spodnie, wysokie kozaki, bandamka z czaszką na szyję -jak byś miała kapelusz lub głowę /opcja bez kapelusza/ - jakiś pistolecik zabawkę wrzuć za pas i wła-la
Stary 2011-11-17, 14:25   #2110
kajuja1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez krokus26 Pokaż wiadomość
Kajuja- tak jak najbardziej już śmigam wszędzie. Przy dwójce dzieci /6 i 8 lat jest co robić/. We wtorek wracam do pracy. Jestem dobrej myśli. Trzeba tylko uważać żeby delikatnie ruszać rękoma. A do góry nie można podnosić. Nasza pani dr- mówi że przez 2 tyg mamy być księżniczkami / ale u Mnie za bardzo się nie dało/. Najważniejsze jest pozytywne myślenie a i najgorszy jest pierwszy tydzień. Po ściągnięciu szwów jest zdecydowanie lepiej. Buziolki. Daj znać jak wyniki.
super wiesci. chociaz ja zamierzam być ksieżniczką dłuzjej) o ile sie to uda. ja mam młodsze dzieci (3 i 6 lat) wiec w zasadzie dobrze by było zebym nie była z nim sama - tak dr powiedziała. któres sie przewróci a ja od razu ciach na rece a uwazac trzeba. mąż nastawiony
jezu juz sie nie mogę doczekac.
ale mysle, ze dobrze ze mi ten 16 listopad nie wyszedł, bo po pierwsze mam opryszczkę, po drugie z tymi moimi cycuchami bym sie nie ogareła, a po trzecie, za duzo roboty zebym teraz szała odpoczywac w domu.

a gdzie dr sciag szwy? w gdansku? czy w gdyni tam gdzie ma konsulatcje?

Edytowane przez kajuja1
Czas edycji: 2011-11-17 o 14:35
kajuja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 15:20   #2111
krokus26
Raczkowanie

Kajuja- dr ściąga szwy tam gdzie Tobie bliżej. Dr zawsze pyta. Ja jestem z Gdańska więc mi bardziej pasowało na Tetmajera.
A z dzieciaczkami tak jest. Ja musiałam na początku uważać, żeby za mocno się nie przytulały. Mój starszy synek /skorpionek/ ma urodzinki- więc w sobotę imprezka- dla kolegów a potem dla rodzinki- oj muszę być dzielna /ha,ha/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-17, 20:09   #2112
grazia78
Raczkowanie

Jaka tu cisza przed burza dzisiaj. Nic a ja leze w lozeczku i powiem,ze jak oddycham glebiej w lewej piersi tam mi cos pulsuje nie wiem czy to mozliwe abym czula implancik buziaki leca
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 20:15   #2113
malineczka13
Przyczajenie

JOASI,PRECELKO trzymam kciuki, zeby efkt byl zadowalajacy i zebyscie nie cierpialy teraz bardzo!!!!!

czy ja moge prosic o dopisanie na termin 24.11? czy przyjmujecie mnie do swojego grona )) ?

ja przepraszam mam tyle rzeczy do nadrobienia po wyjsciu ze szpitala, ze nawet siasc poczytac nie mam jak, ale wiem ze moj post wreszcie sie pokazal

W weekend ponadrabiam i chyba w weekend zaczne sie denerwowac bardziej bo narazie nawet w tym biegu nie mam na to czasu

ja robie ponizej 300 anatomy, mam asymetrie wiec jedna 255, druga 290, wiem ze male w porownaniu do Was ale dla mnie chyba bedzie w sam raz
Ehhh podziwiam te wasze bisuciki i zazdroszcze bardzo

Acha mi robi dr Kasprzyk

kurcze padam natwarz po 2 tyg spania na podlodze w szpitalu odsypiam teraz
malineczka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 20:23   #2114
dagaa81
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez grazia78 Pokaż wiadomość
Jaka tu cisza przed burza dzisiaj. Nic a ja leze w lozeczku i powiem,ze jak oddycham glebiej w lewej piersi tam mi cos pulsuje nie wiem czy to mozliwe abym czula implancik buziaki leca
Mi po op przez jakis czas też pulsowało, rzęziło, czułam jakbym miała tak eksplozję wody gazowanej Dziwne ale przejściowe uczucia
dagaa81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 20:25   #2115
MyaDiva
Zakorzenienie

Dziweczynki Kochane ja tylko na chwilunię
Jooasi już po dochodzi do siebie po narkozie, widziałam nawet jej skarby co prawda zapakowane skrupulatnie w kokon ale to zawsze coś Boziu- jak się ślicznie prezentują nawet w tych bandażach Jaki ma w końcu implancik jeszcze nie wie rano jak dojdzie do siebie to się sprawa wyjaśni
Gratulacje ogromne Jooasiu i życzę Ci spokojniej nocki .

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 20:29   #2116
kasia1988stce
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dagaa81 Pokaż wiadomość
Mi po op przez jakis czas też pulsowało, rzęziło, czułam jakbym miała tak eksplozję wody gazowanej Dziwne ale przejściowe uczucia
łoo jeju... może miałaś coś podobne jak ja, jak się dotykałam po żebrach w okolicach piersi to tak czułam jakbym miała bąbelki powietrza pod skórą... fuuuj okropne uczucie jak jakieś trzeszczenie pod skórą właśnie...
zaraz zadzwoniłam do dr, to mnie uspokoił, a za 2-3 dni minęło.
ojj ale dziwne uczucie to było

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Jooasi już po dochodzi do siebie po narkozie, widziałam nawet jej skarby co prawda zapakowane skrupulatnie w kokon ale to zawsze coś Boziu- jak się ślicznie prezentują nawet w tych bandażach Jaki ma w końcu implancik jeszcze nie wie rano jak dojdzie do siebie to się sprawa wyjaśni

Ale fajnieee Josasia już POOO klask i:
gratulacje Kochana
dochódź do siebie i odpoczywaj
kasia1988stce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 20:57   #2117
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejos laseczki!!!
Widzę że MAYA mnie wyprzedziłato samo chciałam przekazać od JOASI...na szczęście ma się dobrze ale jeszcze zamroczona!!bidulka!!!cyc oszki wydają się być hmm SPOREEEteż tak myślisz MAYUs?

JA dziś wielki dzień już w 100% moje 62m zmieniło się na jakieś 105m ,o mieszkanku mówię!!więc dziewczeta 8miesięcy to trwało.tyle co czekanie na cycorki..więc remontu koniec teraz trza załatwiać MNIE
całuchy!! i BUZIIIOLEEEEEEE RODZYNECZKU!!!
CO DO PRZEBRANIA ja ostatnio byłam diablicąstrój kupiłam w REAL-U fajnie było
Stary 2011-11-17, 21:18   #2118
MyaDiva
Zakorzenienie

Krokusiku- byłam Słońce w albumiku . Pisałaś wczoraj o jakichś nierównościach- zrób może zdjęcie to zobaczymy co to takiego.
A co do tych fotek które w albumiku zastałam- no jestem pod wrażeniem Wyjścióweczk łatwa nie była- choć nie było tak źle jak to wywnioskowałam po Twoich wypowiedziach I od razu Ci powiem że te nierówności jakie miałaś były że tak powiem - nabyte, piersi były wymęczone po ciąży. Więc z pewnością wszystko się wyrówna No jak mi się rozciągnięcie w lewusku wyrównało - to i Tobie się da. Zobacz sobie w moim albumiku jak mój lewusek wyglądał dzień po operacji No a potem , z czasem , przy odpowiednim traktowaniu skóry ubyło, pierś się wciągnęła na miejsce i nawet zdeformowana otoczka się poprawiła Zresztą teraz obie otoczki mam mniejsze niż po pierwszej operacji , kiedy to się rozciągały pod naporem implantów. Teraz nic na nie nie pręży od środka i ich nie obciąża- więc zyskały na sile a co za tym idzie na wyglądzie U Ciebie też to nastapi- no tylko wiadomo że trzeba poczekać
Jeszce raz Ci gratuluje- przede wszystkim trafnego wyboru

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
hejos laseczki!!!
Widzę że MAYA mnie wyprzedziłato samo chciałam przekazać od JOASI...na szczęście ma się dobrze ale jeszcze zamroczona!!bidulka!!!cyc oszki wydają się być hmm SPOREEEteż tak myślisz MAYUs?

JA dziś wielki dzień już w 100% moje 62m zmieniło się na jakieś 105m ,o mieszkanku mówię!!więc dziewczeta 8miesięcy to trwało.tyle co czekanie na cycorki..więc remontu koniec teraz trza załatwiać MNIE
Hejka Klaudeczko hihi - no właśnie , wydaja się być spore pod tym kokonem Ja nie wiem czy powinnyśmy to pisać - bo co na to Jooasi
Gratulacje z powodu końca remontu- można już parapetówkę robić i opić te 8 msc bałaganu A jak tam nasze półeczki w Twojej szafie

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2011-11-17 o 21:14
Stary 2011-11-17, 21:41   #2119
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:

Super, ze wszystko dobrze Teraz niech odpoczywa, zeby pozniej tu wparowac i zdac relacje

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Cytat:
hejos laseczki!!!

No to kiedy parapetowka??? Trzeba opic, zeby farba nie odpadla

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

A ja mialam dzisiaj ciezki, zwariowany dzien i ciesze sie , ze juz siedze w fotelu Najpierw pijana baba kolo 50 lat spadala z dlugich schodow Leciala jak ptak w dol, potem jakis fikolek i nakryla sie nogami- masakra w CH***j Zobaczylam jak leci, kiedy szlam pod tymi schodami i dalam dyla Pierwsze co pomyslalam, ze jak spadnie na mnie to mi cycki uszkodzi Wiem malpa ze mnie, ale nie bardzo wtedy chcialam slozyc jako materac Wrocilam oczywiscie do niej jak juz wyladowala i myslalam, ze nie zyje, bo jakas taka polamana lezala z nogami na glowie, a ta pijaczka za chwile wstala i poszla Mialam lekki stres, wiec musialam zrelaksowac sie w solarium, a potem na zumbie i dzisiaj sie nie zmeczylam nawet, bo mnie ten dzien nakrecil, ze do teraz mnie trzyma
A na zumbie dzisiaj nie moglam sie skoncentrowac na krokach, bo gapilam sie w lustro jak mi cycki podskakuja Juz zaczely skakac jak szalone Dekoncentrowaly mnie i pare innych dziewczyn

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-17, 21:46   #2120
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniamakeup Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny
mialam zabieg w poniedzialek rano i do dzis strasznie mnie boli...
lewa ma juz znosny bol, ale prawa jest opuchnieta i czuje jakby wezly chlonne byly opuchniete... ta boli tak, ze nie moge spac. biore ketonal co 8h, do tego lek przeciw zakazeniom i na rozluznienie miesni.
Martwi mnie to opuchniecie pod pacha...powiedzcie prosze czy o tym slyszalyscie. Dla mnie objaw powiekszenia wezlow jest wynikiem zakazenia - zbierania sie tam plynow ustrojowych... nie wiem czy panikuje bo marze o tym by przestalo bolec, czy faktycznie nie powinno tak byc. Konsultacje z lekarzem mam we wtorek...
xx
monia
Witaj
Obstawiona jesteś lekami- więc jest małe prawdopodobieństwo że coś jest nie tak . Węzły chłonne bardzo często są powiekszone po operacjach piersi- to nie jest nic niepokojącego. W piersiach masz teraz fazę zapalną-to naturalny proces gojenia. Jednak najlepiej zadzwoń do swojego lekarza i się upewnij że możesz czekac do wtorku. I może warto spróbować innych leków p/bólowych, one działają rożnie na każdą osobę- może na Ciebie akurat te nie działają wystarczająco.
Trzymaj się dzielnie, oby pierwszy tydzień minął i będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
A mi zawsze wszystko działa:P "odpukać"

Jooasi , Precelka jeszcze raz łączę się w oczekiwaniu na cudne efekty pracy doktorskich rączek

Moje cycki były wyjątkowo koślawe na początku jakieś takie ... Dobre że teraz są inne . I tak się czlowiek cieszy z krzywusów, że w ogole jakieś są.... później jest już tylko lepiej. Moje to dopiero chyba dochodza do porządku bo coraz mniej czuje "spięcia" w mięśniach. W sumie nie wiem czy jeszcze to czuje czy mi sie wydaje ze czuje ale może coś w tym jest ze dopiero sie wszystko OSTATECZNIE NORMUJE
Bo Ty szczęściara jesteś
A co do tego ostatecznego normowania- u mnie tak wyraźnie po 8 msc , potem po ponad roku, no i muszę Wam powiedzieć że teraz jeszcze widzę zmiany zwłaszcza przy mostku i na górze-albo sobie wmawiam Kurka , zrobie Wam focie już niedługo to same zobaczycie jak mi piersi przybył na górze, i na dole, i z boku

Cytat:
Napisane przez korinka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, kiedyś jak jeszcze pomysł na operację piersi we mnie dopiero się rodził, to nie zdawałam sobie, że takich osób jak ja jest tak dużo Ale jak tylko trafiłam tutaj to od razu jakoś raźniej się zrobiło heheh...tak mnie naszło na refleksje ;P
No prawda - ja miałam dokładnie tak samo. Jak zobaczyłam że nie tylko ja mam takie pomysły- od razu odwagi nabrałam i upewniłam się że nie zwariowałam I już nie miałam wątpliwości- normalnie jakbym zgodę dostała i zielone światło na cycki I już nie było odwrotu No i skończyłam z 485cc - kto by pomyślał , że tak się to skończy (ja marzyłam o 350 )

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Ciekawe jaki rozmiar jest tych piersiAle sa ladnie wrecz piekne Musze poprosić żeby TŻ mnie zabrał do dr Skwiercz bo bez niego to moge pomarzyc Ale to dopiero w styczniu jezeli wroce z konsultacji niezadowolona a mam nadzieje ze tak nie bedzie
o widzisz- i bardzo dobrze sobie to zaplanowałaś. Masz jeszcze sporo czasu do namysłu i do ostatecznych wyborów.

Stary 2011-11-17, 22:04   #2121
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
A ja mialam dzisiaj ciezki, zwariowany dzien i ciesze sie , ze juz siedze w fotelu Najpierw pijana baba kolo 50 lat spadala z dlugich schodow Leciala jak ptak w dol, potem jakis fikolek i nakryla sie nogami- masakra w CH***j Zobaczylam jak leci, kiedy szlam pod tymi schodami i dalam dyla Pierwsze co pomyslalam, ze jak spadnie na mnie to mi cycki uszkodzi Wiem malpa ze mnie, ale nie bardzo wtedy chcialam slozyc jako materac Wrocilam oczywiscie do niej jak juz wyladowala i myslalam, ze nie zyje, bo jakas taka polamana lezala z nogami na glowie, a ta pijaczka za chwile wstala i poszla Mialam lekki stres, wiec musialam zrelaksowac sie w solarium, a potem na zumbie i dzisiaj sie nie zmeczylam nawet, bo mnie ten dzien nakrecil, ze do teraz mnie trzyma
A na zumbie dzisiaj nie moglam sie skoncentrowac na krokach, bo gapilam sie w lustro jak mi cycki podskakuja Juz zaczely skakac jak szalone Dekoncentrowaly mnie i pare innych dziewczyn
o ja pierdziu, ale jazda. Ty w stresie strasznym a pijaczka wstała, poszła i teraz sobie myśli jak sprytnie ze schodów zeszła Boziu- i takim nic się nie stanie najczęściej. Ja jakbym tak spadła - to bym już tak została z tymi nogami na głowie, a gdzie bym cycki miała to strach pomyśleć Ty się ciesz że zdążyłaś ucieć-bo byś cycków szukała teraz na plecach
A tak odchodząc od powagi sprawy
normalnie jesteś nimożliwa . Miałam przes.....e ostatnie dwa dni i od razu mi się lepiej zrobiło Ty masz zdolność się nakręcić a potem jeszcze zarażasz innych Aż strach pomyśleć jakby tak Cię mieć przy sobie 24 h na dobę

Stary 2011-11-17, 22:06   #2122
moniqa13
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
moniqa co tam na wizycie się dowiedziałaś? jak wrażenia?
Noooo powiem ci że doktorek suuuper tak jak pisałaś
W moich oczach wypadł rewelacyjnie widać że to konkretny i znający sie na swoim fachu gośćbaardzo rzeczowy Cieszę się, że pojechałam do niego na konsultacjębooo... utaliliśmy termin i z Polanicy zrezygnowałam .
Będę miała bliżej do Wrocka niz do Polanicy.
Dziekuję joasi i buuziaki
moniqa13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 22:19   #2123
zabulek1
Wtajemniczenie

Nikt ze mna dlugo nie wytrzymuje Nawet moj TZ mi ciagle powtarza, ze jest jakims bohaterem tralalalala, bo tyle lat mnie znosi
Zapomnialam sie pochwalic, ze jutro ide na HIP HOP Stara baba z kolezanka i malolatami w spodniach z krokiem na kolanach Tez mam takie spodnie to im pokaze 3 godziny tanca- polamanca czujecie??????

A co do pijakow, to zawsze wychodza bez zarysowania, tylko nie chcialabym byc w jej skorze jutro Kobieta po 50tce, normalnie nie wierze, moze jakas akrobatka, albo cos Ja bym sie polamala cala, znajac moje szczescie i jeszcze rozbilabym lepetynke

---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------

Cytat:
Miałam przes.....e ostatnie dwa dni i od razu mi się lepiej zrobiło
Ale juz wszystko dobrze??? Coraz wiecej ludzi ma depresje zimowa i zle dni Moje kumpelki tutaj polegly i maja niechec do wszystkiego Ciekawe kiedy mnie dopadnie Narazie sie bronie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-17, 22:24   #2124
moniqa13
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
o rajusiu to juz dzisiaj
słabo to do mnie dociera moze sobie zwiejem i się gdzieś skryjem

żarcik, idę twardo ale motywacji mi brakuje, bo jakieś tam cycki mam jak gąbką opakuje to dekoldzik ładny, czy mi to aby napewno potrzebne czy fanaberia lekka

Precelko trzymaj się, kciukasy i tak za Ciebie choć w myślach potrzymam, ciekawe co nam sie tam dzisiaj urodzi

dziewczynki kochane dzięki za wielkie wsparcie, jesteście cudowne

Mya i Klaudeczka za numerki

---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

Grazia Twoje cycuszki wazą 1kg reszta to opuchlizna albo inny tłuszczyk, to nie ich sprawka
Joasi ,suuper że już po .
Cieszymy sie ,że wszystko ok, kuruj sie trzymamy kciuki )
moniqa13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 22:26   #2125
gwendolinka
Zadomowienie

Dzisiejsze cycolinki ! DUZE BUZIAKI : cmok::r oza::ro za: czekam na powrot!!!

Fajny pomysł z ta piratką na przebierana imprezę. Ja jutro idę na imprezę do tzw. Sopoćkowa -Monte Lansino . Zapraszam do obejrzenia http://www.youtube.com/watch?v=NAquix4FGSU
Moja kolezanka zawsze mnie wyciąga! Zadzwonila godzine temu no i idę. Jutro jest impreza na błysk i blask hahaha - możliwość spotkania tych których się nie powinno spotykać . Muszę, nie tyle ,że musze ale CHCĘ wyglądac powalajaco i mysle od dziś co ubiore Nie wiem, jaki charakter mam przyodziać jutro. Dzisiaj zrobiłam sobie piękny prezent http://www.ofeminin.pl/moda/album784...11-2012-0.html
Taki sobie sprawiłam usztywniany! Zastanawiałam się nad miękkim i ....wymiękłam. Wziełam sztywny. Zdjęcia beda jak odbiorę od gorseterki zwężony Bo ta usługa jest w cenie

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 22:27   #2126
dagaa81
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moniqa13 Pokaż wiadomość
Noooo powiem ci że doktorek suuuper tak jak pisałaś
W moich oczach wypadł rewelacyjnie widać że to konkretny i znający sie na swoim fachu gośćbaardzo rzeczowy Cieszę się, że pojechałam do niego na konsultacjębooo... utaliliśmy termin i z Polanicy zrezygnowałam .
Będę miała bliżej do Wrocka niz do Polanicy.
Dziekuję joasi i buuziaki
Moniq, czyżbyś u JJ planowała we Wrocku???
Stary 2011-11-17, 22:27   #2127
klaudeczka2010
Zadomowienie

ŻABO ja się posikam kiedyś jak bedę Cię czytać...ale miałaś jazdy!!!a jutro dawaj na hipka..ja uwielbiam tańczyć i chyba..umiem..ale myślę że jeszcze jakieś 3tyg zanim wrócę na fit i ewentualne tańce!!!jakbym ja była z tobą na tej zumie to ja bym była tą co się gapi..to pewneeeeeeeei ZAPRASZAM NA PARAPETÓWĘurobiłm się jak osiłale efekty są...dobrze że zastrzyki działają111

M,AYA NO właśnie..JOASI nie chciała wielkich..strasznie jestem ciekawa co to je wyjdzie..ale pewne jest to że będą superrrr....pisała ze coś jej się za duże wydają...ciekawe co ona tam ma

buziaki bo oczka mi lecąąąąąąąąąąąą
Stary 2011-11-17, 22:28   #2128
krokus26
Raczkowanie

Cytat:
Krokusiku- byłam Słońce w albumiku . Pisałaś wczoraj o jakichś nierównościach- zrób może zdjęcie to zobaczymy co to takiego.
A co do tych fotek które w albumiku zastałam- no jestem pod wrażeniem Wyjścióweczk łatwa nie była- choć nie było tak źle jak to wywnioskowałam po Twoich wypowiedziach I od razu Ci powiem że te nierówności jakie miałaś były że tak powiem - nabyte, piersi były wymęczone po ciąży. Więc z pewnością wszystko się wyrówna No jak mi się rozciągnięcie w lewusku wyrównało - to i Tobie się da. Zobacz sobie w moim albumiku jak mój lewusek wyglądał dzień po operacji No a potem , z czasem , przy odpowiednim traktowaniu skóry ubyło, pierś się wciągnęła na miejsce i nawet zdeformowana otoczka się poprawiła Zresztą teraz obie otoczki mam mniejsze niż po pierwszej operacji , kiedy to się rozciągały pod naporem implantów. Teraz nic na nie nie pręży od środka i ich nie obciąża- więc zyskały na sile a co za tym idzie na wyglądzie U Ciebie też to nastapi- no tylko wiadomo że trzeba poczekać
Jeszce raz Ci gratuluje- przede wszystkim trafnego wyboru

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Hejka Klaudeczko hihi - no właśnie , wydaja się być spore pod tym kokonem Ja nie wiem czy powinnyśmy to pisać - bo co na to Jooasi
Gratulacje z powodu końca remontu- można już parapetówkę robić i opić te 8 msc bałaganu A jak tam nasze półeczki w Twojej szafie
Mayu- zamieściłam zdjęcie po ściągnięciu szwów z tą deformacją pod piersiami. Czy to faktycznie opuchlizna? Trochę się martwię.
Stary 2011-11-17, 22:30   #2129
dagaa81
Raczkowanie

http://www.ofeminin.pl/moda/album784...11-2012-0.html
Taki sobie sprawiłam usztywniany! Zastanawiałam się nad miękkim i ....wymiękłam. Wziełam sztywny. Zdjęcia beda jak odbiorę od gorseterki zwężony Bo ta usługa jest w cenie [/QUOTE]
Cudowny komplecik W moim stylu

---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

Cytat:
ŻABO ja się posikam kiedyś jak bedę Cię czytać...ale miałaś jazdy!!!a jutro dawaj na hipka..ja uwielbiam tańczyć i chyba..umiem..ale myślę że jeszcze jakieś 3tyg zanim wrócę na fit i ewentualne tańce!!!jakbym ja była z tobą na tej zumie to ja bym była tą co się gapi..to pewneeeeeeeei ZAPRASZAM NA PARAPETÓWĘurobiłm się jak osiłale efekty są...dobrze że zastrzyki działają111

M,AYA NO właśnie..JOASI nie chciała wielkich..strasznie jestem ciekawa co to je wyjdzie..ale pewne jest to że będą superrrr....pisała ze coś jej się za duże wydają...ciekawe co ona tam ma

Klaudeczko ja dzis odebrałam wynik mojego rezonansu-mam podwójną dyskopatię, przepuklinę i wypuklinę oraz zwyrodnienie....no wózek jak nic...kaleczniak ze mnie, jutro ide do rodzinnego i na zwolnienie, bo chodzić nie mogę a nie wiem co mnie czeka, bo przepuklinę ponoć operuje się...jutro się dowiem...
Stary 2011-11-17, 23:13   #2130
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:

Zastrzyki dzialaja, ale to nie znaczy , ze mozesz sie urabiac jak wol Musisz dbac o siebie, bo inaczej skonczysz jak moj przyszly niedoszly szwagier, ktoremu tylko amfetamina z czasem pomagala na to lumbago, czy co to tam jest Juz zmadrzal i leczy i sie pilnuje, ale pare lat temu zamiast dbac o siebie................. ach szkoda gadac Dbaj o siebie Klaudyneczko Powiedzialam jak w reklamie

---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ----------

Krokus wg mnie to opuchlizna jest A Pani dr co mowila??? Ja mialam strasznie spuchniety mostek, nawet myslalam, ze mam symmastie Masakra, czlowiek jestr w stanie wszystko sobie wkrecic
Mialam tez taki waleczek bolacy na brzuchu, ktorego predzej nie bylo, a ktorego dotknac nie moglam, bo byl spuchniety i obolaly. Mysle, ze u Ciebie tak opuchlo pod piersiami i po czasie zejdzie, ale lepiej zapytaj Pani doktor

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości