|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Dzień dobry
![]() My dziś mamy jechać na 'noc zakupów' nie byłam nigdy na czymś takim, więc nie wiem czy faktycznie jest tak tanio, jak słyszałam. Zobaczymy
|
#3872 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
eeej nie wiem jak wy, ale ja myślę że nasze brzuchatki dawno brzuszkami nie chwaliły się ![]() ![]() ![]() ![]() dzisiaj byłam na badaniach, babka aż 4 próbki pobierała bleee, chyba miałam nietęgą minę bo w pewnym momencie zapytała się czy dobrze się czuję ![]() i kupiłam TŻ szalik i czapkę na zimę bo w niedziele zamawialiśmy na all płaszczyk, ale czapek ładnych już nie znalazłam
Edytowane przez alonka00 Czas edycji: 2011-11-17 o 13:15 |
|||
|
|
|
#3873 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3874 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie może co mogę chcieć na urodziny?? bo jak zwykle TŻ zadał mi to głupie pytania, a jak mu powiedziałam żeby sam coś wymyślił, to odpowiedział, że jak będzie miał tyle kasy, że nie będzie miał co z nią robić, to będzie mi kupował sam prezenty a tak mam mówić co mi się przyda
|
#3875 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zobaczymy, mam nadzieję, że chociaż dla siostry coś kupię ![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
sama zazwyczaj nie wiem co chcę na urodziny może pomyśl, czy faktycznie nie jest potrzebne Ci nic konkretnego Ja gdybym nie potrzebowała niczego konkretnego, to pewnie bym mu powiedziała, żebyśmy się gdzieś wybrali w ten dzień i byłoby w porządku
|
|
#3877 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ludzi tłumy,wszyscy sie tłoczyli przed sklepami i czekali az je otworza,dla nas nic przyjemnego ![]() nic nawet wtedy nie kupilismy a co do cen to nie pamietam czy bylo dużo taniej czy nie Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3878 | |
|
Zakorzenienie
|
no z moim też jest ciężko
ale też tak czasem mam ![]() Cytat:
nienawidzę wtedy robić zakupów i zazwyczaj właśnie wychodzę z pustymi rękami
|
|
#3879 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...Cytat:
Fajnie ![]() Super, że kompletujecie już rzeczy dla maleństwa !Dream Lady, myślę, że los się w końcu odwróci. Jak TŻ dostanie pracę w zawodzie, to już będzie w porządku . Jak nie teraz, to od stycznia na pewno zacznie, więc tragedii nie ma.
|
||
|
|
|
#3880 | |||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wróciłam z uczelni, miałam dziś 3 godziny filozofii i 3 godziny logiki, masakra
|
|||
|
|
|
#3881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Mi TŻ zabrania mówić, co chcę, bo potem mówi, że będę myślała, że on sam na to nie wpadł, a on mi lubi robić niespodzianki :P. Ja nigdy nie mam problemu z powiedzeniem, jaki prezent bym chciała dostać . Tyyyyle jest książkowych nowości np :P. Nie mówiąc już, że teraz bym chciała bilety na balet ...Współczuję Ci takich zajęć, masakra... |
|
|
|
|
#3883 |
|
Zakorzenienie
|
mi TŻ sprezentował bez okazji biżuterie na ślub więc powiedziałam mu że na urodziny niech sobie daruje kupi mi tylko storczyka
ja tylko przyszłam się przywitać a teraz lecę po d prysznic bo jadę do Lublina trochę się pobawić udanego wieczoru laseckzi
|
#3884 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja też nie mam problemu żeby podać TŻ "listę" rzeczy które by mi się przydały zawsze jakiś ciuch czy kosmetyk mi się przyda albo jakaś fajna książka o kosmetologii. Z kolei on nigdy nie chce mi powiedzieć co by chciał, tzn. zawsze mówi, że nic i mam problem wiecznie co mu dać ![]() idę do TŻ na masażyk stóp
|
|
|
|
|
#3885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pewnie nie pojedziemyrobie ze swiezymi, z takimi z kompotu nie próbowałam wiec nie wiem, ale w sumie chyba tez moga byc. |
|
|
|
|
#3886 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. ja dzisiaj znów cały dzień na nogach po za domem, ale udało mi się przynajmniej pozałatwiać w końcu wpisy do końca i indeks mogę oddać. Alonka, z sesji z 4 semestru
czyli z poprzedniego roku-taka jestem chętna do jeżdżenia po wpisy że mnie do dzisiaj zeszło Morsi, mój mózg by chyba po takiej ilości filozofii przestać funkcjonować tak jak należy ![]() jutro Wam prześlę zdjęcie brzuchalka
|
#3887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a my niedawno wróciliśmy, kupiłam sobie tylko rękawiczki ( pasują do mojego szalika w takim jakby malinowym kolorze) i dla siostry na urodziny kupiliśmy bluzeczkę kupa ludzi...a nie wszędzie się opłacało kupować ![]() akurat tą bluzeczkę mi się opłacało, bo kosztowała 39,90zł ( i nawet bez promocji byliśmy zdecydowani wziąć ) a zapłaciliśmy 27 z groszami ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- ![]() A ja idę się wtulić w męża i spać, bo oboje zmęczeni jesteśmy Dobranoc
|
|
#3889 |
|
Zakorzenienie
|
wpadam sie tylko przywitac i powiedziec, że dzisiaj mamy juz 5 miesiecy po ślubie
|
|
#3890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze miesiąc i będzie pół roku gratuluję
|
|
#3891 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
już???? ale ten czas zapieprza...
|
||
|
|
|
#3892 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam pewne marzenie co do prezentu też i podejrzewam że właśnie to dostane od niego. ![]() A tak w ogóle to cześc. Pod koniec tygodnia jak zwykle najwięcej pracy wrrr.
|
|
|
|
|
#3894 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co za sen to ciekawe co będzie pod koniec ciąży? Chyba Tż będzie w każdym śnie przeżywał maluszka I oczywiście przyłączam się do tego, że sny odczytuje się na opak, mnie się ze 3 razy śniło, że rodziłam dziewczynkę ani razu nie śnił mi się chłopiec Dobry gadżet ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
...Cytat:
to może zależy od urzędu stanu cywilnego w danym mieście?? U nas ciężko podobno, żeby przeszło ![]() Cytat:
!Widzicie dziewczyny, przeprowadźmy się do jednego miasta i otworzymy ten salon, tylko większej chęci mi narobiłyście !!! Sama chyba nie mam teraz odwagi, ale z Wami mogłabym ruszyć z interesem ![]() Może któraś z Was orientuje się czy PUP zwraca koszty za szkolenia wybrane przez siebie (nie organizowane przez urząd)?? Można składać wnioski o fundusze?
|
|
#3895 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
wpadłam się przywitać, bo uciekam niedługo na uczelnie. A tak mi się nie chce, że szok! ![]() Miłego dnia dziewczyny
|
#3896 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
haniu 5 msc szybko zleciało ale miałam kiepską noc... pojechałam do tego Lublina z koleżankami byłam umówiona że TŻ odbierze mnie około 2 tylko przez 1 miałąm mu dać znać gdzie bo miałam bilet do 6 klubów i nie wiedziałam gdzie w danym momencie będę. Ja parze około 24 a tu mój tleefon padł... A ja nowego numeru TŻ jeszcze nie zapamiętałam (normalnie mam w portfelu taka kartę na której mam zapisany a do klubu zabieram jak najmniejszą ilość rzeczy) wszystkie mówią że maja sim locki w telefonach żadna nie ma z plusa znalazłam jedną koleżankę zadzwoniłam do TŻ ale jak to w klubie nic nie słychać a wyjść się nie dało taki tłum. Potem jescze raz spróbowałam ale już wtedy z dworu i koniec końców o 1 juz TŻ przyjechał bo nie miałam ochoty się bawić. Straciłąm humor bo nie bylam umówiona z nim w konkretnym miejscu z rozładowanym telefonem w środku nocy nawet bym nie bardzo miała gdzie przenocować. Jeszcze chodzą ploty że jakaś dziewczyne zgwałconą i wypatroszoną znaleźli na miasteczku to już w ogóle się przeraziłam
|
#3897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
złośliwość rzeczy martwych, telefon zawsze rozładuje się wtedy kiedy najbardziej go potrzeba... Też straciłabym humor do zabawy. Z tą dziewczyną koszmar ... Dobrze, że dotarłaś spokojnie do domu!!!Dorzuciłam na pocztę zdjęcie modela
|
|
#3898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
model pierwsza klasa
|
|
#3899 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to jest tak, że wybierasz sobie indywidualne szkolenie w placówce, która współpracuje z PUPem (a takich jest naprawdę dużo, bo większość w sumie współpracuje) kontaktujesz się z tą placówką co do kosztu i terminu, a następnie ze strony PUPu albo bezpośrednio bierzesz wniosek na takie szkolenie, wypełniasz, piszesz uzasadnienie dlaczego akurat taki kurs, do czego Ci się przyda itp. i zanosisz do urzędu, i czekasz dosyć ciężko jest dostać od nich kasę, ale to też zależy ile. No i musisz podpisać oświadczenie, że po kursie otworzysz firmę albo przynieść zaświadczenie od pracodawcy, że po kursie Cię przyjmie. Ale to jest szczerze mówiąc pic na wodęno a model po prostu cudny! Cytat:
całe szczęście, że dotarłaś cała, ale sytuacja niefajna..
|
||
|
|
|
#3900 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... A co do tej dziewczyny, brrrr.... A ja miałam w przyszłym tyg. jechać do Lbn :P. Ale i tak nie pojadę, bo mi się nie chce i nie mam nic do pracy mgr przygotowane :P.Cytat:
Może się z Lublina do Twojego miasta przenieśli, bo pamiętam, jak 3 lata temu wszyscy mówili o porwaniach na narządy i też się bałam :P. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.

nas czy męza?
Na pewno coś w końcu znajdzie
bo w piątek muszę oddać indeks w końcu.

sama zazwyczaj nie wiem co chcę na urodziny

Zakończone: 2
...
... Dobrze, że dotarłaś spokojnie do domu!!!