![]() |
#2341 |
Zadomowienie
|
Dot.: Przyczajone Mamy Wizażowe :)
Karolina bardzo Ci dziękuję, spróbuję tej maści którą poleciłaś. Co do przyczyny, to nie mam pojęcia skąd się to bierze, u córki też było ale o wiele mniej i do dziś sporadycznie coś się tam pojawi, ale jej już niczym nie smaruje, bo przechodzi po kilku dniach. Za uszami tego nie ma w zgięciach też nie, sprawdzałam dokładnie i jest tylko na udach w kilku miejscach, na przedramionach na policzkach i czole, czyli nie w tych "pozaginanych" częściach. Te suche placki nie są też innego koloru, są takie jak zdrowa skóra, tylko się lekko łuszczą. Robią się różowe jak mały się drze
![]() Jeśli chodzi o alergię pokarmową, to może i tak, ale ja w zasadzie od początku wszystko jem, mały nie ma żadnych kolek i nigdy nie miał, więc niczego nie ograniczam poza cytrusami. Po prawie 3 miesiącach mogło by się coś odezwać? Edytowane przez mamz Czas edycji: 2011-11-09 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2342 |
Rozeznanie
|
Nie zniknęła, nie zniknęła tylko od poniedziałku nie miałam czasu na neta a za 15 minut wyjeżdżam do pracy... Kurde nie myslałam że taki zapierdziel będzie ale generalnie jest ok. Jutro mam wolne to wam napisze więcej
![]()
![]() |
#2343 |
Rozeznanie
|
Cześć!
Wpadam, żeby usprawiedliwić moją nieobecność ![]() ![]() Zajrzę, jak się ogarnę ze wszystkim! ![]()
![]() |
#2344 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Dzisiaj pierwszy wolny dzień mam więc nadrabiam zaległości ![]() ![]() ![]() Dzisiaj mama ma imieniny więc za niedługo uciekam jej pomóc no i na jej pyszna rybkę po grecku ![]() ![]() Miłego dnia życzę ![]()
![]() |
#2345 |
Rozeznanie
|
Cześć!
Kamilko zdrówka dla Majeczki! Moje chłopaki wrócili do przedszkola, ciekawe ile teraz pochodzą ![]() Dzisiaj przyjeżdżają moi teście w odwiedziny, na 4 dni ![]() Mam nadzieję, że obejdzie się bez kłótni ![]() A co tu takie puchy?? Wszystkie pewnie upajacie się wolnym dniem ![]() My już po obiedzie, zaraz skoczymy do babci na ciasto bo zaprosiła.. No a później wyjedziemy na obrzeża miasta po teściów, bo nie wiedzą nawet gdzie mieszkamy.. No to miłego wieczoru życzę!
![]() |
#2346 |
Zadomowienie
|
farrah , kamila gratuluję pracy
![]() Ja się nie odzywałam ,bo mały złapał jelitówkę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2347 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2348 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny, nie wiecie co tam u marejty? Urodziła już? Komuś pewnie dawała nr telefonu, więc jak by co, to podzielcie się wiadomościami ![]() U nas piękne słoneczko, ale zimno, a ja jak zwykle siedzę sama w domu i chyba nawet na spacer nie wyjdziemy bo sama nie dam rady, ech... jutro nadrobimy starty. Miłej soboty wszystkim życzę! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2349 |
Rozeznanie
|
Cześć!
Wpadam na chwilkę, z teściami jest fajnie ![]() ![]() Zaraz napiszę do Marejty, bo właśnie podejrzewam, że ona już urodziła..
![]() |
#2350 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2351 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wszystko poszło ok , prawie wszystko zjedli ![]() kocham moja zmywarkę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2352 |
Rozeznanie
|
Cześć!
Pisałam wczoraj do Marejty, ale niestety nic nie odpisała ![]() Zajrzę wieczorem, bo teście w południe odjeżdżają ![]() Jutro idę do pracy na 12 godzin ![]()
![]() |
#2353 |
Rozeznanie
|
Farahh ja już po pierwszej 12-stce, normalnie chrzest bojowy przeszłam bo był ruch jak cholera
![]() ![]()
![]() |
#2354 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No wiecie co, martwię się o tą Marejtę.. ona już się dawno nie udzielała, ani u nas ani na listopadowo- grudniowych mamusiach.. Teście pojechali ![]() ![]() ![]() ![]() Idę poprasować troszkę.. Koralik też się nie odzywa ![]()
![]() |
![]() |
#2355 |
Rozeznanie
|
Jestem, jestem.....
Dopiero wróciłam z pracy i szybko do was zajrzałam.... Dostałam wczoraj 0 22:20 sms od męża marejty( treść zostawię w klubie) Urodziła Wiktorię ![]() Nie mam już ani minutki, wpadnę tylko na sekundkę do klubu..... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2356 |
Rozeznanie
|
marejta GRATULACJE!! Niech Wiktoria zdrowo się chowa!!
![]() |
#2357 |
Rozeznanie
|
Cześć!
Przede wszystkim serdecznie gratuluję Marejcie!!! ![]() Znowu nic nie piszecie dziewczyny! ![]() ![]() U nas w sumie nic nowego, więc też nic nie piszę ![]() ![]() ![]() Właśnie zrobiłam im pacynki ze skarpetek i się bawią ![]() Mamz, Karolina, Koralik, Kamila, ciaputka!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! Hellllołłłłłł!!!!
![]() |
#2358 |
Zadomowienie
|
U mnie nic nowego: praca, dzieciaki...
Trochę mam kryzys w pracy bo jak wejdzie nowa ustawa o prawie farmaceutycznym to chyba splajtujemy ![]() ![]() No i zima mnie dobija bo jak pwmiętacie śnieg= tZ w pracy na okrągło ![]() Jakby tego było mało tZ złapał doła bo w jego firmie też nieciekawie się dzieje a mamy kredyty na głowie.... Nie chce mi się już narzekać ![]() Napiszcie co tam pozytywnego??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2359 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Ja napiszę coś pozytywnego....mam 3 dni wolnego ![]() Jutro idę do fryzjera, w sobotę na spotkanie ze znajomymi z liceum ![]() Niestety z negatywnych rzeczy.....w tym roku na święta w pracy nie dostanę bonów (560zł) Otrzymają je zatrudnieni do 30 września. Ja umowę mam od 3 października ![]() ![]() Poza tym moje dzieci nadal pozostają w stanie grzeczności ![]() ![]() Farahh zdrówka dla chłopaków!!!!! Nie łam się, pierwszy rok najgorszy. Napisz jak tam w pracy. Poszłaś już na kurs niemieckiego? Karola trzymam kciuki żeby firma została na rynku!!!!! Ciekawe kiedy marejta się do nas odezwie?! Zastanawiam się nad wysłaniem sms-a jak się czują..... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2360 |
Rozeznanie
|
I ja napiszę cos pozytywnego - mam 2 dni wolnego hehe
![]() ![]() U mnie w domu mały szpital - Majka dostała 2 zastrzyki, podaję jej Sinecod i jakiś syrop bo ma zapalenie krtani. Pierwszy raz nie byłam z nią ja u lekarza tylko TŻ bo ja byłam w pracy ![]() ![]() ![]() Maja wczoraj skończyła 11 miesiecy i zrobiła nam prezent - sama chodzi od wczoraj ![]() ![]() W pracy ok. Czasami mam wrażenie że ludzie oczekują ode mnie że się rzodwoję i mam ochotę im ![]()
![]() |
#2361 |
Rozeznanie
|
Nasza Majunia już chodzi!!!!!!!!!
B R A W O ! ! ! ! ! ! Życzę Wam zdrówka!!!! U mnie Natalka ma kaszel i leci jej z noska ![]() Kamilko dlaczego boisz się nocek? Wtedy jest chyba mniejszy ruch i jakoś tak spokojniej..... Rozumiem, że 10-tego dostaniesz wypłatę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2362 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=22Kamila22;30562270]
Maja wczoraj skończyła 11 miesiecy i zrobiła nam prezent - sama chodzi od wczoraj ![]() ![]() QUOTE] Brawo dla Majeczki!!!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2363 |
Rozeznanie
|
Dziękujemy dziewczyny
![]() Boję się nocek bo ja o 22.00 już zasypiam i ciężko będzie organizm przestawić... A na nocy ludzi może i mało ale zarąbiście dużo sprzątania jest ![]() Dzisiaj idziemy na kontrole z Mają, o 13.00 mamy wizytę. Mi jakoś katar przejść nie chce ![]() ![]()
![]() |
#2364 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
się odezwie.. Zazdroszczę fryzjera ![]() ![]() Szkoda tych bonów, ale na pocieszenie Ci powiem, że ja w wigilię pracuję od 9.00-21.00, w sylwka tak samo i w Adasia urodziny tak samo ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Słyszałyście o tej matce, co córkę 3 letnią z molo wrzuciła do morza??? ![]() ![]() Ja idę do pracy na 15.00 dzisiaj.. mąż idzie na imprezkę wieczorem, więc wieczór mam dla siebie po pracy i weekend mam wolny ![]() Idę wysuszyć włoski i się szykować powoli..
![]() |
![]() |
#2365 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Tylko treść sms-a mnie trochę niepokoi ![]() Ciekawe czy wszystko ok ![]() Tylko idę podcinać, farbę może kupię sama i rzucę sobie jakiś jeden kolor ![]() Cytat:
Ja 24. grudnia pracuję od 6 do 14 więc całkiem znośnie ![]() Sylwester mam wolny, tylko w swoje urodziny 30 grudnia mam nockę ![]() W Natalki urodziny 20. grudnia pracuję do 14 wiec jakiś torcik i kawkę zdążymy zrobić. U nas jest tak, że jak ktoś pracuje 24.12 to sylwester ma wolny i odwrotnie. Cytat:
![]() Cytat:
Co za człowiek z tej matki ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2366 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Co porabiacie w dzień wolny od pracy? Nic nie piszecie? Pewnie macie jakieś fajne plany. Ja wieczorem idę na spotkanie ze znajomymi z liceum ![]() Popołudniu moja najmłodsza siostra ma pokaz taneczny i z Tż i dzieciakami jedziemy pooglądać sobie ![]() Miłego dnia.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2367 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do świąt- ja od kilku lat ( jak tż pracuje w firmie) nie mam świąt- czasami w wigilie ma wolne ale 1, czy 2, święto zawsze pracuje- nie ma już tej magii świąt. Nie czuje się świąt i nie ma się z tego satysfakcji ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2368 |
Rozeznanie
|
Hop, hop...gdzie jesteście?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2369 |
Rozeznanie
|
Cześć!
My dzisiaj wylądowaliśmy w szpitalu z Bartkiem.. Ma zapalenie ucha ![]() ![]() Ciekawe jak tam Marejta.. Nic się nie odzywa... Uciekam, bo muszę jeszcze dzisiaj na 2 godziny do pracy jechać na zamknięcie... A tak mi się nie chce... No i wolałabym z Bartusiem zostać.. A Wy gdzie się podziałyście???
![]() |
#2370 |
Rozeznanie
|
Farahh Kochana!!!!!!!!!!
Trzymajcie się!!!!!!!!!!!!!!! Dla Bartusia specjalne buziaczki i zdrówka, zdrówka, zdrówka!!!!!!!!!!!! Uciekam spać, bo na 3:35 muszę być w pracy!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.