|
|
#1081 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Razem schudniemy 20 kg! Zapraszam!
Czarna Damo, ja również gratuluję Ci serdecznie
![]() Dzisiaj: I. bułka orkiszowa z piersią zapiekana z indyka i papryką, pół szklanki kubusia II. bułka grahamka z serem i papryką III. jabłko IV. mix płatków z jogurtem (właśnie kończę) może zjem jeszcze kromkę chrupkiego, zależy do której posiedzę ![]() Wczoraj padłam po 21 i wstałam o 9. Potrzebowałam tego po tych zarwanych nocach. Dobrze, że chociaż są tego efekty. Telefon leżał koło głowy, sms-y przychodziły, a ja nic nie słyszałam. Czuję się dziś wspaniale Kurde, taką mam ostatnio ochotę na słodycze, że masakra Najgorsze jest to, że nie jestem przed @ i nie wiem skąd to Walczę ostro, zapijam tę chęć kubusiem, ale jest ciężko. Boję się, że jak sobie pofolguję, to się nie opanuję. Nie wiem ile teraz ważę, mierzę się tylko, a marzy mi się poniżej 70kg zobaczyć na wadze jak pojadę do domu na święta. Ehh.
|
|
|
|
#1082 |
|
Zadomowienie
|
Wrzucam swój jadłospis z dzisiaj... macie jakieś propozycje zmian?
![]() I. 2 kromki razowca z serkiem topionym paprykowym hochland [180kcal] II. pomarańcza + batonik corny linea [125kcal] III. 100g piersi z indyka + 150g warzyw na patelnię + łyżka oliwy z oliwek + 100g buraczków + 100g pieczarek marynowanych + szklanka kefiru truskawkowego 0% [460kcal] IV. bułka grahamka + 70g serka wiejskiego + 50g pomidora [222kcal] V. jogurt pitny danacol + 10g orzechów włoskich + 5g rodzynek [114kcal] kcal: 1101kcal białko: 62g węgle: 143g tłuszcz: 35g
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... |
|
|
|
#1083 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ewentualnie mozna bylo zamiast serka topionego, jakis twarozek chudy itp. ![]() I ja np unikam popoludniu weglowodanow takich jak bulki np ale to jak kto wyznaje ![]() kolacja ok, ale bardziej an 2 sniadanko, ze wzgledu na obecnosc orzechow i rodzynek, ale pewnie byla to nie duza ilosc, wiec tez nie jest zle ![]() Ciekawi mnie Twoj obiadek, warzywka, indyk... i kefir truskawkowy ![]() Dziewczyny ja nie mam czasu pisac ale staram sie co jakis czas wejsc. HmmU mnie dzis: I: kromka zytnia z paprykarzem, kromka z twarozkiem mielonym ogorkiem szczypiorkiem (280kcal) II: kawalek sernika dietetycznego wlasnego (170 kcal) III: zupa krem z brokula z 90g piersi kuraka (200 kcal) IV: batonik Cornyy Free + lyzeczka nutelli (150?) V: kawalek piersi, warzywa na patelnie po chinsku (200) Razem: 1000.
|
|
|
#1084 |
|
Zakorzenienie
|
medzia, ja bym ten kefir przenosiła z obiadu na śniadanie, bo śniadanko trochę małe Ci wyszło, a 560kcla na obiad to jednak trochę już dużo.
A ja postanowiłam wypiąć się na brak czasu i jutro idę na 19.15 na aqua aerobic! W pt jakoś po 10 pojadę sobie popływać sama przez 45min. Nie ma! Dla siebie też muszę mieć czas, a co!
|
#1085 |
|
Raczkowanie
|
Ja jakoś przeżyłam ten dzień...cieszę się, że już mi się skończył, bo był na prawdę ciężki...zjadłam dziś
I mleko i płatki ActVita Lubella II 2xwasa z polędwicą sopocką III 2 jajka na miękko, trochę zupy jarzynowej z obiadu IV jogobella light V 1xwasa z polędwicą i serek bieluch, który ostatnio pokochałam jak szalona - całe opakowanie ma 150 kcal, czyli wychodzi mniej niż zwykłego twarożku wiejskiego, a wg mnie jest o wiele smaczniejszy i jem go łyżeczką a nie na chleb...mało dziś warzyw bo nie miałam sił nic kroić, obierać itd, a owoców też nie chciałam jeść, bo wczoraj zjadłam pomarańcze, przed wczoraj grejpfruta i się boję, że mi zaraz uczulenie wyjdzie zbiżający się @ daje osobie znać i zjadłam trochę czekolady bo już nie mogłam się opanować...zawsze tak mam gdy oczekuję @ ...i się trochę tego obawiam jak to się odbije na wadze... wyszło mimo wszystko umiarkowanie bo 1197 kcal, więc w granicach rozsądku przeziębienie mnie rozkłada, jutro muszę tylko wyjść na pocztę odebrać paczkę a całą resztę czasu zamierzam spędzić w domu wygrzewając się pod kocem i pijąc gorącą herbatkę ![]() bo dziś czuję się fatalnie, z nosa leci jak z kranu, kaszel, a gardło to mnie tak boli, że picie wody nawet mnie wkurza:/ CzarnaDamo gratulację!!! widzę u Ciebie ogromne postępy i motywację...jak się będziesz tego trzymała to jest szansa, że ujrzysz do świąt oczekiwaną wagę ![]() ![]() ja do świąt chciałaby zdobyć chociaż mój drugi cel...oby mi się udało
waga wyjściowa 94,5 kg (17.09) cel I 90 kg osiągnięty (11.11) cel II 85 kg osiągnięty (17.12) cel III 79 kg cel ostateczny 70kg marzę jednak by zobaczyć 6 z przodu więc przy 69 kg będę skakała ze szczęścia waga obecna 79,4 kg (23.02) |
|
|
|
#1086 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:50 ---------- Poprzedni post napisano o 06:33 ---------- MOJE DROGI LASECZKI Dziś zaplanowałam sobie znowu 5 posiłków co 3 godz max. śniadanie: 2 wasa z szynka i ogórkiem+kawuni bez cukru II śniadanie: grejpfrut+czerwona herbatka (uwielbiam grejpfruty więc wprowadziłam je do mojej diety,i do tego wyczytałam że są wskazane) obiad: 50gr kaszy gryczanej+ ze 100gr piersi kurczaka (czyli pieczona w piekarniku z przyprawkami) do tego buraczki czerwone 100gr.+kawka bez cukru podwieczorek: jogurt naturalny z jakimś owocem(podejrzewam że będzie to pół brzoskwini)wymieszam i wyjdzie pyszny jogurt kolacja: jajko na twardo+1 wasa(strasznie mam ochotę na jajko ehh) cieszę się że układam sobie te posiłki w końcu załapałam o co kaman
96.4... Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2011-11-16 o 07:52 |
|
|
|
|
#1087 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Właśnie to mnie dręczy - do tej pory walczyłam jak wściekła.. od 3 miesięcy nie było tak żebym miała przerwę od ćwiczeń dłużej niż 2 dni.. a tera nie ruszyłam tyłka od piątku.. dramat. Niestety nie bardzo będę mogła ćwiczyć aż do soboty włącznie. Znajomi się do nas wprowadzają, bo nie mają gdzie mieszkać - remont ich nowego mieszkania się przedłuża.. ![]() Może zamknę się w sypialni na godzinkę i coś poskaczę ale jak ich znam to trzeba będzie z nimi siedzieć.. Typ osób,które jakoś nie umieją się sobą zająć ![]() Mam nadzieję, że organizm po takiej rozpuście potem odda kilogramy... Zupełnie jakbym dietę zaczynała na nowo.. zobaczymy jak to będzie.. Przynajmniej posiłków pilnuję.. żal mi tylko tych ćwiczeń.
|
|
#1088 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A te Wasa to tez takie podobne sciemnianie, tak jak z tymi wszystkimi produktami light, tzn nie wszystkimi, ale niektore niby light i dietetyczne ale okazuja sie gorsze niz normalne :P Wg mnie do tego Wasa jest malo zapychajaca i pozywna i wolalabym zjesc normalny chlebek ;p ale kto jak woli ![]() na dzisiaj planuje: I: kromka zytnia z twarozkiem mielonym i ogorkiem, 2 lyzki salatki z piersi, ananasa z puszki, sera zoltego, kukurydzy, ale zamiast majonezu, to twarozek mielony (calosc ok. 280kcal) II: kromka razowa z paprykarzem (ok. 130kcal) III: placki otrebowe z serkiem wiejskim, z gulaszem drobiowym z pieczarkami cebulka papryka (1/2 porcji czyli. ok 280kcal) IV: kawalek sernika (170kcal) Razem 860 kcal. DO tego jeszcze pewnie cos wpadnie i bedzie 1000
|
|
|
#1089 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szczerze Ci powiem że mi osobiście wasa lepiej smakuje niż obojętnie jaki chleb.Odkąd pamiętam nigdy nie przepadałam za chlebem znajomi się ze mnie śmiali że ja z kosmosu bo dla nich to dziwne że ja nie przepadam za chlebem )bo zamiast zjeść kromkę chleba ja zawsze na kolację czy nawet w ciągu dnia musiałam mieć świeże bułeczki a dupsko rosło potrafiłam zjeść 4 duże były dziennie z masłem szynką i tymi różnościami wysokokalorycznymi
|
|
#1090 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jeśli chodzi o węglowodany - ja nie stosuję tego w diecie. Zdarza mi się obiad zjeść na kolację i nie mam z tego powodu wyrzutów sumienia. Trzymam się wersji: 5 posiłków, ale różnie rozłożonych dziękuję za uwagi a jeśli idzie o mieszanie słono-słodkich rzeczy, zawsze tak miałam, od dziecka ser żółty z dżemem itd.Czarnadamo, cieszę się, że tak dobrze Ci idzie (i wcale nie zapeszam!) Jak czytam Twoje wypowiedzi to są pełne motywacji, a o to tutaj nam przecież chodzi znowu pochwalę Cię za jadłospis! Ewentualnie dodałabym do obiadu jakieś warzywka jeszcze oprócz buraczków. Polecam ogórki w każdej postaci, bo są bardzo mało kaloryczne Na kolację do tej wasy może jakiś pomidorek? Jeśli idzie o produkty wasa/chleb to sprawa bardzo indywidualna. Jadłam przez ponad miesiąc dzień w dzień wagę i chudłam, byłam najedzona i wszystko było ok. Jednak zmieniłam na chleb odkąd zaczął się rok akademicki, żeby na dłużej mnie po prostu trzymało ![]() akasha, nie łam się! to nie jest tak, że jak przestajesz ćwiczeń to nie chudniesz.. i większość z nas jest dobrym tego przykładem może właśnie jak dasz organizmowi trochę wytchnienia i wrócisz do ćwiczeń za tydzień to poskutkuje to jakimś spadkiem? warto spróbować ![]() JADŁOSPIS Z DZIŚ: I. 30g musli + szkl. mleka 0,5% + jogurt owocowa wyspa [357kcal] II. banan [117kcal] III. 2 kromki chleba razowego z serkiem topionym hochland + 80g papryki czerwonej [205kcal] IV.100g jogurtu naturalnego + 80g jabłka tartego + 10g rodzynek + 10g orzechów włoskich [198kcal] V. zupa kalafiorowa z marchewką i gotowaną piersią z kurczaka [327kcal] kcal: 1204 białko: 72g węgle: 148g tłuszcz: 26g Poszalałam ze śniadaniem, ale czułam się po nim rewelacyjnie przez 3 kolejne godziny I wreszcie udało mi się dobrnąć do 1200 kcal Czuję, że to jest odpowiednia dawka dla mnie.
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... Edytowane przez medzia104 Czas edycji: 2011-11-16 o 17:21 |
|
|
|
|
#1091 |
|
Zadomowienie
|
Tak wiem że powinno byc więcej warzywek,ale nie miałam nic w domu poza cebulą i buraczkami bo nie byłam na dokładnych zakupach hehe
dziś byłam i zapełniłam lodówę zawsze chodzę raz na tydzień na porządne zakupy ale przez ten weekend przedłużony nie miałam zapału na chodzenie gdziekolwiek
|
#1092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
AAA godzinę temu wróciłam z aqua aerobicu 45 min intensywnego wysiłku, TŻ patrzył zza szyby i powiedział, że najlepiej ćwiczyłam Starałam się bardzo, chciałam dużo spalić i ładnie ćwiczyć Będę chodzić na pewno!
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2011-11-16 o 22:45 |
|
|
|
|
#1093 |
|
Raczkowanie
|
ja dziś starałam się też ładnie trzymać, wyszło 1100kcal...wiecie co mi ostatnio posmakowało - sałatka meksykańska taka z puszki...jest pyszna i po odsączeniu nie ma dużo kalorii, jem ją sobie na dwa razy, gdy tak jak dziś nie ma sił na gotowanie i szykowanie:/ to przeziębienie mnie dobija...
a co do chleba Wasa bo toczyła się dyskusja na ten temat to ja Wam powiem, że nauczyłam się go jeść na 1 roku studiów i trzymam tak już kilka lat i chleba normalnego nie jem praktycznie wcale...zaczęło się od tego, że normalny chleb szybko robi się twardy i się zsycha a ja takiego nienawidze...a że się na studiach nie chciało co dzień do sklepu latac to Wasa była idealnym rozwiązaniem bo zawsze świeża heheh ja nigdy nie miałam z nia problemu bo wasa zawsze mnie nasycala...nawet jak nie bylam na diecie i jadlam za 3 to pieczywko chrupkie jadlam zawsze ![]()
waga wyjściowa 94,5 kg (17.09) cel I 90 kg osiągnięty (11.11) cel II 85 kg osiągnięty (17.12) cel III 79 kg cel ostateczny 70kg marzę jednak by zobaczyć 6 z przodu więc przy 69 kg będę skakała ze szczęścia waga obecna 79,4 kg (23.02) |
|
|
|
#1094 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczynki
![]() Ja chwilowo przestałam liczyć każdą kcal.. wczoraj na oko koło 1100 było ![]() Jem tak jak jadłam, ale niestety ze względu na tych znajomych,którzy mieszkają z nami jest dziwnie. Wczoraj wskoczyłam na orbitreka na 40 min ![]() Może dzisiaj też się jakoś uda. Wiem,że nie ćwicząc też można chudnąć, niestety mój organizm wiele lat funkcjonował na głodowych racjach żywnościowych, bo często gęsto głodowałam żeby schudnąć i teraz niestety muszę rozkręcić metabolizm dlatego u mnie te ćwiczenia są tak ważne. Ale mam nadzieję, że nawet przy takim ułożeniu posiłków będzie nie najgorzej ![]() Robię sobie brzuszki, pompki i jakieś tam skłony. Zawsze to coś. Zobaczymy jutro czy będzie mały dramat.
169 cm 78 ............... ->67-> .... ->65 65-> ...-> 62 Edytowane przez akasha83 Czas edycji: 2011-11-17 o 14:46 |
|
|
|
#1095 |
|
Zadomowienie
|
a ja dziś mam małą załamkę
waga mi stoi w miejscu to chyba przez to weekendowe przejedzenie.Jeszcze mowią mi że dramtyzuję z tą wagą szlag żeby to dziś kolejny dzień w miarę dietetycznie![]() śniadanie: 200 ml zupy pomidorowej z ryżem podjadłam od Nadii hehe wiem nie powinnam ale jakoś tak wyszło II śniadanie: pomarańcz obiad: 2 ziemniaki (może 3 ale wątpię wolę raczej nie przesadzać) pałka z kuraka bez skóry pieczona w piekarniku ok.130gr. surówka z ogórka z jogurtem naturalnym 0% i szczypiorkiem proszę mnie nie ganić za to ale mam na to tak wielka ochotę że szokkkkk podwieczorek: jogurcik naturalny 0% i pół banana kolacja: 2 wasa z ogórkiem ,pomidorem i 2 plasterkami sera podejrzewam że to ok.1000kalorii może coś jeszcze dołożę bo to trochę za mało chociaż 1100 niech wyjdzie.
96.4... Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2011-11-17 o 12:57 |
|
|
|
#1096 |
|
Raczkowanie
|
Przekroczyłam"magiczną" granicę 69,7 ![]() Z tej radości normalnie dzisiaj poćwiczę choćby nie wiem co ![]() Właśnie jestem po obiedzie - sałatkę sobie zrobiłam z kalafiora gotowanego (250 gr) -podrzałam + dodałam posiekane 2 jajka + 130 g tuńczyka w kawałkach. + łyżka jogurtu + pół łyżeczki majonezu ![]() Pychotka. Na kolację coś lekkiego pewnie zjem ![]() Jupi - myślałam że będzie tragedia. Medzia miałaś 100% racji
|
#1097 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERDUCHA kurde to ty laska teraz jak z obrazka
|
|
#1098 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie dzisiaj @ niestety pierwszy dzień. Podliczyłam sobie kalorie i wyszło mi malutko dzisiaj. Ale za to obiad miałam niezły.Kalorycznie się zmieściłam mimo że to całkiem dużo składników 100g wędzonej makreli, 100g pieczarek marynowanych, 2 wafle ryżowe, 100ml mleka 0,5% z 2 łyżkami muesli i kisiel truskawkowy... no po prostu, jak mam okres to jem rzeczy o takim połączeniu składnikowym, że można boki zrywać z ważenia jutrzejszego odpadam niestety... podczas @ zawsze waga mi idzie do góry
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... |
|
|
|
|
#1099 |
|
Zakorzenienie
|
akasha, suuuper!
no to pora na spowiedź.... wczoraj po aerobicu planowo zjadłam małą kanapkę zbożową, ale później brat mojego TŻta przywiózł nam pizze.. wiedział, że mieliśmy pusto w lodówce, bo dopiero dziś TŻ dostał kasę, a u mnie też już były końcówki. Jeszcze spejcalnie pół pizzy (takiej średniej) zrobił tak,jak lubię (jest kierowcą w pizzerii i czasami sam robi dla siebie np.) czyli z kawałkami kurczaka, kukurydzą (trochę) i szynką. Zjadłam 3 mniejsze kawałki Dziś też jadłospis skopany... dopiero do domu wróciłam, a wyszłam rano. 1: 2 kromki razowca- jedna z almette, druga z serem o mniejszej zawartości tłuszczu (13%) 2: gorąca czekolada z automatu, 1 kromka chrupkiego obiad jadłam w stołóce studenckiej: trochę ziemniaków, kawałek ryby (w bułce i jajku, ale baaardzo mało było tej panierki), 200ml zupy jarzynowej 3: 2 kromki razowca, 2 plasterki sera (tego co rano) -> miałam kanapkę ze sobą, gorąca czekolada z automatu ( I to na razie tyle. W domu mam niewiele jedzenia... nie byłokiedy zrobić zakupów. Jutro po śniadaniu idę na basen, może coś kupię wracając. Nie mam siły, paaadam.... w ogóle to mam straszne zakwasy na nogach, bo wczoraj bardzo dużo chodziłam, później ten aerobic, a później jeszcze zrobiłam 300 powtórzeń tego mojego ćw na nogi i tyłek.
|
#1100 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co - ja też wypadam z jutrzejszego ważenia...dostałam właśnie @, więc jutro będę ważyła dużo więcej i nawet się denerwować nie chcę i wolę na wagę nie wchodzić...zważę się w sobotę lub w niedzielę jak troche ze mnie zejdzie i wtedy Wam napiszę, ok?
medzia w tych dniach mam tak samo to już chyba taka kobieca przypadłość
|
|
|
#1101 |
|
Raczkowanie
|
Oj laski współczuję @. Ale niestety to norma więc trzeba przetrwać
![]() Bottega - mam nadzieję, że pizza to objaw powrotu do zdrowia Oby tak było.Ja wczoraj grzecznie : Śniadanie - standard II - jabłko III - sałatka z kalafiorem,tuńczykiem i jajkiem IV - 100 ml kefiru V - serek wiejski Łącznie: Kcal 1092 B - 66 g W - 130 g T - 32 g Mogłoby być więcej ale wpadłam szczęśliwa do domu i wskoczyłam na orbitreka - skończyłam koło 20 i już mi się jeść nie chciało. Pokazało spalonych 450 kcal ![]() Jak się uda to wskoczę dzisiaj raz jeszcze na wagę dla pewności ![]() Trzymam kciuki za wasze niskie wagi
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
Widzę,że u was na wątku miła i przyjemna atmosfera Mam pytanie można się przyłączyć?
|
|
|
|
#1103 | |
|
Zadomowienie
|
U mnie praktycznie zero spadku
106.7 czyli tylko 0.1 kg wczoraj dietka super jedyny powód do radościZaplanowany jadłospis na dziś: śniadanie: 30gr płatków corn flakes z 200 ml mleka 2.0%+kawa bez cukru II śniadanie: brzoskwinia obiad: plaster schabu pieczony w piekarniku z przyprawami 110 gr. pół paczki ryżu 2 ogórki korniszone (mam wielka ochotę)+ kwa bez cukru podwieczorek: jogurt naturalny wymieszany z połówką kiwi kolacja: twarożek light ze szczypiorkiem+pół bułeczki kajzerki do tego mam przeogromną ochotę na słodycze za którymi nie przepadam a to z powodu @ muszę nad tym zapanować bo jak sie dorwę to zjem z całą czekoladę i wypiję z 2 szklany coli (zawsze tak mnie nachodzi przed @ )a tak poza tematem macie jakieś sprawdzone sposoby na te zachcianki bo ja przez tyle lat nic nie wymyśliłam![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
CzarnaDama witaj
![]() Co do Twojego jadłospisy całkiem fajny tylko jakoś małe to drugie śniadanko dorzuć może jeszcze do niego jakiś jogurt, serek homogenizowany albo najlepiej zamień podwieczorek z drugim śniadaniem i będzie idealny jadłospis
|
|
|
|
#1105 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oczywiście - WitajPodaj swoje dane - wzrost - waga - cel to cię wciągnę w zestawienie ![]() Dzisiaj mamy ważenie ![]() Czekamy na info co jesz i jakie gzreszki popełniasz (oby żadnych) i jak ćwiczysz ![]() Cytat:
![]() Każdy spadek to już mniej do celu i powinnaś tak to odbierać ![]() to nadal oznacza że chudniesz i nie masz zastoju - brawo kochana
169 cm 78 ............... ->67-> .... ->65 65-> ...-> 62 Edytowane przez akasha83 Czas edycji: 2011-11-18 o 10:07 |
||
|
|
|
#1106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jem prawie wszystko oprócz fast-foodów i słodyczy, zresztą będę wrzucać jadłospisy to same zobaczycie co do grzeszków to mają słabością są kanapki i przed @ czekolada ćwiczyć zamierzam od poniedziałku jak mi się skończy @ i wtedy będzie to rowerek stacjonarny, skakanka i brzuszki oraz może znajdę czas na basen ![]() uff to tyle narazie o mnie, myślę,że z czasem poznamy się bardziej
|
|
|
|
|
#1107 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No ale ja nie zamierzam przestać się kontrolować jak dojdę do swojego celu więc może polecę jeszcze troszkę ![]() A liczysz kcal? czy po prostu ograniczasz porcje?
|
|
#1108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do ćwiczeń to wiadomo,że nie będę codziennie robić tego samego, bo wysiąde predzęj czy później ![]() Chcę zmienić tryb życia na zdrowy i przy okazji zrzucić parę kilo wiadomo,że jak nie osiągne celu to nic się nie stanie ale marzy mi się 5 z przodu ![]() Wiadomo jak się osiagnie cel to trzeba uważać co by nie stracić kontroli i nie wrócić do starych nawyków żywieniowych
|
|
|
|
|
#1109 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jest 106.4 nie 106.7 stanęłam teraz na wagę po odwiedzinach w wc i wyszło mniej o 0.3kg w sumie schudłam 0.4kg cieszę się jeszcze bardziej.mimo że to nie jest kg czy więcej ale i tak sporo biorąc pod uwagę weekendowe obżarstwo
powraca m do formyzrobiłam se też sałatkę na weekend,aby sie nie objeść jak zawsze bo tak bywa w weekendy postanowiła m,że bedę się trzymała zasady 5 posiłków co 3 godz max.I nie dam się pokusie za żadne skarbypodaję wam przepis(może któraś z wypróbuje)sama go wymyśliłam oczywiście: 70gr kukurydzy 60gr szynki chudzinki 30gr cebuli czerwonej paczka ryżu 2 łyżki jogurtu naturalnego 1 jajko,sól,pieprz (wszystko odmierzyłam na wadze) nie będę wam pisała jak to się robi bo każda z was wie jak połączyć składniki ![]() dla mnie smakuje będę miała na 3 lub 4 podejścia bo na raz to nie zjem nawet dla mnie za dużo hehe
|
#1110 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Każdy spadek ma być Twoją motywacją. Super że potrafisz już sama układać sobie posiłki i wybierać niżej kaloryczne rzeczy ![]() Z czasem będzie jeszcze łatwiej ![]() Oby tak dalej
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.

Najgorsze jest to, że nie jestem przed @ i nie wiem skąd to 

W pt jakoś po 10 pojadę sobie popływać sama przez 45min. 
w końcu załapałam o co kaman

dziś kolejny dzień w miarę dietetycznie