|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1231 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1232 |
Zakorzenienie
|
Ja też przegoniłam kilka razy całe miasto. Nie stać mnie na buty ponad 200zł więc obeszłam chyba wszystkie kangury, CCC i Deichmany. I nic mi się nie podobało. Nie było nawet na czym oka zaczepić. Wszedzie koturny, szpice, kowbojki, szpile albo futrzaki. Po kolejnej wizycie w kangurze w leclercu na zana zwróciłam uwagę na kowbojki z okrągłym czubkiem ale kosztowały chyba 169zł i miały w środku ten jakby koc. Tyle to jeszcze bym dała, zwłaszcza, że zaczęły mi się podobać no ale ten koc w środku a ja zmarzluch jestem.
W niedziele tydzien temu pojechałam na giełde i kupiłam podobne ale z misem w środku tylko za 100zł. Ale co z tego że mają misia jak wczoraj na pogrzebie strasznie mi nogi zmarzły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1233 |
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem jakie buty trzeba kupić żeby w nogi było ciepło
![]() ![]() BTW byłam na Ukrainie ostatnio i powiem wam że tam jest mnóstwo butów z futerkiem, takim kudłatym, ciepłym, tylko dlaczego ukrainki mają wąskie nogi w kostkach i łydki szerokie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1235 |
Zakorzenienie
|
Byłam w Lubomlu, jest to niedaleko przejścia granicznego w Dorohusku. Hmm sklepów to ja tam nie widziałam, za to dużo krów
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jakoś na tyg. znów pojadę, ostatnio wpadł mi w oko golf za 95 hrywny ![]() ![]() A tak to jeżdżę z wujkiem potowarzyszyć mu, a przy okazji kupuje duuużo słodyczy, bardzo mi się podobają ich ceny ![]() To było tak OT. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1236 |
Zakorzenienie
|
Na przeciwko Galerii Centrum
![]() ![]() ![]() ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1237 |
Zakorzenienie
|
dzieki za super wyczerpujaca wiadomosc
![]() Dowiedzialam sie sporo rzeczy,,,ciekawa jestem tylko jak sprawy sie mają np we Lwowie..byłaś tam może czy eetam? |
![]() ![]() |
![]() |
#1238 |
Zakorzenienie
|
No własnie - Heavy duty jest naprzeciwko bocznego wejścia do Galerii Centrum
![]() Co do takiego ocieplania butów materiałem to nie wiem, podobno niektóre grzeją lepiej niż kożuszek bo ten sie zbija po noszeniu i jest taki jak polar ![]() A co do butów z Allegro to troszke się obawiam. Kupowałam ostatnio adidaski i normalnie nosze rozmiar 39 - dł wkładki wewnętrznej 25.5 cm i zasugerowalam sie tym, że w opisie było: rozmiar 39- dł wkładki wewn. 25 cm, rozmiar 40 - 25,5. Zamówiłam te drugie a okazało sie, że są dużo za duże - długość wkładki 26,5 cm (!!!). A pytałam wczesniej Sprzedającego 2 razy czy na pewno będą dobre.. ![]() ![]() W Kangurze widzialam nawet fajne buty za 149 zł ale mają dziwną podeszwę - taką zachodzącą na czuba buta - troche jak gumowce.. Jak nic lepszego nie znajde to zakupie te hehe |
![]() ![]() |
![]() |
#1239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() BTW pojechałabym tam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam koleżanke która pochodzi z Kijowa, więc moze kiedyś ją wezmę za przewodnika ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1240 |
Zadomowienie
|
A idziecie na targi kosmetyczne?
Bo ja nigdy nie byłam i nie wiem czy iść?
#1241 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1242 |
Rozeznanie
|
Hej
Zapewne chodzi o TE Targi Kosmetyczne: Wydział Chemii UMCS zaprasza na kolejne już na naszej uczelni Targi Kosmetyczne. Odbywać się one będą w dniach 8 - 9.11.2006 w godzinach 8.00-18.00 w budynku Dużej Chemii (Pl.M.Curie-Skłodowskiej 3) Ramowy program targów: w godzinach od 10.00 do 17.00 odbędą się pokazy: fryzjerskie (pokaz fryzjerski TOP CITY -11.30, pokaz strzyżenia męskiego, fruzura biurowa- nowość, fryzura ślubna), kosmetyczne (makijaż ślubny 12.30, do pracy, - 8 .11.06, 15.00 - 9.11.06, pedicure- pełny zabieg godz. 13.00). Stoisko towarzyszące: JP Biżuteria Srebrna - biżuteria autorska, MJP fotele masujące. Wśród wystawców są m. in. takie firmy jak: Ziaja, Floslek, Oriflame, Uzdrowisko Iwonicz, Afro House -salon fryzjersko - kosmetyczny, Coala - szkolenia kosmetyczne - tipsy, Margarita - dystrybutor kosmetyków, Centrum Usług Szkoleniowych LIDER, Avon, Smooth - producent kosmetyków z zielonej glinki, Jaskinia solna SOLANIA... ZAPRASZAMY! WSTĘP WOLNY! Może być fajnie,a le ja niestety nie mam czasu..jakby któraś z Was się wybrała, to zdajcie relację ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1243 |
Rozeznanie
|
![]()
A wracając do tematu okryć zimowych i butów...to podtrzymuję Wasze opinie - MASAKRA.
Ten wojłok w butach w ogóle nie grzeje, musiałabym kupić buty o 2 numery z a duze, zeby zmieścić w nich jeszcze 3 pary wełnianych skarpet:/ Poza tym nie podobają mi się te grube obcasy...no i na naszą zimę, nieoposypane piachem, oblodzone drogi to się w ogóle nie nadaje..chyba że ktoś lubi co chwila szorować tyłkiem po podłożu:P Któraś z Was pisała, że po płaszczyk czy kurtkę wybrała się do Wawy...ja bym jednak wolała kupić coś tutaj....tylko te ceny...jak coś jest nawet ładne, ciepłe i nie wyglądam w tym jak Horpyna, to kosztuje powyżej 500zł....a jak mniej, to jest kuse, błyszczące, cienkie i w ogóle do kitu:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1244 |
Zakorzenienie
|
A gdzie w Lublinie są sklepy dla plastyków. Chodziłoby mi o to gdzie można kupić fimo (takie coś jak modelina). Kiedys pytałam w kulturomaniaku, ale tam nie mieli. Nie wiecie gdzie to dostanę?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1245 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1246 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
pozdrawiam
![]() |
#1247 |
Zakorzenienie
|
Dzięki milly. Wiem gdzie jest Kołłątaja, a nie wiedziałam, ze tam jest sklep taki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1248 |
Rozeznanie
|
Jest chyba jeszcze na Zana, na samym początku (patrząc od Kraśnickiej) sklep, który się nazywa bodajże Grafit
|
![]() ![]() |
![]() |
#1249 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wlasnie milly mi pisała, że tam jest jakis. Wybiorę się też. Dzięki! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1251 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Edytowane przez karoolaaa Czas edycji: 2006-11-13 o 13:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na narutowicza. Nazywa sie Elefant. I stoisko z art dla plastyków jest jeszcze w leclerku w kulturomaniaku ![]()
![]() |
#1253 |
BAN stały
|
jakaś fajna biała alaska
ponawiam pytanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1254 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja mam pytanie, gdzie w Lublimnie mogę obejrzec na żywo takie buty? Przydałyby mi sie takie futrzaki na zimę. Widziałam na allegro za ok 89zł, ale najpierw wolałabym je sprawdzic palpatacyjnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1255 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a czy mozecie mi powiedziec w jakim sklepie zielarskim lub aptece dostane rozslawiony na Wizazu krem pichtowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1256 |
Raczkowanie
|
A gdzie mozna kupic spodnie krotkie, takie ok. kolan, tylko nie te waskie, co to je teraz kazdy nosi, a takie z maksymalnie szerokimi nogawkami, ze wygladaja troche jak spodnica?? wiecie o co chodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1257 |
BAN stały
|
ej a nie wiecie czy to w tą sobotę czy za tydzień otwierają lodowisko?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1258 |
Zakorzenienie
|
Ja woidziałam fajną futrzana torbe w GC. koszt - 129zł
#1259 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bo ja niestety nie widziałam ani takich, ani takich ![]() I pytanie drugie.. czy jest coś fajnego w Top Secret w Olimpie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1260 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.