Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II 2012 - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-18, 08:55   #3181
MartuNiunia87
Rozeznanie

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

Wiatm ja tylko na chwilkę was nadrabiam od wczoraj wieczorem co żeście na skrobały i lecę myć naczynia, powiesić pranie...itd...itp:P

AA Włąsnie do mnie też przyszła paczuszka z Loveli mimo, że na stronie pisało, że już wyczerpali - także miło, przyszło podobno coś jeszcze tam na adres mamy, ale było tylko awizo, więc jak tylko ogarnę mieszkanko to jadę na pocztę i zobaczymy co to tam jeszcze mi przysłali... na koszule jeszcze za wcześnie raczej ... więc nie wiem

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość

Dziewczynki, mam jeszcze pytanie z serii "to już pewnie było,ale nie pamiętam" : Ile kpujecie pieluch tetrowych? Bo nie wiem ile kupić - 20 czy 30? Też mam problem, nie?

Ja mam jeszcze jakieś 4-5pieluch tetrowych po synku więc wygotuję i będą, planuję dokupić jeszcze:
2 białe tetry
2 kolorowe tery
2 kolorowe flanelki

także razem będę mieć jakoś 10-11 pieluch
Sakramentalne TAK - 11.06.2011
Martynka- 23.02.2012

...Jeśli myślisz, ze wiesz wszystko to znaczy, że tak naprawdę nie wiesz nic...
MartuNiunia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 09:05   #3182
MissZuzia
Zadomowienie

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

Cytat:
Napisane przez n1kotynka Pokaż wiadomość
koszule mam w rozmiarze L, tak mi babka w sklepie dobrała i były na mnie akurat, z dekoltem w serek są fajne, bo bez problemu wystawisz cycka do karmienia no i super bawełna mięciutka, teraz je prałam, żeby do szpitala się przygotowywać i nic im się po praniu nie stało , ale po porodzie wziełabym M spokojnie a ja duża baba jestem to radzę ci M brac

ten który masz możesz odsprzedac bo tak to szkoda kasy a czemu ten który masz chcesz wymienić? coś nie teges?

i ty się zdziwisz bo do tk maxxa chodzę rzadko, strasznie dużo tam ludzi i jest dużo rzeczy poprzebierane a jak już coś upatrze, to potem znajduje często taniej w innym sklepie. Ostatnio tak było z marynarkami męża, w tk maxx za 800 - 1100 zł marki joop! i innych, które nie specjalnie kojarzyliśmy a poszliśmy do marksa i spencera i tam kupiliśmy za 400 zł super marynary i aż w pracy potem tz zbierał komplementy w ogóle uwielbiam marksa i spencera tz ma wszystkie koszule do pracy stamtad a ja ostatnio kupiłam super stanik za 33 zł

co do pościeli to uwierz mi ja tez mialam ten sam problem, ale my spimy w poscieli z ikei tańszej. Nasz najtanszy komplet jeden kupilismy za 30 zł a tak to wydaję na pościel dla nas 60-100 i gatunkowo jest w porzadku. nie wiem dlaczego posciele dla dzieci są takie drogie 100 zł jeszcze rozumiem, czy nawet 150 - jeden taki komplet kupiłam ale 300 zł za pościel? dla mnie to było trochę dużo, tym bardziej, że chciałam 2 komplety min i kupiłam tańsze, jak się nie sprawdzą to kupię droższe trudno
wolę jeszcze ubranka jakieś kupić, bo nie będzie mi się chciało prać co 2 dzień nie ma mowy kaftaników mam sporo i nawet fajne przyszły, bodziaki kupiłam z mothercare i b. fajne są a wyszły nówki po 6 zł/szt no i pajacyki jeszcze, bo śpiochów stwierdziłam, że nie będę kupować, pajace lepsze, zwłaszcza na zimę, no i spodenki czy bluzeczki, sukienki to póóóóźniej gdzieś od rozmiaru 74 a póki co kupuję tylko na 56 i 62, potem sukcesywnie będę kupować większe rozmiary

chyba tez ci będzie wygodniej na al. Ken? bo ja na pragę jakoś nie lubię jeździć, nie ma tam gdzie zaparkować i w ogóle jest tam masakra z tramwajami musimy się umówić na zakupy stanikowe a potem na ciacho a co

też oglągam gesslerową
dzięki za rady, na razie wzięłam jedną z myślą o szpitalu, w rozm, L. Ostatnio też kupiłam jedną L w sklepie, z jakiejś innej firmy. Póki nie odzyskam swojej figury wolę żeby nie było za bardzo dopasowane

też myślałam o Kenie

Co do pościeli to w weekend jeszcze wybierzemy się do jakiegoś dzieciowego sklepu i będe rozglądać się za innymi firmami ( w sensie dotykowym bo io tak kupię na all) i zdecyduję.
Ja nie śpię w ikeowej tylko dlatego że nie mam stamtąd kołdry i poduszki a jak już stamtąd masz to i pościel musisz tam brać bo ich rozmiary są inne. Zawsze kupuję na promocjach a to w BRW czasem nawet za 30-40zł były przeceny bawełniany pięknych pościeli to brałam a to w supermarketach też są zestawy do 100zł max.

Materac jakoś nie podoba mi się, jest czymś byle jakim obleczony i nie wiem czym oprócz prześcieradła i jakiegoś podkładu jeszcze można go obłożyć jako pierwsza warstwa. W tym co ty wklejałaś jest jakiś fajny i przepuszczający materiał a w moim badziewie. No nic zobaczę...

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Zmykam zaraz, ale najpierw: proszę napiszcie co brałyście na zgagę???
Od kilku dni mnie męczy skubana

Dobrej nocy
ja piłam też dużo wody, takiej mega zimnej

Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość
No i chyba sie za bardzo pochwaliłam tym że tak daję radę pracować, tak dostałam dzisiaj w kość i fizycznie i psychicznie że mam dość
Już postanowiłam że przyszły tydzień jest ostatnim, tak więc teraz idę do pracy w niedzielę i w przyszłym tyg 1 albo 2 dni ale już bez niedzieli(bo są najcięższe). Kicham to, mam takiego nerwa że wcale bym nie poszła już ale 1 babka jest na urlopie do przyszłej soboty a obiecałam ze zostanę do tego czasu na pewno.

Dzisiaj już nie dam rady Was nadrobić bo padam na pyszczek...

Miłych snów...
Do jutra
buu biedulka, i tak dzielnie długo wytrzymałaś. Pewnie tym wydawanym przyjęciem na tyle ludu cię wymęczyli, co

Cytat:
Dziewczynki, mam jeszcze pytanie z serii "to już pewnie było,ale nie pamiętam" : Ile kpujecie pieluch tetrowych? Bo nie wiem ile kupić - 20 czy 30? Też mam problem, nie?
najczęściej polecają 20szt, i tyle kupiłam, Jak okaże się że za mało to dokupię. Kupowałam u tego rp77, coś pow. 2zł bo wzięłam te gatunkowo podobno lepsze ale widziałam np. wczoraj w Smyku 10szt za 17,99

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58

Edytowane przez MissZuzia
Czas edycji: 2011-11-18 o 09:07
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 09:07   #3183
MartuNiunia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Pestka jest raczej spokojnym psem, do dzieci też - koleżanka ma roczną córkę i jak przyszła z nią pierwszy raz, posadziła małą na dywanie a Pestka oblizała ją od głowy do stóp (mała się chichrała tylko), potem obwąchała dokładnie wszystkie zabawki i olała, poszła sobie
Inaczej będzie z naszym dzieckiem, ale zrobimy wszystko, żeby wszystko było ok.
Przypuszczam, że będzie ok, oczywiście pieskowi trzeba będzie pozwolić podejść do dziecka, "pokazać co to takiego" nowego przynieśliście do domu i nie odganiać go od małej tak na chama bo będzie się wkurzać i mścić na dziecku, jak obwącha, zobaczy przyzwyczai się i oleje to po czasie, a najprawdopodobniej będzie dziecka pilnować. Kuzyn miał takiego starego psa, kundelek zwykły i jak urodziła się jego córka, to pies oszalał, spał pod łóżeczkiem, albo gdzieś w pobliżu, jak tylko ktoś obcy podchodził do małej, od razu stawał na równe nogi i uszy do góry, a nie daj Boże mała się poruszyła czy zapłakała w łóżeczku od razu leciał po żonę od kuzyna tak jakby chciał dać jej znać, że ma tam iść... a jak ta się z nim droczyła i mówiła mu "nie pójdę, później, niech płacze" - to zaczynał na nią szczekać i latać od łóżeczka do niej, normalnie zaczął małą traktować ja swojego szczeniaka jakiegoś... a od znajomych mojej mamy ludzie mają małe dziecko i rottweiler'a i normalnie masakra pies się turla z dzieckiem po podłodze, śpi koło niej, liże, wszystko... najlepiej by ją sam ubierał, a jak była taka mała, ze do buzi wszystko brała, to użarła go kiedyś w nos .... nic nie zrobił... uciekł po prostu... psy są mądrzejsze niż się nam wydaje

aaaaa lece już sprzątac, wrzucam tylko moje foto - po fryzjerze i wreszcie ogarniętych brwiach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Snapshot_20111118.jpg (17,2 KB, 43 załadowań)
Martynka- 23.02.2012

Edytowane przez MartuNiunia87
Czas edycji: 2011-11-18 o 09:17
Stary 2011-11-18, 09:10   #3184
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:
U mojego B. dziś wywiesili listę na bal, ale w połowie stycznia to raczej odpada szkoda, bo za małą kasę możnaby chociaż pojeść, pogadać itp.

A we wtorek do gina... już się nie mogę doczekać może w końcu się dowiemy jaka płeć we mnie jest

Ja jak będę jeszcze na chodzie to idę

Cytat:
Napisane przez dph Pokaż wiadomość
Hej Laski

Ja dziś od samego rańca na nogach najpierw się obudziłam przed 5 jak mąż jechał do pracy :/ a później o 6.30 bo wymyślili sobie u nas dzisiaj bilans sześciolatka :/ Boże ta nasza służba zdrowia jest chora :/ Byłam z córką na 7.30 tak jak miałam napisane na skierowaniu i co okazuje się że lekarz przyjmuje od 8.00 poza tym ją zbadała i jak poprosiłam skierowanie na jakieś podstawowe badania typu morfologia bo córka już z 3 lata nie miał żadnych badań robionych to Pani Doktor stwierdziła że mi nie da bo na bilansie nie dają skierowań na badania to po co są te psedo badania porażka wkurzają tylko ludzi
Z tego co ja wiem to badania typu morfologia, mocz powinny być wykonywane raz w roku, tzn raz do roku mamy prawo je wykonywać
jeśli ich nie wykonamy kasa z nfz przechodzi dla ośrodka. U nas w tamtym roku w przychodni byla o to niezła afera

Dzień dobry
Wczoraj przebrnęłam przez I tom Lalki , dziś II.
Dostałąm wczoraj globulki pochwowe od ginki, jak je wieczorem zobaczyłam to myślałam że zejde... są wielkości mini rakiety ale przemęczę sie te parę dni

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 09:13   #3185
kamciurka
Zakorzenienie

dzien doberek
Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
przecież zawsze byłaś ograniczona!

SIWY DYM ale myślałam, że bardziej już nie mogę, a jednak
Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
najczęściej polecają 20szt, i tyle kupiłam, Jak okaże się że za mało to dokupię. Kupowałam u tego rp77, coś pow. 2zł bo wzięłam te gatunkowo podobno lepsze ale widziałam np. wczoraj w Smyku 10szt za 17,99
ja też będę od niego zamawiać, widziałam je, bo sąsiadka ma i od 8 miesięcy ani się nie sprały, co innym sie zdarzało i sa b. dobre gatunkowo

ja wczoraj na tlc w nocy naogladalam sie porodow w programie porodowka i normalnie bylam przerazona, wszystko sie przypomnialo

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 09:16   #3186
zoskasamoska
Wtajemniczenie

O jak tak do Was przychodzą te paczuszki z Loveli to może do mnie też coś dziś przyjdzie

Sniło mi sie dzisiaj, ze kupowałam nie drapki, takie maleńkie,kolorowe, cudeńka

Ah tez moje sny, hehe. Uciekam byczyć się przed tv
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 09:27   #3187
Anabellita
Zadomowienie

Dzień doobry
Ale ponury dzień.
Wczoraj byłam na wizycie u gina. Wszystko w porządeczku tylko ciścnienie mam coraz wyższe wczoraj było 135/80. Na razie mieści się w normie ale jak dojdzie do 140 to bedzie klapa.
Umówiłam się prywatnie na usg w 30 tyg i muszę zrobić badanie na antyciała HCV.

U mnie remont kibelka trwa... niby tylko malutki klopik jest w remoncie ale syf i kurz w całej chacie

Ostatnio zauważyłam że taka niezdarna się robie.
Wczoraj ściągałam coś z szafy i na głowę poleciał mi drewniany wieszak na kwiatki buuuu... mam guza na czole (zasłaniam grzywką)
Samochodem jeżdzę jak nowicjusz, zapomniałam o proszku do pieczenia i zakalec wyszedł zamiast babki, ogólnie to ciągle o czymś zapominam...
Chyba zaczynam stwarzać zagrożenie dla samej siebie

Cytat:
Napisane przez pozycja77 Pokaż wiadomość
Ostatnio natknęłam się na reklamę banku krwi pępowinowej co o tym sądzicie?? zamierzacie z tego skorzystać?? ja się zastanawiam czy podołam finansowo..:-(
W środę na SR była pani z banku krwi pępowinowej i zachęcała jak mogła. Dostaliśmy gazetki i wszystko wyglada pięknie tylko... ta cena!
Sam sprzęt do pobrania kosztuje 600zł, później płaci się 1690zł (juz nie pamiętam za co) no i do tego dochodzi opłata abonamentowa czyli 450zł rocznie i wcale nie gwarantują że w razie choroby ta krew pępowinowa pomoże.

CÓRCIA

"Każdy z nas jest aniołem o jednym skrzydle, wzlecieć możemy tylko gdy obejmiemy się nawzajem".
Anabellita jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-18, 09:28   #3188
Mijus
Rozeznanie

Cytat:
Hej Mamusie!
Dawno nie pisałam , ale podczytywałam jak mogłam
Oczywiście ogromne wrażenie zrobiła na mnie Sandra i jej mała Amelka
oby szybciutko malenka wróciła do domu. Trzymam mocno kciuki.
Ostatnio natknęłam się na reklamę banku krwi pępowinowej co o tym sądzicie?? zamierzacie z tego skorzystać?? ja się zastanawiam czy podołam finansowo..:-(
Bardzo poważnie się nad tym zastanawiałam i po wielu rozmowach i lekturach postanowiłam zrezygnować. Im bardziej się w to wczytywałam tym bardziej stwierdzałam, że w razie czego to i tak są małe szanse na udzielnie pomocy takiej jakiej oczekujemy. Do tego stwierdzam, że jest to ogromny biznes za którym stoi jeszcze wieksze lobby. Myślę, że założenie dobrego funduszu inwestycyjnego i wpłacanie tej samej kwoty na "w razie czego" jest bardziej korzystne.
Stary 2011-11-18, 09:32   #3189
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość

Dzień dobry
przebrnęłam a nie czytasz dla przyjemności
ja się nią zaczytywałam w LO

Stary 2011-11-18, 09:35   #3190
AgaMili
BAN stały

Dzien dobry . Mam wolne od dzis do wtorku.
No i jutro jade odebrac wozeczek
O ten:
http://www.gumtree.com/p/for-sale/ba...ymore/91471428

A dzis w planach prasowanie Marcelkowych ubranek, odkurzenie domu i zrobienie obiadu. No i musze isc do biura zrobic afere bo mi szef sciemnial we wtorek ze wplacil mi kase na konto a do dzis kasy nie ma. A mi trzeba 200f na ten wozek na jutro.

Ogladacie Dzien Dobry TVN? Dzis bylo o noszeniu noworodka i jakos mi sie to strasznie trudne wydalo
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 09:59   #3191
elunia25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
ale to w srodzie nie w okolicach? a co bylo niedaleko zauwaylas cos?? bardzo mnie ciekawi bo moj tzt zna wszystkie warsztaty w srodzie moze to kolega
Mój kuzyn to chyba raczej jest trochę na obrzeżach miasta niż w centrum ma na imię Szymon i zakład ma u Was już od kilku lat tylko że mi nigdy się jeździć nie chciało i zawsze mąż zasuwał a tym razem byliśmy w dwójkę ale ja się na prawdę na drodze nie skupiałam więc trudno mi podać jakieś szczegóły

Cytat:
O widzisz
Ja jak w Wawie mieszkałam miałam bliziutko do Galerii Mokotów
Teraz mam wszędzie daleko

Materacyk fajny, ale strasznie drogi

Widzisz, wiedziałam co z Ciebie za element
Jak to żule zajadały się Twoimi ciastami?
w październiku odkryłam powołanie do pieczenia ciast niestety przez pierwszy tydz wychodziły same zakalce które lądowały przy śmietniku a że u mnie na podwórku żule zrobiły sobie za śmietnikiem klub to zajadali się moimi ciastami nawet komplementy mi mówili, tylko że jak skończyły się ciasta to i komplementy
elunia25 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-18, 10:06   #3192
NataliaM1103
Rozeznanie

Cytat:
Zmykam zaraz, ale najpierw: proszę napiszcie co brałyście na zgagę???
Od kilku dni mnie męczy skubana

Dobrej nocy
mnie zabardzo nie męczy zgaga no ale jak już mnie dopadnie to RENNIE mi pomaga!

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------
MartuNiunia87

piękny kolorek,też byłam u fryzjera i podobnie zafarbowałam czuprynę
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 10:08   #3193
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki

Dzień dobry mamuśki

Dzisiaj się już lepiej czuję, w nocy trochę bolał brzuszek i nie mogłam spać, wzięłam nospę, raczej nie pomogła ale nie jest źle Odespałam nad ranem i teraz wcinam śniadanko i mogę w końcu nadrobić zaległości na forum.
Oprócz obiadu to dzisiaj robię sobie dzień lenia
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 10:13   #3194
NataliaM1103
Rozeznanie

podziękowania dla dziewczyn ,za rady w sprawie prezentu dla 5,5 latki

a u mnie pojawiły się zaparcia...
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 10:23   #3195
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Ja myślałam na początek o 10-15 tetrowych + kilka flanelkowych na listach wyprawkowych znalazłam, że tetrowych ma być ok. 20, ale nie będę przesadzać

Cytat:
O, szacun, gostek mi odpisał z allegro odnośnie ręczniczka:

"Dizęuję za informajce, gdyż sa one dla nas cenne w celu ciągłej poprawy jakości osługi Klienta
Z tego co widze zapisane kolory na trakcie transakcji są zgodne z Pani poleceniem, niestety domniemam iż któryś z pracowników przy pakowaniu paczki pomylił się i włożył niewłaściwy kolor za co gorąco przepraszam

Gdyby Pani decydowała się na zakupy u nas w przyszłości proszę się przypomnieć a do paczki dodamy gratis od firmy

Jeszcze raz przepraszam za zaistniałą sytuację"

Szacun dla sprzedawcy
Mi w sierpniu przysłała babeczka zły kolor biżu, napisałam jej o tym, ale nie chciałam odsyłać, bo to jednookazyjny kolor miał być, ale przysłała mi właściwy bez żadnej dopłaty

Cytat:
Napisane przez MartuNiunia87 Pokaż wiadomość
aaaaa lece już sprzątac, wrzucam tylko moje foto - po fryzjerze i wreszcie ogarniętych brwiach
No no... ale laska

Cytat:
Właśnie mówiłam wczoraj mężowi, że Ty idziesz i kurcze gdyby nie to, że zdecydować trzeba do 15 grudnia (z pełną wpłatą), to pewnie byśmy zadecydowali na dzień-dwa przed imprezą bo równie dobrze mogę w tym czasie już urodzić, jak i czuć się super
_________________________ ___________
cześć

Zrobiłam sobie II turę spania, bo coś kiepsko spałam

Dzisiaj nie mam potrzeby na wyjście z domu, więc chyba dopiero wieczorem jakiś spacerek z mężem
A na obiad puree, szpinak + jajo sadzone, więc się dziś nie napracuję

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Aaaaa.... dzięki za wszystkie porady co do zgagi poproszę męża o zakup
Dopiero ze 3-4 razy ją miałam, ale upierdliwe to to, więc wolę coś wziąć
No i niezależnie od jedzenia mój mąż ma ją w tym samym czasie
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-18, 10:43   #3196
MartuNiunia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez NataliaM1103 Pokaż wiadomość

Oj nie fajny problem :/ ja póki co nie mam go ale współczuję, a co do prezentu, zdecydowałaś się już na coś?

Lecę do mamy po moje przesyłki, będę później to napiszę cóż to tam przyszło do mnie
Martynka- 23.02.2012

Stary 2011-11-18, 10:44   #3197
dph
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BebiBebi Pokaż wiadomość
Hej! To nie proś lekarza, tylko zrób prywatnie w przychodni bez skierowania. To nie majątek, a nie będziesz się denerwować
no nie będę mieć innego wyjścia bo średnio mi się chce latać po lekarzach zwłaszcza teraz w ciąży za jednym głupim papierkiem

Cytat:
ale po co ma plaic skoro sie to nalezy?? a za te 20zl moze kupic cos dziecku
no właśnie tym bardziej że to jest zasrany obowiązek cholernych lekarzy którzy przyjmują w przychodniach na NFZ nie po to płacimy takie pieniądze na NFZ żeby odejść z kwitkiem jak chcesz badania raz na trzy lata dziecku zrobić

Cytat:

Z tego co ja wiem to badania typu morfologia, mocz powinny być wykonywane raz w roku, tzn raz do roku mamy prawo je wykonywać
jeśli ich nie wykonamy kasa z nfz przechodzi dla ośrodka. U nas w tamtym roku w przychodni byla o to niezła afera
żartujesz chyba czy w tym naszym chorym kraju zmieni się kiedyś coś na lepsze? chyba

Cytat:
Ja myślałam na początek o 10-15 tetrowych + kilka flanelkowych na listach wyprawkowych znalazłam, że tetrowych ma być ok. 20, ale nie będę przesadzać

Zrobiłam sobie II turę spania, bo coś kiepsko spałam
ja myślę że 20 pieluch spokojnie wystarczy
ja teraz zaraz idę spać bo jestem jakaś pitoma dzisiaj chyba taki dziś dzień
Stary 2011-11-18, 10:45   #3198
n1kotynka
Zadomowienie

Cytat:
O widzisz
Ja jak w Wawie mieszkałam miałam bliziutko do Galerii Mokotów
Teraz mam wszędzie daleko

Materacyk fajny, ale strasznie drogi
ja planowałam na materac tak około 100 zł przeznaczyć, żeby był wygodny i mi ładnie służył

a galerię mokotów b. lubię i też tam często dość jestem. Nie cierpię złotych tarasów
Cytat:
Teściowa pofarbowała mi włosy

Mahoniowy brąz Ciekawe co z tego wyjdzie... jutro się okaże

za koszule mało dałam, chyba 38 zł, no ale komplet z długim rękawkiem w koszulce + spodnie zawsze będzie drożej

a no tak, ten sam sprzedawca no ja niestety łóżeczka u niego nie zamówię, bo nie ma turystycznych też chciałabym więcej rzeczy za jednym zamachem...
uu szkoda, że nie mają turystycznych, ale mają sporo innych rzeczy jeżeli czegoś ci brakuje jeszcze
ja koszulę jeszcze jedną musze kupić bo mam 2 a dobrze jest mieć 3

i pokaż się koniecznie zafarbowana potem ja ostatni raz to na ślub farbowałam włosy a teraz po keratynie mam świety spokój
Cytat:

Mnie też prasowanie woła, niby nie dużo, ale za chwilę się uzbiera więcej

Matko, lecę się kąpać i spać, bo znowu TZ usnął sam obok mnie, bo mi się oczywiście nie mam na spanie
ja kupiłam 30 tetrowych i 5 flanelowych, bo u mnie do szpitala do porodu to 10 trzeba wziąć. Rada ze szkoły rodzenia - kupuj pieluszki kwadratowe a nie prostokąty bo się lepiej składają , ja kupiłam od rp_77 takie z podwójnej tetry czy jakoś tak droższe ale niech posłużą dłużej
Cytat:
Napisane przez dph Pokaż wiadomość
Hej Laski

Ja dziś od samego rańca na nogach najpierw się obudziłam przed 5 jak mąż jechał do pracy :/ a później o 6.30 bo wymyślili sobie u nas dzisiaj bilans sześciolatka :/ Boże ta nasza służba zdrowia jest chora :/ Byłam z córką na 7.30 tak jak miałam napisane na skierowaniu i co okazuje się że lekarz przyjmuje od 8.00 poza tym ją zbadała i jak poprosiłam skierowanie na jakieś podstawowe badania typu morfologia bo córka już z 3 lata nie miał żadnych badań robionych to Pani Doktor stwierdziła że mi nie da bo na bilansie nie dają skierowań na badania to po co są te psedo badania porażka wkurzają tylko ludzi
o masakra.... nie cierpię naszych przychodni.. na szczescie mamy abonament z pracy ale nie wiem gdzie zapisać małą do przychodni a tez już sie moj lekarz o to pyta
Cytat:
Hej Mamusie!
Dawno nie pisałam , ale podczytywałam jak mogłam
Oczywiście ogromne wrażenie zrobiła na mnie Sandra i jej mała Amelka
oby szybciutko malenka wróciła do domu. Trzymam mocno kciuki.
u nas reklamowali na sr bank, ale strasznie drogie to jesszcze jest nie zdecydowalismy sie
Cytat:
dzięki za rady, na razie wzięłam jedną z myślą o szpitalu, w rozm, L. Ostatnio też kupiłam jedną L w sklepie, z jakiejś innej firmy. Póki nie odzyskam swojej figury wolę żeby nie było za bardzo dopasowane
też myślałam o Kenie

Co do pościeli to w weekend jeszcze wybierzemy się do jakiegoś dzieciowego sklepu i będe rozglądać się za innymi firmami ( w sensie dotykowym bo io tak kupię na all) i zdecyduję.
Ja nie śpię w ikeowej tylko dlatego że nie mam stamtąd kołdry i poduszki a jak już stamtąd masz to i pościel musisz tam brać bo ich rozmiary są inne. Zawsze kupuję na promocjach a to w BRW czasem nawet za 30-40zł były przeceny bawełniany pięknych pościeli to brałam a to w supermarketach też są zestawy do 100zł max.

Materac jakoś nie podoba mi się, jest czymś byle jakim obleczony i nie wiem czym oprócz prześcieradła i jakiegoś podkładu jeszcze można go obłożyć jako pierwsza warstwa. W tym co ty wklejałaś jest jakiś fajny i przepuszczający materiał a w moim badziewie. No nic zobaczę...

na Ken też Tobie będzie łatwiej dojechać bo praga to daleko
daj znać z pościelami - ja mam póki co dwa komplety kupione

a z pościelą naszą to tak, inny rozmiar i innej niż z ikei to ja pościeli nie kupię, ale mi się i tak wzory z ikei podobają bardzo
Cytat:
Przypuszczam, że będzie ok, oczywiście pieskowi trzeba będzie pozwolić podejść do dziecka, "pokazać co to takiego" nowego przynieśliście do domu i nie odganiać go od małej tak na chama bo będzie się wkurzać i mścić na dziecku, jak obwącha, zobaczy przyzwyczai się i oleje to po czasie, a najprawdopodobniej będzie dziecka pilnować. Kuzyn miał takiego starego psa, kundelek zwykły i jak urodziła się jego córka, to pies oszalał, spał pod łóżeczkiem, albo gdzieś w pobliżu, jak tylko ktoś obcy podchodził do małej, od razu stawał na równe nogi i uszy do góry, a nie daj Boże mała się poruszyła czy zapłakała w łóżeczku od razu leciał po żonę od kuzyna tak jakby chciał dać jej znać, że ma tam iść... a jak ta się z nim droczyła i mówiła mu "nie pójdę, później, niech płacze" - to zaczynał na nią szczekać i latać od łóżeczka do niej, normalnie zaczął małą traktować ja swojego szczeniaka jakiegoś... a od znajomych mojej mamy ludzie mają małe dziecko i rottweiler'a i normalnie masakra pies się turla z dzieckiem po podłodze, śpi koło niej, liże, wszystko... najlepiej by ją sam ubierał, a jak była taka mała, ze do buzi wszystko brała, to użarła go kiedyś w nos ... nic nie zrobił... uciekł po prostu... psy są mądrzejsze niż się nam wydaje

tylko oby pies nie był zazdrosny....

śliczny kolorek
Cytat:
Napisane przez Anabellita Pokaż wiadomość
Dzień doobry
Ale ponury dzień.
Wczoraj byłam na wizycie u gina. Wszystko w porządeczku tylko ciścnienie mam coraz wyższe wczoraj było 135/80. Na razie mieści się w normie ale jak dojdzie do 140 to bedzie klapa.

U mnie remont kibelka trwa... niby tylko malutki klopik jest w remoncie ale syf i kurz w całej chacie

Ostatnio zauważyłam że taka niezdarna się robie.
Wczoraj ściągałam coś z szafy i na głowę poleciał mi drewniany wieszak na kwiatki buuuu... mam guza na czole (zasłaniam grzywką)
Samochodem jeżdzę jak nowicjusz, zapomniałam o proszku do pieczenia i zakalec wyszedł zamiast babki, ogólnie to ciągle o czymś zapominam...
Chyba zaczynam stwarzać zagrożenie dla samej siebie

W środę na SR była pani z banku krwi pępowinowej i zachęcała jak mogła. Dostaliśmy gazetki i wszystko wyglada pięknie tylko... ta cena!
Sam sprzęt do pobrania kosztuje 600zł, później płaci się 1690zł (juz nie pamiętam za co) no i do tego dochodzi opłata abonamentowa czyli 450zł rocznie i wcale nie gwarantują że w razie choroby ta krew pępowinowa pomoże.
uważaj na ciśnienie

a niezdarna to ja też jestem i do tego jakas rozkojarzona samochodem to się pilnuję i jak miałabym gdzieś jechać to teraz baardzo wolno

u nas też są takie ceny banków powariowali
Cytat:
oj tam oj tam, mi się lalkę ciężko czytało szczególnie pamiętnik starego subiekta
Cytat:

możemy pić lactulosum pomaga
n1kotynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 10:56   #3199
bambusiek
Zakorzenienie

Co do zaparć, to przypadkiem raz mi przeszły na jakiś czas.
Robiłam ciasto z śliwkami suszonymi, które trzeba było sparzyć... no i wypiłam ten kompocik co powstał od sparzenia... ekekt natychmiastowy

Idę ogarnąć szafę z ciuchami, bo co bym nie założyła, to ciasne...
G. 9.1O.18

Edytowane przez bambusiek
Czas edycji: 2011-11-18 o 10:58

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-18, 11:01   #3200
kropeczka1984
Rozeznanie

Cytat:
Ja dostałam ok. 10 pieluch nowych od siostry i jak na razie nie dokupuję. Ona stwierdziła, że miała 20 i połowa jej została, więc liczę na to, że i u mnie tak będzie W razie czego dokupię i tyle

Cytat:
O, szacun, gostek mi odpisał z allegro odnośnie ręczniczka:

"Dizęuję za informajce, gdyż sa one dla nas cenne w celu ciągłej poprawy jakości osługi Klienta
Z tego co widze zapisane kolory na trakcie transakcji są zgodne z Pani poleceniem, niestety domniemam iż któryś z pracowników przy pakowaniu paczki pomylił się i włożył niewłaściwy kolor za co gorąco przepraszam

Gdyby Pani decydowała się na zakupy u nas w przyszłości proszę się przypomnieć a do paczki dodamy gratis od firmy

Jeszcze raz przepraszam za zaistniałą sytuację"

Jak ja coś zamawiałam na allegro i okazywało się nie takie jak miało być, to odsyłałam. Dostawałam zwrot kosztów wysyłki, którą niepotrzebnie poniosłam, nową tym razem już dobrą rzecz i jeszcze gratis Ja bym na takie coś nie poszła, że przy następnym zamówieniu dostanę gratis, bo przecież nie wiem czy jeszcze coś od nich zamówię.
Ja bym negocjowała

Cytat:
Plan na dziś: leżenie w łóżku do 10-00, prasowanie, ugotowanie zupy buraczkowej (zachcianka), wypad do apteki i lenistwo
Ja już ugotowałam takową zupkę Ale twierdzę, że to zachcianka Wojtusia

Cytat:
Myślałam o tym, ale się nie zdecydujemy. Za mało tej krwi pobierają, żeby miało to jakiś sens. Ale gdzieś mi przeleciało, że można oddać krew pępowinową do ogólnego użytku, za darmo. Tylko, że nie wiem czy to faktycznie prawda i jak takie coś załatwić.

Cytat:
koleżanka ma roczną córkę i jak przyszła z nią pierwszy raz, posadziła małą na dywanie a Pestka oblizała ją od głowy do stóp (mała się chichrała tylko), potem obwąchała dokładnie wszystkie zabawki i olała, poszła sobie
No to nieźle

Cytat:
Napisane przez elunia25 Pokaż wiadomość
w październiku odkryłam powołanie do pieczenia ciast niestety przez pierwszy tydz wychodziły same zakalce które lądowały przy śmietniku a że u mnie na podwórku żule zrobiły sobie za śmietnikiem klub to zajadali się moimi ciastami nawet komplementy mi mówili, tylko że jak skończyły się ciasta to i komplementy
No to fajne znajomości zawarłaś

Taka lipna dzisiaj pogoda, a ja się z koleżankami umówiłam na mieście i nie bardzo chce mi się wychodzić :/
Idę chyba zaraz zjeść mój barszczyk czerwony Pierwszy raz gotowałam i mam nadzieję, że będzie smaczny
kropeczka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 11:11   #3201
uska000
Zadomowienie

wlaczylam kolejne pranie.. i wyprasowalam wczorajsze poukladalam i cop sie okazalo mam ciuszkow od 0-12 mcy

mam pytanie czy spiworek, kombinezon i kocyki akrylowe prasujecie??

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Elunia tzt mowi ze Szymona nie kojarzy chyba ze ma jakas ksywe;p

no coz jak bedziesz znowu w Srodzie koniecznie musisz wpasc

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 11:26   #3202
*Agatek*
Zakorzenienie

Dziewczynki macie POZDROWIENIA od Pearl Bo dziewuszka bidna nie ma neta, czeka na montera żeby im zrobił. Jest u tż w Wawie no i porządkują nowe mieszkanie. Czeka w kolejce do lekarza

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 11:36   #3203
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki macie POZDROWIENIA od Pearl Bo dziewuszka bidna nie ma neta, czeka na montera żeby im zrobił. Jest u tż w Wawie no i porządkują nowe mieszkanie. Czeka w kolejce do lekarza
Buziaki i pozdrowienia dla niej również
G. 9.1O.18

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-18, 11:36   #3204
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:

mam pytanie czy spiworek, kombinezon i kocyki akrylowe prasujecie??

śpiworka jeszcze nie mam bo przyjdzie razem z wózkiem więc zobaczę czy będzie trzeba kombinezon uprałam ale nie prasowałam, bo jest taki tzw. kocykowy milusi i po suszeniu w suszarce był super bez zagnieceń więc po co Kocyka akrylowego jeszcze nie mam bo nie mogę zdecydować się na wzór Dwa małe polarowe co mam uprałam razem z kombinezonem i też ich nie prasowałam
Cytat:
ja planowałam na materac tak około 100 zł przeznaczyć, żeby był wygodny i mi ładnie służył

a galerię mokotów b. lubię i też tam często dość jestem. Nie cierpię złotych tarasów

uu szkoda, że nie mają turystycznych, ale mają sporo innych rzeczy jeżeli czegoś ci brakuje jeszcze

i pokaż się koniecznie zafarbowana potem ja ostatni raz to na ślub farbowałam włosy a teraz po keratynie mam świety spokój

ja kupiłam 30 tetrowych i 5 flanelowych, bo u mnie do szpitala do porodu to 10 trzeba wziąć. Rada ze szkoły rodzenia - kupuj pieluszki kwadratowe a nie prostokąty bo się lepiej składają , ja kupiłam od rp_77 takie z podwójnej tetry czy jakoś tak droższe ale niech posłużą dłużej

o masakra.... nie cierpię naszych przychodni.. na szczescie mamy abonament z pracy ale nie wiem gdzie zapisać małą do przychodni a tez już sie moj lekarz o to pyta

u nas reklamowali na sr bank, ale strasznie drogie to jesszcze jest nie zdecydowalismy sie

na Ken też Tobie będzie łatwiej dojechać bo praga to daleko
daj znać z pościelami - ja mam póki co dwa komplety kupione

a z pościelą naszą to tak, inny rozmiar i innej niż z ikei to ja pościeli nie kupię, ale mi się i tak wzory z ikei podobają bardzo

tylko oby pies nie był zazdrosny....

śliczny kolorek

uważaj na ciśnienie

a niezdarna to ja też jestem i do tego jakas rozkojarzona samochodem to się pilnuję i jak miałabym gdzieś jechać to teraz baardzo wolno

u nas też są takie ceny banków powariowali

oj tam oj tam, mi się lalkę ciężko czytało szczególnie pamiętnik starego subiekta

możemy pić lactulosum pomaga
też za radą SR kupowałam u niego te kwadratowe, pewnie te same kupiłyśmy
Flanelowych nie kupiłam jeszcze, kupię w zwykłym sklepie, to tylko kilka sztuk więc trudno przepłacę
dam znać czy jeszcze coś z pościeli wpadło mi w oko i jak z jakością

Stary 2011-11-18, 11:45   #3205
Lucy1111
Zakorzenienie

Cześć Dziewuszki!

z tego co zrozumiałam (oglądam właśnie expose premiera) becikowe będzie przyznawane bez zmian, osobom, których roczny dochód nie przekracza 80tysięcy zł.
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 11:48   #3206
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki dziewczynki, ja też tak kupię koło 20 w takim razie, najwyżej jak się nie wykorzysta przy dzidzi, to będą do mycia okien

Agatek, to porządny sprzedawca w takim razie
Cytat:
*Agatek* no widzisz, gość warty polecenia w razie co
Ano porządny Zwróciłam mu lekko uwagę z 'uśmiechem' i dałam pozytywa i tak, a ręczniczki są wielgachne!!!!!!!
Ale polecam jak najbardziej
Cytat:
nie, bo to sporo kosztuje a jak coś się zawali czy coś, to oni tego nie będą trzymać skąd można wiedzieć, co będzie za 15 lat? Dla mnie bezsens
Cytat:
Dzisiaj zaczynamy 29 tydzień

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
SIWY DYM ale myślałam, że bardziej już nie mogę, a jednak
Ty to boska jesteś
Cytat:

I co i co wybrałaś już coś??
Cytat:
Szacun dla sprzedawcy
Mi w sierpniu przysłała babeczka zły kolor biżu, napisałam jej o tym, ale nie chciałam odsyłać, bo to jednookazyjny kolor miał być, ale przysłała mi właściwy bez żadnej dopłaty
ale to biżuteria jakaś tańsza co? Bo już sobie wyobrażałam, że taką za 70 zł
Cytat:

No teraz jakoś za 2 tyg będę zamawiać łóżeczko, materac, pościel i poszewkę no i może monitor oddechu

Wiesz co, nie widać koloru jaki teściówka mi zrobiła mam z natury ciemne włosy to może dlatego widać jak się ładnie błyszczą i są mięciutkie po tej farbie z sayoss dobrze, że siwe zakryte

A jak działa ta kreatyna? Na jakiej zasadzie to jest? Bo ja zielona jestem kreatynę to ja miałam taką na włosy, w formie wosku bodajże, żeby były włosy lśniące
Cytat:
Napisane przez kropeczka1984 Pokaż wiadomość
Jak ja coś zamawiałam na allegro i okazywało się nie takie jak miało być, to odsyłałam. Dostawałam zwrot kosztów wysyłki, którą niepotrzebnie poniosłam, nową tym razem już dobrą rzecz i jeszcze gratis Ja bym na takie coś nie poszła, że przy następnym zamówieniu dostanę gratis, bo przecież nie wiem czy jeszcze coś od nich zamówię.
Ja bym negocjowała
Na pewno bym zwróciła gdyby mi wybrali kolor różowy to wiem, na 100%! Ale jak jest niebieski to pasuje i do dziewuszki i do chłopczyka, więc nie będę robiła zamieszania dużo mają rzeczy, może kiedyś do nich jeszcze zaglądnę, więc wiesz

Stary 2011-11-18, 11:52   #3207
agawoo
Zakorzenienie

Hej
Nie odpiszę po kolei, bo mi się zakładki pomieszały
Dzięki za odpowiedzi w sprawie pieluch

Byłam z mamą dzisiaj w lumpku, ale jakichś hitów nie było Parę śpiszków-pajacyków kupiłam tylko i takie cieplutkie rękawiczki za 2 zł Hehehe - spodobało mi się buszowanie

Cytat:

[...]

Ja właśnie zaczęłam się zastanawiać, czy nie kupić jednak droższego materacyka, bo te niektóre w komplecie z łóżeczkiem to mi się takie tandetne wydają

A własnie miałam pytać, jak z jakością pieluch u tego r_p77, bo u niego chcę zamówić

A przychodnię mam z głowy - po ślubie przepisałam siebie i TZta do jednej przychodni (bo oboje byliśmy w innych, a ja ze swojej byłam koszmarnie niezadowolona - tzn. tylko z pielęgnoarek, rejestracji itp. - bo lekarz był spoko ).
Z myślą o przyszłej dzidzi przepisałam nas do dobrego pediatry, który jeszcze dodatkowo się przekwalifikował na lekarza rodzinnego - i tym sposobem wszyscy będziemy mieli jednego lekarza Tyle, że do niego chodzą dosłownie tabuny ludzi

Cytat:

Plan na dziś: leżenie w łóżku do 10-00, prasowanie, ugotowanie zupy buraczkowej (zachcianka), wypad do apteki i lenistwo
Fajny plan dnia
Ja też sobie teraz leniuchuję, popijam kawkę, popiorę jeszcze te śpioszki z lumpka i usmażę placki
Nie muszę dziś jechać po TZta, bo zorganizowaliśmy sobie drugi samochód,więc chwilowo każde ma swój

Cytat:

Ja widziałam dzisiaj w Pepco, ale drożej wychodzą, niż u tego r_p77

Cytat:
Przypuszczam, że będzie ok, oczywiście pieskowi trzeba będzie pozwolić podejść do dziecka, "pokazać co to takiego" nowego przynieśliście do domu i nie odganiać go od małej tak na chama bo będzie się wkurzać i mścić na dziecku, jak obwącha, zobaczy przyzwyczai się i oleje to po czasie, a najprawdopodobniej będzie dziecka pilnować. Kuzyn miał takiego starego psa, kundelek zwykły i jak urodziła się jego córka, to pies oszalał, spał pod łóżeczkiem, albo gdzieś w pobliżu, jak tylko ktoś obcy podchodził do małej, od razu stawał na równe nogi i uszy do góry, a nie daj Boże mała się poruszyła czy zapłakała w łóżeczku od razu leciał po żonę od kuzyna tak jakby chciał dać jej znać, że ma tam iść... a jak ta się z nim droczyła i mówiła mu "nie pójdę, później, niech płacze" - to zaczynał na nią szczekać i latać od łóżeczka do niej, normalnie zaczął małą traktować ja swojego szczeniaka jakiegoś... a od znajomych mojej mamy ludzie mają małe dziecko i rottweiler'a i normalnie masakra pies się turla z dzieckiem po podłodze, śpi koło niej, liże, wszystko... najlepiej by ją sam ubierał, a jak była taka mała, ze do buzi wszystko brała, to użarła go kiedyś w nos .... nic nie zrobił... uciekł po prostu... psy są mądrzejsze niż się nam wydaje
Rottweilery to mądre psy, pod warunkiem, że mają mądrych właścicieli Zresztą tak samo jest z innymi psami - jak właściciel ma podejście, to nawet zwykły kundelek może być najmądrzejszym psem

Cytat:
Dzień dobry
Dostałąm wczoraj globulki pochwowe od ginki, jak je wieczorem zobaczyłam to myślałam że zejde... są wielkości mini rakiety ale przemęczę sie te parę dni
Współczuję (Rakietek, nie Lalki - bo tą mogę poczytać za Ciebie )

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 11:56   #3208
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anabellita Pokaż wiadomość
Dzień doobry
Ale ponury dzień.

[...]
Dobrze, że wszystko ok, ale uważaj na to ciśnienie
A nad bankiem krwi nawet się nie zastanawiałam - ale i tak bym się nie zdecydowała - raz, że koszty, a dwa - że mała gwarancja, że to coś pomoże Dla mnie to kolejny sposób na wzbogacenie się kosztem przeciętnego zjadacza chleba

Cytat:
No ja własnie też Pisałam ostatnio Czubaskowi, że Lalkę czytałam dwa razy z własnej, nieprzymuszonej woli

Cytat:
mnie zabardzo nie męczy zgaga no ale jak już mnie dopadnie to RENNIE mi pomaga!
Czy ty czujesz, że rymujesz??

AgaMili, fajny wózeczek I kolorek też
A to dla szefa ---->

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 11:58   #3209
BebiBebi
Rozeznanie

GG do BebiBebi

Dziewczyny, a co myślicie żeby kupić takie mleko zapasowe :
MLEKO NAN 1 PŁYN 90 ml
W mojej aptece kosztuje ok 3 zł. Wygląda tak jak na zdjęciu, bo linka nie mogę tu wkleić coś ;/

http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p53159-Mle...o_1_plyn_90_ml
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 139456.jpg (12,3 KB, 9 załadowań)

Edytowane przez BebiBebi
Czas edycji: 2011-11-18 o 12:01
BebiBebi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 12:01   #3210
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, a co myślicie żeby kupić takie mleko zapasowe :
http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p53159-Mleko_Nan_Pro_1_plyn_90_m l
?
nie działa stronka

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości