|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI
theoneandonly
dla mnie poranne wstawanie jest katorgą, na szczęście mam dwa dni w tygodniu kiedy mam na później i mogę dłużej pospać ![]() ![]() Cytat:
![]() A jak sprawuje się ten z Essence? Talullah bardzo mnie cieszy Twój wolny week ![]() ![]() Kobieto nie wiedziałam o tym ![]() ![]() Dzień dobry ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3422 |
Marcelover ♥♥♥
|
Ja z kolei mam dwustronny pedzelek z Catrice http://sheva-z-tokyo.blogspot.com/20...-eyeliner.html wiec mozna jedna albo druga koncowka rysowac, troche ciensze wychodza tym waskim, wygietym pedzelkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten z esence ma taka twarda koncówke, i mozna robic albo cienkie kreseczkilub grube/ zalezy jak sie ułozy koncówkę na powiece/ dokładnie ten: http://www.pinkmelon.de/test/make-up...-eyeliner.html tylko jakos ta koncówka na fotce jak gruby marker wyglada :/ Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2011-11-18 o 08:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3424 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moze Kitka sie wypowie cos o migdalowym, bo z tego co pamietam jest bardzo z niego zadowolona ![]() dostaniesz je w aptece, heenara jest tez na allegro i helfy.pl na bank. z alterry to ja polecam ta wersje bordowa granat&aloes. Cytat:
![]() a jak go nakladalas? od razu na produkt, czy najpierw pedzelek i potem moczysz? ja tak od 1,5r uzywam i mam go jeszcze hoho ![]()
![]() |
#3425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z tego z esence jestem zadowolona. czyli do nabłyszczania to olejki ok ![]() ![]() przed myciem wcieracie olej+ i trzymacie w reczniku chwile. potem mycie ![]() ====================== https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=31169 Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2011-11-18 o 08:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zawsze oleje nakladam na noc, zaplatam w warkocz lub w kok, recznik na poduszke i lulu ![]() ![]()
![]() |
#3427 | |
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() ![]() ja po oleju migdałowym mam takie gładkie, nawilżone i błyszczące włosy- moje włosy kochają ten olej... ![]() kurczę od rana mnie głowa boli :/
![]() ![]() |
![]() |
#3428 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() dzieki za odp. wyczytam teraz wszystko jeszcze w watku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=403302 p.s a migdałowy gdzie kupiłas? Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2011-11-18 o 08:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3430 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() piszecie o eyelinerach, ja mam wlasnie skosny pedzel do brwi i robie nim kreski na oczach i maluje brwi, ale do brwi jest idealny, gorzej z kreskami, nie wiem jakos mi tak zahacza o rzesy jak maluje i to mi przeszkadza ![]() ![]()
![]() |
#3431 |
Raczkowanie
|
Ja do kresek używam zwykłego pędzleka cienkiego z Inglota.. Kosztuje 16 zł i jest świetny moim zdaniem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3432 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
witaj w klubie ![]() ![]() zaktualizowałam album włosowy. Zdj robionie telefonem i w kiepskim, sztucznym świetle, ale chciałam pokazać długość ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3433 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3434 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
na suchość skóry a raczej ściągnięcie mi bardzo pomaga i co dla mnie najważniejsze nie zapycha, używam go może z 2-3 razy w tygodniu żeby sobie poprawić humor przed spaniem bo ma piękny zapach ![]() nie wiem czy jest wart swojej ceny.. bo nigdy nie miałam "olejku'' do twarzy i nie mam porównania, jednak... stosuje go już chyba od 2 miesięcy i mam małe zużycie bo jest naprawdę wydajny, z 1-2 krople wystarczą na całą twarz ![]() kupiłam go z całą kolekcją jaśminową za 50zł więc ten olejek wyszedł dość tanio.. bo 10zł ![]() Jeśli się zdecydujesz to lepiej poczekaj na promocję z avonie bo w regularnej cenie jest on (jak dla mnie) dość drogi... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3435 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() No ja nie jestem przyzwyczajona do takich widoków, więc na początku czułam małe obrzydzenie- czasem tam coś pokażą- jak jelita układają czy coś, mnie kiedyś brzydził już sam ten widok płynu który leją na klatkę przed jej otwarciem ![]() A na zszywaniu i zastrzykach zawsze oczy zamykam- boję się tego, na samą myśl ledwo o tym piszę i zawsze chowam nadgarstki pod pachy bo mi słabo ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- caate: maseczkę z flos leku na pewno kupię, bo zapowiada się super. A kremy z mocznikiem na twarz też stosowałam, efekt fajny, ale niestety nie znalazłam takiego całkiem niezapychającego, bo moja cera to trudna jest. Ciężko w sumie doradzić, bo to co dla mnie jest beznadziejne i nie działa na moją cerę Ciebie może uratować ![]() Mam nadzieję, że cerę uda się doprowadzić do dobrego stanu ![]() Też niestety natraciłam kasy na złe kremy itd, na kilkanaście trzy mi spasowały ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- theoneandonly: na objętość polecam produkty balea. Mam szampon i spray i dla mnie są super. Sprayu nie znalazłam na all, ale szampon jest: http://allegro.pl/balea-szampon-do-w...936093371.html Ogólnie to uwielbiam produkty z dm- balea, alverde itd i baaardzo żałuję, że w pl nie ma dorgerii dm ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- dianula: ja nie mam się jak spakować dzień wcześniej, no chyba że chciałoby mi się po całym dniu robić dokumenty na dzień następny o 21 czy której ![]() A o której się kładziesz? Ja np dzisiaj o 3 zasnęłam ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3436 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi włosów w ogóle nie przetłuszczają. Tylko, jak już dziewczyny wspomniały trzeba dobrze umyć włosy. Ja jestem najbardziej zakochana w migdałowym. Mam go z DOZ-u. ![]() ![]() Cytat:
![]() A jaki pędzel polecacie do malowanie kresek, bo nie mam żadnego? ![]() I chyba kupię eyeliner w żelu Inglota lub Catrice. Choć opcja z cieniami bardzo przypadła mi do gustu. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3437 |
zawsze mam racje
|
loluska: ja się kiedyś interesowałam mową ciała, nie wiem czy wszystko to prawda, ale to akurat sama sprawdziłam, więc tak.
Jeśli chodzi o wstawanie- dla mnie katorga, bo mam niskie ciśnienie, ostatnio mierzyłam w domu rodzinnym będąc i miałam 112 na ileś tam, po paru herbatach, piciu coli i tuż po przesuwaniu mebli. Normalny człowiek by chociaż 140 miał pewnie. Rano to chyba teraz nawet sto nie mam ![]() I dlatego dopiero wieczorami odżywam jak mam te 115-120 maks i czuję się jak normalny człowiek ![]()
#3438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3439 |
zawsze mam racje
|
No właśnei jestem w Gdańsku na parę dni i widziałam tą, a liczyłam że jest jeszcze ta limitka z miastami- nowym jorkiem, berlinem itd
![]() Może jak wrócę do siebie to co innego zastanę. U mnie są dwie natury- w jednej nie ma catrice, a do 2 nie miałam sił ostatnio się wybrać, bo za dużo miałam na głowie.
#3440 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dziewczyny, które używały odżywki eveline 8w1. Powiedzcie mi czy i u Was pogorszyła ona stan paznokci? Ja nie miałam ich w jakimś opłakanym stanie, ale chcialam je wzmocnić. Dziś zmywam te kilka warstw i co widze? Paznokcie odchodzą płatami wręcz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3441 | |||
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3442 | |||
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzieki za opinie ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3443 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
nie wiem czemu ale nie chce mi wkleic poprawnie linka z doz ============= Olej, ze słodkich migdałów, (Profarm), 100 ml Cena w ☠☠☠☠☠☠☠: 10.49 zł Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2011-11-18 o 12:12 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3444 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3445 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry, ja już po pracy w domku
![]()
#3446 | |
Zakorzenienie
|
asiulka_22, angelinmyheart, buahhot
dziękuje ![]() dianulaa dzięki ![]() ![]() party to może Tż źle mi zmierzył, bo Twoje wygladają na dłuższe przecież ![]() kobieto moje standardowe ciśnienie to 90/60 ![]() ![]() cynamonowe dzięki za odp ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3447 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Troche boje sie olejku, ze bedzie za tlusty, poloze sie w nim spac a obudze sie z tlustymi wlosami przy twarzy (bo w nocy sie krece ![]() Ale ten zestaw kusi, trzy produkty za 30zl ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3448 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mleko i miód - dla skóry zimą ![]() ![]() ![]() Składniki w nich zawarte to źródło cennych dla skóry cukrów, soli mineralnych, witamin i białka. Wykorzystaj ich niebywałą skuteczność, a zauważysz, że twoja twarz odmłodnieje, zaś zmarszczki się wygładzą. Ciało stanie się bardziej elastyczne i gładkie. I będziesz mogła zapomnieć raz na zawsze o spierzchniętych ustach i dłoniach. Ale pamiętaj, takie preparaty stosuj regularnie. Wtedy działanie jest najskuteczniejsze Miód uczta dla skóry To bogactwo cukrów prostych, enzymów, mikroelementów, witamin z grupy B, także kwasów organicznych. - Miód jest dobrodziejstwem dla skóry, zwłaszcza spierzchniętej i zmęczonej. - Polepsza ukrwienie, głęboko odżywia, zmiękcza i działa kojąco. Ma właściwości wygładzające i lekko złuszczające naskórek. - Udowodniono, że miód przyspiesza regenerację uszkodzeń skóry poprzez odbudowę włókien kolagenu. Dlatego wykorzystuje się go jako podstawowy składnik w preparatach odmładzających. - Jeśli więc masz jakiekolwiek problemy ze skórą, sięgnij właśnie po miód. Używaj zarówno gotowych kosmetyków, jak i tych przygotowanych w domu. Mleko nie tylko do picia Bogate jest ono w białko, tłuszcze, składniki mineralne (wapń, fosfor, potas) i witaminy (A, D, E). - Doskonale działa na skórę, zwłaszcza tę suchą, mało jędrną. - Natłuszcza ją, wygładza i nawilża. Zwłaszcza dzięki aminokwasom oraz lipidom (tłuszczom), które pokrywają naskórek cienką, ochronną warstewką. Zapobiegają tym samym wyparowywaniu wody ze skóry, nie dopuszczając do jej przesuszenia. - Jednym słowem - dzięki mleku wolniej się ona starzeje. Warto wiedzieć - Najlepszy jest miód naturalny (a niesztuczny). Warto kupować go bezpośrednio u pszczelarza, z wiadomego źródła. Przechowuj go w temperaturze 6-10 st. C, w szczelnym i ciemnym naczyniu. - Noś przy sobie miodowy krem do rąk. Regeneruje skórę i zabezpiecza przed pękaniem. Używaj go zawsze po myciu dłoni, naczyń czy domowych porządkach. - Miód złagodzi podrażnienia po depilacji. Wystarczy posmarować nim nogi tuż po zgoleniu włosków (skóra powinna być wilgotna). Po minucie dokładnie spłucz. Gładka i młoda twarz Jeśli chcesz szybko poprawić koloryt poszarzałej i zmęczonej cery, wypróbuj jeden z peelingów do twarzy z miodem. Łagodnie i skutecznie wygładzi i usunie zgrubiały naskórek. Stosuj go 1-2 razy w tygodniu. Najpierw oczyść cerę z zanieczyszczeń (mleczkiem do demakijażu tonikiem lub żelem do mycia twarzy). Potem dokładnie ją osusz. Opuszkami palców wmasuj peeling. Spłucz go, skórę osusz i... zastosuj maseczkę. Nałożona tuż po peelingu szybciej i lepiej zadziała. A na koniec zastosuj krem, oczywiście z dodatkiem mleka i miodu. l Wypróbuj: Jeśli nie masz gotowej maseczki, sama ją przyrządź. Połącz łyżeczkę miodu z łyżeczką słodkiej śmietanki. Zmyj z twarzy po 10 min. Pachnące ciało W chłodne wieczory warto zanurzyć się w aromatycznej, rozgrzewającej kąpieli z dodatkiem kosmetyku z mlekiem lub miodem. Ale zanim to zrobisz, zrób peeling. Z pomocą złuszczającego preparatu wymasuj całe ciało. Zacznij od stóp i kieruj się ku górze. Potem dokładnie się opłucz. Skóra będzie nie tylko oczyszczona, ale gładka i ładnie zaróżowiona. Mleko i miód pobudzą bowiem krążenie krwi. Szczególnie skóra wrażliwa, skłonna do podrażnień, wysuszona skorzysta na takich dodatkach. l Wypróbuj: do filiżanki miodu dodaj dwie łyżki płatków owsianych. Wymieszaj na gładką masę. Wmasuj w skórę. Spłucz. Jeśli taki peeling zostawisz na ciele na co najmniej 10 minut, zamieni się w odżywczy kompres. Aksamitne usta i dłonie Mocno zniszczonym dłoniom zaaplikuj nocną kurację. Posmaruj je grubo kremem na bazie miodu lub koziego mleka. Włóż bawełniane rękawiczki i idź spać. Gdy się obudzisz, po spierzchnięciu nie będzie ani śladu! Narzekasz na spękane usta? Ulgę przyniesie ci pomadka z miodem. Stosuj ją kilkakrotnie w ciągu dnia. l Wypróbuj: spierzchnięte usta wymasuj delikatnie miękką szczoteczką. Osusz i posmaruj grubą warstwą miodu. Po 10 minutach zliż. Usta staną się supergładkie!
![]() |
#3449 |
Wtajemniczenie
|
znacie jakiś dobry krem do mieszanej cery, niezapychający i najlepiej żeby był na noc??
#3450 |
zawsze mam racje
|
acha
![]() ![]() Dzięki za info ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- do ilu zł?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.