|
|
#3781 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zazdrośnice vol 44
Cytat:
Mój okres już puka, dziś boli mnie kręgosłup - więc jeszcze trzy dni, góra cztery![]() I mnie wysypało jak diabli. Powodzenia |
|
|
|
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
To się okażę. Tyle dobrze, że partner raczej delikatny i stara się by nie bolało nawet jak wwierca się głęboooko
|
|
|
|
#3783 |
|
Zakorzenienie
|
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...72219687_n.jpg
![]() btw, Carmi, robiłam twoje polędwiczki- mega są Kiedys robiłam podobne z bloga every cake you bake chyba, ale te sa o wiele lepsze![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- tez to zauważyłam ![]() Aleks, relax Pomysl sobie, ze idziesz na masaż relaksujący my mamy fajna dentystke, zawsze tyle gada, jest smieszna i uwielbiam ją
|
#3784 | ||
|
Zakorzenienie
|
Motylku noooo
4 dni bez gugania ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj robiłam polędwiczki Carmi i też stwierdzam, że są pyszne
|
|
|
|
#3786 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi ja też 4 dni bez gugania,bo mój małż pada z nóg
![]() Powinni nam kupić to co mąż Claris ![]() A ja póki co "GOTUJĘ" tylko kanapki,więc nie róbcie mi smaka:P |
|
|
|
#3787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3788 |
|
MBZ♥
|
to ja już nic nie mówię
8 dni
|
|
|
|
#3789 |
|
Zakorzenienie
|
motyl, własciwie, to poledwiczki wieprzowe tez mozesz sobie w czajniku elektrycznym ugotowac
|
#3790 |
|
Zakorzenienie
|
pamiętacie laskę, która nie reagowała na sugestie że w chorobie trzeba się wyleżeć a nie zarażać ? Dziś rozmawiam sobie w tramwaju z koleżanką, której właśnie wyszedł pozytywny test
i nagle łubudu - dosiada się ta chorowita. Ja jej żartobliwie mówię że przez nią się zaraziłam i dodaję tak jak za pierwszym razem że w chorobie trzeba się wyleżeć i że mogę jej dawać notatki, uderzam raczej w ton że jest biedna, chora, pokrzywdzona a nie że nas krzywdzi. Ona nic, tylko "o, zaraziłaś się ? Szkoda..." . Na to druga koleżanka mówi że ona teraz nie może być chora dla dziecka żeby mu się nic nie stało więc fajnie jakby się wyleżała w chorobie a nie przychodziła zarażać zwłaszcza że możemy dać jej notatki i nie mamy ciężkich studiów. A chorowita "a co ja będę z tego miała że Twoje dziecko będzie zdrowe ?" po zajęciach poszłam jeszcze z Mateuszem poszukać prezentów i nie mamy inspiracji |
|
|
|
#3791 |
|
Zakorzenienie
|
drogie specjalistki, gdzie kupić perfumy oryginalne za rozsądną cenę? moze być net
|
#3792 | |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa no co za laska... Ja bym ostentacyjnie wstała i się przesiadła lub poprosiła ją o zmianę miejsca.
---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3793 |
|
Zakorzenienie
|
witam dziewczyny
co do tematu tej chorowitej laski ja miałam taką w LO chciała mieć 100% frekwencję żeby dostać dyplom |
|
|
|
#3794 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja nie będę mieć, bo mi szkoda kasy. chyba, że przywiozę od rodziców razem z ozdobami taką malutką a ja dzisiaj nadrobiłąm ale miałam chyba z tydzień przerwy![]() Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#3795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co jak co ale notatek już ta laska nie dostanie
|
|
|
|
|
#3796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dzisiaj pierwszy raz mi ustapiono miejsce w tramwaju!
|
|
#3797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3798 |
|
Zakorzenienie
|
Byou, my juz ponad dwa tygodnie jak nie wiecej... przez grzyba
|
#3799 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- a weź, szybciej odrośnie nowa choinka niż się rozłoży sztuczna
|
||||
|
|
|
#3800 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też chcę !!!!! ![]() Carmi... ![]() Cytat:
a można ich używać z soczewkami? Bo ja kupuję krople za 30 zł Carmi... ![]() ![]() A tak w ogóle to CZEEEEEEEŚĆ
|
|
#3801 |
|
Zakorzenienie
|
My w tym roku też będziemy mieć żywą małą choinkę
w zeszłym roku nie było bo Orfi szczeniakiem był, ale teraz myślę że mu się choinka spodoba powieszę na niej ludziki z piernika i dokupię coś na czubek![]() Ilsa co za idiotka z tej chorowitej ![]() Carmi mam nadzieję, że to nie początek grypy ![]() aaa i potwierdzam, że krople ze świetlika są skuteczne
RAZEM ![]() "Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..." Edytowane przez osz rety Czas edycji: 2011-11-18 o 17:44 |
|
|
|
#3802 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3803 |
|
Zakorzenienie
|
Capri z soczewkami można używać tylko konkretnie oznaczone krople. Najlepiej poprosić w aptece o takie,które można stosowac przy noszeniu soczewek.
|
|
|
|
#3804 |
|
Zakorzenienie
|
Tak moim zdaniem są oryginalne. Znajomi też potwierdzają.
|
|
|
|
#3805 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam. Dziś nie było głębokiej penetracji tylko mizianko zwane zdzieraniem kamienia więc jestem piękna
![]() Ilsa fajne masz koleżanki na tych studiach. Nic tylko patelnią przez łeb taką. |
|
|
|
#3806 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa, zamiast kupować sobie tabletki z żelazem i kwas foliowy, to zafunduję sobie wątróbkę
Co do tej dziewczyny, to brak mi słów. Nietakt totalny Jakaś okropna egoistka. Aleks, Carmi, ale dzisiaj wieczorem dajecie
|
|
#3807 |
|
Zakorzenienie
|
wygnałam tż na piwo i to na którym będzie też ta dziewczyna z którą ostatnio pisał smski i kasował (ja to mam zaufanie :P), wiec piątkowy dzień spędzam z serialami i wizazem
|
|
|
|
#3808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3809 |
|
Wtajemniczenie
|
heloooł
)Maya Życzę Ci, żeby każdy dzień był pełen zachwytu nad tym co nas otacza, pokory dla Tego Kto To Zrobił, miłości, dla tych których sobie wybraliśmy, uśmiechu -dla tych, których mijamy. A na nadchodzącą zimę - mnóstwa ciepłycch szalików. Całusy ![]() Ilsa ściski dla Cię za ten okropny poranek Mam nadzieję, że weekend będzie 100 razy lepsiejszy![]() Stefcia Może po Świętach w takim razie w pierwszy możliwy weekend zaplanujhcie sobie jakąś fajną wycieczkę Mój też się nie uczył jak był czas, ale w sumie ja lubię te jego zjazdy po1) mamy okazję za sobą potęsknić a to nam dobrze robi/ po2) jestem rozgrzeszona z nic nierobienia. Bo ja się okropnie nie lubię obijać jak ktoś widzi![]() Motyl Ale na co Ty mnie zapraszasz? Że jak, co, kiedy bom nie w temacie BB TŻ ma sporą część rodziny, lubimy tam jeździć A jaki film wyświetlaliście na weselu na podziękowania dla rodziców? Coś handmade? Genialny pomysł z bonsajkami Na co się bierze kwas foliowy? Bo chyba w ciąży i przygotowując się do zajścia, tak? I jeszcze w jakimś innym wypadku? ![]() Pony moja mama ma zespół suchego oka i wiem, ze stosuje te sztuczne łzy, nie powinny być drogie ![]() Ja będę mieć tak jak w zesżłym roku żywą (tylko malutką) i w czerwieniach ![]() Med mnie się zdarzało mieć powódź pierwszego dnia, a potem już bardzo niewielkie plamienie. Zobacz jak będzie jutro i koniecznie dużo pij, żebyś się nie odwodniła! ![]() Kupiłam dużo włóczki na przecenie i druty z żyłką będę się wyżywać w weekend
|
|
|
|
#3810 |
|
Zakorzenienie
|
Bawimy się jak damy
A jak nie damy to się nie bawimy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:51.

Mój okres już puka, dziś boli mnie kręgosłup - więc jeszcze trzy dni, góra cztery

Kiedys robiłam podobne z bloga every cake you bake chyba, ale te sa o wiele lepsze
4 dni bez gugania 

i dodaję tak jak za pierwszym razem że w chorobie trzeba się wyleżeć i że mogę jej dawać notatki, uderzam raczej w ton że jest biedna, chora, pokrzywdzona a nie że nas krzywdzi. Ona nic, tylko "o, zaraziłaś się ? Szkoda..."
. Na to druga koleżanka mówi że ona teraz nie może być chora dla dziecka żeby mu się nic nie stało więc fajnie jakby się wyleżała w chorobie a nie przychodziła zarażać zwłaszcza że możemy dać jej notatki i nie mamy ciężkich studiów. A chorowita "a co ja będę z tego miała że Twoje dziecko będzie zdrowe ?"
13.03.2008

), a jego nie ma (a ta się drze cały czas). Lecę do Mrówki, zapalam światło, a tam... mój małżonek ją przewija..... Potem już zwyczajnie - nakarmiłam ją i spoko. Tylko uśpić jej nie mogliśmy.