|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XI
Powiem szczerze, że też nie wiem, co się stało, że cytowane słowa zaznaczone zostały, jako Twoje ![]() Cytowałam AnusięPN, więc dlaczego Jej słowa pokazały się jak Twoje- nie łapię
|
#2252 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki, Dziewczyny . No to się uspokoiłam
. W międzyczasie wypiłam herbatkę zieloną z dodatkiem czarnej porzeczki i żurawiny. Też dobra(TZowi smakowała), chociaż jak dla mnie - ta z melonem lepsza. Ale na zapas kupię obie, bo pewnie jest to oferta okresowa. Dzięki Forget-me za info. W poniedziałek lecę po kawior - cena rewelacyjna(prawie dwa razy niższa, niż gdzie indziej). Jeden słoiczek zjemy z TZ zaraz, a resztę zachomikuję na Wigilię. Będą bliny z kawiorem - a co!
|
|
|
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
oj tam oj tam:P trzecią paczkę jem i w niczym mi aparat nie przeszkadza:P
|
#2254 |
|
Zadomowienie
|
od 1 grudnia ma być telewizor plazmowy za 1099 zł. Myslicie ,że się opłaca kupić ? Nie znam się za bardzo na telewizorach ,więc moze coś mi doradzicie.
|
|
|
|
#2255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te z ziemią się dlużej trzymaja i sie tak nie psują jak te myte ja jako bazarkowa królowa (czyt. sprzedawczyni na targu) kupuje na targu. To co nie ma na targu który mam 2 kroki od domu i tym handluje, no to idę do biedro.
|
|
#2256 |
|
Wtajemniczenie
|
Ile ma cali j jaka firma?
|
#2257 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ilu calowy?
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
|
#2258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2259 |
|
Raczkowanie
|
32 cale kupiłam w biedrze zapas cappuccino jagodowe kupiłam też świeczkę jabłko-cynamon ![]() jak Tż przyjedzie dziś z delegacji to odpalimy na wieczór.... ![]() kupiłam też książkę cukiernia pod amorem, chciałam jeszcze jedną jutro Tż namówię, kupiłam też tuńczyka w sosie 1000 wysp, 2 saszetki zapachowe-kwiat wschodu i pastę do zębów expertiv lux pearl, na słodycze się żadne nie skusiłam ![]() zastanawiałam się czy nie wziąć jeszcze masełka Afryka, u mnie mnóstwo ich jest, i jeszcze Brazylia i Azja - one też tak ładnie pachną ?????? nie wiem jak w waszych stonkach ale u mnie jest jakiś szał zakupowy, ludzie z pełnymi wózkami wyjeżdżają , jedno małżeństwo przedemną płaciło 267 zł z groszami ![]() i coś czuję że jak Tż przyjedzie i zobaczy nową książkę to chyba mnie udusi, będzie "rozmowa"
|
#2260 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale piszę to tak ogólnie, bo ten telewizor nie jest plazmowy... tylko LCD LED. Ponad 200 zł taniej niż w sklepach internetowych, więc nawet się opłaca, jeżeli komuś nie zależy na filmach Full HD. |
|
|
|
|
#2261 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2263 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Afryka jest boska, zastanawiam się nad tamtymi tylko jak mi zapach nie podejdzie to co zrobię z nimi, ech..... niewiem sama
|
|
#2264 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym z przykrością stwierdzam, ze te wszystkie bazarki to złudne wrażenie kupowania żywnosci zdrowszej niż w sklepie. Jak widzę te przeogromne rzodkiewki to boję się pomysleć ile w nie wpakowali róznych chemicznych srodków.. ![]() ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
Kiedyś kupilam mamie pierwszą część cukierni pod amorem zupełnie przez przypadek, teraz nałogowo czyta każdą część po 2-3 razy. Ja niestety jeszcze nie czytałam ale zamierzam w najbliższym czasie. Muszę przyznać ze te ksiażki mają urzekające okładki ![]() a dla mamy czeka juz ostatnia 3 czesc, dostanie na swieta w prezencie. ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
takie na jedno "chapnięcie"
|
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
ktoś pisał, że mu przecieka z tego co pamiętam
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2011-11-18 o 18:11 |
|
|
|
#2267 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tylko pierwszego dnia były
|
||
|
|
|
#2268 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ah smaka mi narobiłaś! ![]() Dla mnie nie jest to duży kubek bo ma 300 ml chyba a bardzo często do ciast używa się 500 ml I zawsze się zastanawiam czy wziąć dwie czy jedną ![]() Już dawno go widziałam w swojej B ale reakcja była taka sama Dziękuje za oferty Portfele też ładne, muszę się nad nimi zastanowić
|
|
|
#2269 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2270 |
|
Zadomowienie
|
Dorwałam kubek i mój absolutnie nie przecieka!
Oczywiście po napiciu się, to co zostało w tej górnej części kubka wylatuje (ze 2 kropelki), ale nic poza tym nie wycieka nawet przy potrząsaniu.
|
|
|
|
#2271 |
|
Zakorzenienie
|
Myślicie, że książka jest dobrym pomysłem na prezent dla dzieci?
|
|
|
|
#2272 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
herbatka dobra w smaku ale lepiej mi podchodzi ta z gruszką u mnie był cały karton tych herbat ale na samym wierzchu były tylko te z gruszką i te z czarną porzeczką i myślałam że tej nie ma a ona była skryta za tymi.... czytałam 1 tom tej książki więc ucieszyłam się jak zobaczyłam 2 tom, teraz czekam na 3 qrczę zapomniałam bupić w biedrze płynu eden a przechodziłam koło niego i nawet myślałam czy nie wziąć ale nie wiem co mi ubzdurało że nie potrzebuję a teraz chciałam zrobić pranie a tu d..a płynu nie mam a specjalnie teraz nie polecę ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- ja czasami kupuje dla chrześniaka - 4 latka, mały nie umie wprawdzie czytać ale za to zawsze prosi swoją mamę o to aby mu na dobranoc przeczytała jakiś czas temu były książki takie tekturowe-grubsze o tej bajce cars kupiłam małemu bo on uwielbia zygzaka mcqueena i zawsze jak jestem u niego to mam mu czytać, a on tą bajkę już zna na pamięć i jak nie przeczytam czegoś to mówi : ciocia nie oszukaj, czytaj dobrze
|
|
#2273 |
|
Raczkowanie
|
Nie mam pojęcia ile kosztuje masa kajmakowa
![]() Co do migdałów to nie spróbuje, bo mam alergię, w sumie nawet Wasze zachwyty mnie nie "biorą", na dodatek oszczędzę swoje słabe zęby ![]() Cola z cytryną była, smakuje jak hoop z cytryną, dobra do drinków. A co do przeciekania kafetiery to pisałam ja. Musze spróbować patentu z gumką, ale nie mam pojecia w którym miejscu ją okręcic, czy na sitku, czy tam gdzie się dół zakręca? Kawa z niej jest przepyszna i bez fusów |
|
|
|
#2274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jednak i tak nie polecałabym plazm, nawet tych nowych, nie we wszystkich wyeliminowano problem wypalania się pikselów, a z poborem energii no cóż... prawdą jest ze nie cały czas telewizor pobiera max ilość energii ale należy zwrócić na to uwagę że plazma pobiera jej 1,5 a nawet 2 razy więcej od Leda więc i tak LCD czy LED jest tańszy w utrzymaniu ale co kto woli
|
|
#2275 |
|
Raczkowanie
|
nowe inspiracje:
http://gazetka.biedronka.pl/g27,.html |
|
|
|
#2276 |
|
Raczkowanie
|
Wybrałam się dzisiaj do Biedronci po balerinki, ale niestety 40 była na mnie za luźna (a zazwyczaj noszę 4040,5-41), a 39 nie było (znaczy się było, ale nie ten wzór co chciałam), a 38 za małe
.W mojej Biedronce wgl nie pojawiły się herbaty śliwkowe , szkoda i nie ma czekolad Ritter Sport.Czy orientujecie się gdzie w okolicac Katowic, Siemianowic, ewentualnie Chorzowa jest wyprzedażowa Biedronka? |
|
|
|
#2277 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie miałam tego na celu To tu po prostu częste choć nie zmierzone.. aby nie rzec ..nagminne ![]() Cytat:
Powiedz mi proszę, czy też masz w pojemniczku na wodę taką chropowatą powierzchnię? Trochę specyficznie to pachnie Wolałabym gładkie nie tylko z wierzchu Niby należy kafetiery jedynie płukać, a nie używać chemii, ale niedługo będę miała przez to specyficzne wnętrze lekkie opory ![]() Cytat:
Edytowane przez partytura Czas edycji: 2011-11-18 o 20:01 |
|||
|
|
|
#2278 |
|
Rozeznanie
|
herbatka melonowa
porzeczka z żurawiną niezła
|
|
|
|
#2279 |
|
Raczkowanie
|
Pytanko odnośnie nowych płatków JustFit jogurtowych
U mnie są tylko płatki czekoladowe i owocowe w takim dzielonym pudełku. Jeśli u Was są jogurtowe to jakie są drugie, razem z nimi w kartonie? Chyba, że jest tylko jeden właśnie z nimi.
|
|
#2280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o matko... no dla mnie to 300ml tej 30% to duży kubek, nawet nie wiem, czy widziałam kiedykolwiek 500ml.Ja nabyłam dla odmiany toster - jednak się przydaje raz na jakiś czas zrobić kanapkę na ciepło! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:59.

.
- a co!

Bardzo miła była, więc chyba nie mają nic przeciwko sprawdzaniu. Chociaż takie np. otwieranie tych rajstop wiąże się najczęściej z rozłożeniem, rozerwaniem (często spotykane) opakowania i potem tego nikt nie weźmie, dlatego zawsze się waham. Nie chce wyjść na dewastatorkę 
tylko pierwszego dnia były
), to zjeść zjedzone, ale miałam pomocnika no i jestem łasuszkiem na słodkie..
I zawsze się zastanawiam czy wziąć dwie czy jedną