|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XI
Wiecie w której Biedronce we Wrocławiu dorwę te kubki termiczne?
|
|
|
|
#2192 |
|
Raczkowanie
|
laisla możesz mi napisać jakie wrażenia na temat tych galaretek?
dostałam takie w prezencie i sie zastanawiam czy sa bardzo galaretkowe czy troche takie jak żelki?
|
|
|
|
#2193 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2195 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cukier strzela, produkt czekoladopodobny. Wylądowało w koszu ![]() Zielona herbata z porzeczką i żurawiną ładnie pachnie, ale w smaku jakoś mnie nie powaliła Lepsza jest z trawą cytrynową.
|
|
|
#2196 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do pseudo żelek( pseudo z samego tytułu niedoczytania i polegania na wyglądzie ), to zjeść zjedzone, ale miałam pomocnika no i jestem łasuszkiem na słodkie.. Paskudne nie były, ale zawiodłam się, a ochota na galaretkę łazi za mną do dziś...
|
|
|
|
|
#2197 | |||
|
Zakorzenienie
|
hejYou ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te chrupki były przepyszne!myślę, że te płatki z polewą czekoladową i bananami muszą być pyszne, zastanawiałam się czy wziąć, ale jednak zrezygnowałam ![]() i widziałam dzisiaj cukierki toffi w czekoladzie o nazwie 'toffi party' w plastikowych pudełkach pakowane po 400g (nawet zdjęcie zrobiłam, żeby nie zapomnieć o nich napisać ) wydaje mi się, że muszę być przepyszne, bo z tego co widziałam to myślę, że to jest to takie ciągnące się toffi w czekoladzie
|
|
#2199 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ---------- Cytat:
U mnie nie było takich słodkości, za to były jajka kinder Może i dobrze,bo bym spałaszowała nie tylko migdały w czekoladzie....Chciałabym jeszcze zrobić zapas herbatki śliwkowej, wg mnie jedyna godna uwagi z gazetki, ale nigdzie jej nie ma
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
||
|
|
|
#2200 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, balerinki mają zaniżoną numerację i chyba będę musiała wymienić na większe bo nie byłam na tyle odważna aby przymierzać w sklepie
a może się rozciągną skoro to materiał
|
|
|
|
#2201 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2202 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2203 |
|
Raczkowanie
|
dzieki wielkie!
a jeszcze jedno pytanie: czy dostane smietanke taka 30/36procent do ubijania?
|
|
#2204 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nazwa troszkę głupia, ale rzeczywiście troszeczkę przypominają mi małe ziemniaczki Cytat:
To muszę ich więcej nakupić Wczoraj je zapaliłam i jestem zachwycona Cytat:
Podziwiam Cię, że potrafisz się powstrzymać patrząc na te wszystkie słodkości
|
|
#2205 |
|
Zadomowienie
|
nie ma jeszcze przecieku o nowej ofercie spożywczej lub przemysłowej na następny tydzień?
|
#2206 | |
|
Zadomowienie
|
hejYou uwielbiam krewetki więc na pewno skorzystam z przepisów!
Cytat:
Wczoraj kupiłam polecane przez Was migdały w cynamonie i bardzo mi smakują, świeczki jabłkowo-cynamonowe - są rewelacyjne. Jak wczoraj wieczorem zapaliłam na ok 40 min to w całym mieszkaniu pachniało, co najlepsze dzisiaj rano wstaje a pokoju nadal pachnie Musze jeszcze kupić jak w ogóle jeszcze będą. Kupiłam również tuńczyka ale jeszcze nie miałam okazji spróbować może dzisiaj
|
|
|
|
|
#2207 |
|
Raczkowanie
|
I ja wychodzę z ukrycia. Dotychczas tylko czytałam. Pozdrawiam wszystkie Wizażanki - fanki owada
. Wczoraj kupiłam po 2 opakowania grzańca - śliwkowego, zbójnickiego i kozackiego. Ten ostatni najgorszy - ma jakiś taki "wymiotny zapaszek" - pozostałe ujdą, ale to nie jest Fire tea, która mi najbardziej smakowała, a teraz chyba jej nie ma |
|
|
|
#2208 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2209 |
|
Rozeznanie
|
Ja wczoraj zakupiłam prezent dla mojej fasolinki (która już ma 13 tygodni) książeczkę "Baśnie pełne czarów", która jest fajnie oprawiona, gruba, ma dużo bajek i fajne kolorowe obrazki
za 24,99 to jak najbardziej warto i na prezent też super a także maskotkę żyrafkę bo jak ją zobaczyła to już nie chciałam odłożyć, taka słodziutka, ogólnie fajne te maskotki, spore i cena też fajna , tak więc polecam . Dowieźli wreszcie moją ukochaną czekoladę do picia, więc zapas zrobiony. Oprócz tego bananki, napój dietetyczny, chusteczki, itp.
|
|
|
|
#2210 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świeczki polecam, palą się bardzo wolno, tak więc na długo wystarczy. Niestety, u mnie już tych świeczek nie ma - sprzedane wszystkie, został tylko karton... coś mi się wydaje że to sprawa tego forum
|
|
#2212 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2213 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, Dziewczyny, ale kusicie tymi słodkościami. Wczoraj byłam w Biedro, ale nie skusiłam się na nic slodkiego
Kupiłam tylko moje ulubione warzywa na patelnię (jem je codziennie na kolację od kilku dni )Ale tak tutaj zachwalacie, że chyba dzisiaj się skuszę na coś słodkiego. W końcu raz na jakiś czas można ![]() Idę dzisiaj kupić świeczki wypaliła mi się już ta wanilia-pomarańcza, a pachnie prześlicznieCynamonowej nie kupię, bo nie cierpię cynamonu
|
|
|
|
#2214 |
|
Raczkowanie
|
Tak się zachwycacie tymi świeczkami, że cynamonowa na pewno będzie dzisiaj moja!
uwielbiam cynamonMigdały w czekoladzie z cynamonem dobre bardzo, ale twarde i nie polecam dla osób z aparatem Wczoraj też zakupiłam zapas czekolady Magnetic, ptasie mleczko z galaretką wiśniową ) bekonowe na maxa - już zjedzone i troszku twarde, wolę orzechowe i płatki nowe just fit jogurtowe z truskawką i morelą i czekoladowe z banankiem mam nadzieję że będą jeszcze lepsze niż poprzednie ![]() Ostatnio jadłam koreczki po giżycku z Biedry i smakowały mi a co powiecie o rybie po grecku?
|
|
|
|
#2215 |
|
Przyczajenie
|
Witam
![]() Nie chcę Was martwić, ale ja również kupiłam ten model termokubka (przesuwany). Wyparzyłam, zrobiłam herbatkę... huraaaaaaaa nic a nic nie przecieka. Odstawiłam, żeby sprawdzić jak długo trzyma temperaturę... Po 3 godzinach herbatka gorąca..... znów huraaaaaaaa. Zaczęłam ją pić i tutaj pies pogrzebany. Gdy przesunęłam ten górny dzióbek pierwszy łyk było ok, przy następnym herbatka lała się zarówno dzióbkiem jak i szczeliną pomiędzy rozsuniętą warstwą. Zalałam bluzkę no i z huraaaa zrobiło się uuuuuuuuu |
|
|
|
#2216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w takim razie u mnie nie ma żadnego tuńczyka na chwilę obecną ![]() ps. właśnie piję kawę wymieszaną z czekoladą biedronkową i mleczkiem kokosowym - pycha
|
|
|
|
|
#2218 |
|
Zakorzenienie
|
widać chyba wszystko zależy od modelu kubka
czy przecieka czy nie...
|
|
#2219 |
|
Raczkowanie
|
No, to wróciłam z Biedronki z zakupami - herbatki owocowe Intensitea i Feel green zielona +melon z trawą cytrynową lub z czarna porzeczka i żurawiną. Właśnie wypiłam tę z melonem. Dla mnie - super
Prócz tego, kupiłam warzywa - marchew, kartofle, seler, por, pietruszkę i jabłka. Zaoszczędzę sobie latania na bazarek. Owoce - to wiem(czytałam , że tak), ale zwykłe warzywa - kupujecie w Biedronce? Mnie zachęca, że są czyste, bez ziemi, ale może gorsze, niż te z bazarku?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:25.

dostałam takie w prezencie i sie zastanawiam czy sa bardzo galaretkowe czy troche takie jak żelki?

Chodzę obok nich przy każdej wizycie w B. i strasznie mnie kuszą (zwłaszcza, jak jest wersja w matowym szkle 
wolałabym coś innego w takich smakach, jakies orzechy?
Całkiem dobre były, jednak za słodkie, bo po rozpuszczeniu się warstwy czekolady i połknięciu płynu zawartego wewnątrz, w ustach zostawał sam cukier tworzący całość "otoczki" pod warstewką czekolady