Biedronka - produkty godne polecenia cz. XI - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-17, 23:28   #2191
_Roksi
Zadomowienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XI

Wiecie w której Biedronce we Wrocławiu dorwę te kubki termiczne?
_Roksi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 23:33   #2192
Caroline3010
Raczkowanie

laisla możesz mi napisać jakie wrażenia na temat tych galaretek? dostałam takie w prezencie i sie zastanawiam czy sa bardzo galaretkowe czy troche takie jak żelki?
Caroline3010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 23:38   #2193
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirka_ Pokaż wiadomość
Mogę wiedzieć dlaczego zwracałaś rower stacjonarny... czy było coś z nim nie tak... byłam zainteresowana tym rowerkiem, a teraz nie wiem, czy warto a jeśli tak to na co zwracać szczególna uwagę
EDIT: teraz patrzę rower treningowy jest od 1.12. a mnie właśnie o niego chodzi... chyba więc źle Cię zrozumiałam

Wizazanki które kupiły kubek termiczny może podzielą się opinią o nim... mnie najbardziej interesuje czy przecieka i jak długo utrzymuje ciepło
Zwracałam rowerek jesienią zeszłego roku. Po trzech dniach używania przestało działać pokrętło ustawiające opór i było tak jakbym jeździła na najlżejszym.

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
Myślicie, że świeczki jabłko+cynamon to jakaś świąteczna edycja limitowana? Chodzę obok nich przy każdej wizycie w B. i strasznie mnie kuszą (zwłaszcza, jak jest wersja w matowym szkle ), ale mam jeszcze całe dwie wanilia+pomarańcza, pełno zwykłych tealightów i to mnie powstrzymuje przed zakupem.
Tak, świeczki cynamonowe to okołoświąteczna limitka.

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Caroline3010 Pokaż wiadomość
laisla możesz mi napisać jakie wrażenia na temat tych galaretek? dostałam takie w prezencie i sie zastanawiam czy sa bardzo galaretkowe czy troche takie jak żelki?
Kupiłam na prezent wprawdzie więc nie otwierałam ale próbowałam u przyjaciółki jakiś czas temu i wydały mi się bardziej galaretkowate niż żelkowate. Z tym że dosyć twarde jak na galaretki, nie rozlazłe. I dość kwaskowate. Dobre i dużo ich tam jest
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-17, 23:39   #2194
hejYou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karookarolina Pokaż wiadomość
Są w stałej ofercie, kajmakowa i jakies smakowe (truflowa, kokosowa?)

Orzeszki w skorupce zielona cebulka
Musze iść poszukać!

No i powiem, ze jako jedna z niewielu tu nie jadłam migdałów i nie spróbuję, ten owczy pęd mnie nie dopadnie wolałabym coś innego w takich smakach, jakies orzechy?

Mam ochotę na chrupki na maxxa zbożowe, chilli i te koperkowe, mogłyby być w stałej ofercie
nie wiesz co tracisz
Stary 2011-11-17, 23:42   #2195
dorota_128
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez partytura Pokaż wiadomość
Odnośnie czekoladek z nadzieniem -> w zeszłym tyg. kupiłam "paluszki" czekoladowe z nadzieniem pomarańczowo-cytrynowym za 2,99 myśląc, że kupuję galaretkę, a to był płyn Tośmy się zdziwili po nagryzieniu pierwszej czekoladki Całkiem dobre były, jednak za słodkie, bo po rozpuszczeniu się warstwy czekolady i połknięciu płynu zawartego wewnątrz, w ustach zostawał sam cukier tworzący całość "otoczki" pod warstewką czekolady
Kupiłam je, podobnie jak Ty, z nadzieją na galaretkę a nie na płyn Cukier strzela, produkt czekoladopodobny. Wylądowało w koszu

Zielona herbata z porzeczką i żurawiną ładnie pachnie, ale w smaku jakoś mnie nie powaliła Lepsza jest z trawą cytrynową.

dorota_128 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 00:32   #2196
partytura
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dorota_128 Pokaż wiadomość
Kupiłam je, podobnie jak Ty, z nadzieją na galaretkę a nie na płyn Cukier strzela, produkt czekoladopodobny. Wylądowało w koszu

Zielona herbata z porzeczką i żurawiną ładnie pachnie, ale w smaku jakoś mnie nie powaliła Lepsza jest z trawą cytrynową.
No to już wiem, którą z herbatek wybrać jeśli ujrzę i najdzie mnie chęć.
A co do pseudo żelek( pseudo z samego tytułu niedoczytania i polegania na wyglądzie ), to zjeść zjedzone, ale miałam pomocnika no i jestem łasuszkiem na słodkie.. Paskudne nie były, ale zawiodłam się, a ochota na galaretkę łazi za mną do dziś...
partytura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 00:47   #2197
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez verkaloo Pokaż wiadomość
KUpiłam wczoraj krewetki Black Tiger - są świetne !

hejYou za super przepisy, aż się głodna zrobiłam
Cytat:
Napisane przez kasia77177 Pokaż wiadomość
pamiętacie może po ile są migdały w opakowaniu? widziałam je ostatnio, ale nie pamiętam...
2,99 o ile pytasz o te z cynamonem lub w czekoladzie. Te ze stałej oferty, bez dodatków też coś ok 3, chyba 3,50..

Cytat:
Napisane przez olaaaa199111 Pokaż wiadomość
U mnie był jeszcze praktycznie cały kosz tych balerin, ale różowe najbardziej mi się spodobały, bo są polarowe
Fioletowe też są polarowe, ale w środku ani jedne ani drugie nie są polarowe..

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Ja na razie też niektóre rzeczy staram się chomikować (migdały w cynamonie ), ale ciągle dokupuję nowe słodycze i niedługo zaczynam się obawiać, że nie starczy mi miejsca
A krówkom z Biedronki oprzeć się nie potrafię I do tego te napisy na papierkach
Dlaczego ja nie potrafię chomikować słodyczy nawet nie będę próbowała bo zaraz złamałabym dietę dla tych pyszności
Stary 2011-11-18, 00:58   #2198
BeeAnn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karookarolina Pokaż wiadomość
Mam ochotę na chrupki na maxxa zbożowe, chilli i te koperkowe, mogłyby być w stałej ofercie
tak, tak, tak! to jedno z moich biedronkowych marzeń te chrupki były przepyszne!

myślę, że te płatki z polewą czekoladową i bananami muszą być pyszne, zastanawiałam się czy wziąć, ale jednak zrezygnowałam

i widziałam dzisiaj cukierki toffi w czekoladzie o nazwie 'toffi party' w plastikowych pudełkach pakowane po 400g (nawet zdjęcie zrobiłam, żeby nie zapomnieć o nich napisać ) wydaje mi się, że muszę być przepyszne, bo z tego co widziałam to myślę, że to jest to takie ciągnące się toffi w czekoladzie

BeeAnn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 01:14   #2199
jofka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sale El Sol Pokaż wiadomość
A czy tych płatków jogurtowych jest tyle samo, co poprzednio, czy może tyle, co kot napłakał i zredukowali ich ilość na rzecz owoców? Dzisiaj widziałam... puste pudełko po płatkach z owocami, bananowych z czekoladowymi płatkami, a jogurtowych w ogóle nie widziałam. Mam nadzieję, że wkrótce się znajdą.

Te kartofelki marcepanowe widzę w sklepie chyba po raz pierwszy. Moja babcia zawsze robi na święta pełną misę i są pyszne. Nie wiem, jak sklepowe, ale ja wolę poczekać na domowe.
Płatki jeszcze nie otwierane, ale myślę,że bez zmian

---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ----------

Cytat:
Napisane przez BeeAnn Pokaż wiadomość
tak, tak, tak! to jedno z moich biedronkowych marzeń te chrupki były przepyszne!

myślę, że te płatki z polewą czekoladową i bananami muszą być pyszne, zastanawiałam się czy wziąć, ale jednak zrezygnowałam

i widziałam dzisiaj cukierki toffi w czekoladzie o nazwie 'toffi party' w plastikowych pudełkach pakowane po 400g (nawet zdjęcie zrobiłam, żeby nie zapomnieć o nich napisać ) wydaje mi się, że muszę być przepyszne, bo z tego co widziałam to myślę, że to jest to takie ciągnące się toffi w czekoladzie
Uwielbiam toffi
U mnie nie było takich słodkości, za to były jajka kinder Może i dobrze,bo bym spałaszowała nie tylko migdały w czekoladzie....:lov e:
Chciałabym jeszcze zrobić zapas herbatki śliwkowej, wg mnie jedyna godna uwagi z gazetki, ale nigdzie jej nie ma

25.08 Codzienny makijaż na lato.
28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem!
07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem.
08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej.

Loving & be loved by U
jofka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 01:34   #2200
laisla
Zakorzenienie

Kurcze, balerinki mają zaniżoną numerację i chyba będę musiała wymienić na większe bo nie byłam na tyle odważna aby przymierzać w sklepie a może się rozciągną skoro to materiał
Stary 2011-11-18, 07:51   #2201
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roxi92 Pokaż wiadomość
czy orientujecie sie moze, czy w biedronce lub ew. w lidlu dostane mase kajmakowa/krowkowa?
Cytat:
ooo super! dzieki! a w jakiej cenie mniej wiecej ? ;>
chyba 4,49zł
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 08:26   #2202
mroowa_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez paulina800 Pokaż wiadomość
ale to było raczej w okresie kiedy obowiązywała gazetka tajemnice urody, teraz chyba na nie nie trafisz, może w przyszłości kiedy będą kolejne tajemnice
Wizażanka pytała czy gdzieś je można dostać obecnie, Ty poleciłaś zajrzeć na Jana Sawy, więc zrozumiałam, że jakimś cudem tam są teraz. Ale ok, już wszystko jasne
mroowa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 09:00   #2203
roxi92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
chyba 4,49zł
dzieki wielkie!
a jeszcze jedno pytanie: czy dostane smietanke taka 30/36procent do ubijania?

*pani magister!
*samorealizacja!
*walka o formę na LATA, nie na lato!
*dbam o włosy i cerę

Burza w garnkach- gotuję!
już trochę mniej...
roxi92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 09:04   #2204
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
mnie tez kusiły swieczki ale jednak się powstrzymałam..
Widziałam te kuleczki marcepanowe, jakos smiesznie się nazywały mozesz mi przypomniec bo mnie skręci z tym ze za drogie były jak dla mnie.
Są to, jak któraś z dziewczyn już napisała, kartofelki marcepanowe Nazwa troszkę głupia, ale rzeczywiście troszeczkę przypominają mi małe ziemniaczki Ale takie naprawdę w wersji mini-mini

Cytat:
czy orientujecie sie moze, czy w biedronce lub ew. w lidlu dostane mase kajmakowa/krowkowa?
Dostaniesz

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Tak, świeczki cynamonowe to okołoświąteczna limitka.
To muszę ich więcej nakupić Wczoraj je zapaliłam i jestem zachwycona Jeszcze nigdy żadna świeczka tak pięknie nie pachniała cynamonem, jak te

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Dlaczego ja nie potrafię chomikować słodyczy nawet nie będę próbowała bo zaraz złamałabym dietę dla tych pyszności

Podziwiam Cię, że potrafisz się powstrzymać patrząc na te wszystkie słodkości
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 09:07   #2205
dysia77
Zadomowienie

nie ma jeszcze przecieku o nowej ofercie spożywczej lub przemysłowej na następny tydzień?
Stary 2011-11-18, 09:09   #2206
tikutik
Zadomowienie

hejYou uwielbiam krewetki więc na pewno skorzystam z przepisów!

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Ja dziś standardowo skoczyłam tylko po chlebek do Biedrony, a wyszłam z dwoma pełnymi siatami
Przede wszystkim nakupowałam Desperadosów, bo się strasznie opłaca Poza tym proszek E, świeczki jabłkowo- cynamonowe, kuleczki marcepanowe, krówki, migdały w czekoladzie i kaki
Miałam przejść na dietę, a jak na razie ciągle kupuję słodycze
Kurczę też tak mam ciągle sobie powtarzam zero słodyczy, dieta itd. a potem to wszystko szlag trafia jak napotykam na jakieś pyszności ;(

Wczoraj kupiłam polecane przez Was migdały w cynamonie i bardzo mi smakują, świeczki jabłkowo-cynamonowe - są rewelacyjne. Jak wczoraj wieczorem zapaliłam na ok 40 min to w całym mieszkaniu pachniało, co najlepsze dzisiaj rano wstaje a pokoju nadal pachnie Musze jeszcze kupić jak w ogóle jeszcze będą. Kupiłam również tuńczyka ale jeszcze nie miałam okazji spróbować może dzisiaj
tikutik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 09:35   #2207
kaaren84
Raczkowanie

I ja wychodzę z ukrycia. Dotychczas tylko czytałam. Pozdrawiam wszystkie Wizażanki - fanki owada .
Wczoraj kupiłam po 2 opakowania grzańca - śliwkowego, zbójnickiego i kozackiego. Ten ostatni najgorszy - ma jakiś taki "wymiotny zapaszek" - pozostałe ujdą, ale to nie jest Fire tea, która mi najbardziej smakowała, a teraz chyba jej nie ma . A rooibos z miodem i wanilią - najlepszy ze wszystkich rooibosów - uzależniłam się. Namówiłyście mnie na te herbatki intensitea gruszkową i śliwkową (ale ich grzaniec to nadal nie utracona Fire tea ) i Feel green - melon i porzeczka z żurawiną. No i muszę kupić migdały, ale poczekają z tydzień, bo teraz sie odchudzam. Ale tam teraz chyba jeszcze są jakieś inne migdały w samym cynamonie, bez czekolady? takie w przezroczystej torebce?

kaaren84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 09:39   #2208
kasia77177
Wtajemniczenie

Cytat:
dzieki wielkie!
a jeszcze jedno pytanie: czy dostane smietanke taka 30/36procent do ubijania?
Tak, dostaniesz, nie pamiętam dokładnie ile ma %, ale jest w takim kubeczku i pisze na niej, że jest do zup i do ubijania. Bardzo dobra, zawsze ją kupuję do ubijania.
kasia77177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 09:53   #2209
22nika27
Rozeznanie

Ja wczoraj zakupiłam prezent dla mojej fasolinki (która już ma 13 tygodni) książeczkę "Baśnie pełne czarów", która jest fajnie oprawiona, gruba, ma dużo bajek i fajne kolorowe obrazki za 24,99 to jak najbardziej warto i na prezent też super a także maskotkę żyrafkę bo jak ją zobaczyła to już nie chciałam odłożyć, taka słodziutka, ogólnie fajne te maskotki, spore i cena też fajna , tak więc polecam . Dowieźli wreszcie moją ukochaną czekoladę do picia, więc zapas zrobiony. Oprócz tego bananki, napój dietetyczny, chusteczki, itp.
22nika27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 09:55   #2210
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
Napisane przez kasia77177 Pokaż wiadomość
Tak, dostaniesz, nie pamiętam dokładnie ile ma %, ale jest w takim kubeczku i pisze na niej, że jest do zup i do ubijania. Bardzo dobra, zawsze ją kupuję do ubijania.
to jest 30% w dużym kubku Mleczna Dolina )
BajaderkowaBaba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 10:00   #2211
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tikutik Pokaż wiadomość
Wczoraj kupiłam polecane przez Was migdały w cynamonie i bardzo mi smakują, świeczki jabłkowo-cynamonowe - są rewelacyjne. Jak wczoraj wieczorem zapaliłam na ok 40 min to w całym mieszkaniu pachniało, co najlepsze dzisiaj rano wstaje a pokoju nadal pachnie Musze jeszcze kupić jak w ogóle jeszcze będą. Kupiłam również tuńczyka ale jeszcze nie miałam okazji spróbować może dzisiaj

Świeczki polecam, palą się bardzo wolno, tak więc na długo wystarczy.

Niestety, u mnie już tych świeczek nie ma - sprzedane wszystkie, został tylko karton... coś mi się wydaje że to sprawa tego forum

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 10:03   #2212
paulina800
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mroowa_ Pokaż wiadomość
Wizażanka pytała czy gdzieś je można dostać obecnie, Ty poleciłaś zajrzeć na Jana Sawy, więc zrozumiałam, że jakimś cudem tam są teraz. Ale ok, już wszystko jasne
no nie koleżanka napisała cytuje: ,,te lubelskie Biedronki są chyba jakieś trefne Nigdy nie widziałam w mojej Biedronce masła do ciała np. Afryka" więc chciałam wyprowadzić ją z błędu że jednak bywają bo widziałam je nie raz
Stary 2011-11-18, 10:33   #2213
Nyaa
Zakorzenienie

GG do Nyaa

Kurcze, Dziewczyny, ale kusicie tymi słodkościami. Wczoraj byłam w Biedro, ale nie skusiłam się na nic slodkiego Kupiłam tylko moje ulubione warzywa na patelnię (jem je codziennie na kolację od kilku dni)

Ale tak tutaj zachwalacie, że chyba dzisiaj się skuszę na coś słodkiego. W końcu raz na jakiś czas można

Idę dzisiaj kupić świeczki wypaliła mi się już ta wanilia-pomarańcza, a pachnie prześlicznie
Cynamonowej nie kupię, bo nie cierpię cynamonu

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87j44jq9d7lsxv.png
Nyaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 11:00   #2214
@g@t@90
Raczkowanie

Tak się zachwycacie tymi świeczkami, że cynamonowa na pewno będzie dzisiaj moja! uwielbiam cynamon
Migdały w czekoladzie z cynamonem dobre bardzo, ale twarde i nie polecam dla osób z aparatem

Wczoraj też zakupiłam zapas czekolady Magnetic, ptasie mleczko z galaretką wiśniową serki wiejskie ze szczypiorkiem (ostatnio wcinam je prosto z kubka jeden za drugim) bekonowe na maxa - już zjedzone i troszku twarde, wolę orzechowe i płatki nowe just fit jogurtowe z truskawką i morelą i czekoladowe z banankiem mam nadzieję że będą jeszcze lepsze niż poprzednie

Ostatnio jadłam koreczki po giżycku z Biedry i smakowały mi a co powiecie o rybie po grecku?
@g@t@90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 11:24   #2215
jarmuska
Przyczajenie

Witam
Nie chcę Was martwić, ale ja również kupiłam ten model termokubka (przesuwany). Wyparzyłam, zrobiłam herbatkę... huraaaaaaaa nic a nic nie przecieka. Odstawiłam, żeby sprawdzić jak długo trzyma temperaturę... Po 3 godzinach herbatka gorąca..... znów huraaaaaaaa. Zaczęłam ją pić i tutaj pies pogrzebany. Gdy przesunęłam ten górny dzióbek pierwszy łyk było ok, przy następnym herbatka lała się zarówno dzióbkiem jak i szczeliną pomiędzy rozsuniętą warstwą. Zalałam bluzkę no i z huraaaa zrobiło się uuuuuuuuu Jutro pójdę kubek zwrócić, ale chyba jeszcze wypróbuję ten z guziczkiem pośrodku. Co prawda nie jest on już taki ładny, ale jeśli będzie tak szczelny po zamknięciu jak tamten i tak długo będzie trzymał ciepło to chyba będzie ok, bo w nim nie tworzy się szpara podczas picia. Czy ktoś z Was kupił ten model kubka i może już ma jakieś pierwsze wrażenia???
jarmuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 11:30   #2216
bemolka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
on jest w puszce- leży tam gdzie konserwy rybne
Cytat:
Napisane przez monyczkaaa Pokaż wiadomość
jest w fioletowej puszcze i leży na półce obok zwykłego tunczyka w oleju/sosie własnym. Ten drugi, słodko kwaśny w ogole mi nie smakuje , w dodatku zawiera śladowe ilości tuńczyka.[COLOR="Silver"]
dziękuję za pomoc
w takim razie u mnie nie ma żadnego tuńczyka na chwilę obecną

ps. właśnie piję kawę wymieszaną z czekoladą biedronkową i mleczkiem kokosowym - pycha
bemolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 11:55   #2217
22nika27
Rozeznanie

OFERTY

Spożywcza od 21.11:
http://biedronka.pl/cms/img/u/Oferta...21/01/01_b.jpg
http://biedronka.pl/cms/img/u/Oferta...21/01/02_b.jpg
http://biedronka.pl/cms/img/u/Oferta...21/01/03_b.jpg
http://biedronka.pl/cms/img/u/Oferta...21/01/04_b.jpg
http://biedronka.pl/cms/img/u/Oferta...21/01/05_b.jpg

i od 21.11:
http://biedronka.pl/cms/img/u/Oferta...21/02/01_b.jpg
http://biedronka.pl/cms/img/u/Oferta...21/02/02_b.jpg
http://biedronka.pl/cms/img/u/Oferta...21/02/03_b.jpg
http://biedronka.pl/cms/img/u/Oferta...21/02/04_b.jpg
http://biedronka.pl/cms/img/u/Oferta...21/02/05_b.jpg

Przemysłowe od 28.11
http://www.biedronka.pl/cms/img/u/No...28/01/01_b.jpg
http://www.biedronka.pl/cms/img/u/No...28/01/02_b.jpg
http://www.biedronka.pl/cms/img/u/No...28/01/03_b.jpg
http://www.biedronka.pl/cms/img/u/No...28/01/04_b.jpg
http://www.biedronka.pl/cms/img/u/No...28/01/05_b.jpg
http://www.biedronka.pl/cms/img/u/No...28/01/06_b.jpg
http://www.biedronka.pl/cms/img/u/No...28/01/07_b.jpg

i od 1.12:
http://biedronka.pl/cms/img/u/Non_fo...28/02/01_b.jpg
http://biedronka.pl/cms/img/u/Non_fo...28/02/02_b.jpg
http://biedronka.pl/cms/img/u/Non_fo...28/02/03_b.jpg
http://biedronka.pl/cms/img/u/Non_fo...28/02/04_b.jpg
http://biedronka.pl/cms/img/u/Non_fo...28/02/05_b.jpg
http://biedronka.pl/cms/img/u/Non_fo...28/02/06_b.jpg
http://biedronka.pl/cms/img/u/Non_fo...28/02/07_b.jpg

Edytowane przez 22nika27
Czas edycji: 2011-11-18 o 12:01
22nika27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 11:55   #2218
Brydzia_
Zakorzenienie

widać chyba wszystko zależy od modelu kubka czy przecieka czy nie...

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 12:02   #2219
kaaren84
Raczkowanie

No, to wróciłam z Biedronki z zakupami - herbatki owocowe Intensitea i Feel green zielona +melon z trawą cytrynową lub z czarna porzeczka i żurawiną. Właśnie wypiłam tę z melonem. Dla mnie - super . Już w momencie parzenia - intensywny zapach melona(a melony - uwielbiam), potem w smaku mniej melona, ale jest trawa cytrynowa. Jutro skoczę i zrobię zapas - jeszcze spróbuje tej z porzeczka i żurawiną. Kupiłam i zachwalane migdały, ale czekają na koniec dietowania. Przy jutrzejszych zakupach, może wreszcie poszukam świeczek?
Prócz tego, kupiłam warzywa - marchew, kartofle, seler, por, pietruszkę i jabłka. Zaoszczędzę sobie latania na bazarek.
Owoce - to wiem(czytałam, że tak), ale zwykłe warzywa - kupujecie w Biedronce? Mnie zachęca, że są czyste, bez ziemi, ale może gorsze, niż te z bazarku?

kaaren84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 12:04   #2220
Kfiatuszek1987
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 22nika27 Pokaż wiadomość
OFERTY

Spożywcza od 21.11:
http://biedronka.pl/cms/img/u/Oferta...21/01/01_b.jpg
http://biedronka.pl/cms/img/u/Oferta...21/01/02_b.jpg
http://biedronka.pl/cms/img/u/Oferta...21/01/03_b.jpg
http://biedronka.pl/cms/img/u/Oferta...21/01/04_b.jpg
http://biedronka.pl/cms/img/u/Oferta...21/01/05_b.jpg

i od 21.11:
http://biedronka.pl/cms/img/u/Oferta...21/02/01_b.jpg
http://biedronka.pl/cms/img/u/Oferta...21/02/02_b.jpg
http://biedronka.pl/cms/img/u/Oferta...21/02/03_b.jpg
http://biedronka.pl/cms/img/u/Oferta...21/02/04_b.jpg
http://biedronka.pl/cms/img/u/Oferta...21/02/05_b.jpg

Przemysłowe od 28.11
http://www.biedronka.pl/cms/img/u/No...28/01/01_b.jpg
http://www.biedronka.pl/cms/img/u/No...28/01/02_b.jpg
http://www.biedronka.pl/cms/img/u/No...28/01/03_b.jpg
http://www.biedronka.pl/cms/img/u/No...28/01/04_b.jpg
http://www.biedronka.pl/cms/img/u/No...28/01/05_b.jpg
http://www.biedronka.pl/cms/img/u/No...28/01/06_b.jpg
http://www.biedronka.pl/cms/img/u/No...28/01/07_b.jpg

i od 1.12:
http://biedronka.pl/cms/img/u/Non_fo...28/02/01_b.jpg
http://biedronka.pl/cms/img/u/Non_fo...28/02/02_b.jpg
http://biedronka.pl/cms/img/u/Non_fo...28/02/03_b.jpg
http://biedronka.pl/cms/img/u/Non_fo...28/02/04_b.jpg
http://biedronka.pl/cms/img/u/Non_fo...28/02/05_b.jpg
http://biedronka.pl/cms/img/u/Non_fo...28/02/06_b.jpg
http://biedronka.pl/cms/img/u/Non_fo...28/02/07_b.jpg
Dzięki za oferty
Te legginsy wydają się fajne

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości