Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-18, 16:19   #3451
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
acha To może widziałam swatche u jakiejś Polki, ale mieszkającej za granicą

Dzięki za info
ale wlasnie przeczytalam na watku o essence, ze jest nowa LE z Essence -Vampire's Love w naturze na grunwarldzkiej we wrzeszczu

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2011-11-18 o 16:20
buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 16:55   #3452
samaraNW
Zakorzenienie

witam

zapaliłam sobie podgrzewacze o zapachu wanilii z pomarańczą ja je skończę, to kupię sobie taką dużą świeczkę o tym zapachu, bo jest na prawdę ładny i intensywny no i czekam aż się w biedrze koło mnie pojawi ta zachwalana jabłko- cynamon

TŻ mnie dzisiaj wkurzył nie odłożeniem pewnej rzeczy na swoje miejsce ile się naszukałam i nadenerwowałam, masakra

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Kobietosukcesu - powiem Ci jedno - jedzenie podczas ogladania chirurgow to nic, przeciez tam tak naprawde nic nie pokazuja strasznego, nie wiem co tam moze brzydzic, mi i moim znajomym zdarzylo sie jadac w prosektorium (tak, ciala byly wystawione)
hardcore'owo

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
ale wlasnie przeczytalam na watku o essence, ze jest nowa LE z Essence -Vampire's Love w naturze na grunwarldzkiej we wrzeszczu
mi się podobają z tej limitki dwa lakiery - fiolet i srebrny
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 17:10   #3453
ramoncia217
Wtajemniczenie

kobieto- cena bez znaczenia, ważne żeby był dobry, nie zapychał , miał dobry skład i dobrze by było jakby był odżywczy
Stary 2011-11-18, 17:50   #3454
cynamonowe
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Wiesz nie polecam Ci używania szamponu z Pantene, bo to mija się z celem. On jest napakowany silikonami. Ja używam Joanna Naturia i myje tylko raz. Nie mam problemów z myciem oleju.
Ależ ja o tym doskonale wiem. Po prostu używam go od czasu do czasu gdy potrzebuję lepszego oczyszczenia włosów, a moje naturalne szampony sobie z tym nie radzą. Bad hair day, wiesz .

Edytowane przez cynamonowe
Czas edycji: 2011-11-18 o 17:55
cynamonowe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 18:00   #3455
Elvii
Zadomowienie

Cytat:

mi się podoba lakier złoto brązowy , jestem ciekawa pudru rozświetlającego i różu w żelu... i jak z pigmentacją cieni oczywiście

oby wszystko było dla mnie beznadziejne bo właśnie zabieram się do "ogarniania" mojej kolekcji kosmetyków

proszę, kliknij i obserwuj
http://viritka.blogspot.com/
Elvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 18:07   #3456
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo a to serum rozswietlajace dziala? Naprawde rozswietla?
Troche boje sie olejku, ze bedzie za tlusty, poloze sie w nim spac a obudze sie z tlustymi wlosami przy twarzy (bo w nocy sie krece)
Ale ten zestaw kusi, trzy produkty za 30zl
wydaje mi się że bardziej rozświetla mnie ten krem z białej herbaty i taki orzeźwiający jest. A co do serum, to akurat tu spodziewałam się chyba lepszego efektu niemniej jednak jestem zadowolona.

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 18:10   #3457
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez theoneandonly Pokaż wiadomość
Hej
Kochane, jakich produktów używacie i możecie polecić, aby dodać włosom objętości? Czym robicie sobie duże loki, bo również bardzo podoba mi się taki efekt.
No i pytanie trochę z innej beczki do tych, które z samego rana mają szkołę,pracę Jak radzicie sobie z porannym wstawaniem, bo u mnie to jest tak , że jak muszę wstać z saemgo rana to nastawiam sobie budzik na godzinę wcześniej, wstaję i tak godzine później po czym zostaje mi niecałe pół godziny na ubranie się,uczesanie, wypicie kawy, generalne ogarnięcie, więc wszystko trzeba robić na szybko , a potem w pracy wyglądam jak zombie, Nie może tak to wyglądać, dlatego m.i.n wróciłam na wątek
Jak mam na 8 to wstaje o 5:20, bo o 6:30 wychodzę na autobus. Szykuje się w godzinkę. 15 minut mam na śniadanie, 15 na prysznic, 15 na umalowanie się i 15 na wysuszenie włosów i ubranie się. Czasem ciężko mi wstać, ale jak budzik zadzwoni to podnoszę dupsko..

Dobry wieczór!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-18, 18:22   #3458
ramoncia217
Wtajemniczenie

ale dzisiaj cisza na wątku
Stary 2011-11-18, 18:29   #3459
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Elvii Pokaż wiadomość

mi się podoba lakier złoto brązowy , jestem ciekawa pudru rozświetlającego i różu w żelu... i jak z pigmentacją cieni oczywiście

oby wszystko było dla mnie beznadziejne bo właśnie zabieram się do "ogarniania" mojej kolekcji kosmetyków
ten puder tez mnie ciekawi ale chyba ma w sobie drobiny brokatu, prawda?
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
wydaje mi się że bardziej rozświetla mnie ten krem z białej herbaty i taki orzeźwiający jest. A co do serum, to akurat tu spodziewałam się chyba lepszego efektu niemniej jednak jestem zadowolona.
to muszę pomyslec kusi mnie ten lawendowy zestaw...

Stary 2011-11-18, 18:32   #3460
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej no i nie miałam dziś wolnego duży ruch był i musiałam jechać
Cytat:
Hej
Kochane, jakich produktów używacie i możecie polecić, aby dodać włosom objętości? Czym robicie sobie duże loki, bo również bardzo podoba mi się taki efekt.
No i pytanie trochę z innej beczki do tych, które z samego rana mają szkołę,pracę Jak radzicie sobie z porannym wstawaniem, bo u mnie to jest tak , że jak muszę wstać z saemgo rana to nastawiam sobie budzik na godzinę wcześniej, wstaję i tak godzine później po czym zostaje mi niecałe pół godziny na ubranie się,uczesanie, wypicie kawy, generalne ogarnięcie, więc wszystko trzeba robić na szybko , a potem w pracy wyglądam jak zombie, Nie może tak to wyglądać, dlatego m.i.n wróciłam na wątek
Przepiękne są takie duże loki ale nie umiem takich robić mam tylko papiloty którymi potrafię zrobić jakieś względne loki

Ja wstaję pół godziny przed wyjściem i wszystko na biega nie potrafię się zmobilizować żeby wcześniej wstać

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
ja po prostu chodze wcześniej spać ale wiem że nie każdy ma taką możliwość

a dla mnie najlepszą metodą jest wieczór przed, naszykować bieliznę, ubrania, spakować się na uczelnie, naszykować biżuterię jaką założe i do tego położyć na biurku kosmetyki których użyję.
Zawsze sobie mówię że będę tak robić ale siedzę na wizażu do późna i już mi się nie chce
Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Dziewczyny, które używały odżywki eveline 8w1. Powiedzcie mi czy i u Was pogorszyła ona stan paznokci?
Ja nie miałam ich w jakimś opłakanym stanie, ale chcialam je wzmocnić. Dziś zmywam te kilka warstw i co widze? Paznokcie odchodzą płatami wręcz
Mi praktycznie od razu paznokcie sie poprawiły więc nie wiem czemu tak Ci się dzieje
Cytat:
O nie o nie a ja mam odwyk

Wstawiam zdjęcie zakupów z Sh robiłam rano ale jakość tragiczna( nie cierpię tego światła jesienią/ zima)
-koronkowa sukienka vero moda 8zł
-sukienka w serce 12zł
-niebieska sukienka orsay 10zł w rzeczywistości kolor jest bardziej morski
- czarny sweter carry 13zł niefotogeniczny ale na mnie wyglada super
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00348.jpg (38,4 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00352.jpg (44,9 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00349.jpg (33,4 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00350.jpg (35,8 KB, 16 załadowań)
Stary 2011-11-18, 18:44   #3461
Elvii
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Wstawiam zdjęcie zakupów z Sh robiłam rano ale jakość tragiczna( nie cierpię tego światła jesienią/ zima)
-sukienka w serce 12zł
ooo nieeeee... gdzie Ty takie rzeczy znajdujesz?
Ja szukam i szukam a ostatnio znalazłam tylko torebkę i czerwony rozpinany sweterek... ale za 24 zł

buahhot, właśnie nie wiem... a chciałabym mieć w końcu jakiś rozświetlacz który by uwypuklił moje kości policzkowe.. bo wydaje mi się że jestem taka "płaska" na twarzy ;/

Edytowane przez Elvii
Czas edycji: 2011-11-18 o 18:52

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-18, 19:02   #3462
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

ja wstaję godzinę przed autobusem zawsze;p wtedy mam czas by zjeść spokojnie, ubrać się ogarnąc.. Tylko, ze u mnie makijaz zajmuję 5 minut;p bo jedynie: podkład tusz, róż używam no i oczywiście rano się nie kąpie ani nie myje włosów Bo jak ostatnio koleżannka mi powiedziała, że ona 3 godz wczesniej wstaje bo musi sie wykąpac, włosy umyć, ułozyć
ale ja oczywiście budzik nastawiam duużo wcześniej i go wyłaczam pare razyprzykładowo jak mam na 8 20 to wstaję o 6 30 i już 7 44 mam autobus ale dwa razy mam na 11 40 więc wtedy wstaję o 9;p i sobie jakiś serial zdąże obejrzeć
Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Dziewczyny, które używały odżywki eveline 8w1. Powiedzcie mi czy i u Was pogorszyła ona stan paznokci?
Ja nie miałam ich w jakimś opłakanym stanie, ale chcialam je wzmocnić. Dziś zmywam te kilka warstw i co widze? Paznokcie odchodzą płatami wręcz
oo a moje po niej są swietne, mocne i się nie rozdwajają.. tylko teraz miałam na samym dnie bo mi się kończyła.. i pomalowałam paznokcie to mi odpadał lakier warstwami po dniu i od rozdwajac się zaczeły. ale kupiłam tą z pyłkiem diamentowym wczoraj i damy rade
Stary 2011-11-18, 20:31   #3463
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Elvii Pokaż wiadomość
buahhot, właśnie nie wiem... a chciałabym mieć w końcu jakiś rozświetlacz który by uwypuklił moje kości policzkowe.. bo wydaje mi się że jestem taka "płaska" na twarzy ;/
jesli chodzi o typowy rozswietlacz to mam swoj ulubiony jest to rozswietlacz z manahattanu http://www.pinger.pl/szukaj/po_tagu?...hting%20Powder
http://www.google.pl/imgres?q=manhat...:0&tx=88&ty=56
pięękny jak sie go wiecej nalozy to mozna uzyskac taki efekt http://www.google.pl/imgres?q=kim+ka...K2-zjDw&zoom=1
oczywiscie mozna stopniowac intensywnosc rozswietlenia

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2011-11-18 o 20:56
Stary 2011-11-18, 20:55   #3464
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

hej

odebrałam dziś zamówienie z doz . pl ale nie mam już siły na spamowanie, będzie tylko podstawa a jutro wypróbuję nowości

buahhot świetny efekt daje ten rozswietlacz

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 21:01   #3465
Elvii
Zadomowienie

Cytat:
jesli chodzi o typowy rozswietlacz to mam swoj ulubiony jest to rozswietlacz z manahattanu http://www.pinger.pl/szukaj/po_tagu?...hting%20Powder
http://www.google.pl/imgres?q=manhat...:0&tx=88&ty=56
pięękny jak sie go wiecej nalozy to mozna uzyskac taki efekt http://www.google.pl/imgres?q=kim+ka...K2-zjDw&zoom=1
oczywiscie mozna stopniowac intensywnosc rozswietlenia

ooooo będę musiała nabyć

Stary 2011-11-18, 21:03   #3466
buahhot
Marcelover ♥♥♥

No dziewczyny, to moj ulubiony rozswietlacz tzn moj nr 1

Stary 2011-11-18, 21:43   #3467
Shadii
Wtajemniczenie

Hej Wam
w końcu wszystko nadrobiłam. Mało czasu w tygodniu poświęcam na wizaż, bo ciągle tylko muszę się uczyć ale jakoś daję radę...

Cytat:
(...)

(...)
Mi przygotowanie się rano zajmuje godzinę w tempie szybkim, a półtorej godziny w tempie normalnym staram się wstawać tak, żeby robić wszystko nie w biegu, ale czasem mi nie wyjdzie i zakrętu nie mogę złapać xD
Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
ja po prostu chodze wcześniej spać ale wiem że nie każdy ma taką możliwość

a dla mnie najlepszą metodą jest wieczór przed, naszykować bieliznę, ubrania, spakować się na uczelnie, naszykować biżuterię jaką założe i do tego położyć na biurku kosmetyki których użyję.
To jest dobra metoda, też się tak staram. O wiele więcej czasu rano

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

Poza tym nieumiarkowanie wydaję ostatnio pieniądze, wszystko idzie na kosmetyki... ciągle coś nowego potrzebuję, ciągle pustka w portfelu... jest coraz gorzej ze mną

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-18, 22:34   #3468
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

uciekam spać, dobranoc

Stary 2011-11-18, 23:14   #3469
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Moje dzisiejsze:
długa kapiel,
peeling ciala,
peeling twarzy,
krem nawilzajacy,
balsam,
krem pod oczy,
mycie, maska NV (kobieto dzieki za polecenie ), spray Ziaji na koncowki, jantar w skalp,
krem na dlonie.

Dobranoc

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-19, 08:25   #3470
marta 85
Wtajemniczenie

Dzień dobry

buahhot
jak skończy mi się rozświetlacz w7 to chyba tez Twój polecany kupię bo naprawdę fajny efekt daje
Urodowy program na chłodne dni

Oczyszczamy twarz By cera promieniała także zimą, złuszczaj martwy naskórek peelingami. Ich rodzaj dobierz do cery. W peelingach ziarnistych znajdziesz np. zmielone pestki, drobinki krzemionki. Do cery mieszanej i tłustej zastosuj peeling gruboziarnisty, do pozostałych rodzajów skóry - drobnoziarnisty. Kosmetyk rozmasuj na umytej buzi. Oczyszczona skóra odpłaci się blaskiem i gładkością. Do specjalnych potrzeb: era wrażliwa, naczynkowa lub bardzo sucha polubi peelingi enzymatyczne i typu gommage. Te pierwsze rozpuszczają naskórek i zmywa się je jak maskę, te drugie - lekko ściera się z twarzy.
Wybieramy maseczkę

Taki kosmetyk szybko przywróci ci promienny wygląd. Zimą sięgaj po maski energizujące i dotleniające. Pobudzają one mikrokrążenie, neutralizują negatywne działanie stresu oraz czynników zewnętrznych (np. dymu tytoniowego, spalin, promieniowania komputerowego).

Na ładny koloryt: jak po letnim urlopie będziesz wyglądać po nałożeniu masek koloryzujących. Ich głównym składnikiem jest wyciąg z marchewki.
Dbamy o skórę pod oczami

Tu najbardziej widać oznaki zmęczenia. Cienie można jednak zniwelować! Szukaj kremów pod oczy o działaniu rozświetlającym. Dzięki specjalnym składnikom rozjaśniają one skórę oraz przynoszą ulgę i ukojenie zmęczonym powiekom. Większość z tych preparatów ma także typowe działanie nawilżające, wygładzające oraz przeciwzmarszczkowe.
Relaksujące płatki: warto je stosować nie tylko przed wielkim wyjściem! Zawarty w płatkach wyciąg z ogórka przyjemnie odświeża zmęczony naskórek i wyraźnie rozjaśnia cienie.
Robimy domową kurację

Naturalne kosmetyki niemal nic nie kosztują, a są równie skuteczne jak te z drogerii!
Owsiana papka działa jak łagodny peeling, odświeża i rozjaśnia cerę. Garść płatków owsianych zalej ciepłym mlekiem lub wodą i zostaw do nasiąknięcia. Papką wymasuj buzię po demakijażu. Spłucz letnią wodą.
Witaminowy eliksir marchewka (zawiera beta karoten) i jabłko (jest bogate w kwasy złuszczające naskórek) pomogą przywrócić skórze blask i świeży koloryt. Zetrzyj po pół jabłka i marchewki. Zagęść mąką ziemniaczaną lub twarogiem. Nałóż na twarz i szyję na około 20 min. Zmyj letnią wodą.
Ogórkowa masa - taka schłodzona papka zmniejsza cienie i opuchliznę oczu. Pół ogórka zetrzyj na drobnej tarce i wstaw do lodówki na ok. pół godziny. Nałóż papkę pod oczy i na powieki. Po ok. 20 min. spłucz zimną wodą.
Rozświetlamy kremem

Takie kosmetyki dodadzą cerze energii, sprawią, że będzie pełna życia i młodzieńczego blasku.Gdy na dworze temperatura nie spadła poniżej 5 stopni, zamiast kremu ochronnego zastosuj kosmetyk rozświetlająco- rewitalizujący na dzień. Takie preparaty są polecane do każdej cery pozbawionej blasku. Często składnikiem kosmetyków są drobinki koloidalnego złota, działające jak odblaśniki. Zaletą szlachetnego kruszcu są także jego właściwości antyoksydacyjne.
Na dobranoc całą zimę możesz stosować witalizująco-rozświetlające kremy na noc. Zawierają skoncentrowane składniki aktywne, które likwidują efekt zmęczenia skóry. Preparaty te warto stosować także na szyję i dekolt!

Chronimy skórę fluidem

Podkład o właściwościach rozświetlających sprawi, że w każdym oświetleniu będziesz prezentować się świeżo oraz naturalnie. Skóra zaś zyska dodatkową barierę ochronną!Poszarzałą i zmęczoną cerę wypogodzą podkłady zawierające tzw. odblaśniki światła (niektóre kosmetyki wykorzystują wyniki najnowszych badań nad rozpraszaniem światła HD!). Zapewniają one cerze promienny wygląd niezależnie od oświetlenia (sztuczne lub naturalne). Takich podkładów mogą używać na co dzień panie młodsze i dojrzałe. Preparaty te nie mają bowiem nic wspólnego z kosmetykami brokatowymi, które polecane są na wieczór.
Aby podkład ładnie zespolił się z cerą, powinien mieć kolor identyczny z karnacją. Zbyt ciemny kosmetyk, wbrew pozorom, wcale nie poprawi wyglądu twarzy, a wręcz przeciwnie - sprawi, że możemy wyglądać ponuro.
czytaj dalej
Podkład nakładaj opuszkami lub lateksową gąbeczką, miejsce przy miejscu delikatnie wklepując naskórek.
Stosujemy specjalne bazy

Te niedoceniane kosmetyki mogą wiele zdziałać, aby makijaż był promienny i trwały. Wtedy skóra będzie otulona przed chłodem. Preparaty te nakłada się na oczyszczony naskórek jeszcze przed fluidem i korektorami. Ich zadaniem jest wygładzenie cery i przygotowanie jej do nałożenia makijażu.
Na jesienne i zimowe dni wybierz bazy o działaniu rozświetlającym. Mają lekką konsystencję i delikatny beżowy lub lawendowy odcień. Te ostatnie polecane są szczególnie do cery o żółtawym lub szarawym odcieniu.
Utrwalające bazy pod cienie wygładzają skórę powiek. Preparaty te możesz również stosować samodzielnie, aby zniwelować zaciemnienie skóry i lekko rozświetlić powieki.
Rozświetlamy spojrzenie

Zasiniona skóra wokół oczu nadaje twarzy smutny wygląd. Odśwież ją odpowiednim korektorem.
Korektory rozświetlające zawierają skoncentrowane pigmenty rozjaśniające naskórek. Dzięki temu doskonale maskują zasinienia wokół powiek. Najporęczniejsze są kosmetyki w pędzelku. Ale istnieją też korektory rozświetlające w kremie. Najłatwiej nanosić je pędzelkiem do korektora (ma krótkie i zwarte włosie).
Korektor rozświetlający możesz nakładać na podkład albo samodzielnie i już nie pokrywać go fluidem. Preparat rozprowadź cienką warstwą pod oczami i przeciągnij w dół oczodołu. Kroplę kosmetyku nałóż również w wewnętrznym kąciku oka - tu naskórek często też jest siny!
Ukrywamy bruzdy i plamy

Bez kamuflażu niedoskonałości cery i zmian, które pojawiają się przy mroźnej aurze, nie ma mowy o świetlistym makijażu!
Wprost w zagłębienie wprowadź korektor i oklep naskórek. Powinien to być kosmetyk lekki, w odcieniu beżowym, ale o ton jaśniejszym od skóry. Gdy korektor ma działanie liftingujące, stosuj go pod podkład, kosmetyk rozświetlający nakładaj już na fluid.
Idealnie zamaskujesz je korektorem w kolorze żółtym lub beżowym. Kosmetyk nakładaj zawsze pod podkład i bardzo dokładnie rozetrzyj kontury, aby dobrze stopił się z fluidem. Przy rozległych, ale niezbyt ciemnych plamkach, lekki korektor możesz wymieszać z podkładem.
Podkreślamy oprawę oczu

Podkreślone rzęsy i brwi nadają twarzy pogodny wygląd. Pięknie otworzy oczy tusz wydłużający i podkręcający. Mascara pogrubiająca lub typu sztuczne rzęsy może być za ciężka! By mieć błyszczące brwi, przeciągnij włoski żelem do brwi lub do włosów. Uporządkowane i lśniące dodadzą oczom blasku.
Różem sprytnie modelujemy policzki

Odrobina kolorków na buzi ożywi koloryt bladej, sinej od chłodu lub zmęczonej cery. Aby kolorki na policzkach wyglądały świeżo, wybierz odpowiednini odcień różu. Zimą, gdy masz cerę raczej bladą, najbardziej naturalnie będą wyglądać odcienie różowe, brzoskwiniowe, morelowe. Zasada jest taka, że im jaśniejsza cera, tym jaśniejszy powinien być róż. Na stosowanie brązujących kuleczek, mogą sobie zimą pozwolić tylko panie o ciemnej karnacji.
Modne modelowanie. W tym sezonie wizażyści lansują mocne podkreślanie policzków. Taki efekt pomogą osiągnąć specjalne dwukolorowe róże modelujące. Kosmetyk jasny nakładamy na szczyty kości policzkowych, a ciemniejszym tylko muskamy skórę poniżej. Taki zabieg sprawia, że rysy stają się bardziej plastyczne, a twarz wygląda na bardziej wyrazistą. To odwraca też uwagę od niedoskonałości cery.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg 1.jpeg (5,4 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg 2.jpeg (2,3 KB, 119 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (8,1 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (8,6 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (9,5 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg 6.jpeg (3,3 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7.jpg (10,6 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8.jpg (10,5 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9.jpg (8,8 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10.jpg (11,8 KB, 1 załadowań)

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 09:26   #3471
karolcia198506
Zakorzenienie

Dzień dobry piękne

Wyspałam się dziś dużo roboty mam w domu pranie, sprzątanie, spamowanie
Stary 2011-11-19, 09:48   #3472
ramoncia217
Wtajemniczenie

dzień dobry
Ja dzisiaj też się jako tako wyspałam, moja psina tylko raz w nocy wstała o 4 rano
Potem to tż się zajął a ja wstałam o 9

idę zaraz nałożyć naftę na włosy .
Stary 2011-11-19, 09:57   #3473
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Hej no i nie miałam dziś wolnego duży ruch był i musiałam jechać

Przepiękne są takie duże loki ale nie umiem takich robić mam tylko papiloty którymi potrafię zrobić jakieś względne loki

Ja wstaję pół godziny przed wyjściem i wszystko na biega nie potrafię się zmobilizować żeby wcześniej wstać

Zawsze sobie mówię że będę tak robić ale siedzę na wizażu do późna i już mi się nie chce

Mi praktycznie od razu paznokcie sie poprawiły więc nie wiem czemu tak Ci się dzieje

O nie o nie a ja mam odwyk

-sukienka w serce 12zł

pierwsza super

Dzień dobry ja w trakcie ogarniania domu, jeszcze prasowanie mnie czeka, a potem mam nadzieje że tylko spamowanko Od wczoraj mam babydream na włosach, godzina z BP zaliczona Później reszta

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 10:12   #3474
Prymulkaaa
Rozeznanie

Cześć Dziewczyny Trochę miałam nadrabiania, ale dałam radę dzisiaj zaczęłam stosować BP. Pierwsze pół godziny za mną. Ale koleżanka ze mnie się śmiała i próbowała rozśmieszać. Łobuz.. Po obiadku też założę, może na dłużej? I wieczorkiem też A wieczór dzisiaj u TŻ.

Byłam dzisiaj w SH Kupiłam 2 sweterki zielony i czarny i jasno różowe alladynki (będą po domku, albo do spania ) i różową bluzkę na ramiączkach. Wszystko po 1 zł

W naturze jest w promocji krem intensywnie regenerujący z Eveline za 5.99 zł naprawdę rewelacyjny

Wczoraj kupiłam też truskawkowe konfetti do kąpieli, świeczkę żurawinową i farbę. Może dzisiaj uda się zafarbować

W biedro kupiłam dzisiaj tą cynamonową świeczkę Nie mogę się doczekać wieczora
Stary 2011-11-19, 10:16   #3475
Lilith890502
Zakorzenienie

ja na 13 lecę na zajęcia, ale przynajmniej trochę sie wyspałam, bo po całym tygodniu byłam padnięta ale pogoda nie zachęca do jakiegokolwiek działania

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 10:16   #3476
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Cytat:
Napisane przez cynamonowe Pokaż wiadomość
Ależ ja o tym doskonale wiem. Po prostu używam go od czasu do czasu gdy potrzebuję lepszego oczyszczenia włosów, a moje naturalne szampony sobie z tym nie radzą. Bad hair day, wiesz .
Rozumiem. Ale to może wypróbuj szampony z Barwy. One podobno świetnie oczyszczają.

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
hej

odebrałam dziś zamówienie z doz . pl ale nie mam już siły na spamowanie, będzie tylko podstawa a jutro wypróbuję nowości

buahhot świetny efekt daje ten rozswietlacz
A co kupiłaś?

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 12:19   #3477
kobietasukcesu
zawsze mam racje

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1320081758

wiecie jak się nazywa?

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 12:56   #3478
Lainathiel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Aylar Lie
Stary 2011-11-19, 13:01   #3479
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość

Poza tym nieumiarkowanie wydaję ostatnio pieniądze, wszystko idzie na kosmetyki... ciągle coś nowego potrzebuję, ciągle pustka w portfelu... jest coraz gorzej ze mną
co ciekawego kupiłaś?

buahhot: dzięki za info, ale chyba z tej limitowanki nie potrzebuje Chyba, że swatche mnie skuszą

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 13:11   #3480
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
A co kupiłaś?
kupiłam acnefan, sudocrem, maske do włosów biovax z tymi proteinami mlecznymi i serum do włosów z wit. a+e

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości