|
|
#3931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice vol 44
karola, może jak zobaczył, że byłaś smutna i było Ci przykro to się zrehabilituje
|
|
|
|
#3932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamy takiego bydlaka, ale ja nie wiem, skąd brat to wziął a policji nie chcemy wzywać.Zuzik, wypas czapka! ![]() Carmi, nie wiem, do mnie zupełnie te turbany nie przemawiają crozee a jak się ułożysz inaczej to nic nie daje?Karola, o jaaaa... no to Twój TŻ dowalił, ładną Ci zrobił rocznicę :/ tulę
|
|
|
#3933 |
|
Wtajemniczenie
|
Carmi nie widziałam jeszcze nic takiego na ulicy, a zwykle tak mam ze coś mi się najpierw nie podoba, a potem się przekonuję
Póki co kojarzy mi się z bandażem założonym na postrzał głowy Ale idź i zmierz, będziesz miała pogląd jak się sama w tym zobaczysz )Crozee przytulam Biedactwo trzymaj się ![]() Karola co za ziom nie wierzę cały czas miałam nadzieję, że on się tak droczy i że coś super wykombinuje... Przykro mi strasznie, że tak wyszło. Może ma jakieś gorsze dni, coś go rozdrażniło o czym nie wiesz i za parę dni mu przejdzie, przeprosi CIę i pójdziecie w fajne miejsce. Wiem, że to mało pocieszająca opcja, no ale... Ściski for You* I tak dla odmiany poolewaj go trochę, moze zmądrzeje![]() jestem najlepszą konkubiną ever robię niezdrowy smazony boczek i kiełbachę na śniadanko a potem TŻcik jedzie na uczelnię a ja się lenię w piżamce sasasa
|
|
|
|
#3934 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za opinie
Ja też nie jestem przekonana, a w jukeju podobno jest szał
|
|
|
|
#3935 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki kochane
![]() kurde co mi po jego rewanzu skoro juz po rocznicy i już jestem zawiedziona:/ cholerne 5 lat razem i nawet pierdo .... lonego kwiata nie dostałam
|
#3936 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Ty jako pracodawca możesz po prostu nie dopuścić pracownika do pracy w stanie wskazującym. Kolejny raz polskie prawo jest masłem maślanym a alkomat z atestem dostaniesz w sklepie z alkomatami (ewentualnie alegro )
|
|
#3938 |
|
Zakorzenienie
|
Karola współczuję
kurde a ten tekst ehh. Przytulam Cię mocno
|
#3939 |
|
Zakorzenienie
|
ehh...;/
|
#3940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dwa razy...Karola, przykro mi, rozumiem CIe dobrze, bo moj tz tez czesto nie ma zadnej inwencji tworczej ![]() Carmi, czapki bez szału I zalezy jak komu pasuje... a kazdy ma inna twarz itd. wiec najlepiej czapke przymierzyc i zobaczyc
|
|
#3941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() przytulasek |
|
|
|
|
#3942 |
|
MBZ♥
|
Karo bardzo mi przykro
![]() mam nadzieję, że On się opamięta i wynagrodzi Ci te przykrościCarmi powodzenia na zakupach lepiej się już dziś czujesz?![]() Rain zdrowiej ![]() Zuz piękna czapa Tysia ja mam taki uraz dla alkoholików żebym Go zwolniła, dyscyplinarnie i tyle.Kolesiowi się w tyłku poprzewracało i myśli że jak jest "niezastąpiony" to może sobie pozwalać na takie wyskoki. pomyśl co byłoby gdyby przez Niego komuś--pracownikowi--stała się krzywda? ![]() Naj przekazałaś życzenia? ![]() ![]() Crozee oby Żelek obrócił się i przestał sprawiać Mamie bólhej Smerfetko, Peach, Osz, Med, Kasiu, Kawko i reszto Podczytywaczy oraz Ukrywających się![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Med napisz cosik bo chcęCi kliknąć jak się czujesz?
|
|
|
|
#3943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no, czuję się dobrze Tylko trochę jak wodospad Niagara I zaraz muszę oddać lapka, bo A. będzie tłumaczył tą swoją książkę do mgr, więc was nadrabiam ![]() Karola, jejku, ale niefajnie się zachował No sorry, to wcale miłe nie było, śmieszne też nie Mam nadzieję, że mu przejdzie, bo koleżanka właśnie rozeszła się z chłopakiem z podobnego powodu - gdy dzwoniła, to on odkładał komórkę na boku i gdy się już wygadała, opowiedziała dzień, podnosił i jawnie do tego przyznawał
|
|
|
#3944 |
|
Zakorzenienie
|
By, no ja o tym wszystkim wiem, tylko tu nie ma czarnego albo białego. Jak go zwolnimy, to firma stanie w miejscu, tu się codziennie psuje kilka sprzętów, a tylko on umie naprawić 90% z nich... Ja też mam ogromny uraz, mój tata jest alkoholikiem (idąc za tym - szef/brat ma ojca alkoholika) i oboje jesteśmy uczuleni na takie typy. Tylko właśnie... No w tej chwili jest u brata chłopak w sprawie pracy na to stanowisko, zobaczymy. Nie pije
wydaje się bardzo sympatyczny i wie, co chce robić, chce się uczyć, coś tam już umie. Zobaczę, jak po rozmowie, ale jak ok, to będzie na 1-2 tygodnie na próbę.
|
|
#3946 |
|
Zakorzenienie
|
Ja rozumiem fakt nie świętowanie każdego miesiąca bycia razem,ale kurde rocznice i to jeszcze 5 lat razem mógłby się postarać.
|
#3947 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, brat wziął go na halę pokazać co i jak, to dobry znak
pewnie przyjdzie od poniedziałku.EDIT: Tak, mamy go na okres próbny
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2011-11-19 o 12:55 |
|
|
|
#3948 |
|
Zakorzenienie
|
Karola strasznie mi przykro, że tak się TŻ zachował... i jeszcze taki głupi tekst w tym słuchaniu Cię w samochodzie
mam nadzieję, że Ci to wynagrodzi ![]() Justynka - zobaczycie jak będzie na okresie próbnym..... Zuza - jak zrobisz taką czapę, to będzie jeszcze piękniejsza od tej (bo zrozumiałam, że dopiero za nią się bierzesz a zdjęcie to przykład tak?) carmi, zuza - będziecie miały spotkanie???? ale zazdroszczę.... ja w sączu siedzę no i głodna jestem, a nic w domu nie ma.... i jest taki bałagan, że nie wiem od czego zacząć |
|
|
|
#3949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3950 |
|
Zakorzenienie
|
ehh muszę mieć egzamin komisyjny i boję się
|
#3951 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3952 |
|
Zakorzenienie
|
Wkleję Wam, co nam przyszło na firmowego maila
![]() "Dearest , How are you today ?, Please do not be surprise or get offended when you will receive this message from me, It just that I have been obliged to trust you due to my situation here in the refugees camp, Let me first of all reveal my self to you, and I will require the best of your honesty after knowing about whom that I am, I will really like us to have a good relationship in spite of anything because I have this feeling that you are the person I have been praying and hoping for to come my way ever before now and I believe you will consider my feeling and inner desire to meet you some day, I believe that your replying yes to this message will be the beginning of a longs lasting relationship without a betray, MY PROFILE I decided to contact you because of the urgency of my situation here and after reading your profile which will attract every reasonable woman. My name is Miss Helena Lemi Milla. I am 28 years old girl from a country called republic of SUDAN, in Africa, I am the only daughter of Late Dr. Jimmy Lemi Milla. the former Minister of Co-operatives and Rural Development of SUDAN republic under the leadership of president Omar al-Bashir, My father was killed by the government of President Omar al-Bashir, because he killed my father for leading ( Sudan People's Liberation Movement ) (SPLM) my late father was killed on 9 February 2011 by Gun shot, You can read the website below : http://www.bbc.co.uk/news/world-africa-12403620 I am constrained to contact you because of the maltreatment I, am receiving from my step mother. She planned to take away all my late father's treasury and properties from me since the unexpected death of my beloved Father. Meanwhile I wanted to escape from Africa to any where in the world but she hide away my international passport and other valuable traveling documents. Luckily she did not discover where I kept my Fathers File which contains important documents. So I decided to run to the refugee camp where I am presently seeking asylum under the Private charity organization for the Refugees in Ouagadougou, in a west African country call republic of BURKINA FASO . I wish to contact you personally for a long term relationship that may lead us into a strong partnership if we work with sincere mind in this transaction , My father of blessed memory deposited the sum of (US$3, 700, 000.00) ( Three Million Seven Hundred Thousand Dollars) in a Bank with my name as the next of kin. However, I shall forward to you all the necessary documents on confirmation of your acceptance to assist me for the transfer and investment of the fund. As you will help me to invest the money because I will like to complete my studies, before the war I was in my 1st year in the university, when the crisis started. After the transaction you will arrange for my trip to join you over in your country after the transaction to enable share our feeling for each other , We will invest the fund me and you, or if you don't intend staying with me then It will be my pleasure to compensate you with 15% of the total money for your services and the balance shall be my investment capital. This is the reason why I decided to contact you. Please all communications should be through this email address only for confidential purposes. As soon as I receive your positive response showing your interest I will put things into action immediately. In the light of the above, I will appreciate an urgent reply indicating your ability and willingness to handle this transaction relationship and sincerely. I await your urgent and positive response. Please do keep this only to your self please I beg you not to disclose this information to any body until I come over to your country after the transaction , Reply immediately so that I will give you my picture and more details concerning the transaction , Yours Sincerely, Miss Helena." ![]() Kasia będzie ok!
|
|
#3953 |
|
Zakorzenienie
|
jak nie dam rady to muszę powtarzać rok,ale nie wiem czy wtedy mam cały czy tylko te, których mam nie zaliczone heh
|
#3954 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia, nie myśl o powtarzaniu, zdasz na pewno!
Justi, fajna Afrykanka
|
|
#3955 |
|
Zakorzenienie
|
Med ja już sama nie wiem jak to będzie. fakt,że będzie tam koleś od tego przedmiotu mnie przeraża.
|
#3956 |
|
Wtajemniczenie
|
Med kurczę, leż MIśku dużo i pij, i odpoczywaj, i się nie przemęczaj
![]() Józia mega fajnie, mam nadzieję, że chłopak okaże się kumaty i że będziecie mogli szybko ogarnąć tą chamską sytuację. Mój ojciec też pił, nie wyrobiłabym z kimś takim na codzień;/ WTF?! Co to za list ![]() Frezi tak, planujemy się spiknąć, w koncu to nie takie wielkie miasto A nie będziesz jakoś przelotem w pobliżu?tak, czapa to jest foto z allegro, bo kuzynka TŻ napisała do mnie z prośbą o taką, a w sumie i tak miałam dla niej robić komin pod choinkę, to zrobię czapę, no problem A dostanie dodatkowo jakąś powieść o kobiecie-wampirze czy coś, wiec mam nadzieję że będzie zadowolona. Ma 17 lat Jak zrobię swoją czapę to Wam pokażę![]() Kaśz czego ten egzam? Potwornie się boję egzaminów. Raz miałam tylko w życiu drugi termin i myslałam ze umrę ze strachu ![]() Buziole śliniole dla wszystkich z okazji mego trzy-setnego postu
Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2011-11-19 o 13:28 |
|
|
|
#3957 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzik z fizjologi. Ciągle mówili mi,że mogę mieć jeszcze warunek, a tu nagle,że komis.
|
#3958 | |
|
Zakorzenienie
|
nie bój się Słońce ![]() Cytat:
ponad tydzień nie mieliśmy okazji być w domu... i w końcu wypoczywamy u siebie tysia - co to za elaborat???!!?? masakra... wpadłam na genialny pomysł, po odwiedzinach na carmelkowym blogu zrobię naleśniki z tą belgijską czekoladą ona jest w proszku więc idealnie do ciasta naleśnikowego i będą czekoladowe naleśniki z twarożkiem i bananami
|
|
|
|
|
#3959 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no, czapa wymiata, mi też możesz zrobić ![]() W tym roku planuję naukę jazdy na desce... Od kilkunastu lat nie tknęłam nart, bo taką mam traumę, na samą myśl brzuch mnie boli, mam nadzieję, że to przełamię. ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
o maj gad... robisz coś, co kocham
|
|
|
#3960 |
|
MBZ♥
|
Kasia trzymam kciuki
![]() Tysia kusisz się?![]() Frezyjko łączę się w bólu bałaganowym ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Frezyjko nie masz litości
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.

Mamy takiego bydlaka, ale ja nie wiem, skąd brat to wziął
a policji nie chcemy wzywać.
a jak się ułożysz inaczej to nic nie daje?

cały czas miałam nadzieję, że on się tak droczy i że coś super wykombinuje... Przykro mi strasznie, że tak wyszło. Może ma jakieś gorsze dni, coś go rozdrażniło o czym nie wiesz i za parę dni mu przejdzie, przeprosi CIę i pójdziecie w fajne miejsce. Wiem, że to mało pocieszająca opcja, no ale... Ściski for You* I tak dla odmiany poolewaj go trochę, moze zmądrzeje

ale Ty jako pracodawca możesz po prostu nie dopuścić pracownika do pracy w stanie wskazującym. Kolejny raz polskie prawo jest masłem maślanym
a alkomat z atestem dostaniesz w sklepie z alkomatami

dwa razy...

Mam nadzieję, że mu przejdzie, bo koleżanka właśnie rozeszła się z chłopakiem z podobnego powodu - gdy dzwoniła, to on odkładał komórkę na boku i gdy się już wygadała, opowiedziała dzień, podnosił i jawnie do tego przyznawał
mam nadzieję, że Ci to wynagrodzi 
będzie ok!