|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
to macie wesołe miasteczko, nie ma co Już czaruje wszystkie panie w przychodni, tak to ryczy na widok obcych, a jak jakaś pani mu się rzuci w oczy to się włącza czaruś Cytat:
u nas była wywieszka o kursach organizowanych przez pup ale to są jakieś albo męskie np. na wózki jakieśtam a tylko ze 2 interesujące i to w dodatku trudno się załapać więc zastanawiałam się czy nie można tego zamotać inaczej... Muszę w nast. tygodniu się przejechać i spytać o możliwości naszego pup
|
|
#3902 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A ja dzisiaj w pracy od 8 do 12:30 ledwo co przyszlam a starsza juz mnie wkurza na maxa ja chce juz do domku ![]()
|
|
|
#3903 |
|
Raczkowanie
|
hej hej, tak na szybko wapadam Wam powiedzieć "cześć" i zaraz zbieram się do pracy, z zajęć niedawno wróciłam, więc wszamałam obiad, chwila odpoczynku i znowu sru z domu. ostatnio mam mało czasu. oczywiście dziś z TŻtem musiałam się o to pokłócić, że mało piszę (bo jestem zajęta, na bloku op. nie mogę wyciągnąć sobie tel i pykać smski), tylko najlepsze jest to, że on też nie pisze dużo więcej, ale od razu zrobił mi statystykę 8smsów (moich) do 13 (jego), jak w przedszkolu kurka..
idę kochane, miłego popołudnia i wczorku!!! |
|
|
|
#3904 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mały słodziak!Cytat:
? Cytat:
. To chyba jasne, że jesteś na takich studiach, że na praktykach nie masz możliwości pisać . Myślałam, że jak chłop starszy, to się nie czepia o takie rzeczy :P.Ja mam dziś wolne od bliźniaków, ale za to idę na terapię logopedyczną do chłopca, mam z nim dziś pierwsze zajęcia . Pozałatwiałam dziś ważne rzeczy- zmieniłam dane osobowe w banku i lepszy wariant konta założyłam :p. Wieczorem idę z kumpelami GDZIEŚ :P. TŻ ma zjazd, więc będę szaleć w weekend |
|||
|
|
|
#3905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak jej powiedzialam ze nie ze wieczorem dopiero to zaczela fochy strzelac poszla do swojego pokoju i wrocila w stroju kapielowym O to milego wypadu z kumpelami
|
|
|
#3906 | ||||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
Mi za to TŻ zabrania zgadywać, bo mu psuję niespodzianki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do gwałtu - ostatnio w Gliwicach podobno grasuje gwałciciel-nożownik, w obrębie miasteczka i na uliczy przy której mieszkałam Przedwczoraj zaatakował jakąś dziewczynę o 8 rano...Dzień dobry! A i muszę Wam powiedzieć, że kocham komunikację miejską w tym mieście
|
||||
|
|
|
#3907 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A Ty tam masz internet :P?Cytat:
![]() Ja miałam takiego wykładowcę od anatomii... To był koszmar. Stary dziad, obleśny, opowiadał nam takie rzeczy, że się rzygać chciało... I te jego żarty .Dobrze, że już nie jesteś w Gliwicach .Wróciłam od tego chłopca. Jestem bardzo zadowolona, bo w porównaniu do tej dziewczynki (pamiętacie, tej co kopała, wariowała, ciągnęła mnie za włosy, itp . Chłopiec ładnie współpracuje, jest pracowity, uśmiecha się, cieszy się z naklejek jako nagród :P i w ogóle .A teraz idę się upiększać i wybywam :P! Miłego wieczoru, kooooochaneee !
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak mam ![]() i laptopa ze soba wzielam bo dzisiaj do 12:30 w nocy bede a male ida spac kolo 19stej Super ze jestes zadowolona z pracy z chlopczykiem Baw sie dobrze
|
|
|
#3909 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale wraca już jutro
|
|
#3910 |
|
Zakorzenienie
|
dalenko udanego wieczoru
ja wlaśnie wróciłam z urodzinowych zakupów kupiłam sobie prezent od babci (bo dała mi kaske nie wie co mi kupić) i szukałam butów które mam dostać od rodziców ale ostatecznie zamówiłam właśnie kozaczki na allegro
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
faaaajnie mieć urodziny
ale gorzej jak wypadają w okolicach BN zawsze jeden prezent dostaje na wszystkie okazje
|
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
też z reguly dostaję jeden np od rodziców pod choinkę w tym roku na odwrót dostałam teraz na urodizny a pod choinkę nic,... ogólnie w tym roku z rodzicami zdecydowaliśmy że ze względu na to że trzeba w grudniu kupić alkohol na wesele darujemy sobie prezenty. Tylko ja z TŻ sobie wzajemnie kupimy
|
#3913 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nadrobię Was później, chciałam tylko prosić o kliknięcie pod naszym zdjęciem 'Lubię to' będę bardzo wdzięczna
|
#3914 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cieszę się, że pomogłam, wcześniej mi tak Aniqa pomogła jakbyś miała jeszcze jakieś pytania to wal śmiało ![]() Cytat:
ja bym chyba kupiła sobie gaz łzawiący i nosiła zawsze przy sobie albo ewentualnie dezodorant w spray'u.. strach wyjść z domu :/Cytat:
iiii udanej zabawy Cytat:
|
||||
|
|
|
#3915 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a co to za kokurs? ![]() jeszcze tylko 7 h .. i do domku ![]()
|
|
|
#3916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o takie zamówiłam zdjecie mam nadzieje oddaje ich wygląd rzeczywisty
|
|
#3917 |
|
Zakorzenienie
|
fajowe
ja niestety w tym roku bede musiala zrezygnowac z obcasow ...
|
|
#3918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko fajnie tylko moje stopy wyglądały jak u shreka! dosłownie wieeelkie banie....W sumie to często latałam w obcasach ![]() fajoskie!!!Witam sobotnio ![]() Mój pracoholik jak zwykle od rana w pracy, chce jak najszybciej skończyć robotę żeby móc spokojnie jechać. Lila lezy obok mnie i wydaje dziwne dźwięki nauczyła się stękać jakby robiła w pieluche i straasznie jej się to spodobałoA ja idę sprzątać... Może dziś zostawimy Lilę z babcią i wybierzemy się ze znajomymi na pożegnalną kolację bo w tygodniu nie będzie czasu. Miłej soboty życzę
|
|
|
|
|
#3919 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
im więcej mi serwujecie tych historii tym bardziej boję się wyjść dziś na spacer wczoraj nie wyszłam wcale na dwór!!Cytat:
Ja dziś wychodzę na spotkanie klasowe i pewnie będą komentarze, że się umalowałam, ubrałam, wypachniłam... Wolałabym, żeby mojego Tżta też dziś nie było ![]() Cytat:
Bardzo fajne
|
|
#3920 | |
|
Zakorzenienie
|
fajne
![]() Cytat:
ja rano wstałam, karuzela w głowie, niedobrze mi się zrobiło poleciałam na dół szybko zrobić sobie śniadanie i herbatę, teraz siedzę to jest ok, ale ciekawe co będzie jak wstanę
|
|
#3921 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale przystojniak ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
U nas dwa lata temu kolega zamordował kolegę, bo był mu dłużny 200 zł teraz siedzi w więzieniu...Cytat:
![]() dziękuję ![]() dziękuję a zdjęć nigdy za wiele
|
|
#3922 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim razie życzę udanej kolacji pożegnalnej Niestety nie Cytat:
|
|
#3923 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A to mój brzucholek z dzisiaj |
|||||
|
|
|
#3924 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Następny raz w piątek, będę tam raz w tygodniu. Cytat:
Cytat:
. Ja dostawałam zawsze na urodziny, mikołaja i Gwiazdkę osobno prezenty, mimo, że wszystko w grudniu :P. No, ale ja byłam jedynaczką, którą tatuś uwielbiał rozpieszczać . Ale później już tak fajnie nie miałam :P. A propos urodzin, to robimy w tym roku z przyjaciółką razem . Drugiej powiedziałam, że chciałabym dostać bilet na balet, więc może się wszyscy goście zrzucą i pójdę na to "Jezioro łabędzie" . O ile będą miejsca jeszcze ...Cytat:
.Cytat:
. Mamę chce pewnie nabrać, że narobiła w pieluchę :P.Miłej kolacji .Cytat:
Cytat:
. Też tak niedawno miałam, okropne uczucie. No, chyba, że u Ciebie oznaczałoby to stan błogosławiony, to można to wytrzymać :P.Uroczy Wczoraj znów mnie jedna kumpela wkurzyła, ja nie wiem, co się ostatnio dzieje |
|||||||
|
|
|
#3925 | |
|
Zakorzenienie
|
piękny brzuszek
Cytat:
![]() Dziękuję Dlaczego Cię wkurzyła?
|
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3928 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Wpadłam się tylko przywitać. ledwo co wróciłam z uczelni... niestety dziś miałam zjazd, ale nie jest źle, bo już jestem w domu. Zaraz idę się zbierać, bo dziś jedziemy na urodziny. Także zaległości wizażowe będę nadrabiać wieczorem! miłej soboty życzę |
|
|
|
#3929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3930 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to ogolnie w obcasach nie lubie chodzic ... wiec mi nawet na reke ![]() a kiedy Wy dokladnie wyjezdzacie? Milego spotkania ze znajomymi! Cytat:
to powodzenia ojj tak czasem az za bardzo pomyslowa ostatnio mnie zapytala ktoredy wyjdzie moje dziecko Czesc dziewczyny Wrocilam do domu po 1 w nocy .. dziekuje juz wiecej nie ide tak mnie plecy bolaly ze masakra wzielam prysznic i polozylam sie do lozka nawet nie wiem kiedy zasnelam Snil mi sie dzisiaj nasz bobasek z siusiakiem mezowi tez ostatnio chlopczyk sie snil .. ciekawe , ciekawe ![]() Wogole wczoraj bylam tak zmeczona ze .. zostawilam otwarte drzwi tzn pamietam ze zamykalam ale nie na klucz napewno maz zeszedl rano na dol a drzwi otwarte .. masakra nie wiem jak dlugo dobrze ze zadny zwierzak sie w domu nie rozgoscil
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.

to macie wesołe miasteczko, nie ma co
to jest tak, że wybierasz sobie indywidualne szkolenie w placówce, która współpracuje z PUPem (a takich jest naprawdę dużo, bo większość w sumie współpracuje) kontaktujesz się z tą placówką co do kosztu i terminu, a następnie ze strony PUPu albo bezpośrednio bierzesz wniosek na takie szkolenie, wypełniasz, piszesz uzasadnienie dlaczego akurat taki kurs, do czego Ci się przyda itp. i zanosisz do urzędu, i czekasz
całe szczęście, że dotarłaś cała, ale sytuacja niefajna..
u nas była wywieszka o kursach organizowanych przez pup ale to są jakieś albo męskie np. na wózki jakieśtam a tylko ze 2 interesujące i to w dodatku trudno się załapać
więc zastanawiałam się czy nie można tego zamotać inaczej... Muszę w nast. tygodniu się przejechać i spytać o możliwości naszego pup 

ja chce juz do domku 

? 
.

zawsze jeden prezent dostaje na wszystkie okazje
fajoskie!!!

Zakończone: 2
poleciałam na dół szybko zrobić sobie śniadanie i herbatę, teraz siedzę to jest ok, ale ciekawe co będzie jak wstanę
... Dobrze, że dotarłaś spokojnie do domu!!!