![]() |
#1 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Listopad: Chanel, Oh, BB, Lingerie, Szulc...
Wątek nieaktualny
Wymieniam: - lakier ze świątecznej kolekcji Dior 221 Or Divin - mam zapas. Lakier jest nowy, nietestowany, w kartoniku. - mogę zrobić odlewki Słonika ![]() - mogę też odlać Insolence EDT (lub oddać flakonik - poj. wyj. 30 ml, brak kartonika i nakr.) - Bare Minerals Medium Beige - poj. wyj. 8 g, używany kilka razy - stan widać na zdj. - czarny cień - nowość Chanel Illusion D'Ombre 85 Mirifique - użyty kilka razy ubytek minimalny - lakiery: Paradoxal Chanel - (pół opakowania) Chanel Quartz ubytek widać na zdjęciu ok. 5-10% (tester), Chanel Graphite ubytek minimalny NFU OH nr 61 najpiękniejsze holo na świecie (polecam wyguglać)- ubytek widać na zdjęciu, Orly Pixy Stix ubytek minimalny China Glaze 874 Sun Worshiper - ubytek minimalny China Glaze 876 Kiwi Cool-Ada - ubytek minimalny Essie Mademoiselle - ubytek minimalny - tester Guerlain Lingerie de Peau Compact - 03 ubytek minimalny, sprawdziłam tylko kolor - Warmth Bare Minerals - ubytek ok. 10%, niestety wysypał mi się poza nakładkę z dziurkami ![]() Wymienione: - Shalimar Initial - pierwotna pojemność 15 ml, ubytek ok. 1 ml - flakonik jak z zestawu na zalaczonym zdjęciu (ten mniejszy) wymienione z Ragutką - miniaturki zapachów Kenzo Tigre 5 ml, Cristobal Balenciaga EDT 5 ml, - wymienione z Magdama1 - wszystkie raz wypróbowane. - Idole de Lubin - odlewka w 5 ml atomizerze - ubytek testowy - wymienione z KuNu - Joues Contraste róż Chanel również z tegorocznej wiosny 65 Espiegle - ubytek ok. 5% - wymienione - dokładka Meteorites Balle de Nuit - kupione na początku tygodnia, tylko testowane zdjęcie real na życzenie - wymienione z Magdą S. - Michał Szulc Sale Perfume 01 - ubytek ok. 5% - niestety buteleczka ma obtarcia od noszenia w torebce. - wymienione z Rywką Szukam: Chanel serum Purete Ideale; Flowerbomb; Angela; Alienów; Botrytis Ginested; Mauboussin; Lalique Le Baiser; Bimane EDP; Dolce Vita (perfumy); Shalimar Ode La Vanille; L de LL; Shiseido Future Solution Lip and Eye; Coco Chanel: Życie i Legenda Edytowane przez -mimbla- Czas edycji: 2012-02-29 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad: Chanel, Oh, BB, Lingerie, Szulc...
Coś u mnie za
- miniaturkę Kenzo Tigre 5 ml, - Shimmer Brick Bobbi Brown Platinium Pink - ubytek ok. 10% - Michał Szulc Sale Perfume 01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos za Szulca??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za lakier lub/i róż chanel?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
Cristobal Balenciaga EDT 5 ml NFU OH nr 61 Oddam wiele ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
witaj, cos za roz chanel?
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Witaj,
interesowałyby mnie: - Joues Contraste róż Chanel również z tegorocznej wiosny 65 Espiegle - ubytek ok. 5% - miniaturki zapachów Kenzo Tigre 5 ml, Cristobal Balenciaga EDT 5 ml, Lalique Le Parfum 4,5 ml - wszystkie raz wypróbowane. Znajdziesz coś u mnie w zamian? Może chciałabyś miniaturki wymienić na flakonik Bvlgari? Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2011-11-19 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() interesują mnie lakiery Chanel. Z twojej listy mogę zaproponować : odlewkę FdB Shiseido, może jakąś odsypkę meteorytowych kulek 03 oraz tusz EL Sumptuous w formie mini 2,7 ml (2 szt)
![]() |
#12 | ||||
🐛🐈 🦄 🐾
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Niestety, nic ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Nic nie znalazłam ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Nic, przykro mi ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za lakiery chanel i różyk chanela?
![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Mogę oddać LdeLL i Opium.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
oddam duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu żo za roz Chanel
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
A czy masz jakiś atomizerek - myślałam o odlewce 5 ml , no może ciut więcej ale z uwagi na to , że mam tylko niepełny już mocno flakon to tak oszczędnie się dzielę
![]() A i jeszcze ten Paradoxal z dokładki - najbardziej kusi !
Wymiana perfumy i inne Edytowane przez ragutka Czas edycji: 2011-11-19 o 14:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Niestety, nic
![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- [1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;30600164]Coś u mnie za Quartz?[/QUOTE] Niestety nic ![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Nic nie znalazłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
coś za Poudre Universelle Compacte Chanel kolekcja z tegorocznej wiosny 120 Rose Merveille ubytek ok. 20 - 30% - widać wgłębienie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Hmm, w takim razie oddałabym tylko jedną z rzeczy - Szulca lub BB
![]() Edytowane przez -mimbla- Czas edycji: 2011-11-19 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Ja po Bricka BB
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Niestety, nic nie znalazłam ![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Nic nie znalazłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Podoba mi się U Ciebie kilka rzeczy - niestety w wątku już mało zostało, jednak mam sporo kosmetyków poza wątkiem. Może masz jeszcze cos czego szukasz a nie napisałaś ? ![]()
![]() |
#29 | |||
🐛🐈 🦄 🐾
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Lila - u Ciebie podoba mi się Nacre de Mers... ![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
mam np. meteoryty limitowane gold temptation
![]() A może podkłady mam kilka ''na zbycuy'' min. chanel ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.