Rossmann - część XI - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-19, 12:03   #3451
ParoleParole
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann - część XI

Cytat:
Napisane przez Hedvigis Pokaż wiadomość
Ja mam diamentową i to ona zostawia mleczny kolor, ale faktycznie nie od 1 warstwy. Teraz sobie kupiłam z Eveline preparat przyspieszający wzrost paznokcia i on powoduje jeszcze ładniejszy i bardziej widoczny mleczny kolor
ja miałam 8 w 1. Teraz kupiłam diamentową dla odmiany ale z 10 minut stałam i się zastanawiałam czy tej przyspieszającej wzrost paznokcia nie brac
Cytat:
Napisane przez maddzia007 Pokaż wiadomość
Chyba kupię znów diamentowa...

Chociaż ta 8w1 też kusi ;D

A powiedzcie mi jeszcze, czy u Was też te odżywki tak szybko się kończą? Bo jak dla mnie są strasznie niewydajne...
bierz inną, dla odmiany
Ja swoją miałam od sierpnia do teraz.. używałam bardzo często. Bo ja ją jako baze pod lakier brałam też i teraz mam na dnie jeszcze ciut, ale już jest zła bo odpryskuję szybko.
Stary 2011-11-19, 12:06   #3452
2016070150903
Konto usunięte

Parole, pomogła Ci ta 8w1? bo ja jestem dopiero na początku kuracji.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 12:57   #3453
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
Parole, pomogła Ci ta 8w1? bo ja jestem dopiero na początku kuracji.
Widzę duużą poprawę. Nigdy nie miałam długich paznokci bo jak tylko ciut podrosły to się wyginały rozdwajały, ogólnie były strasznie kruche.
A po tej odzywce mam je twarde, nie rozdwajają się i w końcu udało mi sprawić, ze są długie Tylko trzeba regularnie używać bo ja 2 tyg nie miałam odżywki bo mi nie po drodze kupić było i juz rozdwajanie zaczęło wracac.
A najlepsze w tej odżywce jest to, ze nie schodzi płatami;p a w większości które używałam miałam ten problem, że po umyciu naczyń, zrobieniu prania ręcznego lakier schodził
Stary 2011-11-19, 12:59   #3454
kej_si
Raczkowanie

[COLOR="Purple"][/COL

OR]
witam ODŻYWKI z eveline to rewelacja , miałam wszystkie opcje i naprawde jestem zadowolona, zakupiłam też tę do skórek i jest dobra. A miałam problem z pazurkami ładnych pare lat . brawo dla firmy
kej_si jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 13:08   #3455
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
Widzę duużą poprawę. Nigdy nie miałam długich paznokci bo jak tylko ciut podrosły to się wyginały rozdwajały, ogólnie były strasznie kruche.
A po tej odzywce mam je twarde, nie rozdwajają się i w końcu udało mi sprawić, ze są długie Tylko trzeba regularnie używać bo ja 2 tyg nie miałam odżywki bo mi nie po drodze kupić było i juz rozdwajanie zaczęło wracac.
A najlepsze w tej odżywce jest to, ze nie schodzi płatami;p a w większości które używałam miałam ten problem, że po umyciu naczyń, zrobieniu prania ręcznego lakier schodził
no to super, mam nadzieję, że i u mnie będzie taki efekt. bo mam problem z zadzieraniem się paznokci po bokach, muszę wtedy szybko je skracać.
właśnie, super, że nie schodzi płatami.
Stary 2011-11-19, 13:34   #3456
rozkolyszswiat
Raczkowanie

Witam!
tez jestem w trakcie kuracji 8w1, paznokcie w dużo lepszej kondycji i odpukać, dawno żaden się nie złamał ani nie odprysnął. Czyli to czego chciałam
rozkolyszswiat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 13:37   #3457
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rozkolyszswiat Pokaż wiadomość
Witam!
tez jestem w trakcie kuracji 8w1, paznokcie w dużo lepszej kondycji i odpukać, dawno żaden się nie złamał ani nie odprysnął. Czyli to czego chciałam

Wygląda na to, że wszystkie teraz jesteśmy w trakcie kuracji odżywkowej
Ja tę odżywkę używam już drugi tydzień i powiem szczerze, troszkę tęsknić zaczynam za kolorowymi pazurkami
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 13:44   #3458
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

to ja chyba jestem wyjątkiem, bo mi po Eveline paznokcie szybko rosną, ale rozdwajają się tak jak dawniej:/ z tym, że teraz juz na nie srodku płytki tylko po bokach chyba przetestuje jeszcze Nail Tek
Stary 2011-11-19, 13:45   #3459
dzolls
Zakorzenienie

Ja od początku miesiąca z diamentową wersją i miałam aż raz przez ten czas pomalowane, na całe dwa dni ;], co by nie zwariować

curl it, baby!
dzolls jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 13:56   #3460
PPP90
Zakorzenienie

jak zawsze kusicie a te odżywki są nadal na promocji?

Wielbicielka Labradorów
10.09.2013r. -Jestem Kierowcą
PPP90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 13:57   #3461
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Wygląda na to, że wszystkie teraz jesteśmy w trakcie kuracji odżywkowej
Ja tę odżywkę używam już drugi tydzień i powiem szczerze, troszkę tęsknić zaczynam za kolorowymi pazurkami
haha;p
a wiecie co ja na początku stosowałam sie do terapii tej jak na odżywce pisze, 4 dni i zmywać;p może z 3 razy tak zrobiłam;p

a tak to normalnie malowałam sobie co jakiś czas bo mi się długo utrzymywała na paznokciach. no a teraz to już mało kiedy mam samą odżywkę na paznokciach, pomaluje nią jako podkład i na drugi dzień sobie kolor daje;p
Stary 2011-11-19, 13:58   #3462
cypressangel
Zakorzenienie

Ja też mam tę odżywkę Eveline 8w1 i jestem z niej bardzo zadowolona

cypressangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 14:01   #3463
lajla09
Raczkowanie

Ja też używam 8 w 1 i u mnie nie przyspiesza rośnięcia pazurków, wzmocniły się, są twardsze ale niektóre dalej się rozdwajają. Używam jej od miesiąca, ale po tak tragicznym stanie paznokci ta odżywka podziałała rewelacyjnie. I dziewczyny nie wierzcie, że na słabe pazurki pomogą tipsy miałam tak słabe że po tygodniu odpadły i było jeszcze gorzej
lajla09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 14:38   #3464
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
haha;p
a wiecie co ja na początku stosowałam sie do terapii tej jak na odżywce pisze, 4 dni i zmywać;p może z 3 razy tak zrobiłam;p

a tak to normalnie malowałam sobie co jakiś czas bo mi się długo utrzymywała na paznokciach. no a teraz to już mało kiedy mam samą odżywkę na paznokciach, pomaluje nią jako podkład i na drugi dzień sobie kolor daje;p

Chyba będę musiała wypróbować ją jako podkład pod lakier, bo 8 dni bez jakiegoś koloru to dla mnie za długo Początkowo w planach miałam zamiar stosować ją miesiąc non stop, ale na już po dwóch tygodniach tęsknię za kolorem, co by było po miesiącu
Stary 2011-11-19, 14:41   #3465
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kootek_mamrotek Pokaż wiadomość
to ja chyba jestem wyjątkiem, bo mi po Eveline paznokcie szybko rosną, ale rozdwajają się tak jak dawniej:/ z tym, że teraz juz na nie srodku płytki tylko po bokach chyba przetestuje jeszcze Nail Tek
mnie niestety NT nie pomógł, a takie z nim wiązałam nadzieje...
Stary 2011-11-19, 14:42   #3466
rozkolyszswiat
Raczkowanie

Jeśli już nie mogę wytrzymać robię podobnie jak ParoleParole odżywka pod spód, a na nia lakier. Jakoś nie lubię takich prawie nagich paznokci :P przynajmniej biały pasek od frencha muszę mieć.
rozkolyszswiat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 14:45   #3467
lajla09
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Chyba będę musiała wypróbować ją jako podkład pod lakier, bo 8 dni bez jakiegoś koloru to dla mnie za długo Początkowo w planach miałam zamiar stosować ją miesiąc non stop, ale na już po dwóch tygodniach tęsknię za kolorem, co by było po miesiącu
Właśnie ja się po tym miesiącu z odżywką śliniłam do pomalowanych paznokci Aż wczoraj zaszalałam czuję się teraz spełniona
lajla09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 14:54   #3468
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lajla09 Pokaż wiadomość
Właśnie ja się po tym miesiącu z odżywką śliniłam do pomalowanych paznokci Aż wczoraj zaszalałam czuję się teraz spełniona
Przede mną jeszcze cztery dni kuracji, a później wielkie malowanie
Stary 2011-11-19, 15:02   #3469
raz2trzy
Zadomowienie

i ja sie skusze na odzywke, tylko mowiecie ze lepsza ta 8w1 niz diamentowa? bo w gazetce jest chyba tylko w promocji diamentowa....
raz2trzy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 15:05   #3470
mlel
Raczkowanie

z tego co słyszałam, na odżywkę jakąkolwiek bez problemu można nałożyć lakier,

moja siostra zakupiła kiedyś w osiedlowym sklepiku odżywkę za 2 z groszami, (niby niebieski kolor w opakowaniu ale na paznokciu była bezbarwna) ta ożywka była rewelacyjna, siostra mając duże problemy z pazurkami (rozdwajanie, łamanie, zginanie, itp.) bo kilku użyciach ma mocne piękne paznokcie, także czasami warto próbować z niższych półek i samemu sprawdzać, bo każda odżywka (jak szampon czy krem) będzie na każdym miała inne działanie,

[euc2]892974[/euc2]

Zachwycona nowym mieszkaniem

wymiana

mlel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 15:08   #3471
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raz2trzy Pokaż wiadomość
i ja sie skusze na odzywke, tylko mowiecie ze lepsza ta 8w1 niz diamentowa? bo w gazetce jest chyba tylko w promocji diamentowa....
wszystkie są w promocji
Stary 2011-11-19, 15:08   #3472
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mlel Pokaż wiadomość
z tego co słyszałam, na odżywkę jakąkolwiek bez problemu można nałożyć lakier,

moja siostra zakupiła kiedyś w osiedlowym sklepiku odżywkę za 2 z groszami, (niby niebieski kolor w opakowaniu ale na paznokciu była bezbarwna) ta ożywka była rewelacyjna, siostra mając duże problemy z pazurkami (rozdwajanie, łamanie, zginanie, itp.) bo kilku użyciach ma mocne piękne paznokcie, także czasami warto próbować z niższych półek i samemu sprawdzać, bo każda odżywka (jak szampon czy krem) będzie na każdym miała inne działanie,
to nie ulega wątpliwości.

z odżywek mogę polecić 2tygodniową Rimmel, nie wiem czy jej nie wycofali, bo miałam ją już jakiś czas temu. ale była świetna, bardzo pomogła na zniszczone paznokcie, nie odpryskiwała.
Stary 2011-11-19, 15:11   #3473
raz2trzy
Zadomowienie

Cytat:
wszystkie są w promocji
no to po niedzieli ide po te 8w1. eh kusicielki;]
Stary 2011-11-19, 15:21   #3474
fossa
Zadomowienie

Hej,
mam pytanie sprawdzalyscie ten konkurs gdzie mozna wygrac pomadki badz dostac rabat -40% ( ze skarbu)?
Moze ktos podac link do tego konkursu i czy faktycznie udzial= -40% rabatu na pomadke?
fossa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 15:26   #3475
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez fossa Pokaż wiadomość
Hej,
mam pytanie sprawdzalyscie ten konkurs gdzie mozna wygrac pomadki badz dostac rabat -40% ( ze skarbu)?
Moze ktos podac link do tego konkursu i czy faktycznie udzial= -40% rabatu na pomadke?
http://www.rossnet.pl/Konkursy/Konku...contestId=1015
Stary 2011-11-19, 15:40   #3476
fossa
Zadomowienie

dziekuje slicznie,
wypenilam zadanie konkrusowe
tylko gdzie moge pobrac ten kod na ta pomadke, bo na wygrana oczywiscie nie ma co liczyc

Edytowane przez fossa
Czas edycji: 2011-11-19 o 15:41
fossa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 15:56   #3477
2016070150903
Konto usunięte

kod pewnie dostaniesz na koniec konkursu, tak jak to było z analogicznym konkursem z tuszami do rzęs.
Stary 2011-11-19, 15:58   #3478
anulka785
Raczkowanie

Ja całe życie obgryzałam paznokcie a we wakacje tak się zawzięłam, kupiłam 8w1. Na początku malowałam tak jak na opakowaniu. Ale potem to już około 8 warstw malowałam. Paznokcie były twarde, długie i piękne. Znajomi się zdziwieni pytali co ja zrobiłam ze swoimi paznokciami, że one są takie piękne teraz używam cały czas, także jako baze pod lakier. Tzn. maluje około 3 warstw i potem nakładam lakier. I tak jest super bo lakier się trzyma przez około 5 dni, żadnych odprysków ani nic pomimo prac domowych różnych, tylko ścieranie przy końcówkach ale to chyba normalne I tak robie w niedziele wieczorem albo poniedziałek rano. W piąte wszystko zmywam i nakładam przez weekend, co dzień jedną warstwę odżywki. A paznokcie są nadal ładne

Edytowane przez anulka785
Czas edycji: 2011-11-19 o 16:00
anulka785 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 16:29   #3479
raz2trzy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anulka785 Pokaż wiadomość
Ja całe życie obgryzałam paznokcie a we wakacje tak się zawzięłam, kupiłam 8w1. Na początku malowałam tak jak na opakowaniu. Ale potem to już około 8 warstw malowałam. Paznokcie były twarde, długie i piękne. Znajomi się zdziwieni pytali co ja zrobiłam ze swoimi paznokciami, że one są takie piękne teraz używam cały czas, także jako baze pod lakier. Tzn. maluje około 3 warstw i potem nakładam lakier. I tak jest super bo lakier się trzyma przez około 5 dni, żadnych odprysków ani nic pomimo prac domowych różnych, tylko ścieranie przy końcówkach ale to chyba normalne I tak robie w niedziele wieczorem albo poniedziałek rano. W piąte wszystko zmywam i nakładam przez weekend, co dzień jedną warstwę odżywki. A paznokcie są nadal ładne
to juz mnie calkowicie przekonalo do zakupu tej odzywki obym tylko ja dorwala;p
Stary 2011-11-19, 16:44   #3480
Młoda86
Wtajemniczenie

Tak kusicie, że i ja pobiegłam do Rossa i kupiłam tą odżywkę. Wzięłam diamentową bo moja koleżanka z pracy również ją zachwalała a od jutra testowanie

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości