|  2011-11-19, 17:04 | #91 | |
| BAN stały | 

Dot.: Listopad: MAC, Clinique, Guerlain, Chanel, YR, perfumy, kolorówka, pielęgnacja

Cytat: 
 Masz może fotkę tego cienia Mac? Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2011-11-19 o 17:10 | |
|     |   | 
|  2011-11-19, 17:09 | #92 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Listopad: MAC, Clinique, Guerlain, Chanel, YR, perfumy, kolorówka, pielęgnacja

Może za granicą faktycznie tyle kosztuje wystarczy popatrzeć na inne ceny hehe), ale w polskich perfumeriach niestety nie   Chyba jedyne polskie miejsce w sieci, gdzie podaja jego cenę to ten pdf: http://www.marionnaud.pl/zmiana-nie-...n-konkursu.pdf 195  Ale nieźle się przepłaca, niestety. | 
|     |   | 
|  2011-11-19, 17:12 | #93 | |
| BAN stały | 

Cytat: 
 Czy załapię się na fotkę tego cienia Mac? | |
|     |   | 
|  2011-11-19, 17:15 | #95 | 
| BAN stały | 

| 
|     |   | 
|  2011-11-19, 21:55 | #96 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 Lokalizacja: The Frosty Far North 
				Przekupka: 29 pkt  / 100% pozyt. | 

Wstępnie jesteśmy umówione. Powiedz mi tylko jaka to jest pojemność, a ja sobie dokładniej oblookam ten kolor w necie.

| 
|     |   | 
|  2011-11-20, 01:17 | #97 | 
| Zakorzenienie | 

u mnie dokladka, moze tym razem cos za smut    
				__________________ Nie będę wspierać finansowo firm, które godzą się na bestialskie traktowanie zwierząt. NIKT NIE JEST TEGO WARTY. Dowiedz się więcej! wymiana | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-11-20, 02:34 | #98 | 
| Wtajemniczenie | 

Hej   Strasznie podobają mi się u Ciebie GUERLAIN meteoryty prasowane 02 Rose Frais  Przejrzałam sobie Twoją wish : mam kilka pudełek do przechowywania żywności -mogę porobić zdjęcia jeśli jesteś zainteresowana -są one nowe, mam malutką ramkę na zdjęcia-nową, pastę do zębów również nową  Zapraszam do mojego wątku, może coś Ci wpadnie w oko  Mogę oddać naprawdę wiele     
				__________________ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post82545656 Wymianka kosmetyki      Too Faced, korektory MAC, podkład Smashbox Edytowane przez Hunting Bear Czas edycji: 2011-11-20 o 02:35 | 
|     |   | 
|  2011-11-20, 11:04 | #100 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  smut na razie w negocjacjach  clarins na razie nieaktualny   | |
|     |   | 
|  2011-11-20, 12:47 | #101 | 
| Zakorzenienie | 

Fota w załączeniu. Blyszczyk pełnowymiarowy, pojemność 7,7 g. | 
|     |   | 
|  2011-11-20, 12:53 | #102 | 
| BAN stały | 

| 
|     |   | 
|  2011-11-20, 12:55 | #103 | 
| Zakorzenienie | 

| 
|     |   | 
|  2011-11-20, 16:47 | #104 | 
| BAN stały | 

to moze jak napisałaś "któryś z kremów YR + torbę" lub dwa kremy za moje dwa  ? i ewentualnie coś dorzucę - jakies odlewki, próbki cos tam jeszcze   | 
|     |   | 
|  2011-11-20, 21:18 | #105 | 
| Zadomowienie | 

Hej, prosiłaś o wycenę i daty wazności, przepraszam że dopiero teraz ale nie miałam wczesniej czasu. Avene: Creme nuit nutri-renedsifiante 09/13 ok. 100 zł (chyba nie ma go w Polsce, znalazłam tylko w zagranicznych sklepach internetowych) Eucerin: Hyaluron-filler na dzień 09/13 ok. 100 zł (cena z KWC) Lipikar Baume AP balsam do ciała 10/13 ok. 40 zł (ceny w aptekach są bardzo różne, więc to średnia) Tester fluidu LRP jednak zostawię dla siebie  ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Z pudru jednak zrezygnuje, znajdziesz coś za same perfumy? 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2011-11-20, 21:39 | #106 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Ale mogłabym oddać jeden - na dzień, czy na noc, jak wolisz + torbę YR. Jak Ci pasuje, pisz PW   | |
|     |   | 
|  2011-11-21, 18:52 | #107 | 
| Zakorzenienie | 

SEPHORA - pyłki w dwóch kolorach interesuje mnie ten jasny wiięc może wymiana?

__________________ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77694431 | 
|     |   | 
|  2011-11-21, 19:29 | #108 | 
| Zakorzenienie | 

niestety nic nie widzę.

| 
|     |   | 
|  2011-11-22, 17:44 | #110 | 
| Rozeznanie | 

Cos u mnie za GUERLAIN meteoryty prasowane 02 Rose Frais, używane, różowe kropki starte bardziej.?    | 
|     |   | 
|  2011-11-22, 18:04 | #111 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2011-11-22, 18:44 | #112 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 Lokalizacja: The Frosty Far North 
				Przekupka: 29 pkt  / 100% pozyt. | 

To jak, wymieniamy się? Napisz na PV adres do wysyłki. Jutro wyślę, bo potem mogę mieć problem z dostępem do poczty. Córa mi się pochorowała.

| 
|     |   | 
|  2011-11-23, 21:16 | #113 | 
| Wieczne Kutango | 

podoba mi się jedynie tusz MF    
				__________________ Marzenia się spełniają.. 2.09.13 operacja plastyczna nosa   Już po  04.12.13 Ostrzyknięcie ust   Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana | 
|     |   | 
|  2011-11-23, 21:41 | #114 | 
| Raczkowanie | 

Coś u mnie za Max Factor Masterpiece Beyond Length Mascara   -150 Burning Auburn tusz    dwustronny w kolorze bordo / wina, nowy   zafoliowany NOWY i kosmetyczkę ?   
				__________________ The key is to get to know people and trust them to be who they are. Instead, we trust people to be who we want them to be - and when they're not, we cry. | 
|     |   | 
|  2011-11-26, 17:10 | #118 | 
| Zakorzenienie | 

GUERLAIN meteoryty prasowane 02 Rose Frais, używane, różowe kropki starte bardziej.  cos u mnie  ? | 
|     |   | 
|  2011-11-26, 17:15 | #119 | 
| Zakorzenienie | 

interesuje mnie ten biały pyłek..;P

__________________ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77694431 | 
|     |   | 
|  2011-11-26, 19:59 | #120 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

Czekam na PW
 Czekam na PW