Półmetek mijamy, wyprawkę składamy. Mamusie III-IV 2012 cz.4 - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-19, 18:50   #2641
karo_z
Rozeznanie

Dot.: Półmetek mijamy, wyprawkę składamy. Mamusie III-IV 2012 cz.4

[QUOTE=iw32;30600009]
Cytat:
Napisane przez desia888 Pokaż wiadomość

Wydaje mi się desia, że chrzest w kościele protestanckim nie liczy się w kościele katolickim bo to przecież inne wyznanie
Raczej się nie liczy. Desia a Twój mąż był chrzczony jako dziecko? Bo ja też jestem protestantką i chrzciłam się w wieku "dorosłym" w sensie kiedy sama chciałam.

[QUOTE=desia888;30600080]
Cytat:
Napisane przez iw32 Pokaż wiadomość

Cos mi sie tez tak wydaje
A wogole to wszystkie z Was dziewczyny beda chrzcily?
Jako, że i ja i mąż jesteśmy protestantami nie będziemy chrzcić dziecka.

Ale to chyba jest temat nie na to forum...
Potrzebujesz sesji produktów czy dań? Daj znać!

kontakt@karolinanicpon.pl
karo_z jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 18:57   #2642
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Ja dzis wysprzatalam domek, upieklam placki ziemniaczane, a teraz wrocilismy ze sklepu, musielismy kupic Filipowi buty na zime..
Ceny sa kosmiczne, nie bede mowic ile zaplacilam..

Odnosnie wiaderka do kapieli, mimo to ze dzidzi dobrze jak jest w nim zanurzane, nie przekonuje mnie ono.
Takie samo zadowolenie jest gdy jest zanurzone w cieplej wodzie w wanience (chodzi o to, ze mu cieplusio jest)..a dodatkowo wydaje mi sie, ze jednak noworodek podtrzymywany powinien byc przez cala dlugosc pleckow, nie wiem czemu ale wydaje mi sie takie podtrzymywanie za sama glowke niezdrowe
Ale moze ja sie nie znam
Poza tym, zeby kapac noworodka w takim czyms, trzeba miec niezla wprawe. Zobaczycie same, ze kapiel w zwyklej wanience jest nielada wyczynem, bo dzidzi wyslizguje sie, jest jeszcze "miekkie", ma niezborne ruchy i trudno je sie trzyma.

Cytat:
Napisane przez MoniaHan Pokaż wiadomość
Dziewczyny co myslicie o tego typu wanience..czy to dla takich maluszkow po urodzeniu jest dobre..napisane jest ze tak. a co z pepuszkiem? mozna ja zamaczac na poczatku juz?
http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-origin...item3cbdda26a2
Ja bym sie nie zdecydowala nawet mimo doswiadczenia.
A dlaczego napisalam powyzej.
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Edytowane przez Aguśkaa83
Czas edycji: 2011-11-19 o 18:58
Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 18:58   #2643
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mravka Pokaż wiadomość
no to sie zgadza)) dziewczecy dla panienki ladne lozeczko lubie wlasnie takie proste wzory
osobiscie tez bym wolala z pelnymi frontem i tylem...ale niestety nie ma białego tylko takie http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80108662/ . Szukam jeszcze na allegro czegos fajnego i moze skompletuje zestaw IKEA+allegro
Najpierw chcialam komode z przewijakiem,ale juz ktoras praktykujaca mama z kolei mi mowi,ze lepszy przewijak na lozeczku..i badz tu czlowieku madry

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

noo wlasnie taka jest moja wizja...Robert sobie lezakuje,a ja mam czas aby cos ogarnachehe tez slyszalam o tych wibracjach no co...jak co,ale to musi byc przyjemne. Nie dziwie sie ,ze dzieci to lubia.
To fajnie,ze masz takie sprawdzone ,a dlugosciowo standardowe 120? bo rozwazam jak dlugo Maly moze w tym spac,tak aby Mu bylo wygodnie. Sa tez jakies opcje lozeczek , ktore robia potem za lozko...Zdecydowanie za duzy wybor
Ja mialam komode z przewijakiem i bardzo sobei chwalilam!
Lezaczek mielismy z bajerkami fisher price i duzo sie adas w nim nabujal, oj duzo! Spal w nim nawet jak aniolek

Stojak do wanienki tez bedziemy miec

Karo - moj TZ byl chrzczony jako dziecko.

Mnie nie bylo wygodnie przewijac dziecka na lozku w pozycji siedzacej albo pochylajac sie, oj nie

Viki 28.04.2012

Edytowane przez desia888
Czas edycji: 2011-11-19 o 19:00
desia888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 19:00   #2644
alamig
Zakorzenienie

Cytat:
no to super,ze juz macie wozek i dobrze,ze udalo sie znalezc w fajnej cenie Zawsze mowilam,ze nieplanowane zakupy sa najlepsze. Jak ja ide czegos szukac to oczywiscie zawsze wychodze z pustymi rekoma,a najlepsze rzeczy zakupilam wlasnie z przypadku
pochwal sie jakims zdjeciem wozka jak juz bedzie mozliwosc
Jutro zrobię fotkę, to Wam pokażę
Stary 2011-11-19, 19:04   #2645
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Mnie zauroczył cały komplet i chyba skończy sie na wszystkich meblach z misiem
Wynalazłam juz na all komplety w niezłej cenie.
oj caly komplet tez jest sliczny
Stary 2011-11-19, 19:07   #2646
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Hejooo
Piszę od teściów
Kupiliśmy wózek, ale do odbioru za tydzień
Więc zdjęcia dam jak już wózek będzie

MICHAŁEK

WYMIANA
Jolkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 19:13   #2647
cziqua
Zadomowienie

a widziałyście to

http://www.youtube.com/watch?v=4-Sku...eature=related

czego to już nie wymyślą

Filip Jan

16.04.2012
godzina 16:30
najszczęśliwszy dzień w moim życiu
narodziny syna Filipa!!!

cziqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 19:16   #2648
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Jolka a jaki model?
Stary 2011-11-19, 19:17   #2649
desia888
Wtajemniczenie

[QUOTE=ivonka7;30603982]My wg. wykresu powinniśmy mieć chłopca - a tutaj dziewczynka
W naszym wypadku nie sprawidziły się też żadne wróżby i zabobony. Za to po 3 USG na którym widać było płeć już wierze

Ja też zaczęłam 25 tydzień ale malutką czuje już wysoko. Jak siedze to ok 5 cm. powyżej pępka. Może dlatego że jestem niska a może dlatego że nasza Ewunia waży 750 gramów i gdzieś się musi pomieścić Czy któraś z was na podobnym etapie ma pomiar wagi z usg? Bo jestem ciekawa.

Tak, pępuszek i kikut można moczyć -tylko trzeba potem dokładnie osuszyć. Mozna też moczyć oczka i zanurzać uszy.

Cytat:
Napisane przez desia888 Pokaż wiadomość

Wydaje mi sie że twój synek nie będzie miał problemu z uznaniem chrztu :" Kwestię sakramentu chrztu zaliczyć dziś można w poczet ekumenicznych sukcesów. W styczniu 2000 r. Kościół katolicki w Polsce i Kościoły zrzeszone w Polskiej Radzie Ekumenicznej podpisały deklarację o wzajemnym uznaniu sakramentu chrztu św. Oznacza to, że chrzest przyjęty w którymkolwiek z tych Kościołów zachowuje swoją ważność w innym i nie trzeba go powtarzać. Za ważny uznaje się więc chrzest udzielony w Kościele katolickim oraz Kościołach: ewangelicko-augsburskim, ewangelicko-metodystycznym, ewangelicko-reformowanym, polskokatolickim, Polskim Autokefalicznym Kościele Prawosławnym oraz Starokatolickim Kościele Mariawitów."

Dzisiaj spędziłam chyba 4 godziny na konferencji dla kobiet w ciąży o której pisałam kilka dni temu www.porozmawiajmyociazy.p l . Spotkałyśmy się z monika_krk i było bardzo sympatycznie.
Wiadomo że jak przy takich okazjach wypowiadali sie głównie specjaliści sponsorów akcji, ale wypowiadała się lekarz ginekolog, położne, jedna uczyła podstaw kąpieli noworodka właśnie Zgłosiłam się do pokazu masażu prenatalnego-ehhh fantastycznie bylo A w nagrodę dostałam pełny masaż techniką AMMA DEVA- połączony z peelingiem i maską ujędrniającą. Na sam koniec konferencji była loteria-udało mi się wylosować badanie genetyczne na HPV (o wartości 250zł.)-super trafiłam bo jakiś rok temu myślałam poważnie o zrobieniu tego testu, ale wiadomo- kasa
Także dzisiaj dzień minął sympatycznie, mimo że siedziałyśmy wygłodniałe z Moniką-to fajnie było się spotkać poza forum
Dzieki za odpowiedz
Tylko ja wlasnie nie jestem pewna czy protestancki sie tutaj zalicza

Viki 28.04.2012
Stary 2011-11-19, 19:18   #2650
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

19claudia91 śliczny brzusio

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

karolca filmik cudny

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-11-19, 19:19   #2651
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cziqua Pokaż wiadomość
a widziałyście to

http://www.youtube.com/watch?v=4-Sku...eature=related

czego to już nie wymyślą
o rany
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 19:25   #2652
iw32
Rozeznanie

Cytat:
))) chyba wiem o czym mowisz...ja znalazlam ,ale nie na all literki z drewna http://www.fabrykaliterek.pl/-c-52.h...1d02b2537adbb6
chcialabym takie cos nad lozeczkiem...plus jeszcze jakies naklejki. Pokoj bedzie z elementami Kubusia Puchatka(wiem,ze oklepane, ale mam do niego slabosc )

a gdzie zamierzasz te literki przywiesic...nad lozeczkiem? czy komoda?

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Twoja oferta zdecydowanie atrakcyjniejsza cenowo)))

Ja przywieszę nad komodą bo jednak nad łóżeczkiem to strach. Nigdy nie wiadomo czy się nie odklei i spadnie na dzidziusia. Naprzeciwko komody po drugiej stronie będę miała fotelo-sofę a nad nią chcę poprzywieszać ramki drewniane w nich zdjęcia dziecka z każdego etapu - z moich brzuchem na końcówce ciąży, zaraz po urodzeniu itp. Po prostu będę dowieszać i myślę, że zrobi się cała fajna kolekcja.
iw32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 19:27   #2653
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iw32 Pokaż wiadomość
Ja przywieszę nad komodą bo jednak nad łóżeczkiem to strach. Nigdy nie wiadomo czy się nie odklei i spadnie na dzidziusia. Naprzeciwko komody po drugiej stronie będę miała fotelo-sofę a nad nią chcę poprzywieszać ramki drewniane w nich zdjęcia dziecka z każdego etapu - z moich brzuchem na końcówce ciąży, zaraz po urodzeniu itp. Po prostu będę dowieszać i myślę, że zrobi się cała fajna kolekcja.
to bedzie musialo super wyglądać
Stary 2011-11-19, 19:30   #2654
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
sliczne te rzeczy ladnie sie obłowilas

zdrowka dla Synka w takim razie, niech szybko dochodzi do siebie

karolca ogladam Twoją corcie i ogladam na filmie,zdjeciach. Wzruszajace, sliczna dziewuszka

U mnie dzis cd mega kataru ...od 4 rano nie spie,bo katar...m ega impreza w bloku...i Robert zrobil sobie swoja indywidualna impreze ze mna w roli glownej( rozhulal sie i dopiero o 7 odpuscil, zmaltretowal mi organy skubaniec)..

nie wiem,czy nie zauwazylam...ale zapytam w zwiazku z tym. Czy ktoras z Was przymierza sie do zakupu leżaczka?
Ja muszę kupić drugi, bo Nina swój używa do teraz i pewnie szybko nie zrezygnuje.Nauczyła się ,że w nim pije napoje, je przekąski itd.był z nami ten leżak dwa razy na wakacjach.Zabierałam Małą do łazienki w nim jak szłam się kąpać lub do kuchni.My mamy z FP i jesteśmy bardzo zadowoleni, może nie jest on super płaski, a takie się poleca dla niemowlaków, ale za to można długo używać.A jak Maluszek jest malutki to można ten FP wyrównać ręczniczkiem lub kocykiem i jest płaski.Ale też trzeba uważać,żeby za dużo czasu w nim nie spędzało, bo jak wiadomo co za dużo to niezdrowo .To ma być pomocnik nie szkodnik
koniakonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 19:47   #2655
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Napisane przez nowaken Pokaż wiadomość
Też bym sobie poszła do kina tylko potrzebna jest niania dla Antka Obejrzałabym sobie "Listy do M."

ja też bym sobie obejrzała "Listy do M" chyba pójdę z koleżanką w tygodniu bo TŻ znowu ma na nocki...

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Cytrynka_Wawa Pokaż wiadomość
Jolka a jaki model?
Bebetto Solaris 3w1

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-11-19, 19:54   #2656
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Cytat:
no to sie zgadza)) dziewczecy dla panienki ladne lozeczko lubie wlasnie takie proste wzory
osobiscie tez bym wolala z pelnymi frontem i tylem...ale niestety nie ma białego tylko takie http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80108662/ . Szukam jeszcze na allegro czegos fajnego i moze skompletuje zestaw IKEA+allegro
Najpierw chcialam komode z przewijakiem,ale juz ktoras praktykujaca mama z kolei mi mowi,ze lepszy przewijak na lozeczku..i badz tu czlowieku madry

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

noo wlasnie taka jest moja wizja...Robert sobie lezakuje,a ja mam czas aby cos ogarnachehe tez slyszalam o tych wibracjach no co...jak co,ale to musi byc przyjemne. Nie dziwie sie ,ze dzieci to lubia.
To fajnie,ze masz takie sprawdzone ,a dlugosciowo standardowe 120? bo rozwazam jak dlugo Maly moze w tym spac,tak aby Mu bylo wygodnie. Sa tez jakies opcje lozeczek , ktore robia potem za lozko...Zdecydowanie za duzy wybor
Przewijak miałam taki na łóżeczko jak potem już kąpałam w łazience to kładłam na pralkę i w łazience przebierała, Łóżeczko standardowe 120 i dopiero teraz na 3 urodziny kupiliśmy mu normalne łóżko. Nie wiem ja nie lubię udziwnień

nowaken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 19:58   #2657
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jolkaaa Pokaż wiadomość
j

Bebetto Solaris 3w1
fajny
Stary 2011-11-19, 20:00   #2658
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
Ja dzis wysprzatalam domek, upieklam placki ziemniaczane, a teraz wrocilismy ze sklepu, musielismy kupic Filipowi buty na zime..
Ceny sa kosmiczne, nie bede mowic ile zaplacilam..

Odnosnie wiaderka do kapieli, mimo to ze dzidzi dobrze jak jest w nim zanurzane, nie przekonuje mnie ono.
Takie samo zadowolenie jest gdy jest zanurzone w cieplej wodzie w wanience (chodzi o to, ze mu cieplusio jest)..a dodatkowo wydaje mi sie, ze jednak noworodek podtrzymywany powinien byc przez cala dlugosc pleckow, nie wiem czemu ale wydaje mi sie takie podtrzymywanie za sama glowke niezdrowe
Ale moze ja sie nie znam
Poza tym, zeby kapac noworodka w takim czyms, trzeba miec niezla wprawe. Zobaczycie same, ze kapiel w zwyklej wanience jest nielada wyczynem, bo dzidzi wyslizguje sie, jest jeszcze "miekkie", ma niezborne ruchy i trudno je sie trzyma.

Ja bym sie nie zdecydowala nawet mimo doswiadczenia.
A dlaczego napisalam powyzej.
Ale mi apetyt zrobilas

Viki 28.04.2012
Stary 2011-11-19, 20:00   #2659
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Napisane przez Cytrynka_Wawa Pokaż wiadomość
fajny
nom w rzeczywistości lepszy niż na zdjęciach

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-11-19, 20:08   #2660
Capsta
Raczkowanie

Jak tak czytam Wasze rozmowy dochodzę do wniosku, że chyba będę ostatnią, która zacznie organizować wyprawkę dziecięcą. Niektóre z Was mają nawet zamówione wózki, a ja kompletnie nic i tak pozostanie przynajmniej do końca tego roku No, ale mam nadzieję, że zdążę ze wszystkim nawet jeśli zacznę pod koniec stycznia.
Idąc za pomysłem na gorącą czekoladę zrobiłam sobie taką z saszetki i walczę z apetytem na słodkości. O ile zaraz nie położę się do łóżka pewnie przegram tę walkę.
Capsta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 20:09   #2661
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ivonka7 Pokaż wiadomość
My wg. wykresu powinniśmy mieć chłopca - a tutaj dziewczynka
A o jaki to wykres chodzi?

Karolca - super filmik, i Córcia jaka słodka!
Stary 2011-11-19, 20:10   #2662
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:

Ja jestem akurat zwolenniczką przewijaka na komodzie, obok miałam wszystko co potrzebne w koszyczku ( waciki, chusteczki itp.) nie musiałam nigdzie po to sięgać, a dzieciątka nawet " na sekundę" nie powinno się spuszczać z oka,jeśli jest na przewijaku , ewentulanie trzymac rękę na brzuszku, jak się już musimy obrócić.Może zasada na wyrost trochę , ale nie wiemy kiedy dziecko zrobi pierwszy przewrót itd.
ps. moja wibracji nie lubiła , zresztą dla mnie to jakieś dziwne jest taka forma przyjemności
koniakonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 20:10   #2663
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Capsta Pokaż wiadomość
Jak tak czytam Wasze rozmowy dochodzę do wniosku, że chyba będę ostatnią, która zacznie organizować wyprawkę dziecięcą. Niektóre z Was mają nawet zamówione wózki, a ja kompletnie nic i tak pozostanie przynajmniej do końca tego roku No, ale mam nadzieję, że zdążę ze wszystkim nawet jeśli zacznę pod koniec stycznia.
Idąc za pomysłem na gorącą czekoladę zrobiłam sobie taką z saszetki i walczę z apetytem na słodkości. O ile zaraz nie położę się do łóżka pewnie przegram tę walkę.
Nie martw się. Ja mam tylko ciuszki

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 20:11   #2664
cziqua
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Capsta Pokaż wiadomość

nie to ja będę ostatnia nawet jednej skarpetki dla maluszka nie mam i też planujemy po nowym roku dopiero komlpetowac

Filip Jan

16.04.2012
godzina 16:30
najszczęśliwszy dzień w moim życiu
narodziny syna Filipa!!!

cziqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 20:12   #2665
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem,czy nie zauwazylam...ale zapytam w zwiazku z tym. Czy ktoras z Was przymierza sie do zakupu leżaczka?
my myślimy o takim leżaczku - podobno bardzo praktyczne, szczególnie w sytuacji gdy musisz coś zrobić, a dzidzia nie chce leżeć w łóżeczku - w leżaczku, zapięta pasami jest bezpieczna.
Stary 2011-11-19, 20:13   #2666
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

My kupiliśmy dzisiaj nowe meble, przyjadą do nas w środę więc jak już meble będą to zacznę kupować całą reszte butelki, smoczki i inne pierdołki jedynie co to tylko zostawie na marzec kupno łóżeczka a tak to wsio już będzie

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-11-19, 20:13   #2667
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nowaken Pokaż wiadomość
No dosyć często korzystałam bo np. wkładałam go do leżaczka stawiałam koło siebie i np. prasowałam on był bezpieczny a ja pewna że nic sobie nie zrobi. Ten z bajerami bardzo mu się podobał u znajomych i zawsze sobie włanczał wibracje
o właśnie!
Stary 2011-11-19, 20:13   #2668
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Cytat:
Napisane przez koniakonia Pokaż wiadomość
Ja jestem akurat zwolenniczką przewijaka na komodzie, obok miałam wszystko co potrzebne w koszyczku ( waciki, chusteczki itp.) nie musiałam nigdzie po to sięgać, a dzieciątka nawet " na sekundę" nie powinno się spuszczać z oka,jeśli jest na przewijaku , ewentulanie trzymac rękę na brzuszku, jak się już musimy obrócić.Może zasada na wyrost trochę , ale nie wiemy kiedy dziecko zrobi pierwszy przewrót itd.
ps. moja wibracji nie lubiła , zresztą dla mnie to jakieś dziwne jest taka forma przyjemności
A ja kupiłam sobie takie plastikowe koszyczki na 4 poziomach na kółkach często ludzie mają takie w łazienkach tylko ja kupiłam taki zgrabny i zawsze tam miałam kilka pieluch wyłożonych waciki itd

nowaken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-19, 20:14   #2669
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
my myślimy o takim leżaczku - podobno bardzo praktyczne, szczególnie w sytuacji gdy musisz coś zrobić, a dzidzia nie chce leżeć w łóżeczku - w leżaczku, zapięta pasami jest bezpieczna.

ja też kupiłam leżaczek w poniedziałek chyba przyjdzie

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-11-19, 20:17   #2670
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Fajne
My szukamy czegoś chłopięcego (na 80% ) i wpadło nam w oko to, tylko z szuflada na dole
http://klups-gostyn.pl/images/lozeczka/1/r6/3d.jpg
my też łózeczko z szuflada. No i nie za wielkie, bo musi się zmieścić w naszej sypialni która jest bardzo mała. Pokoiku osobnego dla dziecka niestety na razie nie będziemy mieli, mam nadzieję, że parę lat się uda

Edytowane przez lena_mi
Czas edycji: 2011-11-19 o 20:25
lena_mi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości