|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XV
Cytat:
a u mnie nie mam jak porownac niestety. A ten PR 004 nude jest idealny A ten kolor wlasnie jest z serii słonecznych blondów, osobnązakładke mają na stronie palette. Cytat:
![]() Cytat:
Ja tak samo ![]() Cytat:
Bo tez mnie korci bo jakos tak mi wyglada ze wyszedłby podobnie do c12...Ale nie wiem ![]() Aaale kręcioły
|
||||
|
|
|
#2132 | |
|
Zakorzenienie
|
swietne!
Cytat:
dlatego sie nie oparlam, zeby poczekaja
|
|
#2133 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zakupy fajne zwlaszcza butki i spodniczka Cytat:
nic wysuszajacego tam nie widzeCytat:
_______________ 7 stron a teraz uciekam PA
|
|
|
#2134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na probniku wyglada jak popielaty zupelnie... takze jestem ciekawa co oni wymodzili ze niby to sloneczny
|
|
#2135 | |
|
Zakorzenienie
|
swietnie
Cytat:
dobra do jutra
|
|
|
#2136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tez wlasnie mnie ciekawi co to niby ze słoneczny ![]() Kurcze no spróbowałabym na pasemku chociaż, bo kolor wydaje sie piekny |
|
|
|
|
#2137 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2138 | |
|
Zakorzenienie
|
super kręciołki
![]() Cytat:
a może Ci przypasuje Bunny chyba nie doczytałaś mojego posta z pytaniem o oks więc zapytam ponownie czy to mozliwe że stracił juz moc i dlatego te farbki mi żółto wychodzą bo juz nie pamiętam kiedy go kupiłam, ale z rok temu chyba powinnam kupić nowy ?może lepiej złapie odrost a jaki bys mi poleciła ? bo teraz mam ze scandica
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#2139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak, to mozliwe ze juz sie troszke utlenil i stracil nieznacznie na mocy i wtedy farby beda ci ciutke ciemniej wychodzic... kup nowy tylko moze nie litrowy-skoro nie zdarzylas zuzyc, a 500ml. ja polecam nasza poczciwa joanne ma kopa ![]() i tania jest.
|
|
#2140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to możliwe, że jednak to wina oks w takim razie kupie nowy i następne farbowanko się przekonam
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#2141 |
|
Przyczajenie
|
Cześć
W sumie nie wiem czy powinnam tu zadawać to pytanie, ale mam nadzieję, że mnie nie zabijecieChciałabym rozjaśnić włosy i zmienić kolor na taki blond mniej więcej jak ma Nicole Richie (zdj. w załączniku), drugie zdjęcie to mój kolor włosów Jak myślicie, ile czasu zajmie dojście do takiego koloru? Raczej nie sądzę, żebym mogła podołać czemuś takiemu samodzielnie, w domu więc preferuję oddać się w ręce fachowca, ceny nie znam, ale zapewne będzie nieciekawa. W każdym razie proszę o wasze sugestie |
|
|
|
#2142 |
|
Zadomowienie
|
ja farbowałamm włosy 4 tyg temu a odrost mam 0,5cm ;((((
|
#2143 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć blondyny
![]() ![]() miałam wczoraj mega parapetówe u znajomych a dziś zdyyycham po prostu spałam do 14 gdzieś![]() ale farbnęłam się wczoraj i jestem suuuper zadowolona znowu pracuję w wydawnictwie ![]() Cytat:
i szampon z aloesem (mój ulubiony zresztą Cytat:
ponoć takie to tylko chirurgicznie ale dobrze, że piszesz bo mam podobny tylko płaski na dekolcie i jak uda sie laserowo go pozbyć to od razu pędzę do lux medu Kotka pytałaś o ceny, prywatnie to koszt ok 100-150zł zazwyczaj ale można też usunąć na NFZ wtedy nic nie płacisz, musisz wybrać się tylko do dermatologa (najpierw wziąć skierowanie od rodzinnego lekarza ) a dermatolog to juz Cię pokieruje albo czasem nawet sam robi zabieg![]() ![]() Cytat:
![]() no i super, mi się podoba
|
|
#2144 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z tego co ja widzę, na moje oko to ten early tan taki najpodobniejszy, chyba, że ten co przy kciuki masz, ale kiepskawo widać ale to nic, to nic! ![]() tylko ja jestem po dwóch lampkach wina, więc mogę widzieć inaczej to samo Asi pisałam i że uwielbiam tego avka ![]() Cytat:
![]() do czarnych rajtków? ![]() aaaaaaaahahaha ciekawe czy z moich drutów coś da się zrobić ale włoski piękne Cytat:
![]() w Sony Center kosztuje 250 zł (w tym kamerka i jedna różdżka), kupować oddzielnie się nie opłaca, bo i tak musisz mieć jedno i drugie, żeby grac. W empiku chyba wychodzi 10 zł drożej. A mój tata kupił pakiet play Station + kamerka + różdżka i kilka gier o wartości 130 zł i dał za to 1299 zł ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
nic nie boli, nic nie czuć, są tylko strupki. Na nodze lekko mi się na około zaczerwieniło, ale wiadomo, że może
|
|||||
|
|
|
#2145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2146 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki za rady w klubie tym co na razie zajrzaly,
|
|
|
|
#2147 |
|
Zakorzenienie
|
nie, no coś Ty, ze znieczuleniem oczywiście! umarłabym bez
![]() i tak się stresowałam zastrzyki normalnie ze znieczuleniem ale miałam jeszcze takiego maciupkiego pieprzyczka przy tym większym na nodze i tam bez znieczulenia zrobił, bo to dosłownie sekunda to bolało tak trochę bardziej jak ukłucie Założyli mi takie okularki jak na solarium, sami wielkie gogle na oczy wcisnęli i lecieli z laserem mój tata jeszcze sobie popękane naczynka tym zlikwidował miał takiego brzydkiego pająka w zgięciu kolana z tyłu i już nie ma jest póki co tylko zaczerwienione i nie może biegać przez 2 tygodnie
|
|
|
|
#2148 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
bo ja tak szczerze mówiąc to najbardziej się własnie tego zastrzyku boję ![]() pamiętam jak mnie bolało wtedy jak znieczulali przy wycinaniu i tak lekarz musi zdecydować
|
|
#2149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2150 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny z tymi klikami to chyba jakis kant jest
godzine temu ta pierwsza laska miała 900 z czymś a teraz ma 1400 jak to możliwe ?
|
|
|
#2151 | |
|
Zakorzenienie
|
a no i lekarz mi je wypala i pyta w trakcie czy coś mnie boli, ja mu mówię, że nie, a lekarz: "łeee, co to za operacja jak nic nie boli, bez sensu"
---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2152 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
ja mam natural tan w domu, ale dla mnie jest za ciemny niestety ![]() Cytat:
![]() kurcze, mam duza rodzine i z racji tego co roku robimy tak, ze kazda osoba z rodziny losuje karteczke z imieniem osoby, ktorej ma zrobic prezent wylosowalam kuzyna, lat 20, ale kompletnie nie znam jego gustu i nie wiem co moge mu kupic. Myslalam o jakichs bajerach z flo lub twistera, ale dzis bylam w tych dwoch sklepach i nie bylo nic ciekawego ogladalam tez zestawy kosmetykow, myslicie ze lepiej poczekac i zajrzec jeszcze do tych sklepow za jakims gadzetem czy kupic standardowo zestaw kosmetykow?
|
||
|
|
|
#2153 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jak znajde ją gdzies to mozliwe ze spróbuje
![]() Cytat:
![]() Ja szukałam info to wiem ze pare lat temu była seria czyste blondy i byl wlasnie ten, 219, skandynawski i jeszcze jakiś. a teraz skandynawski i czysty blond sa jako słoneczne ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2154 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bym poczekała, w końcu to jeszcze sporo czasu, a zestaw kosmetyków taki oklepany wg mnie... ![]() a to trzeba Cię opalić kochana! ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
ja nie wiem... może gdybym widziała jak mi to robi to też bym mdlała, ale miałam zasłonięte oczy
|
||
|
|
|
#2155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2156 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() poczekam jeszcze ![]() a co do opalenia to musze sie dzis posmarowac balsamem brazujacym, bo zlewam sie z wlosami nawet Tz zaproponowal wizyte w solarium |
|
|
|
|
#2157 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2158 |
|
Wtajemniczenie
|
Asia Jasia piękne loki
|
|
|
|
#2159 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2160 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pupa nie zmarznie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
za 7 tysi to bym sobie nową garderobę sprawiła ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- zajrzałam i zostawiłam po sobie ślad ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Asiu ale jasne włoski masz srebrzyste ale bardzo jasne ![]() a przyciemnianie było
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.

zapamięętam
a u mnie nie mam jak porownac niestety. A ten PR 004 nude jest idealny
kiedyś chciałam zobaczyć w sklepie próbke z włoskami ale nigdzie tej farbki nie znalazłam 

a kolor przepieknie wyglada!
Bo tez mnie korci bo jakos tak mi wyglada ze wyszedłby podobnie do c12...Ale nie wiem 

ulokowałam ją na fotelu niedaleko od mojego łózka na kocyku i przykryłam ją
dobra siedzi... ale nie trwało to dlugo może z godzinę i znów to samo... tak wiec w nocy miałam ciekawie ale nie dałam sie robiłam to samo cały czas az do rana 

ponoć takie to tylko chirurgicznie