![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
LISTOPAD LRP|Vichy|Rimmel|Dove|Gar nier|PerfectaNIEAKTUALNE Cześć Dziewczyny ![]() DOKŁADKI NA CZERWONO tym kolorem w trakcie wysyłki Ja piszę u Ciebie, a Ty u mnie ![]() Na początek to czego wypatruję najbardziej ![]() PERFUMY (nawet mniejsze ilości, próbki) Avon – Sunny Skies ( jeśli jeszcze ktokolwiek je posiada) Escada – Absolutely Me Mexx - Fly High Woman Viktor&Rolf - Flowerbomb Givenchy - Ange ou Demon YSL - Parisienne KOSMETYKI (nawet mniejsze ilości) Dior – podkład DiorSkin Forever odcień 010 Ivory , ew. 020 Light Beight (nawet próbki) Dior – korektor Skinflash nr 001 LRP – nawilżający krem matujący Effaclar M (nawet próbki) ArtDeco – tusz All In One Mascara nr 6 fioletowy Decleor – maska oczyszczająca dla cery tłustej i mieszanej Aroma Purete Avon Solutions - głęboko oczyszczająca maseczka do twarzy Pure Pore-Fection, Skin Refining Mask Clinique - żel i tonik z systemu 3kroków dla cery mieszanej nr 3 - 3-step Skin Care System,Clarifying Lation 3 - (też okrągłe próbki) Vichy - żel do mycia twarzy Normaderm (każda ilość) Dermika Meritum - peeling enzymatyczny Czasem w oko mogą mi wpaść inne kosmetyki czy biżuteria z Twojego wątku i wtedy też się odezwę. Zapraszam do wymiany 1. Garnier|Krem Silnie Regenerujący Przeciw Zrogowaceniom - 100ml, 03.2012 NOWY 2. Fragnant Flowers|Białe i Różowe Kulki Musujące Do Kąpieli O Zapachu Róży - 14 kul po 25g NOWE 5 . Garnier|Mleczko Przeciw Wysuszaniu Skóry - 250ml, 07.2012 NOWE Garnier|Ochronny Krem Do Rąk (Skóra Sucha) - 100ml, 03.2012 NOWE Dove Repair Therapy|Szampon Silk&Sleek - 250ml, 08.2013 NOWE 9. Rimmel|Tusz Do Rzęs 1-2-3 Looks (kolor 003 Extreme Black) - 9,5ml NOWY - nieotwierany LRP|Effaclar Duo Krem Eliminujący Zmiany Trądzikowe O Podwójnym Działaniu - 3x2ml , 01.2013 NOWE Tołpa Body Pro|Aktywne Serum Rzeźbiące Brzuch, Uda, Pośladki - 2x7ml , 01.2012 NOWE Garnier Body|Wygładzające Mleczko Do Ciała Dla Skóry Szorstkiej z L-Bifidus - 1x6ml , 11.2013 NOWE ![]() ![]() 3. Perfumy FM by Federico Mahora ![]() BURBERRY London Week End EDP ![]() ![]() ![]() 4. Carmex| 1 z 3, nowy, oryginalny sztyft nawilżający do ust. SPF 15. Kupiony w lato 2011, w USA. NOWE ![]() ![]() 6. Perfecta ![]() Lirene ![]() Ziaja Med ![]() Bausch & Lomb|Bio True - Wielofunkcyjny płyn do soczewek . NOWY 60 ml + pudełeczko na soczewki. 10.2012 7. Maybelline|Pomadka Volume XL Seduction Plumping Lipcolor. Nr 160.NOWA 3,2g. 8. Davidoff ![]() Tommy Hilfiger ![]() ![]() ![]() 8. Ramy Merqius ![]() ![]() ![]() 10. AVON NATURALS| Żel pod prysznic - owoc granatu i mango. 200ml. NOWY AVON NATURALS| Balsam do ciała - owoc granatu i mango. 200ml. NOWY Dove|Jedwabiście odżywiający balsam do ciała z rozświetlającymi drobinkami. Silky Nourishment. Skóra normalna. 250ml. NOWY Dove|Silk&Sleek.Szampon do włosów niesfornych. 250ml. NOWY Dove|Anty-Perspirant. Silk Dry. 150ml. NOWY Dove|Silk Glow. Odżywczy żel pod prysznic. 250ml. NOWY AA |Chusteczki do higieny intymnej. Bezzapachowe. Do skóry wrażliwej i skłonnej do podrażnień. Z kwasem mlekowym. 0% alkoholu. 20 sztuk NOWE Edytowane przez Lethe69 Czas edycji: 2012-01-18 o 13:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: LRP|Vichy|Rimmel|Dove|Gar nier|Perfecta
11 . Perfecta ![]() 12. Eveline ![]() 13. Avon ![]() 14.Magic Eyes ![]() 15. Rossmann ![]() 16. Body Piercing -Kolczyki do pępka ![]() 17. Vichy Homme ![]() L'Oreal Men Expert ![]() 18. Perfecta ![]() 19. Clear ![]() 20. Diesel ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Lethe69 Czas edycji: 2012-01-11 o 09:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za?
2. ![]() ![]() 3. ![]() ![]() 7. ![]() ![]() O mamo chyba się wcięłam ![]() Bardzo przepraszam ![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
1. Garnier|Krem Silnie Regenerujący Przeciw Zrogowaceniom - 100ml
2. Garnier|Mlecz ko Przeciw Wysuszaniu Skóry - 250ml, 07.2012 3. Garnier|Ochro nny Krem Do Rąk (Skóra Sucha) - 100ml, 03.2012 4. Perfecta|Anty-trądzikowy Punktowy Reduktor Wyprysków - 15ml, 05.2012 6. Dove Repair Therapy|Szampon Silk&Sleek - 250ml Coś za któreś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Strasznie mi się u Ciebie podobają Białe i Różowe Kulki Musujące Do Kąpieli znajdziesz coś u mnie za nie? ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, może znajdziesz coś w moich wątkach w zamian za:
1. ![]() ![]() 3. ![]() ![]() 6. ![]() ![]() ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Hej, znajdziesz coś za:
9. Tołpa Body Pro|Aktywne Serum Rzeźbiące Brzuch, Uda, Pośladki - 2x7ml , 01.2012 8. LRP|Effaclar Duo Krem Eliminujący Zmiany Trądzikowe O Podwójnym Działaniu - 3x2ml , 01.2013 7. Fragnant Flowers|Białe i Różowe Kulki Musujące Do Kąpieli O Zapachu Róży - 14 kul po 25g 5. Clear|Szampon Do Włosów Complete Soft Care - 2x50ml (jedno opakowanie użyte raz-ubytek max.15ml) Perfecta|Anty-trądzikowy Punktowy Reduktor Wyprysków najbardziej chodzi mi o kulki do kąpieli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Dot.: LISTOPAD LRP|Vichy|Rimmel|Dove|Gar nier|Perfecta
coś za
7. ![]() ![]() ??
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za
Garnier|Krem Silnie Regenerujący Przeciw Zrogowaceniom - 100ml 7. Fragnant Flowers|Białe i Różowe Kulki Musujące Do Kąpieli O Zapachu Róży - 14 kul po 25g Rimmel|Tusz Do Rzęs 1-2-3 Looks (kolor 003 Extreme Black) - 9,5ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
7.
![]() ![]() Clear ![]() COS U MNIE? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
wypad
Ew. próbki za próbki Ile sztuk kremu Yves Rocher Sebo i ile sztuk Clinic żelu i chusteczek (z zestawu trzech kroków) posiadasz? Ninnette Anitka11 Niestety, póki co nic ![]() adoosienka Jesteś zainteresowana 4 kosmetykami. Co z tej czwórki chciałabyś ew. za piankę do twarzy oraz Mexx? (ps.dawno temu były otwarta pianka?czy zapach z perfum nie uległ zmianie, bo nie wiem jak długo je posiadasz?) majowy_deszcz Niestety, póki co nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
hej moze znajdziesz cos u mnie za
6. ![]() ![]() 7. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co wogole szukasz?? bo zalezy mi na kuleczkach do kapieli ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
ladygodiva
Niestety nic ![]() jarzo83 Jutro uzupełnię w pierwszym poście Wishlistę, bo dziś już nie wysiedzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
1.
![]() ![]() 2. ![]() ![]() 3. ![]() ![]() 4. ![]() ![]() 10. ![]() ![]() czy znajdziesz coś za to u mnie w watkach?? w kosmetycznym niewiele zostało, ale może w ciuchowym?? ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
4. Perfecta|Anty-trądzikowy Punktowy Reduktor Wyprysków - 15ml, 05.2012 5. Clear|Szampon Do Włosów Complete Soft Care - 2x50ml (jedno opakowanie użyte raz-ubytek max.15ml) 6. Dove Repair Therapy|Szampon Silk&Sleek - 250ml 7. Fragnant Flowers|Białe i Różowe Kulki Musujące Do Kąpieli O Zapachu Róży - 14 kul po 25g 8. LRP|Effaclar Duo Krem Eliminujący Zmiany Trądzikowe O Podwójnym Działaniu - 3x2ml , 01.2013 11. Vichy Homme|Liftactiv Krem Aktywna Pielęgnacja Przeciwzmarszczkowa Usuwa Oznaki Zmęczenia - 3x1,5ml 12. L'Oreal Men Expert| Hydra Sensitive Krem Nawilżający Dla Mężczyzn Kompleksowa Ochrona - 13x2ml 13. Perfecta|Anty-trądzikowy Tonik Matującu For Men - 175 ml, 07.2012 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
naatalinkaa
Gothic_Daisy Niestety, póki co nic ![]() Edytowane przez Lethe69 Czas edycji: 2011-11-20 o 10:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
słonik
Avene - tolerance extreme - krem kojący i łagodzący podrażnienia 5 ml i któreś z masełek lub balsamów do ust The Body Shop Ale nie jestem zdecydowana, bo muszę zobaczyć jak pachną ![]() Będę obserwować Twój wątek i jak coś to się odezwę ![]() Czy Twój Sunny Skies nie zmienił zapachu? ![]() Jaką ilością dysponujesz? ![]() Edytowane przez Lethe69 Czas edycji: 2011-11-20 o 17:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
ciężko powiedzieć, pewnie odrobinę zmienił zapach, ale całokształt jest taki jak kiedyś - bardzo dobrze pamiętam ten zapach i nie odbiega od ówczesnego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Dobra sprobuje ostatni raz : na zbyciu mam baze bezluszczowa joko 15 ml(uzyta z 4 razy) ,kermuren krem mocznikowy, i zel pod oczy redukujacy nadwrazliwosc oczu z ziaji 15 ml, jak tym razem nic to mowi sie trudno
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.