|
|
#4051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: BEZROBOTNI łączmy się część 3
Cytat:
Juz dawno nie spotkałam się w ogłoszeniach z pojęciem życiorys i podanie. |
|
|
|
|
#4052 |
|
Zadomowienie
|
@Melissa86
Praca biurowa, w duzej (a nawet bardzo duzej) firmie zagranicznej
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
#4053 |
|
Raczkowanie
|
a widzisz
![]() gratki również ode mnie!!! ...i nie pokazuj się więcej w tym wątku :P (chyba że turystycznie )
|
#4054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kl aski:
|
|
|
|
|
#4055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez na razie pracuje..az boje sie o tym mowic zeby nie zapeszyc ![]() idzie prawie m-c jestem zadowolona
|
|
|
#4056 |
|
Zadomowienie
|
Ale znalazlam juz sobie kolejny problem :P Mozecie mi doradzic (ostatni post #6): https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=574660
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...25&postcount=6
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
#4057 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4058 |
|
Raczkowanie
|
urzędnik w komendzie policji
|
#4059 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;30585101]Ooo brawo
a co to za praca? Miminka gratulacje [/QUOTE]A nie mowilam Ci? ![]() Dalej call center.. ale 100 % inaczej sie pracuje... nie narzekam w ogole ![]() A pracujesz tam dalej gdzie pracowalas? Jak jutro pracujesz?(napisz mi moze na gg )
|
|
#4060 |
|
Zadomowienie
|
Call center w obslusze klienta(bank itp) czy moze jakies obcojezyczne (za takie niezle placa)
|
|
|
#4061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasa nieco lepsza.. niestety praca dalej.. Ale komort pracy duzo lepszy..mniej stresu..bardziej spokojna praca..
|
|
|
#4062 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Mogę się przyłączyć? Niestety bezrobotna Byłam dzisiaj w sklepie obuwniczym pytać się o pracę- było ogłoszenie typu "informacje w sklepie". Nooo i się dowiedziałam. Ledwo weszłam, Pani zapytała jakie mam wykształcenie. Powiedziałam, że średnie ogólnokształcące. No to mi podziękowali bo wymagają ekonomika.... Nawet słowa na swój temat nie miałam szansy powiedzieć
|
|
|
|
#4063 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
opowiedz nam coś o sobie: wykształcenie/doświadczenie/staże? Ile czasu jesteś bezrobotna?
|
|
#4064 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie,
Czytalam ten wątek wczesniej. Ja odeszłam z pracy w październiku, pracowałam jako stewardessa i po kilku latach mialam po prostu dosc, rowniez latanie mialo wplyw na zdrowie. Ukonczylam fizyke-akustyke, protetyke sluchu i ochrone przed halasem. Jednak zawsze marzylam by byc wizazystka. Ukonczylam szkole z ta specjalizacja rowniez. Myslalam, ze sie szybko rozkrece, ale niestety rzeczywistosc okazala sie inna. Minal miesiac, a tu kilka sesji prywatnych, kilka komercyjnych, ale tak nie da sie zarabiac. Mialam dola, poniewaz nie wiedzialam gdzie szukac pracy by płaca była godna, ale rowniez bym robila to co lubie. Czytalam ten watek i dodawalam sobie otuchy hehe Wyslalam w sumie 2 CV, chcialam jechac na bezrobocie, ale po tygodniu zadzwonili do mnie, poszlam na rozmowe w czwartek i wieczorem mialam telefon, iz dostalam prace ![]() Chcialam Wam powiedziec, ze nie mozna sie poddawac i tracic nadziei, trzeba po prostu dzialac!!! Trzymam za Was kciuki!
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
|
#4065 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluje znalezienia pracy. Ja w polowie grudnia bede wiedziec czy mam szanse pracowac blisko domu w urzedzie gminy.
![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- @ Meliissa 86 - rowniez gratuluje.
2017 : picie H2O czytanie książek ubieranie się kobieco nie przejmowanie się głupotami regularnie spisywanie wydatków angielski: fce + filmy i seriale głosowanie na lp 3 patenty żeglarskie V i VI nauka pływania c.d. Zakochana od 12.11.2015 roku
|
|
|
|
#4066 |
|
BAN stały
|
A u mnie chcą umiarkowane lub znaczne stopnie niepełnosprawności do pracy i to nawet do pracy fizycznej. Chore to jest. Mają dopłaty z PFRON do pracownika, który ma takie stopnie.
|
|
|
|
#4067 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No powiedzcie mi ludzie, jak można preferować człowieka ze stopniem niepełnosprawności do sprzątnia, odśnieżania i podobnych fizycznych prac Jestem pewna, że tu chodzi własnie o oszczędności i o to, żeby ten niepełnosprawny był jak najbardziej sprawny , ale za to tani w utrzymaniu jako pracownik.Na stronie mojego PUP-u co druga oferta jest kierowana do niepełnosprawnych. Kursy zawodowe tak samo. |
|
|
|
|
#4068 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4069 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kobieta, która pracuje z moją mamą przez 20 lat miała rentę z tytułu niepełnosprawności, a teraz jej tę rentę zabrali i się kobita mało co nie załamała. Rozumiałabym ją, gdyby była bez dochodu, ale dochód ona ma. Kilka razy stawała na komisję, żeby ponownie przyznali. Z jakim skutkiem, póki co nie wiadomo. Poczekajmy jeszcze aż wiek emerytalny wzrośnie do 70 lat, a bedzie w tym kraju raj na ziemi... |
|
|
|
|
#4070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żadnego stażu do tej pory nie miałam, z doświadczeniem też ciężko. Jedynie prace sezonowe typu sprzedaż ubrań na targu
|
|
|
|
|
#4071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki!
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
|
|
#4072 |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
[QUOTE=Chloestic;30611339
Ja odeszłam z pracy w październiku, pracowałam jako stewardessa i po kilku latach mialam po prostu dosc, rowniez latanie mialo wplyw na zdrowie. [/QUOTE] Ale Ci zazdroszczę bycia stewardessą Ile razy byłam na lotnisku tylekroć zazdrościłam eleganckim paniom stewardessom... One zawsze chodzą z taką lekkością, dystyngowaniem... Normalnie kobiety z klasą pełną gębą Zdradź jak w ogóle nią zostać? Pewnie języki masz w małym paluszku
|
#4073 |
|
Zakorzenienie
|
obawiam sie ze na dniach powroce na ten watek...
![]() z koncem listopada konczy sie tez moj staz. naczelniczka wydzialu gdzie mam staz juz prawie 2 tyg zastanawia sie czy mnie przyjac po stazu na stale. szczerze mowiac czarno to widze, no ale zobaczymy.. musze sie rozejrzec za ofertami pracy, moze wyslac jakies cv, ale nie wiem czy teraz nie jest kiepski okres na szukanie pracy ? (koniec roku) hm nie wiem czy w ogole zaczynac szukac, czy poczekac do stycznia?
|
#4074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
khloe, uwierz mi, to co widzisz na zewnatrz, ma sie nijak do tego jak ta praca wyglada od kuchni, to bardzo, ale to bardzo ciezka praca, Twoje zycie jest w 100% zalezne od firmy...dlugo by tu opowiadac, ale nie ma czego zazdroscic jak nia zostac? sa dni otwarte, na ktorych odbywaja sie takie rekrutacje wlasnie, no i przechodzi sie przez kilka etapow, po ktorych odpada czesc osob, z ponad 100 zostaja 2-3 ![]() znam perfekcyjnie jezyk angielski, do tego podstawy flamandzkiego i sredni jezyk niemiecki
|
|
|
|
#4075 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4076 |
|
Zakorzenienie
|
np moja naczelniczka wydzialu gdzie mam staz powiedziala ze w ogole nie wie czy teraz do konca roku beda podpisywac umowy, ze dopiero od nowego roku. wiec moze to tez o to chodzi..?
|
#4077 |
|
BAN stały
|
A u mnie nadal bez zmian;/ ale co mam powiedzieć, doświadczenia nie mam, wykształcenia wyższego nie mam, więc lipka
Wysyłam CV nawet tam gdzie potrzebują tego i tego, ale i tak jestem na szarym końcu... Mam nadzieje, że po nowym roku coś się ruszy ....
|
|
|
|
#4078 |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
No ja też niestety itam w kolejnym tygodniu bezrobocia...
|
#4079 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też witam!
Taki fajny weekend, a tu szara rzeczywistość. I siedzenie samemu w domu.
|
|
#4080 |
|
Zadomowienie
|
O, to tak jak ja. Co gorsza - jak nie będę mieć pracy, to studiów nie zacznę - zamknięte koło.
![]() |
Nowe wątki na forum Praca i biznes
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.

) 

kl aski: