|
|
#4111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice vol 44
Cytat:
|
|
#4112 |
|
Zakorzenienie
|
A co mu powiedziałaś?
|
#4113 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczynki
![]() Józia co za matoł byłam pewna, że go jakoś olśni i wyjąka z siebie ze dwa zdania. No ale ok, dla parapetów i klamek szkoda Twojego czasu (swoją drogą wyznaję zasadę, że lepiej by burak okazał się burakiem na początku, oszczędza to i czasu, i nerwów, i naszego zdrowia). Gratuluję dobrego podejścia![]() Carmi nic specjalnego. Takie zwyczajne, ale on bardzo nie lubi wsiowych wzorków, guziczków, kieszonek. Z resztą w tej chwili ciężko znaleźć sweter na faceta. Są albo emo bluzy, albo pedalskie sweterki w serek z wielkimi guzikami ![]() http://allegro.pl/02z047-trendy-modn...932377669.html (szary) http://allegro.pl/02z050-trendy-modn...932377687.html (brązowy) Smerf kurcze przykro mi, bo wiem co czujesz, przechodziłam. Trzy najbliższe przyjaciółki wzięły już śluby, Jednej świadkowałam uczestnicząc we wszystkich przygotowaniach. Mając ten temat tak blisko okropnie cięzko mi było sie zdystansowac i cieszyc jej szczesciem, kiedy ona osiągała to, co dla mnie było w ogóle nie mozliwe w tamtej chwili. A teraz jestem tu gdzie jestem i jakos dzieki Wam wyluzowałam. Nie wiem co bedzie jutro, ale poki co znajduje w sobie siłe, zeby sie po prostu cieszyc swoim zwiazkiem z wiarą, że on gdzieś nas dalej poprowadzi. Mogę Ci tylko życzyć siły i wierzyc razem z Tobą, że sprawy nabiorą pozytywnego biegu
|
|
|
|
#4114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4115 | |
|
Zakorzenienie
|
jak odbieram tę sytuację, co czuję, jak mi jest ciężo i takie tam
![]() Cytat:
|
|
#4116 |
|
Zakorzenienie
|
zuzik, tez kupuje u Julanty
tylko najgorzej z meską rozmiarowką, bo oni nie podaja M, L, XL tylko jakies 48, 50, 52 itd. a na tym sie nie znam
|
#4117 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzik to niezłe okazje wyhaczyłaś
Na mojego chudzielca ciężko kupić coś przez internet, bo jak na szerokość ok, to sięga mu do pępka Ja lubię nowoczesne swetry, ale nie przesadzone. Chcę mojemu B. kupić coś takiego http://www.riverisland.com/Online/me...jumper--257550.
|
|
|
|
#4118 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chyba dobrze, skoro jednak się cieszysz![]() Carmi mega fajny Ale widzisz mój by już nie założył bo guziczki Swoją drogą też jest chudzina A gdzie kupujesz ciuchy z River Island, bo uwielbiam ich styl, ale w sumie nie wiem - internet? Stacjonarnie w pl jest tylko kilka punktówCrozee na aukcji było podane, że M i do tego dokładne wymiary, więc obmierzyłam szybko na innym swetrze. Wszystkie poza szerokością pod pachami idealnie się zgadzały. Mam nadzieję, że będą pasować, a jak nie to mam w grudniu urodziny dwóch braci także spoko
Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2011-11-20 o 12:18 |
|
|
|
|
#4119 |
|
Zakorzenienie
|
no tak miałam co innego napisać :P dlaczego miałabym się nie cieszyć
tylko to mi przypomniało o mojej głupiej sytuacji i tyle no i smutno, że jej na tym nie zależało, są ze sobą dość krótko i że jej facet kpi ze mnie :/
|
#4120 |
|
Zakorzenienie
|
Z mojej siłowni jednak nic dziś nie wyjdzie
Zrobiłam zupę i zabieram się do nauki...
|
#4121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4123 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kochają się, to ich sprawa, ich zwiazek. Ty masz swój. W swoim tempie, ze swoim facetem, który długo deojrzewa do tej decyzji, tylko zastanów się czy kwestia która się pierwsza zaręczy - decyduje o tym, która będzie miała bardziej udane małżeństwo, czy która będzie szczęśliwsza? Uśmiechnij się, ładny dzisiaj dzień, a ze zgryzoty się robią zmarszczki. Kciukamy za Twojego TŻta )
|
|
|
|
|
#4124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to było wiadomo od dawna, zę długo czekac nie będzie, taki facet ale dowiedziałam sie od koleżanki, że powiedział, że on mojego Tż wyprzedzi w pewnych kwestiach, a ja go znam i wiem, że chodziło mu o to, że ja sobie poczekam to mnie zabolało, nie że on się zdecydował życzę im jak najlepiej i chętnie się pobawię na ich weselu
|
|
#4125 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Wam
|
|
|
|
#4126 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja ostatnio doszłam do wniosku, ze mój tz po prostu nie chce poczynić tego kroku i paradoksalnie jest mi z tym lepiej. na nic się nie napalam. pierścionek ma 2 miesiące, a jak to było? "kto chce znajdzie sposób, a kto nie chce znajdzie powód". mój ciągle znajduje powód i widocznie tak ma być. tylko na co Twój czeka to ja kompletnie nie wiem ![]() cześć:P nie poszłam w końcu po ten peeling bo mam taki katar, że szok:/ cieknie mi po prostu z nosa już parę minut po wysmarkaniu się ![]()
|
||
|
|
|
#4127 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() mąż wyjechał o 11-tej do Białegostoku zobaczymy się dopiero w środę wieczorem zrobiłam gulasz, zjem dzisiaj z kaszą i do tego ogórek kiszony i zostanie pewnie na jutro ale deszczowa pogoda... a my wczoraj psa wykąpaliśmy (to prawie tak jak z samochodem - jak się umyje samochód to wiadomo, że na następny dzień będzie deszczowo )Smerf nie jesteś beznadziejna to tż jest głupi!Peach współczuje bycia smarkatą - ja mam ostatni kataru (całe szczęście )
|
#4128 |
|
Wtajemniczenie
|
Piczko
http://www.ziaja.com/offer/kosmetyki...eelingi_1.html wszystkie są fajne Mój ma pierścionek 5 miesiący i co mam umrzeć? Wyluzowałam sama z siebie. Staram się nie myśleć o niczym wiecej tylko o tym co jest dzisiaj. Wiem, że mnie kocha i wierzę w to, że jemu ten krok też jest potrzebny. Może niedługo Jestem na etapie wymiany różu do policzków, bo miałam w prasowany i spadł i się pokruszył i teraz już mi ciężko się nim posługiwac. Myślałam o takim w kulkach ma któraś? Albo coś innego godnego polecenia? A i powiem Wam że mam jakieś zboczone kwiatki. Jest prawie grudzień a mnie kwitnie fiołek, fuksja, azalia i storczyk - ten który myślałam że już nie żyje wypuszcza nową łodygę do kwitnięcia
|
|
|
|
#4129 |
|
Zakorzenienie
|
Pogadałam trochę z Tż, on się boi, że mnie skrzywdzi, że nam nie wyjdzie, nie wierzy w siebie. Zakręcił się w jakieś błędne koło, trochę go odkręciłam ale nie wiem na ile skutecznie :P
|
#4130 |
|
Zakorzenienie
|
Korni tak a propo kolorków
http://www.youtube.com/watch?v=XvOxs...e_gdata_player |
|
|
|
#4131 | |
|
Zakorzenienie
|
mam teraz dwie godziny wolnego
![]() ja świecę cynamonową robię tak że ponieważ zostały mi góry opakowań cynamonu po okresie masek na włosy cynamonowych, które miały pobudzać - osypuję trochę świecę przed podgrzaniem cynamonem ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
jesteś młodziutka, wasz związek nie jest przechodzony, ten facet przyjaciółki strzela szelkami że się zaręczył i w tej euforii was obraża ![]() co do piosenek świątecznych to Britney też miała jakąś fajną no i nowy Bieber świąteczny jest do słuchania w tle nie żebym go słuchała tak normalnie ale to świąteczne ma przyjemne (znam tylko jedną piosenkę)
|
|
|
|
|
#4132 |
|
Zakorzenienie
|
owszem, robi sobie jakieś głupie wyścigi, jakby było do czego, ja tam wolę mieć jakiś staż i nie rozwieść się po roku.
|
#4133 |
|
Zakorzenienie
|
życzę Ci żebyś je oba pokonała
może już nawet o tej porze jest Ci lepiej
|
|
|
|
#4134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- i pachnie ładnie?
|
|
#4135 |
|
Zakorzenienie
|
ładnie
ale świece zapachowe słabo wyczuwam; chciałabym spróbować z tymi patyczkami zanurzonymi w esencji; w TK MAXX wczoraj wąchałam dyniowe z przyprawami i były cudowne
|
|
|
|
#4136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle wiesz, że do jutra w carrefour kupując jeden produkt Pottersa drugi dostajesz za 1 gr? ![]() A teraz są nowe, ulepszone.
|
|
#4137 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piona siostro, a mój pierścionek zaczął niedawno 3 miesiąc![]() Cytat:
|
|
#4138 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam się, ale to zupełnie nie o to chodzi, mi tam wisi co ktoś robi. Tylko mówienie, że jestem za młoda/czy jeszcze mam czas też jest bez sensu, bo tak mówiąc ten wątek nie miałby sensu. Przecież wiele ma tu takie problemy, a dziś mam wrażenie, że mam problemy z kosmosu :P
|
#4139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale daj czas TŻtowi, może on się za młody czuje?
|
|
#4140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
akurat mi się kończy balsam aloesowy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.

Wiem że CI ciężko ale spróbuj to opanować i daj mu jeszcze trochę czasu...może do końca roku? a jak nic się nie zmieni to z nim porozmawiaj szczerze i wyjaśniej czego oczekujesz...bądź dzielna! My, czekające na pierścionki w szufladzie, musimy się trzymać razem! 

byłam pewna, że go jakoś olśni i wyjąka z siebie ze dwa zdania. No ale ok, dla parapetów i klamek szkoda Twojego czasu (swoją drogą wyznaję zasadę, że lepiej by burak okazał się burakiem na początku, oszczędza to i czasu, i nerwów, i naszego zdrowia). Gratuluję dobrego podejścia
)

to mnie zabolało, nie że on się zdecydował 

)
jesteś młodziutka, wasz związek nie jest przechodzony, ten facet przyjaciółki strzela szelkami że się zaręczył i w tej euforii was obraża
13.03.2008