|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jeszcze zima czeka nas, po niej ślubów będzie czas- PM 2012 cz.XIV
Witam niedzielnie
Zrobiłam sobie dzisiaj wagary i nie poszłam na zajęcia wczoraj Tż odebrał mnie z Krakowa przy okazji byliśmy pooglądać obrączki, jednak na razie nic nas nie zachwyciło. Trzymam kciuki na pewno będzie miło ![]() KICIU- wszystkiego najlepszego ,spełnienia najskrytszych marzeń |
|
|
|
#3452 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinko, justynko, kessi, zubi89, Madziuniusia misiak17, nenuś, tusiu i niki serdecznie wam dziękuję Kochane PMki
![]() Dla mnie nawet dziś świeci piękne słoneczko po całym burym tygodniu wysyłam promienie do tych u których brzydka pogoda dziś jest Miłego dnia moje PMKI
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-11-20 o 10:17 |
|
|
|
#3453 |
|
Rozeznanie
|
Kiciu wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i aby dzien ślubu był najcudowniejszym dniem dla was
|
|
|
|
#3454 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dżem dobry Lachoniki
Chatko kciukasy za spotkanko rodzców ![]() Kiciu spełnienia wszystkich marzeń, tych dużych i małych, grzecznego TŻcika i udanych przygotowań ślubnych. Niech Ci każdy dzień mija radośnie. Cytat:
Bądź dzielna.Cytat:
|
||
|
|
|
#3455 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny!
KICIU- sto lat Ci życzę i spełnienia najskrytszych marzeń - bądź przeszczęśliwą żoną Kasia_kuku Kochanie nie wiem dokładnie co tam Ci wyszło ale pamiętaj że jest zawsze ale to zawsze ryzyko błędu diagnostycznego i wcale nie musi byc tak źle jak wygląda... A z TŻ może się wszystko jeszcze wyjaśni? trzymam kciuki i całuję mocno Chatko A to pierwsze spotkanie rodziców? czy już się znają - bo mnie to ominęło.... Nie stresuj się tylko - moi się poznali i w sumie polubili To chyba musi być uzależnione od tego że Ty i TŻ się dogadujecie - w końcu to ta sama krew więc i rodzice się dogadają![]() Dziś piękna niedziela a ja oczywiście poszłam do szkoły w terminie kiedy zjazdu nie ma! super... nie zajrzałam na planning i uznałam że skoro byłam 2 tyg. temu to dziś też muszę przybyć. dla mnie poproszę! TŻ mi wierci dziurę w brzucho o ciasto jakieś... ale bez masy. mmm chyba zrobię zeberkę albo murzynka jakiegoś.... Nena ja zawsze na takie paskudniki używam Alantan plus - maść tania jak barszcz a skuteczna jak nie wiem
piszę piszę Edytowane przez megan713 Czas edycji: 2011-11-20 o 10:59 |
|
|
|
#3456 |
|
Zakorzenienie
|
KICIU Wszystkiego najlepszego
Ja się biorę teraz za czyszczenie komputera rodziców, bo tyle tu mają zbędnych rzeczy, że głowa mała ![]() Zapomniałabym Chatka trzymam kciuki za spotkanie
Kallos Sthenos - Piękno i Siła Edytowane przez Nattiv Czas edycji: 2011-11-20 o 11:04 |
|
|
|
#3457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widać, że jesteś pilna studentka ![]() A zeberka/murzynek zawsze się sprawdzają. Też często robię Bo mi się nigdy z jakimiś masowymi przekładańcami paprać nie chce
|
|
|
|
|
#3458 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kiciu jeszcze raz wszystkiego najlepszego. Moje życzonka są na fb
|
|
#3459 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Bardzo ładne. Też brałam i nadal biorę j pod uwagę. ojemu TŻ-owi bardzo by się podobały. Gratulacje. Bardzo ładna. Widziałam podobną na targach ślubnych i podobała mi się ![]() Cytat:
Też chyba nie będzie u nas imion. Wolimy żeby grawer był jeszcze bardziej NASZ!
|
|
|
|
|
#3461 |
|
Zakorzenienie
|
Kiciu wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!!!
Dużo ciepła, miłości, zrozumienia i pomyślności!!! Oraz spełnienia wszystkich marzeń żyj nam 100 lat w szczęściu i zdrowiu!!!! Ps. Wróciłam ![]()
|
#3462 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A zapomniałabym - dziś mi stuka 300 dni do ślubu buziaki dla wszystkich PMek z 15.09.2012 ![]() A murzyn juz w piekarniku ;]
|
|
#3463 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
butki ładne, ale mi osobiście w ogóle nie przypadł do gustu obcasik. jakiś taki dziwny jest ![]() tusia_m gratuluję stypendium ![]() megan713 zubi gratuluję okrągłej liczby ![]() kiciu 100 lat szczęścia, zdrowia i miłości |
||
|
|
|
#3464 |
|
Rozeznanie
|
Kiciu niech kolejny rok Twojego życia będzie wypełniony Miłością, mnóstwem uśmiechów i poczuciem spełnienia w każdej z życiowych ról (a przede wszystkim w roli Żonki) Dzień dobry PMki Do mojego Pomarańczowego Ślubu i Wesela zostało 200 dni, więc jutro już "1" z przodu Miłego dnia!
Zapracowany Paidos Agogos ex-Damonowa Aparatka 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... Edytowane przez kasioonya Czas edycji: 2011-11-20 o 11:54 |
|
|
|
#3465 | |
|
Raczkowanie
|
Będzie dobrze.Cytat:
(kicia) sto lat ! Zdrowia, szczęścia, pomyślności, dużo miłości i spełnienia marzeń
|
|
#3466 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() za DDŚCytat:
za dni, a co do butów to ogólnie są ok tylko ten obcas mi się nie widzi chyba lepiej by wyglądał przynajmniej 5 cm ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() za DDŚ
|
|
#3467 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3468 |
|
Zakorzenienie
|
kiciu jeszcze raz wszystkiego najlepszego
chatko trzymam kciuki za spotkanie rodziców a odnośnie sukni skoro mają być falbanki to będą i koniec kropka ![]() wczoraj ostatecznie zamknęliśmy listę gości wyszło równo 130 osób ) udało się wreszcie TŻ pogonić a o to zaproszenia, które zamówiliśmy http://allegro.pl/show_item.php?item=1928026679 http://allegro.pl/show_item.php?item=1939595741 http://allegro.pl/show_item.php?item=1941410062 http://allegro.pl/show_item.php?item=1935931234 (pakiet próbek za 5zł zawiera zaproszenie, winietkę i zawieszkę na alkohol oraz wkładkę do ciasta)
|
#3469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe jak tam przeprowadzka tenebrosy ?? |
|
|
|
|
#3470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lista gości odmieniona i czeka na wysyłkę ale nie ukrywam że zabawy z tymi nazwiskami mieliśmy co nie miara ale się udało tenebrosa pewnie jest zalatana
|
|
#3471 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem bardzo ciekawa jak na żywo wyglądają te 4 |
|
|
|
|
#3473 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiciu sto lat!
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
jak dojdą te zaproszenia to zrobię zdjęcia i wrzucę
|
#3475 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
nie zachwycały, szczególnie za tę cenę. Ten pasek z wzorkiem przez środek jakoś tak kiepsko przyklejony, zagięte niestarannie, kokardka krzywo zawiązana.... Na dodatek przysłali nam wersję ecru i wygalała jak brudna. Ostatecznie ich nie wzięliśmy, bo te które wybraliśmy były o wiele staranniej wykonane Kiciu wszystkiego najlepszego Kochana |
|||
|
|
|
#3476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
decyzja zapadnie jak przyjdą próbki
|
|
#3477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Heloł. Dziękuję Wszystkim za słowa otuchy. Na razie za tydzień znów wizyta, wiec staram się nie myśleć i robić swoje, ale trochę świat mi się zawalił. Poukładałam sobie już plan, a teraz co? Na szybko wszystko, nie chcę. Czekać? Chyba już nie mam czasu Kiciu: STO LAT KOCHANA! ![]() Która chce mieć kiece z programu, niech klika ![]() http://allegro.pl/nie-mow-pannie-mlo...943255173.html Chacia: Trzymałam kciuki, przez sen, ale trzymałam Na pewno jest dobrze
Nasze życie określają szanse. Dbam o siebie, Myślę o sobie. Edytowane przez kasia_kuku Czas edycji: 2011-11-20 o 14:48 |
|
|
|
|
#3479 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki Kochane, dziękuję bardzo za kciuki!
Trochę się denerwowałam tym spotkaniem, ale ostatecznie wyszło bardzo miło i bezproblemowo Właściwie to było takie spotkanko bardziej, niż spotkanie, trwało ze 2,5 godziny, bo Teściowie już wracają do Tomaszowa, no ale śniadanie wystawne zjedliśmy, deserek też z kawką, więc trochę tam pogadali, popatrzyli na siebie, zrobiłam pamiątkowe zdjęcia ( ) i się umówili, że na wiosnę trzeba się spotkać już na działce na świeżym powietrzu i wtedy na dłużej Na "ty" nie przeszli, widać za krótko trwało spotkanie, alko żadnego nie pili, bo samochodem, no to wiadomo Ale myślę, że na wiosnę już przejdą. O weselu pogadaliśmy na samym końcu, oczywiście Oni, że "no wyście już wszystko pozamawiali poza nami, więc nie mamy tu za bardzo o czym rozmawiać itd", powiedzieliśmy mniej więcej, jak to kosztowo wygląda i stwierdzili, że bliżej wesela pogadamy, jak już będą pierdółki zamawiane Także ogólnie spotkanie na plus ![]() kiciu Kochana, 100 lat w szczęściu i miłości, dużo zdrowia i radości, pociechy z TŻta i Rodziców i żeby wszystkie Twoje marzenia i dążenia się spełniały Kasiu, nie płacz mi dziecino, będzie dobrze Kiedy nasza kawka?Cytat:
Ale świetnie działa łagodząco właśnie i gojąco na takie katarowe otarcia.Cytat:
Myślę, że w takim 5cm się nie zabijemy, a jednak ładniej wygląda i lepiej się w takim sylwetka prezentuje A same butki ładne ![]() Cytat:
Też zawsze szczerzę japę, jak widzę, że coś napisałaś i że Ci się dobrze wiedzie ![]() Gratuluję stypendium, Ty nasz kujonku I powodzenia z książkami, niech Ci czytanie lekkim będzie ![]() Cytat:
mieszkają 300km od siebie, więc trudno się było umówić, no ale w końcu się udało ![]() A Rodzice TŻta to kompletnie inna krew niż On I w sumie ja tylko w pewnych kwestiach podobna jestem do moich... i dlatego się z TŻtem tak dobrze dogadujemy ![]() za przykładność studencką ![]() Zeberkę zrób! I wyślij mi kawałek ![]() ![]() Cytat:
![]() No zaproszenia zupełnie różne, ciekawe, jak tam będą na żywo te drugie oryginalne, ale nie wiem, czy na żywo będą dobrze wyglądać... Te trzecie mi chyba się najbardziej podobają
|
|
#3480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tu kolejna: http://allegro.pl/nie-mow-pannie-mlo...926749391.html |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:38.

wczoraj Tż odebrał mnie z Krakowa przy okazji byliśmy pooglądać obrączki, jednak na razie nic nas nie zachwyciło. 
3mcie mooooooocno kciuki 
na pewno będzie miło 

Bądź dzielna.
dla mnie poproszę! 

nie zachwycały, szczególnie za tę cenę. Ten pasek z wzorkiem przez środek jakoś tak kiepsko przyklejony, zagięte niestarannie, kokardka krzywo zawiązana.... Na dodatek przysłali nam wersję ecru i wygalała jak brudna.