Wiosna,lato,jesień z brzuszkiem,a na zimę już z maluszkiem - mamusie XI/XII 2011 cz.7 - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-20, 10:31   #1681
fatal21
Wtajemniczenie

Dot.: Wiosna,lato,jesień z brzuszkiem,a na zimę już z maluszkiem - mamusie XI/XII 201

Cytat:
Napisane przez ja_dalia Pokaż wiadomość
Nikaa... wyczytałam na necie, że
a. można w szpitalu, a jak będą chcieli na oddział- można odmówić
b. w salve na Struga ponoć za 30 zł, ale to dopiero jutro się z rana dowiem
co do tego co polecałaś, to nie ma cennika

ja na 9:40 mam wizyte jutro, więc tak na jakąś 8.30 bym podreptała
A nie mozesz dzis dla swietego spokoju isc na jakas IP poloznicza?Powiedz ze od wczoraj słabo czujesz ruchy a dzis skurcze doszły.

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Jak Ci odmowia to popros to na pismie.Na pewno zrobia.
Stary 2011-11-20, 10:54   #1682
sozaa
Rozeznanie

Dot.: Wiosna,lato,jesień z brzuszkiem,a na zimę już z maluszkiem - mamusie XI/XII 201

Dygotka, ja poukladalam rodzajami: body z krotkim, body z dlugim, pajace, koszulki, spodenki, polspiochy, od najmniejszego na najwiekszego. Rozmiary na pozniej sa na tylach szafy. W szufladzie mam rajstopki, skarpetki, czapeczki itp.

Goldika, widzisz, wykrakalam CI Tylko mialas tam trafic dzis, a nie ubieglej nocy

Ciekawe, czy ktoras z nierozpakowanych miala gorsza noc niz ja Obudzilam sie po 2.00, i nie spalam. Gdy ok. 4.00 w koncu zaczelam przysypiac, TZ sie obudzil, poszedl do toalety, i wsypal przy okazji kotom jedzenia do misek! Koty poszly, zaczely chrupac, pozniej wariowac po calym mieszkaniu, a TZ wrocil, obrocil sie w moja strone i chrapal mi do ucha. Przed 6.00 przenioslam sie do salonu na sofe i jak juz zasnelam to przyszla kota i mnie obudzila, bo chciala sniadanko (na sniadanie dostaja mokra karme). Ech.......

Od dzis jestem rok starsza, Rojku, dodasz mi 1 roczek na naszej "liscie ogloszen"?

Od TZ dostalam piekne roze, 26 czerwonych i jedna zolta no i bizuterie oczywiscie, pewnie bal sie kupic bielizne, bo nie wiadomo czy bym sie wbila w nia Ale juz zapowiedzialam, ze po porodzie robie napad na Intimissimi

Musze skoczyc do marketu, rodzice zapowiedzieli sie na obiad urodzinowy.

Aaaaa, juz mi od tygodnia ludzie mowia, ale ja dopiero dzis widze, ze mam bardzo nisko brzuch, zaraz mi opadnie miedzy kolana normalnie!

Pozdrawiam!

Edytowane przez sozaa
Czas edycji: 2011-11-20 o 10:58
sozaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 11:04   #1683
kami5
Raczkowanie

sozaa wszystkiego naj z okazji urodzin

Moja noc też mało ciekawa bo zuzia budziła się w nocy i nie spał ok 3 godz a mi sie tak strasznie spać chciało. Co przysnęłam to albo pić albo siku.
Teraz mały dokucza w brzuchu. strasznie się rozpych że aż mnie to boli. Ja chcę już urodzić
kami5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 11:16   #1684
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
masaż sutków pomaga ja co jakiś czas sobie masuje. Ale co ma być to będzie czekamy do poniedziałku. Wiem na pewno że to ostatni weekend w dwójkę.
Glam pewnie się cieszy że TŻ przyjechał

Ja wczoraj to zastosowałam, i ponoc jeszcze jest dobrze po brzuszku sie szczypać, a po ciepłej kąpieli zrobić przysiady. Na właśnie sobie 1raz zrobiłam kawe parzoną ponoc tez cos pomaga taka z 2 łyżeczek.

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
Napisane przez rojku Pokaż wiadomość
Wiadomość od Goldiki:

No to kciukasy

Dziewczyny któraś tu pisała że stres doprowadził do tego, ale ponoc stres to właśnie hamuje wydzienie sie oxytocyny i hamuje całą tą akcje.

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
Napisane przez sozaa Pokaż wiadomość
Dygotka, ja poukladalam rodzajami: body z krotkim, body z dlugim, pajace, koszulki, spodenki, polspiochy, od najmniejszego na najwiekszego. Rozmiary na pozniej sa na tylach szafy. W szufladzie mam rajstopki, skarpetki, czapeczki itp.

Goldika, widzisz, wykrakalam CI Tylko mialas tam trafic dzis, a nie ubieglej nocy

Ciekawe, czy ktoras z nierozpakowanych miala gorsza noc niz ja Obudzilam sie po 2.00, i nie spalam. Gdy ok. 4.00 w koncu zaczelam przysypiac, TZ sie obudzil, poszedl do toalety, i wsypal przy okazji kotom jedzenia do misek! Koty poszly, zaczely chrupac, pozniej wariowac po calym mieszkaniu, a TZ wrocil, obrocil sie w moja strone i chrapal mi do ucha. Przed 6.00 przenioslam sie do salonu na sofe i jak juz zasnelam to przyszla kota i mnie obudzila, bo chciala sniadanko (na sniadanie dostaja mokra karme). Ech.......

Od dzis jestem rok starsza, Rojku, dodasz mi 1 roczek na naszej "liscie ogloszen"?

Od TZ dostalam piekne roze, 26 czerwonych i jedna zolta no i bizuterie oczywiscie, pewnie bal sie kupic bielizne, bo nie wiadomo czy bym sie wbila w nia Ale juz zapowiedzialam, ze po porodzie robie napad na Intimissimi

Musze skoczyc do marketu, rodzice zapowiedzieli sie na obiad urodzinowy.

Aaaaa, juz mi od tygodnia ludzie mowia, ale ja dopiero dzis widze, ze mam bardzo nisko brzuch, zaraz mi opadnie miedzy kolana normalnie!

Pozdrawiam!

Sto lat

Nie zazdroszcze Ci tej nocy , nic a nic. Ja wstałąm nie dawno cos przed 11 wiadomo budziałam sie i sexik był, ale wstałam dopiero teraz.

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 11:27   #1685
ania21_21
Zadomowienie

witajcie mamusie

wczoraj pisałam posta i mi zjadło i drugi raz nie miałam czasu pisać
A więc

princesska, milagrosa ogromne gratulacje

goldika supertrzymam ogromnie kciukasy za szybki poród

soza wszystkiego najlepszego

dziewczyny sobie wyobrażacie że moje marne niedobre nie spało wczoraj od 7 rano do 20:30 ucinała sobie tylko drzemki na 10-30 minut ręce nam już opadały na nią przespała całą noc i do tej pory śpi jeszcze ze mną dała mamie pospać do 10 a ona dalej kima

A mam pytanie wyskoczyły jej takie drobne krostki jakiś czas temu nieraz nawet czerwone się robią nie wiem co to jest i jak z tym walczyć może macie jakieś pomysły

Edytowane przez ania21_21
Czas edycji: 2011-11-20 o 11:30
ania21_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 11:32   #1686
oolong
Zakorzenienie

aniu, może rumień noworodkowy ja dopadł? to norma. Chyba że są tez pęcherzyki/krostki - może potówki/.

oolong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 11:35   #1687
ania21_21
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez oolong Pokaż wiadomość
aniu, może rumień noworodkowy ja dopadł? to norma. Chyba że są tez pęcherzyki/krostki - może potówki/.
Ale chyba potówki znikają po jakimś czasie a ona to ma od paru dni

a jak z rumieniem walczyć
Stary 2011-11-20, 11:37   #1688
Seona
Zakorzenienie

Sozaa, 100 lat!!

Goldika

To ja chyba miałam jeszcze gorszą noc.

Mała skarżyła się, że boli ją brzuszek i poszła spać dopiero o 1 w nocy i budziła się co 2-3 godziny (jak niemowlę), że chcę kupkę i stękała biedna, gniotła i nie zrobiła I tak spałyśmy co 2-3 godz. i gniotła na raty aż do 10 i nie zrobiła Piła Lactulosum, wsadziłam jej czopa i nic

O 10 wstała jak skowronek, mówi, że nic ją nie boli i kupy nie chce już Wpierniczyła kubek activii naturalnej z musli i poszła z mężem na spacer, żeby się rozruszać i może ta kupa wyjdzie.

Co to mogło być??? Mamy podwójne, miałyście taki przypadek? Nic takiego nie zjadła po czym by ją mogło boleć czy zaparcie mieć? Na dodatek jeszcze wczoraj zjadła 2 jabłka i pół surowej marchewki! Po głowie mi chodzi, że mogła coś połknąć, jakąś część od zabawki czy co???? Ale ona już mądra jest i takich rzeczy nie robi

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 11:46   #1689
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:

Pozdrawiam!
a to ja pytałam o ubranka hm,nie pamiętam,ale mozliwe
współczuję nocki...
mój tż jest przeziębiony i tez mu się chrapania lub głosne oddychanie na zmianę się włączało...
moja nocka też nie najciekawsza-byłam na forum,ale nikogo poza mną wtedy nie było to posziediałam,pcozytałm i połozyłam się...

wszytskiego najlpeszego z okazji urodzin
Goldika- no to
Darusiaa jak masz jakiś pomysł na te hemoroidy to pisz-mi to nawet spać nie dają
Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny któraś tu pisała że stres doprowadził do tego, ale ponoc stres to właśnie hamuje wydzienie sie oxytocyny i hamuje całą tą akcje.
.
to w takim razie ja mogę w ogóle nie urodzić:h ahaha:

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 11:47   #1690
Ona231
Zadomowienie

Dzień dobry

Przepraszam nie nadrobię, ale 15-11 zostałam szczęśliwą mamą córeczki. I pomału organizujemy czas
Wcześniej chwilę w szpitalu poleżałam, bo mała nie za wiele się ruszała Ale urodziłam sn, bardzo szybko poszło

Wszystkim nowym mamusią gratuluję i jak znajdę czas będę zaglądać
Stary 2011-11-20, 11:58   #1691
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ona231 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Przepraszam nie nadrobię, ale 15-11 zostałam szczęśliwą mamą córeczki. I pomału organizujemy czas
Wcześniej chwilę w szpitalu poleżałam, bo mała nie za wiele się ruszała Ale urodziłam sn, bardzo szybko poszło

Ona gratuluję!!!
ważne,że teraz już wszytsko dobrze

jak będziesz miaął chwilkę to może napisz co tam u Was słychać

Stary 2011-11-20, 12:02   #1692
ela3010
Zadomowienie

Sozaa spełnienia marzeń.

Goldika no to poszło, a tak się martwiłaś.

Współczuję wam nocek, nie za ciekawie miałyście.

Seona nic mi do głowy nie przychodzi co by Twojej małej zaszkodziło, jakieś skurcze jelitek, ale skoro dziś już ok to nie mam pojęcia. Oby jej się nie powtórzyło tylko.

Daruś nie przepraszaj, widać twoja córa wyczuła kto kocha dzieci.

Ona gratulacje ogromne, .

Moje dziecię lula od 7mej, wstał na karmienie o 10tej nawet nie skończył jeść i dalej lula.
ela3010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 12:06   #1693
lina84
Rozeznanie

Witam niedzielnie
Sozaa- wszytskiego najjjjjj

joamic1 - 3mam kciuki - ja jutro ide na wizyte go gina -i zobaczymy kiedy mi karzą iść do szpitala

glamourous
super ze masz tz przy sobie

Troche jestem nie wyspana ,bo miałam nocną akcję w nocy ,jakiś facet najperw zaczął dzwonić domofonem ,a potem ktos go wpuścił na klatkę i walił w drzwi,jakię pijak pomylił klatki -sąsiad go wygonił ,ale ja nie mogłam potem zasnąć -a mój synuś w brzuszku wystarszył się tak ze cały brzuch mi podskakiwał.
lina84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 12:17   #1694
asiol
Rozeznanie

Witam Was,
Gratulacje dla princesski, milagrossy i Ona231
za Goldikę trzymam kciukasy ...
Ja siedzę i nie urodziłam, wcozraj miałam termin z karty ciązy dzisiaj wg 2 usg powinnam rodzić ...
I muszę Wam powiedzieć, że w czoraj miałam jakiś czas niezłe skurcze, ale się wyciszyły...
Generalnie stwierdziłam że nie chcę rodzić i się boję !
asiol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 12:20   #1695
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiol Pokaż wiadomość
Witam Was,
Gratulacje dla princesski, milagrossy i Ona231
za Goldikę trzymam kciukasy ...
Ja siedzę i nie urodziłam, wcozraj miałam termin z karty ciązy dzisiaj wg 2 usg powinnam rodzić ...
I muszę Wam powiedzieć, że w czoraj miałam jakiś czas niezłe skurcze, ale się wyciszyły...
Generalnie stwierdziłam że nie chcę rodzić i się boję !
a na pierwszej stronie jest napisane, że termin masz na 25 listopada
do tego dnia to jeszcze trochę czasu

Stary 2011-11-20, 12:37   #1696
mszpilka
Rozeznanie

GG do mszpilka

Goldika - trzymam kciuki!!

Milagrosa, Ona, Princesska - GRATULACJE

Rojku ja też od 15.11 o rok starsza.

Aniu chyba mam ten sam problem co Ty, mała najchętniej spała by cały czas z sutkiem w ustach. Karmię ją, poje i zasypia, budzę ja zeby dojadła to trochę poje i spi. A jak chce ją odłożyć do łóżeczka to pośpi kilka minut i budzi się niespokojna. Smoka nie chce. Może macie jakiś sposób?
mszpilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 12:47   #1697
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania21_21 Pokaż wiadomość
witajcie mamusie

wczoraj pisałam posta i mi zjadło i drugi raz nie miałam czasu pisać
A więc

princesska, milagrosa ogromne gratulacje

goldika supertrzymam ogromnie kciukasy za szybki poród

soza wszystkiego najlepszego

dziewczyny sobie wyobrażacie że moje marne niedobre nie spało wczoraj od 7 rano do 20:30 ucinała sobie tylko drzemki na 10-30 minut ręce nam już opadały na nią przespała całą noc i do tej pory śpi jeszcze ze mną dała mamie pospać do 10 a ona dalej kima

A mam pytanie wyskoczyły jej takie drobne krostki jakiś czas temu nieraz nawet czerwone się robią nie wiem co to jest i jak z tym walczyć może macie jakieś pomysły

Ania potówki nie koniecznie zaraz znikają, wykąp małą w wodzie z mąką ziemniaczaną, nie zaszkodzi a moze pomóc.

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Cytat:
Dzień dobry

Gratulacje

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 13:17   #1698
Seona
Zakorzenienie

Ona231, wielkie gratulacje!!! Suuuuper

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Mszpilka, 100 lat

Ślub
Pati
Lili
Stary 2011-11-20, 13:22   #1699
ja_dalia
Wtajemniczenie

soozaa, mszpilka -> 100 lat !!!!!!!!

Cytat:
Dzień dobry

gratulacje !!!!! napisz cos więcej jak już znajdziesz chwilkę

Daniel Fasolek w drodze

ja_dalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 13:55   #1700
dygotka8
Zakorzenienie

mam pytanko odnośnie parafiny- znalazłam w dozie jakąs parafinę,ale tam jest napisne,że używa się jej jako lek przeczyszczający-to taka moze być w razie co zamiast oliwki albo na ciemieniuchę?

Stary 2011-11-20, 14:02   #1701
sozaa
Rozeznanie

dziekuje Wszystkim za zyczenia!!!!

Ona 231 - GRATULACJE!!!!!
Dograjcie sie z malutka i odwiedzajcie nas czesto na forum!

Bylam na zakupach, zrobila szarlotke, Carbonare i zapiekanke z brokulow z feta, stol przygotowany, czekam na rodzicow!
sozaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 14:04   #1702
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:

Bylam na zakupach, zrobila szarlotke, Carbonare i zapiekanke z brokulow z feta, stol przygotowany, czekam na rodzicow!
na to mam ochote ostatnio.....ale nigdy nie robiłam,tylko z torebki

Stary 2011-11-20, 14:06   #1703
OlusiaS
Wtajemniczenie

Darusia zimne oklady pomagaja.Ja pod prysznicem polewalam tylek zimna woda,mozesz oklady z herbaty robic.Zaparz torebke,ale potem ja zostaw,zeby wystygla.

Goldika ,oby poszlo szybko

Ona GRATULACJE

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość

Co to mogło być??? Mamy podwójne, miałyście taki przypadek? Nic takiego nie zjadła po czym by ją mogło boleć czy zaparcie mieć? Na dodatek jeszcze wczoraj zjadła 2 jabłka i pół surowej marchewki! Po głowie mi chodzi, że mogła coś połknąć, jakąś część od zabawki czy co???? Ale ona już mądra jest i takich rzeczy nie robi
A marchewke czesto je??Bo ja np na surowa zle reaguje
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 14:32   #1704
owieczka86
Zadomowienie

Goldika ż eby szybko poszło

Ona GRATULACJE

U nas dziś ladne słoneczko więc wyszliśmy z Filipkiem na spacerek Spał sobie spokojnie w wózeczku Tż obiadek zrobił właśnie zjedliśmy i teraz idziemy poleżeć póki Maluszek jeszcze śpi
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 14:32   #1705
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość
A marchewke czesto je??Bo ja np na surowa zle reaguje
Je często i zawsze kupa praktycznie od razu po niej była. Ale już po problemie. Przefiltrowało ją konkretnie Nie wiem od czego tak tak ją zaparło???

Ślub
Pati
Lili
Stary 2011-11-20, 14:50   #1706
asiol
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
a na pierwszej stronie jest napisane, że termin masz na 25 listopada
do tego dnia to jeszcze trochę czasu
no właśnie trochę bezsesnu, bo ja sobie wyliczyłam i mi wyszło 25 listopada termin (mam cykle ok.~34 dniowe) i I usg też wskazało termin 25 listopada

Położna jak mi zakładała kartę ciąży to liczyła takim kółeczkiem nie pytając mnie nawet jak długie mam cykle tylko wg ostatniej miesiączki wyznaczyła na 19.11
Dlatego podałam tutaj 25 listopad jako termin
generalnie wg usg wychodziło mi 25.11, 22.11, 25.11, 26.11, 20.11, 20.11, więc rozrzut w dwóch kierunkach

No ale wczoraj już naprawdę myślałam że się coś zaczyna i nie chcę i się boję

Cytat:
Sozza kochana, wszystkiego dobrego spełnienia marzeń i lekkiego roziwązania!
asiol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 15:26   #1707
tuszka
Raczkowanie

Goldika - 3mam kciuki!! Chociaż już może jesteś po

Cytat:
Sozaa to ja pytałam też póki co poukładałam rodzajami, ale część rzeczy mam bawełnianą, część welurową. Mam nową szafę, więc póki co chcę mieć w niej porządeczek

Sto lat!!

Ona231 - gratulacje

Mnie do terminu porodu pozostało 9 dni mam nadzieję, że zostanę zaskoczona wcześniej
tuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 16:09   #1708
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Sozaa, 100 lat!!

Goldika

To ja chyba miałam jeszcze gorszą noc.

Mała skarżyła się, że boli ją brzuszek i poszła spać dopiero o 1 w nocy i budziła się co 2-3 godziny (jak niemowlę), że chcę kupkę i stękała biedna, gniotła i nie zrobiła I tak spałyśmy co 2-3 godz. i gniotła na raty aż do 10 i nie zrobiła Piła Lactulosum, wsadziłam jej czopa i nic

O 10 wstała jak skowronek, mówi, że nic ją nie boli i kupy nie chce już Wpierniczyła kubek activii naturalnej z musli i poszła z mężem na spacer, żeby się rozruszać i może ta kupa wyjdzie.

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

Seona u nas zaparcia to temat konstans.., mala zawsze robi co 2 dni- to u niej norma. Ale jak czasem przetrzyma to na 3 dzien kupa twarda, boli a jak boli to pozniej znow kilka nastepnych razow sie boi robic i powstrzymuje- i tak sie nakreca bledne kolo
Jak jej sie chce a sie boi to powstrzymuje I faktycznie po jakims czasie jej przechodzi potrzeba moze u was tez tak bylo?
Stary 2011-11-20, 16:11   #1709
pluusia21
Raczkowanie

Cześć dziewczyny po pierwsze
gratuluje rozpakowanym
Ja też zaliczam się do tych co nie miały przyjemnej nocy, od rana ból brzucha jak na miesiączkę ale dużo lżejszy bo ja to miałam strasznie bolesne @ aż mnie skręcało czasem. Potem doszła biegunka tzn. takie jednorazowe rozwolnienie ale chyba wylazło wszystko co tam siedziało, strasznie mi słabo cały dzień i 2 raz już wymiotowałam.

Jestem w 38 tyg 1 dniu ciąży ciekawe czy to organizm już się przygotowuje do porodu, ale chyba za wcześnie na takie przeżycia. Jutro mam wizytę więc wytrzymam chyba że coś się bardziej rozkręci z tymi bólami. Malutka się rusza więc czekamy.
A chciałabym już urodzić, dziś to tak naprawdę do mnie doszło że żartów nie ma, trzeba pakować torbę.

Mam tylko nadzieję że to nie jest żadne zatrucie pokarmowe, przełknąć nic nie mogę, a dziwne bo dzień wcześniej mąż też tak cierpiał... zbieg okoliczności??? trochę wątpię...

21 tydzień - 422 g.

32 tydzień - 1968 g.

36 tydzień - 2550 g.
40 tydzień - 2890g.

uwielbiam czuć twój każdy ruch

jeszcze Cię nie znam a już Cię kocham

pluusia21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 16:12   #1710
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
mam pytanko odnośnie parafiny- znalazłam w dozie jakąs parafinę,ale tam jest napisne,że używa się jej jako lek przeczyszczający-to taka moze być w razie co zamiast oliwki albo na ciemieniuchę?
Tak my tez wlasnie taka mamy, polozna powiedziala zeby lepiej olowki nie uzywac bo ona moze wysuszac i lepsza parafinka- a na butelce pisze ze to przezyszzajacy lek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości