![]() |
#1111 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20 kg! Zapraszam!
CzarnaDama za spadek
![]() ![]() Na pewno uda Ci się do świąt osiągnać cel tylko musisz się pilnować ![]() ![]() super,że wracasz do formy tak trzymaj ![]() najlepsze dietka to właśnie 5 posiłków co 2-3 godziny ![]() co do sałatki brzmi pysznie dlatego ja też spróbuję ją w tygodniu zrobić mniam mniam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1112 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Cytat:
co jak co,ale zauważyłam że ty to umiesz pocieszyć ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do mojej wagi powiem tak nie wyglądam najgorzej, ale źle się czuję ze swoją wagę poprostu, chciałabym coś zmienić. Spokojnie na wiosne na pewno osiągniesz wagę 75kg ba nawet 70 kg ![]() ![]() Uff się rozpisałam, a teraz uciekam do pracy, Życzę miłego dzionka Dziewczyny i do napisania wieczorem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1114 |
Raczkowanie
|
Brawo za spadek CzarnaDamo na prawdę gratuluję i Cie podziwiam bo chyba robisz największe postępy z nas wszystkich...na początku było Ci ciężko jeść kilka posiłków dziennie, a teraz proszę - sama dajesz przykład innym brawo!!! przepis na sałatkę na pewno wykorzystam
![]() ![]() ![]() Witaj PromyczkuNadziei zapraszam do wspólnego odchudzania!!! choć ja o takiej wadze jak Ty to już marzę i nie moge się doczekać gdy schudnę do 75 kg!!! Dziewczyny ja mimo @ postanowiłam się jednak zważyć bo nie mogłam się powstrzymać...pokazało 88,6 ![]() ![]() ![]() ![]()
waga wyjściowa 94,5 kg (17.09) cel I 90 kg osiągnięty (11.11) ![]() ![]() cel II 85 kg osiągnięty (17.12) cel III 79 kg cel ostateczny 70kg marzę jednak by zobaczyć 6 z przodu więc przy 69 kg będę skakała ze szczęścia ![]() waga obecna 79,4 kg (23.02) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1115 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jesteśmy w tym razem i damy radę razem - bez tego forum dawno bymsie poddała i Tobie też nikt na to nie pozwoli. Masz jeszcze długą drogę przed Tobą, ale z każdym kilogramem będzie lżej ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Najwidoczniej należysz do tych kobiet,które nie tyją w trakcie okresu. Ja też tak mam. Oczywiście czuję się jak balon, ale waga mówi co innego - nie ma co się przejmować @ laseczki ![]() Nie taki diabeł straszny - nie ma co szukać wymówek ![]() Pilnować będziemy i w razie czego ![]()
169 cm 78 ............... ->67-> .... ->65 65-> ...-> 62 Edytowane przez akasha83 Czas edycji: 2011-11-18 o 11:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1116 |
Raczkowanie
|
Właśnie uświadomiłam sobie, że minął pierwszy miesiąc mojego odchudzania
![]() ![]() ![]() ![]()
waga wyjściowa 94,5 kg (17.09) cel I 90 kg osiągnięty (11.11) ![]() ![]() cel II 85 kg osiągnięty (17.12) cel III 79 kg cel ostateczny 70kg marzę jednak by zobaczyć 6 z przodu więc przy 69 kg będę skakała ze szczęścia ![]() waga obecna 79,4 kg (23.02) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1117 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1118 |
Zakorzenienie
|
czarna, gratuluję
![]() ![]() ![]() nutella, gratulacje ![]() ![]() Ja dziś nawet nie wlazłam na wagę... Nie chcę się załamać. Wczoraj byłam totalnie zmęczona, do takiego stopnia, że praktycznie na stojąco zasypiałam. Spałam dziś do 12, ale przynajmniej lepiej się czuję, choć zakwasy cały czas mam. Sprawdziłam jeszcze raz grafik pływalni i pasuje mi chodzić na aqua aerobic 2x w tyg., tj. w pn i śr. A doszłam do wniosku, że wolę chodzić na takie zajęcia niż sama pływać. Z tego, co pamiętam tak samemu trochę się nudziłam, no i jednak moje pływanie zdecydowanie nie powodowało u mnie takich zakwasów, nawet jak się starałam. Muszę się ogarnąć i zacząć znowu ładnie rozplanowywać sobie jedzenie.... póki żołądek dał i spokój. Może leki zaczęły działać. A dziś ćw na nóżki i tyłek, hula-hop oraz hantle.
#1119 |
Raczkowanie
|
Witaj, Promyczku Nadziei, miło że dołączyłaś
![]() Gratuluję Wam, Dziewczyny, spadków, choćby tych najmniejszych ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1120 |
Zakorzenienie
|
Uff wróciłam z pracy i padam dosłownie na pysio
![]() Melduję,że dzionek zaliczam do udanych ![]() ![]() Zmykam spać dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1121 |
Zadomowienie
|
Cześć laski!
Po pierwsze gratuluję spadków!!! ![]() ![]() Czarnadamo, bardzo się cieszę z Twojego podejścia ![]() ![]() ![]() ![]() A jak tak, jak zapowiadałam nie zważyłam się dzisiaj. Wczoraj wieczorem zasnęłam z otwartym laptopem, a jak się przebudziłam to zjadłam kilka ciastek, bo byłam dosłownie wrakiem człowieka, a musiałam się uczyć. Ostatni tydzień śpię po 4h - totalna masakra. Dzisiaj był mega węglowodanowy dzień. Z resztą możecie sobie wyobrazić ilość węgli, jeśli białko i tłuszcz wyniosły po niecałe 30g. Ale musiałam to zrobić, żeby nie zasnąć na zajęciach. Ostatnio miałam takie zawroty głowy, a ten brak snu powoli mnie niszczy...
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! ![]() obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1122 |
Zadomowienie
|
Dzięki wszystkim za miłe słowa pochwał jestem szczęśliwa chyba po raz pierwszy odkąd się odchudzam
![]() ![]() ![]() ![]()
#1123 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! ![]() obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1124 |
Zakorzenienie
|
medzia, nie możesz tak robić, wykończysz się...
![]() Ja się dziś pomierzyłam. W nawiasach cm które spadły mi w ciągu ostatnich 3 tyg.: Łydka: 37cm (nic) -> łącznie -2cm Udo: 53cm (nic)-> łącznie - 3cm Talia: 88cm (-1cm) -> łącznie -3cm Biodra: 98cm (-3cm) -> łącznie -7cm Tyłek: 101cm (nic) -> łącznie -5cm Piersi: 106cm (-2cm) -> łącznie -5cm Ramię: 29cm (-2cm) -> łącznie -3cm Biorę się dziś za siebie. Spiszę, co jem i jak się ruszałam. Nie mogę się doczekać poniedziałkowego aqua aerobicu. ![]() A co do czekolady gorzkiej - w Biedronce widziałam taką, gdzie 3 kostki to ok. 70kcal.
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2011-11-19 o 10:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1125 |
Zakorzenienie
|
witam,
w tym tygodniu odpuściłam ważenie, w ogóle ograniczam wchodzenie na wagę bo to błędne koło ...jednego dnia jest mniej, kolejnego +1kg, i następnego znów tyle ile 2 dni wcześniej ...a ja się tylko denerwuję. jestem sama ( bo tż wyjechał ) i zjadam resztki z lodówki i tak zrobiłam sobie pizzę , mega cienką , do której dodałam z 150 g kurczaka i 125 mozarreli ( wiecej nie miałam ) wyszły 2 pizze, które jadłam przez 3 dni - co jest też mega plusem bo wcześniej wciągnełabym wszystko w jeden dzień. Jutro wraca tż i jedziemy na zakupki coby czegoś zdrowego dokupić , biorę się więc za listę zakupów. Powiedzcie mi co sądzicie o grejpfrutach ? wierzycie w ich odchudzające właściwości ? Bo się zastanawiam nad wprowadzeniem połówki dziennie ? W ogóle byłam odebrać wyniki i niby wszystko jest w normie , ale cholesterol mam za wysoki norma jest do 200, a ja mam 208 ( oczywiście lekarka tego nawet nie skomentowała ... ) i teraz nie wiem czy mam coś z tym zrobić czy nie ? Lekarce się tylko ciśnienie nie spodobało 130/75 i kazała to kontrolować i przepisała witaminy ..
![]() |
#1126 |
Zakorzenienie
|
sikoreczka, myślę, że przede wszystkim owoce sa zdrowe, a taki grejpfrut ma mało kcal, więc jest to dobry wybór. Też słyszałam, że niby dobry w odchudzaniu i być może tak jest. Warto spróbować, jesli Ci smakuje
![]() ![]()
#1127 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I oczywiście gratuluję Ci kochana tych centymetrów!!! ![]() ![]() Czekam również na jadłospisy i ćwiczenia, które wykonujesz, bo to dla mnie zawsze niezła motywacja była ![]() ![]() Dzięki za info o czekoladzie z biedronki. Mam niezłą ochotę, bo uwielbiam gorzką, więc kupię sobie i zjem kawałek w ramach II śniadania ![]() sikoreczka, grejprfut jest super ![]() ![]() ![]()
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! ![]() obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... Edytowane przez medzia104 Czas edycji: 2011-11-19 o 11:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1128 |
Zakorzenienie
|
medzia, aqua aerobic jest świetny! Pewnie dużo zależy od prowadzącej, ale ja trafiłam naprawdę dobrze. Po ostatnich zajęciach przez 3 dni miałam zakwasy
![]() ![]() ![]() Zumba fajna, ponoć daje dobre efekty. U nas niestety tylko w dwóch miejscach są takie zajęcia, a terminy mi nie pasują. Moje biodra są najbliższe ideału 90-60-90, więc się cieszę, a najbardziej martwię się talią, choć ostatnio coś ruszyło, więc może będzie lepiej. No i bardzo cieszę się, że ramiona lepiej się prezentują ![]()
#1129 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() I znowu cały dzionek w pracy także nie mam kiedy was nadrobić, ale melduję,że kolejny dzionek dietetyczny w 100% udany ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1130 |
Wtajemniczenie
|
Witaj Promyczku, zapraszamy do naszego kółka wzajemnej adoracji
![]() ![]() ![]() CzarnaDamo, bardzo się cieszę, że już znalazłaś sposób na układanie jadłospisów, jestem z Ciebie niesamowicie dumna. Nie poddawaj się tylko, a wszystko na najlepszej drodze żebyś osiągnęła swój cel. Akasha, TAK BARDZO BARDZO Ci gratuluję 6 z przodu ![]() U mnie katastrofa totalna, w ogóle nawet wstyd się odzywać. O tyle o ile jem tak jak do tej pory 5 posiłków, noszę sałatki / jogurt z jabłkiem na uczelnię, to w ten czwartek byłam na domówce i bardzo dużo alkoholu poszło, do tego kebab wracając w stanie wskazującym na brak odmów "dobremu" jedzeniu.. Eh, wstydzę się. Na uczelni jestem znowu całymi dniami, mam od groma wymówek, żeby nie siadać na rowerek, nie robić niczego.. A to sprawozdanie jedno, a to do kolokwium, a to padam na pysk i zasypiam jak Medzia z lapkiem na brzuchu.. Bardzo mi przykro z tego powodu, że jestem taką łamagą, która nawet się zaprzeć w sobie nie potrafi żeby osiągnąć cel. Do niczego to wszystko ze mną ![]()
![]() |
#1131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem,że co niektórzy mogą myśleć,że sobie wymyślam,że nie powinnam się odchudzać itp, ale ja poprostu źle się czuje w swoim ciele i chciałabym zrzucić te parę kilo, a najbardziej to zależy mi na zdrowym odżywianiu+ćwiczenia ![]() ![]() Odzywaj się nawet jak nie jesz dietetycznie, pisanie na forum pomaga. W koncu jesteśmy tu po to aby się wzajemnie wspierać w tej walce o lepsza sylwetkę ![]() ![]() Dziewczyny chciałabym podziękować za tak miłe przyjęcie mnie do swojego grona. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1132 |
Zakorzenienie
|
U mnie wczoraj:
I: 2 cienkie kromki chleba razowego (50g), 2 ugotowane jajka (120g) II śniadanie: 250ml mleka 0,5%, 3g słonecznika, 5g rodzynek (Kresto), 15g płatków ActiVita (Lubella pełnoziarniste; truskawki, jabłka, rodzinki) III: 159g jabłka IV: 30g makaronu Lubella Pełne Ziarno (świderki), 180g kapusty kiszonej, 10g szynki z kurczaka, 7g szczypiorku V: 70g twarogu półtłustego (Zielona Łąka), 90g kukurydzy VI: 250ml mleka 0,5%, 5g słonecznika, 15g płatków Sportina Łącznie: 1147kcal, 65g białka, 167g węglowodanów, 26.7g tłuszczu Węgli trochę za dużo, ale jak na taką przerwę od liczenia proporcji jest nieźle. Dziś też wstawię jadłospis. Brakuje mi strasznie jedzenia pomidorów, ale u nas w sklepach już ich nie ma, a jak są, to straaasznie brzydkie i niedobre. Podobnie z ogórkami.
#1133 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1134 |
Zakorzenienie
|
Co tu tak cicho?
![]() ![]() Dziś: I: 120g jajka, 50g chleba razowego, 7g szczypiorku, 7g serka śmietankowego Delikate, 40g banana II: 48g banana, 250ml mleka 0,5%, 15g płatków Sportina III: 60g twarogu półtłustego (Łowicz), 100g kukurydzy IV: 50g ryżu pełnoziarnistego Parboiled (Kupiec), 2 ogórki kiszone (100g), 150g piersi z kurczaka V: 150g jabłka, 3 chrupkie Sonko błonnikowe, 15g serka śmietankowego Delikate, 50g ogórka kiszonego Łącznie: 1178kcal, 82g białka, 160g węglowodanów, 26.8g tłuszczu Jutro większość dnia spędzę poza domem. Mam okienko, więc jak mi się uda, to wpadnę zrobić sobie pierś z kurczaka z ryżem pełnoziarnistym i jakimiś warzywkami, a wcześniej w stołówce studenckiej zjem zupę (ostatnio jadłam jarzynową). Wezmę też jabłko. ![]()
#1135 |
Zadomowienie
|
Dziś diatka w porządku
![]() ![]() ![]() śniadanie: serek wiejski lekki z 2 wasa+kawa bez cukru II śniadanie: 3 mandarynki obiad: pół paczki kaszy jęczmiennej parówka 30gr cebulki 120gr pieczarek wszystko połączyłam na patelni podsmażyłam(na wodzie) i wyszedł super obiad pychaaaaa ![]() podwieczorek: jabłko (trochę mało) kolacja: 2 wasa z szynką i serem +150 gr brokuła nie chciało mi się dziś nic robić za bardzo i pewnie dlatego dzis tak byle jak ![]() ![]() ![]() ![]()
#1136 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Właśnie wróciłam z pracy, wykąpałam się, zrobiłam sobie herbątkę i czytam forum, a ok 19 idę zjeść kolację ![]() Melduję,że kolejny dzionek pod względem dietki zaliczam do udanych ![]() CzarnaDama brawo za idealny weekend oby tak dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1137 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Też mam taką nadzieję ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1138 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1139 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
już nie mogę się doczekać hehe ![]() ![]()
![]() |
#1140 |
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny
![]() ![]() mój dzisiejszy jadlospis I 4 kromeczki chrupkiego pieczywa (z Lidla z sezamem) z serkiem Delikata i łyżeczką dżemy lowicz truskawkowego II pół grejpfruta III potrawka z kurczaczka,pieczarek i pomidorków pychota do tego pół woreczka kaszy jęczmiennej kolacji jeszcze niemiełam ale chodze spać ok.24 więc mam jeszcze troche czasu aby coś przekąsić Edytowane przez marta24171 Czas edycji: 2011-11-20 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:09.