|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 |
Raczkowanie
|
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
Na pewno są. A jak nie będzie w danej chwili w aptece to można zamówić. U mnie to też był błąd z mojej strony, bo zbyt gwałtownie mleko dziecku zmieniłam, za mały był i z Enfalimu przeszłam na Bebiko Po tym bebiko się cyrki zaczęły. A potem to już Bebilon Pepti na receptę pił.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3572 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
Cytat:
![]() a siostry wesele to huh ![]() Aga wiem, że z siostrą nic nie poradzę, trochę ochłonęłam od wczoraj bo ja wybuchowa jestem ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() witamy nową mamusię ![]() ![]() aha zoska, takim gadaniem się nie przejmuj bo tylko dziecko stresujesz i nie masz na nie wpływu, bo jak będą chcieli gadać to i tak będą i temat sobie znajdą... a takie pytania ehh trzeba było powiedzieć, że jesteś wiatropylna o ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3573 |
Rozeznanie
|
Cześć Laseczki
![]() Miałam wszystko ładnie napisane i pocytowane ale coś mi się stało z kompem i wszystko znikło :/ tak że już nie mam sił odpisywać. Nikotynka pokaż te bodziaki z allegro co będziesz kupować ![]() ![]() Agatek nie smutaj się może jednak ich puszczą na te święta do domu choćby na te parę dni z tego co pisałaś to jeszcze nie wszystko przesądzone ![]()
#3574 |
Wtajemniczenie
|
Cieszę się, że zawsze mogę sie Wam tutaj wygadać
![]() Normalnie wczoraj mi tak smutno było, nawet nic nie przyszło mi do głowy, zeby sie mu ogryzc , bo wsiadl szybko w samochod i pojechał. Co do tych wszystkich rzeczy kosmetyczno-aptecznych, ja normalnie nie mam pojęcia co do czego. Jakies pudry, oliwki, kremy, maści, czopki, herbatki, rurki, za duzo tego, narazie nic nie mam z tego kupione. Bede musiała na spokojnie pomyslec, popytac, poczytać i spisać co do czego i czy na pewno jest potrzebne. AgaMili, ale widze, ze impreza sie niezla zapowiada. Ho, ho tylee ludu. Mnie tez czeka w nastepnym roku sporo imprez jakies rocznice, wesele, mama juz powiedziała, ze z małą może z tym czasie posiedzieć, że to nie problem, no, ale zobaczymy jak to bedzie jak juz bedzie tak daleko ![]() Edytowane przez zoskasamoska Czas edycji: 2011-11-21 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#3575 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3576 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/mothercare-3-pak-b...900252239.html http://allegro.pl/mothercare-7-pak-b...908883969.html http://allegro.pl/mothercare-body-w-...908884360.html http://allegro.pl/mothercare-rozowe-...908884341.html http://allegro.pl/mothercare-rozowe-...908884333.html ogólnie tych dwóch sprzedawców bardzo polecam, mają super rzeczy, w dobrych cenach, paczki przyszły bardzo szybko ![]() ![]() ![]() Aga parafinę polecają położne zamiast oliwki, która lubi uczulać a że buteleczka parafiny kosztuje 2 zł to warto mieć ![]() linomag - maść do pupy, tak samo jak sudocrem, tyle że pupa sie przyzwyczaja i dobrze mieć kilka maści a linomag też grosze kosztuje. Tormentiol na odparzenia bardzo polecany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3577 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny jeszcze jedno pytanie ale poza tematem, w jakich sieciach macie telefony? Bo nam teraz się kończą umowy i chcemy się przenieść do Playa. Te które mają w playu tel jesteście zadowolone?
![]() |
#3578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3580 |
Rozeznanie
|
http://allegro.pl/next-buciki-bambos...941959623.html
widziałyście jakie cudo ![]() ![]() inutil dzięki za opinie no u nas to wygląda tak że mąż ma firmę i tel na firmę więc ofertę mają korzystną nawet bardzo ale 10 lat byliśmy do tej pory w orange i jakoś tak dziwnie się przenosić no ale w końcu zmiany są potrzebne w życiu ![]()
#3581 |
Zakorzenienie
|
Jestem znów.
Przeleciałam resztę, ale idę się położyć, bo głowa mi pęka ![]() byłam w Biedronie, ale jak naćpana łaziłam. Mam wszystko na obiad na 3 dni, więc gdyby nie jutro gin i praca, to bym se odpuściła jakiekolwiek wyjścia ![]() Jeszcze na dodoatek ten papier co mam do podpisu (o kasę na święta) ponoć jednak pocztą przesyłają... bez sensu, bo przychodzę co miesiąc podbić książeczkę, a tak to znów będę musiała specjalnie iść ![]()
#3582 | |
Zadomowienie
|
Uska to w którym ty tygodniu będziesz jak 20 grudnia masz cc.Nie za późno ci ją robią
![]() Cytat:
Dziewczyny co ja przeżyłam w nocy z sob na niedz.Najpier jak wróciliśmy z kina zaczęło mnie kłuć,szczypać w środku i tak miałam do jakiejś 1 w nocy.Wystrachałam się bo bałam się że to szyjka się skraca.Ciągle myślałam co ja zrobię ,czy jechać do szpitala itd.O 3 w nocy obudziłam się na fenoterol i po pół godzinie obudziło mnie moje walace serce.Nie wiem co sie stało ale puls to miałam chyba ze180 ,a głośno waliło tak że normalnie słychać było .Strasznie się wystraszyłam i oddychałam głęboko przez jakieś 10-15min i mi sie uspokoiło.Ale myślałam ,ze zejdę normalnioe.Mam wizytę w czwartek to zapytam co to mogło być.Wczoraj cały dzień przeleżałam w łóżku bo bałam się skurczy i jakos nic mi nie było.Zaraz sie znowu kładę ,zeby sie nie nadwyrężać.Moja mała chyba już też główką w dół bo jej nóżki czuje z boku przy żebrach,a w sob w nocy własnie czułam jak by główkę bardzo nisko praktycznie na łonie.Muszę się jeszcze pochwalić ,ze dostaniemy za darmo od kolegi mojego męża nosidełko maxi cosi więc tylko adaptery dokupie do wózka ,zeby pasowało,a za te nosidełko kupimy cos dla ich dzieciaczków,bo głupio tak nic nie dać. AgaMili pokaż wózek
![]() |
#3583 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Paracetamol mi Pani odradziła narazie kupować, bo mówiła, ze każda gorączka to i tak wizyta u lekarza, a w mieście apteka jakiś dyżur ma. Choć Tobie za granicą może być trudniej znaleźć, wiec kup sobie żeby mieć w apteczce. A na co olejek kminkowy ??? U mnie nic nowego, czytam Was na bieżąco, ale coś do pisania nie mam głowy.
![]() |
#3584 | ||
BAN stały
|
Ok, zrobilam ostatnie zakupy. Jeszcze tylko kilka drobiazgow i bedzie wszystko, no i apteka w Polsce
![]() Moje zamowienie: laktator spioszki 56cm spioszki 56cm spioszki 62cm spioszki 62cm rozek grzechotka do wozka kocyk akrylowy poduszka do karmienia posciel dinozaury pojemnik na smoczek rajstopki rajstopki 2 posciel do wozka Tylko dlaczego to tyle kosztuje ![]() No i licytuje fotel do karmienia: http://www.ebay.co.uk/itm/2307015365...84.m1426.l2649 ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
![]() A wozek ten: http://www.gumtree.com/p/for-sale/ba...ymore/91471428 Cytat:
![]() A olejek kminkowy na kolki, masuje sie nim brzuszek. Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2011-11-21 o 11:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3585 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3586 |
Rozeznanie
|
no nam oferują za ok 70 zł 500 minut + 1 giga net myślę że te 500 minut jest nie do przegadania chociaż mój mąż się śmieje że przy moich możliwościach to jest do wykonania
![]() oglądam właśnie ciuszki dziecięce na allegro ![]() ![]() Agamili super ten fotel oby CI się udało wygrać trzymam ![]()
#3587 |
Zadomowienie
|
dziewczyny ja po cesarce tez potrzebuje ten tantum rosa?
#3588 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() takie zakupy dopiero przede mną więc cięzko mi powiedziec co więcej trzeba ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
bo jak będziesz szła do wc po porodzie to za każdym rzem trzeba się podmyć tym - polecają saszetkę rozpuścić w butelce takiej po wodzie z bidonem i tym polewać się, przyśpieszy gojenie się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja mogę w tym tyg w każdy dzień, bo chyba w dzień umawiamy się ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
#3589 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() nie zazdroszczę ci, bo się teraz ty bidulo będziesz jeszcze za nich martwic... Cytat:
![]() współczuję tej sytuacji ze świętami, aż mi żal ciebie ![]() ja bym chyba ze smutku nie wytrzymała, mi smutno na myśl, ze chyba w sylwestra mój tz pójdzie do pracy, a co dopiero w święta ![]() Cytat:
![]() ![]() ja już ogarnęłam chatę, siebie prawie też ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3590 | |||
Zakorzenienie
|
heloł
![]() bylismy z rańca na wizycie ![]() wszytsko ok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() czesc ![]() witamy i zapraszamy ![]() Cytat:
no ta... u nas w kraju wszytsko zakazane Cytat:
Cytat:
a co do siostr to niezłe weselicho... 300 osob.. wow a jakby zamiast tantuum rosa kupic nadmanganian potasu?? kiedys dawali to kobietom po porodzie do podmywania na szybsze gojenie... no i tanie to jest...5zł kosztuje... tylko trzeba by rozpuscic w duzej ilosci wody i zrobic leciutki roztwór... ja tym płukałam usta jak mi 8rosła i stan zapalny sie zrobił.... Generalnie to stary "lek" ale chyba dobrze działający no i przyszła paczka z rzeczami dla juniora ![]() ![]() kurtała zimowa (taka jak bede go znosic do mamy na dół zeby kombinezonu za kazdym razem nie zakłądac- ciemnozielona swterek z polarem od srodka- ciepluchny 3 pary spodni ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3591 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jakby co w Lidlu będą znowu niemowlęce rzeczy.
Ciekawa jestem tego kombinezonu. Cena warta uwagi... ![]() ![]() http://www.lidl-pageflip.com/pl.html?kid=cJinUX |
![]() ![]() |
![]() |
#3592 |
Rozeznanie
|
uska ja miałam cesarkę i nic takiego nie używałam
![]() ![]()
#3593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaraz będę nadrabiać resztę, bo w przychodni tylko przeczytalam, nie miałam jak cytować ![]() Panie musiały oczywiście dzwonić do szefowej, żeby mi tą krew pobrać, ale w końcu pobrały ![]() Zoska, ![]() ![]() A dla Ciebie -----> ![]() A wiesz za co? Za to że się przejmujesz pierdołami ![]() Olej jakiegoś bezczelnego bezmózgowca, a na Tzta nie krzycz, bo dobrze zareagował. Właśnie ze spokojem i dumą powinien odpowiedzieć, że to jego dziecko ![]() ![]() Ludzie będą i tak gadać, dopóki nie znajdą lepszego tematu, wiedziałaś o tym .. Olej kolesia, i ciesz się dzidzią ![]() Trzymam kciuki, żeby zachowanie Tzta się utrzymało ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3594 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja muszę kupić jeszcze łóżeczko... mam upatrzone coś takiego:
http://allegro.pl/lozeczko-safari-zy...931241422.html albo poprostu to zwykłe z Ikei: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00115751/ co polecacie? Kupić to zwykle czy z szufladą? Mam straszny mętlik w głowie |
![]() ![]() |
![]() |
#3595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A z siostrą to ![]() Nie zdziwiłabym się, gdyby część osób z Polski nie dała rady przyjechać, w końcu do Belgii kawałek ... A ty z maleńswem ![]() Co do zakupów aptecznych nie pomogę, bo sama jeszcze nie mam listy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3596 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cholerka, ale nie umiem tak mimo uszu takie komentarze puszczać, aż ze zdziwienia zamilkłam i sobie zarzucałam potem , że się słowem nie odezwałam,a mogłam mu coś odpowiedzieć, cokolwiek, jak kołek stałam i mi nic przez gardło przejsc nie umiało. Z tego co wiem to TZta kumpel spowiedziewa się dziecka. Jego dziewczyna ma 18 lat, chodzi jeszcze do szkoły, najswiętsza rodzina we wsi, moze ją wezmą na tapetę, a mną już sobie dadzą spokój. Ahh ja to bym chciała być anonimowa, mieszkać w wielkim mieście, gdzie nikt mnie nie zna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3597 |
BAN stały
|
Dziewczyny wiecie moze odnosnie licytacji, jezeli jest cena kup teraz 60.00 a licytacja sie konczy na cenie 41.00 to sprzedawca ma prawo sie wycofac bo cena nie osiagnela tych 60.00?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3598 | |||
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny, za słowa otuchy
![]() No jeszcze nic nie wiadomo, u nas może nie być śniegu, ale nie wiadomo jak ze śniegiem w Niemczech ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3599 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() my dziś idziemy na USG, jutro wizyta u gina a dziś rano byłam na morfologii i moczu ![]() W sumie nie wiem czy by mi się chciało bawić w rozcieńczanie KMnO4 kiedy jest pod ręką Tantum Rosa i jest polecana przez położne na SR ![]() śliczne rzeczy dla juniorka, ja jeszcze trochę kupuję ![]() wczoraj zajrzałam do jednego sklepu i na 68 kupiłam spodnie dresowe, sweterek rozpinany i pulower sweterkowy ![]() Cytat:
Ale wizualnie wolę to żyrafkowe - to z ikea jest takie surowe ![]() ![]() Cytat:
![]() trzymajcie za mnie kciuki, robię takie cudo: http://www.kwestiasmaku.com/desery/t...i/przepis.html tylko z wiśniami zamiast truskawek ![]()
![]() |
#3600 | ||
BAN stały
|
No to dobrze bo wygrywam na cenie 41.00 a zostalo pol godziny. Tylko mnie dziwi bo cena sie jest na czerwono a jak sie wygrywa to powinno byc na zielono i mi pisze ze cena zalozona przez sprzedawce nie zostala osiagnieta
![]() ![]() Agatek oby sniegu nie bylo w tym roku ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
http://www.ebay.co.uk/itm/2307015365...84.m1426.l2649 licytacja sie zaczela od 0.99 ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.