![]() |
#2821 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Cytat:
![]() ![]() Latem popołudnia były dłuższe i widne, aż się chciało biegać po powrocie z pracy albo i wieczorem jeśli za dnia temperatura była zbyt wysoka. Rano na bieganie zrywać mi się nie chce bez względu na porę roku tym bardziej że lubię dłuższe trasy więc by się wyrobić przed pracą (a i bez biegania wstaję przed szóstą) musiałabym wstawać w środku nocy. Biegałam za to wczoraj, pięknym, ciepłym i słonecznym popołudniem i na całej trasie spotkałam jednego wyłącznie innego biegającego. Dziwne to- czyżby dbający o kondycję potraktowali literalnie listopad i "koniec sezonu"?
![]() |
#2822 |
Zakorzenienie
|
Fitam!
![]()
#2823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale buty fajowe znalazłam ![]() Dla fanek Chewbacca ![]() Fajny obcas, tylko reszta lekko z Vegas ![]() Te szpilki powinna mieć każda wielbicielka Chloe. Słodkie są. ![]() A te, jeżeli na mnie wejdą i będą ocieplane z mocno gofrowaną podeszwą, to bierę ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą- to takie bieganie "light" musi być skoro jest w tempie Twojego marszu a Znajoma może podczas biegu rozmawiać. Cytat:
![]() Dwie pierwsze pary jak nic śnić będą mi się po nocach w charakterze koszmarów. Scenariusz pewnie będzie taki że mam je na nogach i nijak nie mogę ściągnąć. Obudzę z krzykiem, zlana zimnym potem ![]() ![]()
![]() |
#2825 | |||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() na Twoim miejscu ja bym do środy zjadła z nerwów palce aż do łokci ![]() ad wór: super ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jak ćwiczą chłopaki formę ![]() bo trolle to tylko się malują, piją i siedzą z laptopami ![]() http://www.youtube.com/watch?v=xRUn1iM5AJA "what would you do without facebook?" "be more drunk". ![]() ![]() Tru ![]() będzie dopsz ![]() A u mnie mróz był rano ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-11-21 o 09:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2827 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Luszek po prostu boi się tylu kobiet na raz w realu ![]() Co do zmian w Twym życiu to ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2828 |
Zakorzenienie
|
Ziuuuty
![]()
#2829 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Tru, znaczy będziecie teraz dochodzący i stwierdziłaś, że to idealny układ w związku z czym masz wątpliwości czy to TEN, dobrze zrozumiałam? Karkki, ja też wstydam się biegać przy ludziach bo wszak sapię w trakcie, jestem czerwona i spocona. Inna sprawa, że może ze dwa razy biegałam i zwątpiłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja biegać też dawno nie biegałam i bym się chyba szybko wykończyła ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2831 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() wg mnie to dobra wiadomosc- nie ma sie co bać, bo i czego? najwyzej sie wyklaruje ze to nie ten ![]() bedziecie miec idealne warunki by sie dotrzec -sami z dala od roznych nietopeszy
![]() |
#2832 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
a u mnie było plus 6
![]() ![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2833 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ale takie do ziemi z kolei mi się nie podobają ![]() wybieram się dziś do lusha z zamiarem zakupu... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2834 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tru, przynajmniej będzie okazja do zweryfikowania tego i tamtego ![]() Idę pracować ![]() ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2011-11-21 o 10:49 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2835 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2836 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() smutny Vreth ze snu Karkki? ![]() http://www.strictlybloodstock.com/wp...11/11/0019.jpg
![]() |
#2837 |
Zakorzenienie
|
Re ponownie
![]() ![]() Tru ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#2838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tej to dobrze - a ja sie wkokufiam ze na ansz rynek wchodzą marki Tous srous i inne dla tych z pieniądzami dużymy( bo jest target to oczywista, jest rynek) - a taki Origins np niet - buuuu fogle po wuju asortyment kosmetyczny jest znikomy ja kcem Origins ![]() Tru- zatem życie zweryfikuje - trzymam za to abyś obojętnie jak poczuła "szczęśliwość" coś jak Ewusia pisała - ze w takim dochodzeniu/zawieszeniu to nie wiadomo czy i jak długo byście trwali no i taki układ jest do trwania pod warunkiem ze obydwu stronom identycznie odpowiada a tak się przekonasz po prostu - wóz albo przewóz Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-11-21 o 12:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2839 |
Zakorzenienie
|
Przyszło mi na maila ogłoszenie o pracę z firmy w Krk (chyba kiedyś do nich wysyłałam podanie i teraz kogoś szukają), no i m.in :
"Wymagania: - Wykształcenie wyższe filologiczne/lingwistyczne, obejmujące języki: angielski i francuski - Doświadczenie w tłumaczeniu pisemnym (co najmniej 2 lata)" "Obowiązki: - Tłumaczenie pisemne tekstów w wyżej wymienionych parach językowych" Proponowane wynagrodzenie: 4000 zł brutto Pełen etat, Krk (najpierw okres próbny). Oczywiście ja się nie nadam, bo nie znam fr ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-11-21 o 12:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2840 |
Zakorzenienie
|
nazwa „Kaszel Party” pochodząca od objawów zaobserwowanych u Gothów po wypiciu absyntu
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Castle_Party Stroje publiczności Castle Party stanowią typową mieszaninę wampirycznych strojów z XIX wieku w kolorze czarnym oraz plastikowych ubranek z Love Parade. Mieszkańcy Bolkowa noszą w czasie trwania festiwalu ciemne okulary przeciwsłoneczne aby uniknąć oczopląsu. Stroje te są drugą (po absyncie) przyczyną braku frekwencji na koncertach, gdyż obciążeni kilogramami łańcuchów, pieszczoch, obróż i innej blachy fani nie są w stanie wejść pod górę na zamek. Z całego kraju zjeżdżają się do Bolkowa fotoreporterzy dzięki którym uczestnicy Castle Party mogą zobaczyć, po odzyskaniu przytomności, w co właściwie byli ubrani. ![]() W ostatnich latach na festiwalu każdy robi zdjęcia. Są one później (po dużej ilości absyntu znaaacznie później) publikowane na różnego rodzaju portalach związanych z nurtem Dark Independent. Ich autorzy liczą na komentarze opisujące gdzie i kiedy były zrobione i co oni tam do ch..ja pana robili. ![]()
#2841 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() "Castle Party znany jest przede wszystkim z tego, że 99% granej tam muzyki nie ma absolutnie nic wspólnego z mhrocznym i zUym klimatem gotyckim a najczęściej graną muzyką jest disco polo ewentualnie samo polo. Licznie zbierający się na festiwalu Goci i Depeszowcy absolutnie o tym nie wiedzą gdyż przez trzy dni trwania tej imprezy zajęci są polowaniem na miejscowe koty (w celu późniejszej konsumpcji) oraz wprowadzaniem się w stan upojenia alkoholowego. W rezultacie żaden z nich nie dociera na koncerty i nie ma większego znaczenia jaką muzykę tam grają oraz czy w ogóle grają." ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- PS No to się wydało Dziewczyny ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2842 | |
Zakorzenienie
|
Ty się nie śmiej
![]() (jak się w sobotę z Pandą, Melk i Teziakiem na rynku nawaliłam, to jak poszłam na zamek to nie pamiętam nawet co grało i czy fajnie ![]() Cytat:
![]() byleby osobnik był dostatecznie mhrroczny. Albo dobrze pił ![]()
![]() |
#2843 | |
Zakorzenienie
|
No toć prawdę sama piszą
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2844 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Praktyczne ale niefajne 3. OK (choc ja nie lubie njudów) 4. ![]() Cytat:
![]() Dzaźnisz sie z nami c'nie? Cytat:
A mroczny to moze być nawet i puszysty królik na upartego i po odpowiedniej dawce alko. ![]()
![]() |
#2845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jestem schizofrenikiem paranoidalnym ![]() http://kwejk.pl/obrazek/677592/ile,widzisz,twarzy.html 12 znalazłam ![]()
![]() |
#2846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Skądże znów ![]() witaj Eenax ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2847 |
Zakorzenienie
|
Robię włosy sprayem
![]()
#2848 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2849 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A tu znów pomorek? ![]() Zakupiłam w końcu Buche de Noel (wcale zachwycająco nie pachnie, póki co czuję ogóry, przynajmniej z opakowania) i małą buteleczkę Snow Fairy, ale to już raczej z myślą o prezentach świątecznych, landrynki w płynie to nie dla mnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2850 |
Zakorzenienie
|
zeszłoroczny absynt był lepszy
![]() A z wywiadu na necie się wywiedziałam, że Trolle są wielkimi fanami Elfmana i Oingo Boingo i ich wpływy można usłyszeć w ich piosenkach. Czyli dopsz mi się zdawało, że na Nifelvind parę fragmentów mi się z Elfmanem kojarzyło ![]() Czyli jeszcze nie jest ze mnie taka ostatnia muzyczna sierota jak myślałam ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-11-21 o 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:05.