|
|
#841 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścień mocy część XXII
Cytat:
A kolor idealny dla mnie ![]() Cytat:
![]() Później szafa pęka w szwach a na tyłek nie ma co włożyć ![]() Ze mną nikt nie chce isć na Listy do M W końcu sama się wybiorę
|
|
#842 | ||
|
Wtajemniczenie
|
w zależności od ilości gości którzy przyjdą od 185-195.
ceny masakryczne. znaleźliśmy coś za 160, ale wyglądało jak szkolna stołówka klepnęliśmy wczoraj kościół, kamerzysty szuka nam kumpel, dj oglądamy jutro, ale już myślę, że to ten ![]() Cytat:
![]() Cytat:
wiecie co mi się marzy? http://www.youtube.com/watch?v=9siyJtoWRAU ciekawa jestem jak to kosztowo by wyszło, bo wygląda bajecznie |
||
|
|
|
#843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oglądacie dj?? ![]() Od razu wyobraziłam sobie jak mówisz do niego "pokaż uzębienie"
|
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
Biia cena całkiem normalna
![]() porwierdzam slowa Hani ,po slubie tez jest fajnie
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, coś się ostatnio nie umiem się wbić w rozmowę...
![]() Ja też bym zobaczyła te Listy do M., ale chyba niekoniecznie w kinie Do kina chcę iść na Niebezpieczną Metodę.
|
|
|
|
#846 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ceny faktycznie wysokie! My w 2012 płacimy 150zł/os w tym hotelu http://duojanow.pl/new/.
|
|
|
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Haniu robicie od razu pokój dla małej?? My chyba nie. I tak łóżeczko będzie stało z nami w sypialni a dopiero po kilku miesiącach chyba dzidziola przeniesiemy i wtedy pokoik wykończymy. A co to za łóżeczko, że aż tyle kosztuje?? ![]() A ja wczoraj nie wytrzymałam i mama mnie namówiła na zakupki dzieciowe. Nie umiełam odmówić. 8 sztuk body, kombinezon do spania i 3 wandamki(do wązania na szyję jakby się ulewało małemu). A miałam poczekać do 20 tyg hehe
|
|
|
|
#849 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia mysmy pokoj zrobili,mimo,ze mloda spi u nas. Chcielismy uniknac pozniej remontu przy małym dziecku,no i jest miejsce na graty młodej
![]() Haniu ja tez się bałam,w mysl zasady,ze jest za dobrze i cos musi sie spierdzielic..i wiesz co.... dalej jest za dobrze
|
#850 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w łodzi nawet brzydkie sale 180 w tym roku (na nowy rok 190). najbrzydsza i najtańsza jaką widziałam 160, ale wolałabym nie robić w ogóle niż tam. ja to się jeszcze cieszę, że korkowego nie ma znaleźliśmy też ładną salę 185 + 12 korkowe + 15 wdzianko na krzesła. hahahahahCytat:
musi być przecież reprezentatywny
|
||
|
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
Ale u nas remontu nie będzie. Sciany pomalowane rok temu jak się wprowadzaliśmy. Teraz myślę, że tam będzie jedna wielka graciarnia i nawet to by ładnie nie wyglądało.
|
|
|
|
#852 | |
|
Zakorzenienie
|
Carmelova fajna sala
![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
My mamy na pomarańczowo pomalowane. Potem tylko jakies naklejki chcę dać albo obrazki dzidziola, jeszcze zobaczę.
|
|
|
|
#854 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
My zrobiliśmy zakupy dla młodej - czekamy na nowy fotelik samochodowy Kupiliśmy Romera, ponoć najlepszy. Pojechaliśmy z Ewą do sklepu i poprzymierzaliśmy ją do fotelików (w grę wchodził tylko Maxi Cosi albo Romer), ale i tak zamówiliśmy przez Allegro (nowy, oczywiście).Jak widzę wózki typu "bugabu" za 3500 zł to mi się śmiać chce Jak dziecko już chodzi, to przeważnie nie chce wcale w wózku siedzieć, a potem i tak kupuje się jakąś lekką parasolkę, żeby nie taszczyć dziecia i megawózka. Moje młode już teraz nie chce siedzieć w wózku, a jeszcze nie łazi.Ja mam Tako Jumper, jestem w miarę zadowolona (jest parę mankamentów), ale ta naprawdę więcej mi nie potrzeba. I pokoju dla E. na razie nie mamy. |
|
|
|
#855 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W jednym pokoju będziemy mieli teraz sypialnię, pracownię męża, jadalnię i pokój gościnny W drugim malutkim pokoiku będzie Młoda...wywalamy męża graty i wstawiamy tam łóżeczko, poza tym wszystko zostaje tzn rozkładane łóżko, szafa, komoda i półki z ksiażkami .Z akcentów dzieciowych- kupiłam lampkę w Ikei...akurat to jedno będzie słodkie bo różowy kwiatek. I to na tyle. Pościel do łóżeczka planuję beżową i bez zadnych misi srysi. Nienawidzę takiego przesłodzonego klimatu. Cytat:
|
|
#856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Planujemy przenieść kiedyś małą do naszego obecnie komputerowego pokoju. Jest tam świeżo pomalowane na beżowo-szaro i tak zostanie. Pewnie kupię jakieś fajne naklejki na ścianę. Na razie ciężko z kasą, więc zapewne za szybko przeprowadzki nie zrobimy. Powiem Wam, że młoda jest teraz tak zaje.bista, że coraz bardziej cieszy przebywanie z nią. Niesamowite uczucie
|
|
|
|
|
#857 | ||
|
Zakorzenienie
|
Strasznie obciachowy jest
![]() Cytat:
![]() Czyli należysz do tych rodziców którzy cieszą się w pełni rodzicielstwem gdy z dzieckiem da się "pogadać". ![]() Cytat:
Jak ktoś ma kasę to niech szaleje ![]() Ja chce porządną spacerówkę bo na pewno będę dużo spacerować...a Mura prowadzi się lekko, nic nie trzeszczy i koła dają radę w każdym terenie.
|
|
#858 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu dlatego ja też kupuję tylko łóżeczki i komode i wstawam sobie do sypialni i reszta jest stara. Pokoju nie robię bo tak jak wspomniałam będzie tam graciarnia. Więc i tak by ładnie nie wyglądał
Zgadzam się, po co dziecku od razu pokój
|
|
|
|
#859 |
|
Zakorzenienie
|
U nas jest ten problem że mały pokój jest na serio bardzo mały. Nie da rady zrobić w nim sypialni, nie chcę żeby łóżeczko było tam gdzie "żyjemy" więc wyszło na to że Młoda ten swój pokój mieć będzie. Choć podejrzewam że i tak skończy się tak ze ja z nią wyląduje w małym- bo tam będę ją karmić i odkładać do łóżeczka ..po czym sama będę zasypiać na łóżku które tam jest..a mąż będzie urzędował w dużym. No ale plan jest ambitny....jak Młoda będzie ryczeć tatuś będzie wstawał i przynosił mi ją do łóżka, a po jedzeniu odnosił z powrotem
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
Plan fajny
![]() U nas łożeczko będzie w sypialni dla wygody Dopiero po kilku m-ce chcę aby dziecko spało samo (jak już karmić nie będę |
|
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
ah..ale mi w domu pachnie
Goście przychodzą na kolację. Robię lasagnie i tarte czekoladową z kremem mascarpone i ananasem
|
#862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie wiem jak my się odnajdziemy w erze Mani
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu ja to jestem wprawiona wstawac o 6 rano
Nawet w weekendy. Ale pewnie jak pójdę na l4 to się przestawię Za to niestety mąz ma jeszcze 3 lata studiów i przez 3 lata częśc weekendów będę sama w domu Na początku może być ciężko.
|
|
|
|
#865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam tylko nadzieję ze Mania nie postanowi urodzić się w weekend bo wtedy ojca na bank nie będzie.
|
|
#866 |
|
Zakorzenienie
|
A chcesz by był przy porodzie? Mój się wybiera
|
|
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
Idziemy do szkoły rodzenia, za poród rodzinny płacę..a w praniu wyjdzie kto ze mną będzie.
![]() Najważniejsze że mam sprawdzoną położną. Jak to ostatnio koleżance powiedziała " Niech Pani się nie martwi, szybko urodzimy, ja nie mam czasu na długie porody" ![]() Moja kuzynka, dzięki niej w sumie, rodziła 3 godz. Kobieta jest niesamowita
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2011-11-21 o 17:03 |
|
|
|
#868 |
|
Zakorzenienie
|
Płaci sie u was?? U nas jedna osoba może być za darmo. U mnie ma być mąż i położna (mojej mamy bratowa). ja chyba nie będę szła do szkoły rodzenia ale zapisałam się do tej mojej cioci położnej, bo ona się kobietami od 21 tyg opiekuje (na NFZ).
|
|
|
|
#869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Położna 350 zł. Nie wiem jeszcze tylko jak z ewentualnym znieczuleniem jest...ale pewnie też za kasiorę.
|
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
No to nieźle. Akurat moja ciocia prauje w naszym szpitalu więc z tym problemu nie ma.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:12.

chyba jako jeden z niewielu 3-kołowców daje radę w trudniejszym terenie i jest dobrze amortyzowany .Kolor szalony,ale podoba mi się i będzie do Ciebie pasował.

W końcu sama się wybiorę

pomału do przodu

Na początku może być ciężko.