Półmetek mijamy, wyprawkę składamy. Mamusie III-IV 2012 cz.4 - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-21, 17:12   #3091
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_
Dot.: Półmetek mijamy, wyprawkę składamy. Mamusie III-IV 2012 cz.4

Cytat:
Napisane przez desia888 Pokaż wiadomość
Ja jestem dziewczyny juz. Bylismy juz o 13,ale musialam pospac i potem zakupy i obiadek. Teraz Was nadrobie
Cieszę się, że dotarliście cało i zdrowo. Jak minęła podróż?

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11
Córeczka Laura, ur. 22.03.12
Będziemy ślubować 31.08.13

evvcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 17:13   #3092
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iw32 Pokaż wiadomość
emigra, ładna kuchnia Jasne mebelki też widzę, że fajnie do kuchni pasują Ja mam mieszankę: ciemne na dole, jasne u góry. A miejsce do jedzenia mam wygospodarowane z blatu, który oddziela kuchnię od jadalni. Blat jest na takim podwyższeniu w stosunku do normalnego blatu kuchennego i mam tam dwa hokery

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

Mi się też podobają rosyjskie imiona dla dziewczynek: Natasza, Tamara, Nadia

Z chłopięcych jeszcze Bartek

Dziś mi koleżanka mówiła, że w nowej grupie w szkole jest 6-letni Stefan i Ryszard
fajnie to musi wygladac... ja tez bym chciala kiedys miec taki ala bar jak bylam mala to mielismy tak w kuchni
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 17:17   #3093
karolca
Zakorzenienie

emigra, dla mnei płyta indukcyjna to po prostu rewelacyjny wynalazek. Ale kupimy dopiero jak będziemy remontować kuchnie, bo na miejsce starej kuchenki się nie zmieści

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 17:18   #3094
karo_z
Rozeznanie

Dzień dobry dziewczyny w 21 tygodniu!

Witam nowe mamuśki i gratuluję tym, które poznały w końcu płeć swoich Maluszków.

mam trochę do nadrobienia bo piszecie jak szalone, a w tym tygodniu mąż ma wolne więc będzie do nadrobienia jeszcze więcej...

Pisałyście o porodach rodzinnych. Ja chciałabym, żeby mąż był ze mną w tych początkowych fazach porodu. Ostatnią fazę wolałabym żeby przeczekał za drzwiami, ale jak będzie chciał zostać to go nie wyrzucę na siłę

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam prośbę proszę was o wzięcie udziału w mojej prywatnej sondzie p.. "Jakie imię" Chcę poznać Wasze zdanie (czym więcej tym lepiej) o kilku imionach...możecie napisać co myślicie lub po prostu, które podoba Wam się najbardziej a które najmniej Będę wdzięczna to są różne imiona...i takie które nam się podobają i takie, które nam się nie podobają a np. podobają się rodzicom:P

* Amelia, (Amelka)
* Weronika
* Emilia ( Emilka)
* Sara
* Marysia (Maria)
* Karmela (Karmelka)
* Liwia
* Janka
* Róża
* Alicja (Ala)
* Iga (Igusia)
* Klara
* Liliana

wielkie dzięki
Z tych imion najbardziej podoba mi się Emilia, Sara, Alicja.
Najmniej Klara, Janka, Karmela (też nie słyzałam wcześniej o tym imieniu)

Dostałam dziś przesyłkę z tym krążkiem, który będę miała założony w środę. Musiałam za to zapłacić 170zł prawie, ale zszokowało mnie to że to TAKIE WIELKIE! aż się boję No ale czego się nie robi dla dobra mojego Piotrusia.
Potrzebujesz sesji produktów czy dań? Daj znać!

kontakt@karolinanicpon.pl
karo_z jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 17:21   #3095
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
emigra, dla mnei płyta indukcyjna to po prostu rewelacyjny wynalazek. Ale kupimy dopiero jak będziemy remontować kuchnie, bo na miejsce starej kuchenki się nie zmieści
Ja bylam sceptycznie nastawiona, bo to maz chcial, a mi bylo szkoda kasy, ale nie zaluje i bede polecac
3270g, 47 cm
Stary 2011-11-21, 17:21   #3096
Aga_81
Przyczajenie

czesc, witam wszystkich
jestem tu NOWA ....
mam pytanie dotyczące porodu w Chorzowie.
Jestem w ciąży i termin porodu mam na kwiecień 2012. Z ciążą wszystko ok ale lecze sie po powikłaniach pooperacyjnych (wyrostka robaczkowego - mam zatorowość płucną i biorę clexane, niestety do końca ciąży), chodzi mi o szpital w chorzowie, mój lekarz przyjmuje w tym szpitalu, chcialam sie coś więcej dowiedzieć o warunkach, lekarzach, położnych. Wiem ze temat na pewno był poruszany ale chcialacym w miarę aktualne informacje bede wdzięczna wiem ze nie musze wybierac tego szpitala ale z tego co wiem to lepiej wybrac szpital w którym pracuje jednak kelarz prowadzący. mam nadzieje ze ktoś podzieli sie tak cennymi informacjami
Aga_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 17:27   #3097
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
dzieki no my mamy prostokat, we wczesniejszym mieszkaniu tez byla prostokatna ale mniejsza jednak
Moja mama ma u siebie w kuchni tez meble wenge, blady ma takie piaskowe, a sciany sa kombinacja bordo i bezu, kafle ma jasne fajnie to wyglada Ja i tak te kuchnie kupowalam tak na wariackich papierach, nic mi sie nie podobalo, bylam zla ze musze na 3-4 lata kuchnie kupowac i tyle pieniedzy placic a potem i tak jej nie wezme do nastepnego mieszkania czy domu - zalezy co kupimy... a maz pojechal ze mna zobaczyc lozka do sypialni i stwierdzil ze taka kuchnia bylaby ok to pojechalam i zamowilam wymiar a nawet nie pamietalam potem dokladnie jaki to kolor byl

Ale co moge Wam polecic to plyta indukcyjna do gotowania ... fakt ze kosztuje, ale ma tyle zalet ze szok najlepsze dla mnie jest to ze nie idzie na niej przypalic mleka ostatnio mi wykipialo i nic - zostalo plynne na plycie, nie przypalilo sie i nie smierdzialo bardzo szybko sie nagrzewaja te plyty i bardzo szybko chlodza no i my mamy zabezpieczenie zeby dziecko nie umialo wlaczyc- tak samo jak piekarnik
A czemu nie mozecie mebelkow ze soba zabrac??? Kurcze szkoda, bo sa piekne. No i wydaliscie kase. A co do plyty, to my glownie kierowalismy sie tym, ze gaz jest w miare tani i dlatego pozostalismy przy gazie wlasnie.

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Cytat:
Napisane przez karo_z Pokaż wiadomość
D
Dostałam dziś przesyłkę z tym krążkiem, który będę miała założony w środę. Musiałam za to zapłacić 170zł prawie, ale zszokowało mnie to że to TAKIE WIELKIE! aż się boję No ale czego się nie robi dla dobra mojego Piotrusia.
to Ty musialas za ten krazek zaplacic????
Bidulka...
Boze mam nadzieje ze mnie to ominie.
A mozesz wkleic zdjecie tego krazka jak to wyglada?
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 17:28   #3098
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

ja tez juz o obiadku jak o nim mowa
wrzucam zdjęcia fotela ktory zabrałam od mamy zamierzam na nim karmić, nasza komoda(na gorze leży wózek) i część ubranek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00130.jpg (28,4 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00131.jpg (33,6 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00132.jpg (53,1 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00134.jpg (26,4 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00136.jpg (50,8 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00137.jpg (53,3 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00138.jpg (60,0 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00133.jpg (55,2 KB, 21 załadowań)
Stary 2011-11-21, 17:29   #3099
cziqua
Zadomowienie

oglądałyście kiedyś te lalki?

http://allegro.pl/lalka-jak-niemowle...939742159.html

Filip Jan

16.04.2012
godzina 16:30
najszczęśliwszy dzień w moim życiu
narodziny syna Filipa!!!

cziqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 17:33   #3100
tikki85
Zakorzenienie

Aguśka, Emigra macie bardzo ładne kuchnie . Ja mam meble z drewna wiśniowego, ale czekam na przypływ gotówki i remont, bo kuchnia ma już z 10 lat (po rodzince męża) i prosi się o zmianę .

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

Emigra, Karo - śliczne brzuszki
Stary 2011-11-21, 17:33   #3101
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
A czemu nie mozecie mebelkow ze soba zabrac??? Kurcze szkoda, bo sa piekne. No i wydaliscie kase. A co do plyty, to my glownie kierowalismy sie tym, ze gaz jest w miare tani i dlatego pozostalismy przy gazie wlasnie.

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

to Ty musialas za ten krazek zaplacic????
Bidulka...
Boze mam nadzieje ze mnie to ominie.
A mozesz wkleic zdjecie tego krazka jak to wyglada?
Na 99% nie bedziemy ich brac bo jak bedziemy kupowac mieszkanie/dom to bede chciala o wiele wieksza kuchnie - brac bedziemy tylko urzadzenia ags bo za nie zaplacilismy kupe kasy wlasnie ze wzgledu na to zeby je wziac. No i nie ukrywam ze marzy mi sie zupelnie inna kuchnia, z duzym stolem, wysepka
Cytat:
Napisane przez Cytrynka_Wawa Pokaż wiadomość
wrzucam zdjęcia fotela ktory zabrałam od mamy zamierzam na nim karmić, nasza komoda(na gorze leży wózek) i część ubranek
ale lowow
ja tez mam taka zwykla komode - mam dwie takie same i maz chce na jednej przymocowac odpowiednio przewijak i albo polakierujemy albo obkleimy na bialo chyba tylko nie mam w niej szufladek - same polki, no ale jak mam dwie dobre to nie bede kupowac nowej ...
3270g, 47 cm
Stary 2011-11-21, 17:34   #3102
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez koniakonia Pokaż wiadomość

Ja już mówię do rodziny jak mi psa wypomnieli,że kto będzie pamietać jak miał na imię nasz pies? kto pamieta teraz
? tylko my
Mi się Sara w żadnym wypadku nie kojarzy z psem, Saba już prędzej. Kiedyś moje imię mi sie z psem kojarzyło, bo rodzice wołali w skrócie "Aga" a sąsiedzi mieli suczkę tak samo nazwaną

Cytat:
Napisane przez cziqua Pokaż wiadomość
Liwia to tez mój typ nawet pisałam jakieś kilkanaście/dziesiąt a może w poprzedniej części wątku o tym
mężowi mojemu podoba sie strasznie Julka więc chyba na tym stanie ale w Liwi jestem zakochana
Liwia strasznie mi sie podoba, ale już Oliwia nie - tak, wiem dziwna jestem
Nasze typy na imię to Szymek i Sandra (z zastrzeżeniem dla wszystkich, że w przypadku chłopaka mają wołać Szymek a nie Szymon )

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
Moj tez ma taki zapal ze cos okropnego. Ja mu o kuchni marudzilam juz od 2 lat, w koncu sie zorganizowal

DziekujeDokladnie, w koncu przyjemnie sie siedzi w kuchni i nie chce sie z niej wychodzic.
Odnosnie zlewu, wlasnie z powodu zmywarki i tego, ze mam malo m-sca zdecydowalismy sie na jednokomorowy. Ale nawet gdybym nie miala zmywarki tez bym sie zdecydowala na jednokomorowy, bo zmywalam zawsze na biezaco, a mialam dwukomorowy i ta jedna komora i tak nie byla uzywana.
Ja się kuchni doczekałam na wiosnę tego roku, na poprzednią nie mogłam już patrzeć. Teraz też mamy w kolorach wenge/beż - ciemne meble fornirowane z jasnymi pasami nieregularnymi i do tego jasne blaty i podłogę
A wcześniej Tż grzebał przy sypialni na poddaszu - uparł się, że zrobi ją sam od podstaw i trwało to z 1,5 roku. Teraz do wszystkiego biore ekipę

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
A słyszałam nawet imię też męskie Gwałcisław !!!!! łoo jejuu...
A jak Gwałcisław doczekałby się siostry to proponuje dla niej imię Zboczysława

Cytat:
Napisane przez koniakonia Pokaż wiadomość
Mój TŻ kiedyś mówił ,że jakby miał 3 synów to by mieli imiona slowiańskie:Mściwoj, Mścibór , Mścisław za glośno żartował, plemniki Y wystraszył chyba

mam podobne zestawienie: Przybyczest (imieniny 28 kwietnia), Przybygniew (15 listopada) i Przybymir (27 sierpnia)

Edytowane przez Kulkaaga
Czas edycji: 2011-11-21 o 17:35
Kulkaaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 17:35   #3103
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
wyglada jak zywa kiedys byl program o tych lalkach
Stary 2011-11-21, 17:36   #3104
engela
Raczkowanie

cytrynka nie boisz się że z rozmiarami i porą roku nie trafisz z tymi ciuszkami?

cziqua łoooo matko
engela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 17:37   #3105
tikki85
Zakorzenienie

Gwałcisław i Zboczysława. Padłam .
Stary 2011-11-21, 17:40   #3106
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
wow

ale powiem Ci ze przez chwile zaczelam sie zastanawiac czy nie kupic i nie cwiczyc z mezem na tej lalce

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Cytat:
Napisane przez tikki85 Pokaż wiadomość
Gwałcisław i Zboczysława. Padłam .
3270g, 47 cm
Stary 2011-11-21, 17:40   #3107
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez engela Pokaż wiadomość
cytrynka nie boisz się że z rozmiarami i porą roku nie trafisz z tymi ciuszkami?

cziqua łoooo matko
najwyzej odloze na bok i komus dalej oddam, ja bym tyle nie brała ale moja mama nie mogla się powstrzymać
Stary 2011-11-21, 17:42   #3108
emigra
Zakorzenienie

zobaczcie na ta http://allegro.pl/kit-zestaw-lalka-r...933851500.html
3270g, 47 cm
Stary 2011-11-21, 17:42   #3109
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Witajcie
Nie ma jak to w domku
U teściów to tak przytyłam ciężko mi, aż do teraz...:P
Poza tym tak jak mówiłam kupili nam wózek i jeszcze zostało na łóżeczko od teściów bo dali sami nam pieniążki, ale również pojechali z nami na zakupy
Meble też mamy kupione, ale będą w środę...
A dziś jak zwykle poszłam do lumpka znowu tyle kupiłam, że przesada
Więcej do lumpka nie idę bo mam tyle ciuszków, że masakra plus w planie mam zamiar kupić coś nowego do szpitala itp.

MICHAŁEK

WYMIANA
Jolkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 17:46   #3110
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cytrynka_Wawa Pokaż wiadomość
piekne ubranka kombinezonik mam podobny bardzo tylko niebieski
komode mam podobna
Cytat:
jak prawdziwy bobas
Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
Na 99% nie bedziemy ich brac bo jak bedziemy kupowac mieszkanie/dom to bede chciala o wiele wieksza kuchnie - brac bedziemy tylko urzadzenia ags bo za nie zaplacilismy kupe kasy wlasnie ze wzgledu na to zeby je wziac. No i nie ukrywam ze marzy mi sie zupelnie inna kuchnia, z duzym stolem, wysepka .
No to w takim razie rzeczywiscie nie ma co sie zastanawiac
Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Ja się kuchni doczekałam na wiosnę tego roku, na poprzednią nie mogłam już patrzeć. Teraz też mamy w kolorach wenge/beż - ciemne meble fornirowane z jasnymi pasami nieregularnymi i do tego jasne blaty i podłogę
A wcześniej Tż grzebał przy sypialni na poddaszu - uparł się, że zrobi ją sam od podstaw i trwało to z 1,5 roku. Teraz do wszystkiego biore ekipę
Ja od razu zapowiedzialam mezowi ze do najgorszego bierzemy fachowca i nie zgadzam sie zeby moj maz robil kuchnie, bo oczywiscie chcial plytki klasc z bratem (a za bardzo sie na tym nie znaja), byla tez propozycja kolegi, ktory sie zna, ale wiesz jak to jest z kolegami.
Duzy pokoj moj maz robil sam z kolega ktory ma firme remontowa, ale troszke sie obijali i mialam dosc. Filip wtedy stawial pierwsze kroki i bylo nielatwo. Sufit podwieszany robili, wiec w przedpokoju szyny, plyty i ja biegajaca za Filipem zeby sobie krzywdy nie zrobil.
Poza tym czestowalam obiadem, bo bral od nas pieniazki jednak mniej, wiec wypadalo zrobic kawe, herbate, poczestowac czyms itd. Wiesz jak to jest. Dlatego teraz przy kuchni postawilam na swoim: szybko, ktos obcy, placimy za usluge ale tez wymagamy: czasowo i jakosciowo.
Poza tym to kuchnia, wiec musialo byc szybko, inaczej sobie nie wyobrazam przy malym dziecku
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 17:48   #3111
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jolkaaa Pokaż wiadomość
Więcej do lumpka nie idę bo mam tyle ciuszków, że masakra plus w planie mam zamiar kupić coś nowego do szpitala itp.
ja mam zakaz kupowania juz czego kolwiek
taka zmeczona jestem ostatnio ze szok glupie wyjscie na zakupy do reala zwala mnie z nog
Stary 2011-11-21, 17:48   #3112
iw32
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Jolkaaa Pokaż wiadomość
Witajcie
Nie ma jak to w domku
U teściów to tak przytyłam ciężko mi, aż do teraz...:P
Poza tym tak jak mówiłam kupili nam wózek i jeszcze zostało na łóżeczko od teściów bo dali sami nam pieniążki, ale również pojechali z nami na zakupy
Meble też mamy kupione, ale będą w środę...
Hej Jolkaaa,

oglądałam twoje zdjęcia ślubne, pochodzimy z tych samych stron. Gdybym nadal mieszkała z rodzicami miałybyśmy do siebie 30 km
iw32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 17:53   #3113
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

emigra i aguska super kuchnie macie
Stary 2011-11-21, 17:53   #3114
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Napisane przez tynka88 Pokaż wiadomość
dobranoc dziewczyny

a tak na marginesie macie swoje testy ciazowe?
ja dzis odkopałam, miła pamietka , mam 3

ja tak samo mam 3

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-11-21, 17:55   #3115
rybka13
Zakorzenienie

Cześć kobitki Musiałam was nadrobić, ale łatwo nie było, bo na bieżąco taka produkcja idzie że hoho...
Witam nowe mamuśki
Gratuluję kolejnych dziewczynek i chłopca
Mravka fajny pokoik dla maluszka, zazdroszczę
Co do imion, to też mamy problem, bo my mamy dużą rodzinę, jest dużo dzieci a w szczególności dziewczynek, więc nie chcielibyśmy powielać, oprócz tego też żeby nie było najbardziej popularne i żeby do nazwiska pasowało, więc sporo tych które mi się podobają odpada...
Moja córcia to jest leniuszek, muszę przyznać że mało się rusza, tzn czuję ją co jakiś czas ale popuka troche i znów spokój, ja wolałabym żeby poszalała byłabym spokojniejsza
Muszę jeszcze oglądnąć wasze zdjęcia
rybka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 17:55   #3116
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Napisane przez sama1985 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie przyszłe mamusie
Chciałabym dołączyć do grona marcowych mam
Termin według ostatniej miesiączki wyznaczony jest na 14 marca, z USG na 21 marca
Ostatnio Pani Doktor powiedziała,że rośnie we mnie mała dziewczynka.
Waham się między dwoma imionami... Lena i Wiktoria. Myślę,że ostateczną decyzję podejmę,kiedy Ją zobaczę.
Ciąża od samego początku z problemami (pomijam te osobiste dotyczące "tatusia").
W 7 tc trafiłam do szpitala z krwawieniem-okazało się,że mam krwiaka,podano leki na podtrzymanie i po kilku dniach bylam w domu, w 12 tc...powtórka. Ostatnio na oddziale znalazłam się tydzień temu,bo strasznie stawiał mi się brzuch. Dostalam dwie kroplówki magnezu i leki na podtrzymanie,które prawdopodobnie będę musiała brać już do końca.
Dziś jest 23 tc+3 dni. Cały czas się martwię,żeby poród nie przyszedł zbyt wcześnie. Chciałabym mieć już moją księżniczkę przy sobie całą i zdrową.
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie

Witaj

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-11-21, 17:56   #3117
koniakonia
Zakorzenienie

No to ja już mam zestaw imion dla 8 moich dzieci
:3x Mściwek, 3x Przybek ( dzięki za pomysł Kulkaaga), Gwałcik i Zboczka
koniakonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 17:57   #3118
Mała!
Zakorzenienie

Dziewczyny te lalki są niesamowite Mąż powiedział, że to przerażające tez widziałam kiedyś program o tych lalkach i "chorych" kobietach.

kulkaaga nie jesteś dziwna z tym imieniem LIWIA bo ono mi się również bardzo podoba w przeciwieństwie do Oliwii Tylko mąż oponuje

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 17:57   #3119
karolca
Zakorzenienie

Ale pyszną buraczkową zrobiłam mąż powiedział, że niemal taka sama jak zupa jego babci (która zdaniem wielu robi najlepsza buraczkową na świecie). Do tego kotlet schabowy z serem i ananasem. Też się udały rewelacyjne. Normalnie dawno tak dobrego obiadu nie zrobiłam

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 17:59   #3120
iw32
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Ale pyszną buraczkową zrobiłam mąż powiedział, że niemal taka sama jak zupa jego babci (która zdaniem wielu robi najlepsza buraczkową na świecie). Do tego kotlet schabowy z serem i ananasem. Też się udały rewelacyjne. Normalnie dawno tak dobrego obiadu nie zrobiłam
Super, u mnie tylko pomidorowa i sałatka z tuńczykiem
iw32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości